Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 20.3.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.png3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.png4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.png5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Nedelja6.png6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 17.3. 21:52 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

On 18. 03. 2022. at 18:21, Guts1950 said:

Nottingham - Liverpool   2   1,28 (bet365 online kladionica">bet365)

Ovo je zadnja utakmica prije 12-dnevne pauze za oba tima. Nottingham se bori za ulazak u Premiershpi i trenutačno su 8. sa 58 bodova, ali i sa utakmicom manje od petplasiranog Lutona sa 60 bodova odnosno sa dvije utakmice manje od trećeplasiranog Huddersfielda sa 63 boda. Sa dvije pobjede u Championshipu bi onda zauzimali treću poziciju sa 64 boda, a s obzirom kako igraju u zadnje vrijeme to ne bilo iznenađenje. Svakako daleko su dogurali u FA kup gdje su izbacili Leicestera i Arsenala (Arsenal igrao sa mješanim sastavom), ali mislim da im nema smisla trpat raspored sa utakmico vjv protiv Citya ako nekim slučajem prođu Liverpoola dok se bore za ulazak u Championship.

O Liverpoolu pišem hvalospjeve već neko vrijeme pa ću spomeniti samo dvije stvari: FA kup je jedino natjecanje koje Klopp nije osvojio i i zadnjih 11 utakmica su primili samo 3 gola tj. u zadnjih 4 samo 1 gol.

Edit: Odigrano je još jedan dio ovotjednog Championshipa i dosta povoljno su se stvari odigrale za Nottingham. Već sljedećom pobjedom bi skoćio na 5. mjesto. Zaboravio sam reći da ih ždrijeb FA kup nakon teoretskih prolazaka Liverpoola i Man City ždrijeb bi ih vodio i na Chelsea te stvarno nema smisla da se trse (bore) nastavljati ovo natjecanje. 

Već par tjedana jedan od Liverpoola, Hajduka i Royal Uniona kiksa i to baš jedan klub. U petak je Royal ostao samo 1:1 tako da bi i po ovome Liverpool trebao proći. Od "sigurnih" oklada već me bacio Ludogorec koji je osta nerješeno sa zadnjim klubom u ligi i tako ostavrio prvi prvenstveni X ove sezone i još bih nadodao Freibourga koji je također ostao X sa zadnjim klubom u ligi koji je već ispao u niži rang. Tako da mislim da sam promašaje ispucao za ovaj tjedan

image.png.28e1685074bc89279a0f0a8048287083.png

Premier liga

Leicester - Brentford (15:00) bet365
Sudac: Darren England (3.82)
Prosjek ekipe 1: 1.38
Prosjek ekipe 2: 1.79

A1.png

Tottenham - West Ham (17:30) bet365
Sudac: Anthony Taylor (4.11)
Prosjek ekipe 1: 1.79    
Prosjek ekipe 2: 1.32

A2.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Espanyol - Mallorca (14:00) bet365
Sudac: Alejandro Muñiz Ruiz (5.77)
Prosjek ekipe 1: 2.46
Prosjek ekipe 2: 2.75

B1.png

Cadiz - Villarreal (16:15) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (7.21)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 2.14

B2.png

Celta Vigo - Betis (16:15) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.38)
Prosjek ekipe 1: 2.44
Prosjek ekipe 2: 2.46

B3.png

Sevilla - Real Sociedad (18:30) bet365
Sudac: César Soto Grado (5.69)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 1.71

B4.png

Real Madrid - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 2.37

B5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Venezia - Sampdoria (12:30) bet365
Sudac: Daniele Orsato (6.50)
Prosjek ekipe 1: 2.78
Prosjek ekipe 2: 2.59

C1.png

Empoli - Verona (15:00) bet365
Sudac: Matteo Marcenaro (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 2.44

C2.png

Juventus - Salernitana (15:00) bet365
Sudac: Giovanni Ayroldi (6.14)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 1.89

C3.png

AS Roma - Lazio (18:00) bet365
Sudac: Massimiliano Irrati (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.86    
Prosjek ekipe 2: 2.37

C4.png

Bologna - Atalanta (20:45) bet365
Sudac: Fabio Maresca (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.56
Prosjek ekipe 2: 2.23

C5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 20.3. 00:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Za danas nema analize, iako bi u finalu Atp Indian Wellsa izmedju Nadala i Fritza trebalo da dodje jedinica kao kuca, kao sto bi u utakmici spanske Acb League u basketu Barcelona trebalo da raznese Gran Canariu, iako gosti nisu smece od tima. Kvota na pobedu Barcelone je sramnih 1,10 a kao sto svi vec dobro znamo, vecina na Forumu smatra da male kvote nisu isplative, tako da slobodno preskocite ovaj predlog. Verovacu i dalje da Tottenham moze mnogo bolje, i da ne bi smeo danas da izgubi, ali je najbolje da i ovaj deo posta elegantno preskocite.

