Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

23.12.2009. Srijeda, Listić dana

d_eye.dee

Recommended Posts

Evo za danas ima puno NHL-a pa ja moram nešto ovdje napisat...

Prvo moj listić za danas kojeg cu sigurno odigrat:

Dallas Stars - Columbus Blue Jackets   1   1,95  3:1

Langnau - Zurich (5,5) z2   1,55   2:4

Ukupan koeficjent: 3,02

Kladionica: Germania

Ovdje moji prijedlozi za danas, uključujući i one gore navedene parove:

Kometa B. - Slavia P.   2   1,90 (Germania, SS, HL)   2:1

-iako kometa ima 3 pobjede u nizu, to je bilo prije 2 tjedna, a znam da Slavia igra jako dobro u gostima kada nemaju pririsak sa tribina da moraju pobjedit, a Kometa je jednostavno najlošija tamo u Češkoj ligi...

Boston Bruins - Atlanta Thrashers (-6+)   1   1,95 (HL=Hrvatska Lutrija)  6:4

-Boston opet izgleda upao u malu krizu rezultata i onda kada i mse to dogodi onda igraju guste utakmcie, Atlanta je za njih nezgodna ekipa i često ih zanju iznenadit...pa mi je ovdje ajrealniaj opcija sa malo golova

Washington Capitals - Buffalo Sabres (h0:1)   1   2,70 (HL=Hrvatska Lutrija)  5:2

-u ovoj utakmici očekujem kako će Washington pregaziti Buffalo,a da će Alex Ovechkin zabiti barem 1 gol (iako bi mogao i više) jer je on navikao biti prvi po broju zabijenih golova, a sad se tamo nalazi Gaborik iz NY Rangersa

Eisbaren - Starubing (-5,5+)   2   1,50 (SS=SuperSport, HL)   3:1

-ovdje je razlika u kvalizeti očita i Eisbaren kada igr akod kuće ne propušta natrpati protivnika čak i jačeg od Straubinga

Togliatti - Magnitogorsk   2   1,55 (SS, Germania)   3:5

-ovdje je također razlika u kvaliteti preočita i očekujem klasičnu pobjedu Magnitogorska kojima ove sezone drugačiju dimenziju daje veteran Sergei Fedorov (odličan igrač i poznat svim poznavaocima hokeja) koji je prošle sezone igrao u NHL-u u Washington Capitalsima

Nažalost dok sam pisao ovaj post ova zadnja tekam je već počela :(

ma pogresno napisao, naravno da sam mislio 2  ali eto ako je ko prepisao zao mi je...

doslo je posle produzetka tako da ako se ko kladio na obicno svejedno je promasio :(

promasio sam i johnsona. a ostalo je doslo...

sinoc katastrofalni rezultati. da sam igrao sve utakmice kladim se da bi promasio barem dvije trecine

Portland dobije spurse u gostima i to bez Brandona Roya ???

Netsi ne mogu dobiti ni slabasnu minnesotu kod kuce ???

Toronto pobijedi detroita 30 razlike u gostima ???

Utah zabije smijesnih 70 koseva protiv miamia

oklahoma pobijedi sunse u gostima ???

Denver zabije 124 kosa, bez billupsa a anthony ne predje granicu ???

stvarno jako lose vece...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use