Danas sam na Forum dosao samo da vas obavestim da ako danas veliki Juve ne pobedi Salernitanu da cu sam sebi proglasiti sedam dana zalosti i da me toliko nece biti na Forumu. Ne brinite se za mene i moje zdravlje, bicu dobro, ali u zalosti. Odmah da skrenem paznju administratorima, ako budem u zalosti, da ce moj predlog u prvoj ligi Poslednje Sanse za sledeci medjuweekend biti dvojka kao kuca na utakmici EuroCupa izmedju Slask Wroclaw-a i Partizana, i da se niste usudili da mi predlog ofarbate u belo, ako predlog ne postavim u Topicu Poslednja Sansa. Napisao sam da cu u slucaju da Juventus danas ne pobedi, biti sedam dana u zalosti, ali ce to, poznavajuci sebe, najverovatnije biti ipak samo pet dana, posto necu toliko dugo izdrazati bez Foruma, a i svi vrlo dobro znamo na sta lici nas Forum kada mene nema.

Samo da napisem da je mec Juventus vs Salernitana ubedljivo najigraniji par u Evropi ovoga weekenda, ali i da mi moja zemaljska kladionica nece priznati ovaj par kao dobitan u slucaju da veliki Juve ne pobedi. Ono sto je jos gore jeste da se veliki bet365, kao i ostale svetske kladionice uopste ne boje ovoga para, tako da mrtvi-hladni uopste ne spustaju kvote. Veliki bet365 cak nudi promociju za ovaj mec u vidu povecane kvote sa 1,70 na 1,85 da ce Juve pobediti iz jedinice (poluvremena). Verovatno racunaju da ce, nakon onakvog ispadanja Juventusa iz Lige Prvaka, stadion biti poluprazan, a igraci protiv Salernitane biti motivisani poput Neymar Juniora i onoga koliko je on motivisan da igra fudbal na visokom nivou. Da ponovim da se u sledecem kolu, ali 03.04. igra najveci derby Italie izmedju Juventusa i Intera, i da u ovom trenutku ova dva kluba imaju isti broj utakmica, a Juve ima samo cetiri boda manje, sto je pre samo nekoliko sedmica bilo nezamislivo. Jos je nezamislivije da kladionice nista ne veruju Milanu, jer je kvota da Milan osvaja scudetto 2,37 samo 0,38 vise od Interovih 2,75 iako Milan ima sest bodova vise i utakmicu vise, ali i Inter tek treba da igra sa Juventusom u gostima.

Kolege sa Foruma nebi smeli da zaborave da se danas igraju tri velika derby-a u Italiji, Spaniji i Holandiji; Roma vs Lazio, Real Madrid vs Barcelona i Ajax vs Feyenoord.

I na kraju, najvaznije. Ako danas veliki Juve ne pobedi, mozda cu u toku veceri zakucati na vrata nekog kolege sa Foruma i ljubazno zamoliti da me primi na stan i hranu na neko vreme, dok se ne podignem na noge. Nemam velike zahteve, jedino dobar Wi-fi i dobar kablovski operater. Ne treba mi krevet, ne treba mi voda, ne treba mi zena/devojka, jedino ako nesto mogu da trazim, pozeljno bi bilo da kolega nije iz Hrvatske, Bosne i Srbije, tri najgore zemlje na svetu, a ako je moguce i da kolega ne zivi juznije od zamisljene geografske linije Zagreb-Beograd.

U toku pisanja analize, sam odlucio da cu, u slucaju da veliki Juve danas ne pobedi, a i da se desi da i Nadal ne pobedi, na postojecih sedam (pet) dana zalosti, dodati jos tri dana.

Tottenham - West Ham   više od 3.5 žutih   1.40 (Betfair)

Važna utakmica za obe momčadi. Čak bih rekao presuđujuća za daljni nastavak borbe za Ligu prvaka. Arsenal je jučerašnjom pobjedom odmakao na 6 bodova razlike uz isti broj utakmica kao i Tottenham odnosno uz utakmicu manje od West Hama. Ove dvije momđadi jednostavno moraju ići na sva 3 boda ovu utakmicu, a mislim da će to rezultirati velikim brojem kartona.

image.png.d9c3a37767f741f88b465ff041ac58f1.png

Ocekujem ovdje da Tottenham uzme drugu pobjedu zaredom nakon dužega vremena.

Mislim da su kvalitetnija ekipa od West Hama. Conte bi trebao poslati istu momčad na teren kao protiv Brightona.

18E11DED-D32B-4B10-90D6-B19429A2F701.jpeg.a6a9f2a18d83e4352220e0fb9db59bbf.jpeg

West Ham je preko tijedan imao dosta tešku utakmicu protiv Seville. Izborili su nakon 120 minuta dalje prolaz u EL. Jednostavno ova ekipa nemoze igrati na dva fronta, tako da bi mogli početi pomalo padati u prvenstvu.

Ocekujem da Tottenham uzme pobjedu u bilo kojem poluvremenu, ipak su po meni kvalitetnija ekipa.

Osobno po meni može se probati igrati da će Tottenham zabiti minimalno dva gola gostujućoj momčadi.

Danas je dosta dobra ponuda od ostalih parova mi se svidja Rangers, PSV, Slavia Prag, Juventus i kao što sam gore naveo Tottenham.

SRETNO!

Kao što kolega @LeonardoDrugi kaže, Juve je najigraniji par u Europi u ovom trenutku, ali je zanimljivo da kvota nije pala u ova dva tri dana. Svakako ih igram jer i sam vjerujem da mogu pobijediti jednu slabašnu Salernitanu, a i bodovi su im prijeko potrebni.

Juve ima lijepu priliku da se vrati nakon teškog poraza od Villarreala u Ligi prvaka. Stara dama može prebaciti svoj fokus na domaća natjecanja nakon ranog ispadanja iz prestižnog europskog natjecanja. Bit će zanimljivo vidjeti kako će momčad Massimiliana Allegrija reagirati nakon neočekivanog poraza. Prije toga su ostvarili tri uzastopne pobjede u ligi i u ovaj susret ulaze kao ogromni favoriti protiv Salernitane koja je primila pet golova protiv Intera u prethodnoj gostujućoj utakmici.

Na drugoj strani Salernitana se već može zamisliti u Seriji B. Oni su devet bodova ispod sigurne zone nakon niza od osam uzastopnih utakmica bez pobjede. Salernitana ima najlošiju obranu u natjecanju sa 63 primljena gola u 27 utakmica do sada.

Juventus: Szczesny; Danilo, De Ligt, Rugani, Pellegrini; Cuadrado, Arthur, Rabiot, Bernardeschi; Morata, Vlahovic

Salernitana: Sepe; Mazzocchi, Dragusin, Fazio, Ranieri; L. Coulibaly, Ederson; Kastanos, Bonazzoli, Perotti; Djuric

Cityja i Liverpoola ne moram ni spominjati. Četvrtfinale FA kupa. Prošle sezone je Manchester City stigao do polufinala, a sada će biti odlučni da idu do kraja. Domaća dominacija je od iznimne važnosti za Pepa Guardiolu. Tijekom cijele sezone su u odličnoj formi i zadržali su prvu poziciju u ligi. Upisali su pobjedu protiv Peterborougha u osmini finala, dok su pobijedili 15 od posljednjih 19 utakmica. Ostvarili su osam pobjeda u posljednjih deset gostovanja.

Southampton se nalazi na desetoj poziciji i trenutno su u nizu od tri poraza. Oni također primaju dosta golova i mislim da je vrijeme da ih City pobijedi sa više golova razlike nakon što to nisu uspjeli uraditi u posljednja dva međusobna susreta u kojima je bilo 1-1 i 0-0. Southampton je u osmini finala zabilježio pobjedu protiv West Hama sa 3-1, ali od tada su u 100% gubitničkom nizu. Primili su osam golova u posljednja tri poraza.

Southampton: Forster; Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Perraud; Stuart Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi; Adams, Long

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Gundogan, Silva; Mahrez, Foden, Sterling

Liverpool je posljednjih mjeseci bio jedna od najboljih momčadi u Engleskoj. Bili su otpisani u utrci za naslov, zbog nepremostivog vodstva Manchester Cityja. Međutim, čistom voljom i dosljednošću su smanjili vodstvo na samo jedna bod. Sada se spremaju za ulazak u polufinale FA kupa, a budući da se bore sa momčadi iz druge lige, mislim da mogu do pobjede.

Nottingham se nalazi na osmom mjestu u prvenstvu i daju sve od sebe kako bi osigurali mjesto među prvih šest. Važno im je da se kvalificiraju u doigravanje. Već su pod velikim pritiskom, a sada igraju i protiv šesterostrukog prvaka Europe. Sretno nam svima!

Nottingham: Horvath; Worrall, Figueiredo, Yates; Spence, Garner, Cafu, Colback; Zinckernagel; Davis, Johnson

Liverpool: Alisson; Gomez, Konate, van Dijk, Robertson; Jones, Henderson, Keita; Minamino, Firmino, Diaz

Screenshot_21.png

Izvor: bet365

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use