Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 17.3.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Četvrtak2.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Četvrtak3.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Premier liga

Četvrtak1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 15.3. u 19:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Link to comment
Share on other sites

18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić)
FK Crvena zvezda (SRB) - Rangers FC (SCO)
Referee: Istvan Kovacs (ROU)

 

18:45 CET - Monaco (Stade Louis II) 
AS Monaco FC (FRA) - SC Braga (POR)
Referee: Andreas Ekberg (SWE)

 

18:45 CET - Istanbul (Ali Sami Yen Spor Kompleksi)
Galatasaray A.Ş. (TUR) - FC Barcelona (ESP)
Referee: Daniele Orsato (ITA)

 
18:45 CET - Leverkusen (BayArena)
Bayer 04 Leverkusen (GER) - Atalanta BC (ITA)
Referee: Francois Letexier (FRA) 
 
 
21:00 CET - Décines-Charpieu (OL Stadium)
Olympique Lyonnais (FRA) - FC Porto (POR) 
Referee: Ovidiu Alin Hategan (ROU)
 
21:00  CET - London (London Stadium)
West Ham United FC (ENG) - Sevilla FC (ESP)
Referee: Clement Turpin (FRA)
 

21:00 CET - Frankfurt Am Main (Frankfurt Stadion) 
Eintracht Frankfurt (GER) - Real Betis Balompié (ESP)
Referee: Michael Oliver (ENG)

Link to comment
Share on other sites

18:45 CET - Basel (St. Jakob-Park)
FC Basel 1893 (SUI) - Olympique de Marseille (FRA)
Referee: Artur Soares Dias (POR)

 

18:45 CET - Rennes (Roazhon Park)
Stade Rennais FC (FRA) - Leicester City FC (ENG)
Referee: Anastasios Sidiropoulos (GRE)

 

18:45 CET - Copenhagen (Parken)
FC Copenhagen (DEN) - PSV Eindhoven (NED)
Referee: William Collum (SCO)

 

18:45 CET - Alkmaar (AZ Stadion) 
AZ Alkmaar (NED) - FK Bodø/Glimt (NOR)
Referee: Ivan Kruzliak (SVK)

 

21:00 CET - Rotterdam (Stadion Feijenoord 'De Kuip') 
Feyenoord (NED) - FK Partizan (SRB)
Referee: Anthony Taylor (ENG)

 

21:00 CET - Sankt Pölten (NV Arena)
LASK (AUT) - SK Slavia Praha (CZE)
Referee: Lawrence Visser (BEL)

 

21:00 CET - Gent (KAA Gent Stadium)
KAA Gent (BEL) - PAOK FC (GRE)
Referee: Daniel Siebert (GER)

 

21:00 CET - Rome (Stadio Olimpico)
AS Roma (ITA) - Vitesse (NED)
Referee: Radu Marian Petrescu (ROU) 
    

Link to comment
Share on other sites

Frankfurt - Betis oba daju gol (1.53) bet365

Frankfurt je prije osam dana u Španjolskoj upisao devet udaraca u okvir gola u prvoj utakmici osmine finala Europske lige. Tako su zasluženo slavili pobjedu od 2-1 nad Real Betisom te će imati lijepu prednost u uzvratu večeras. Austrijski menadžer Oliver Glasner može biti zadovoljan napretkom kojeg je njegova momčad pokazala u posljednje vrijeme, ne samo u Europskoj ligi.

Frankfurt je ostvario tri uzastopne pobjede kada su u nedelju poslijepodne u Bundesligi ostvarili preokret u pobjedi nad Bochumom (2-1). Glasnerova momčad se tako probila na gornji dio tabele u Bundesligi i u ovaj meč protiv Betisa ulaze raspoloženi.

Gosti su također bili uspješni za vikend, savladavši Athletic Bilbaoa rezultatom od 1-0 na stadionu Benito Villamarin. Betis je još uvijek u borbi za mjesto među prva četiri u La Ligi, zaostaje samo dva boda za četvrtoplasiranim Atletico Madridom. Također treba napomenuti da je Real Betis u posljednje vrijeme pokazao sjajnu formu na gostovanjima, pobijedivši pet od posljednjih šest gostovanja u svim natjecanjima.

Niz koji uključuje i pobjedu od 1-2 nad prvakom ruske Premier lige Zenitom u prethodnom kolu Europske lige. Posljednje četiri gostujuće utakmice koje je Betis igrao u svim natjecanjima imale su golove na obje strane terena. Budući da obje momčadi općenito imaju tendenciju da igraju napadački nogomet, bilo bi mi iznenađenje kada ovdje ne bi bilo golova. Stoga mi se sviđa oklada na to da oba tima daju gol po kvoti 1.53 u bet365 kladionici. Sretno.

Eintracht Frankfurt: Trapp; Tuta, Hinteregger, Ndicka; Knauff, Sow, Jakic, Kostic; Kamara, Paciencia; Borre

Real Betis: Silva; Sabaly, Pezzella, Gonzalez, Miranda; Carvalho, Rodriguez; Canales, Fekir, Juanmi; Jose

Screenshot_59.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Carlos Alkaraz vs Norrie , jedinica, kvota 1,33

Rafa Nadal vs Kyrgios, jedinica, kvota 1,33

Oba meca, ali pojedinacno vezano sa pobedom Juventusa

Hej Izudine

nocas za mene nema spavanja, jer necu moci da docekam sutrasnji dan i 13.00 casova. Sutra u 13.00 ceno svi na Forumu imati prilike da vidimo tvoj pravi karakter. Sutra cemo imati prilike da vidimo zaista kakva si osoba. Sutra ces imati privilegiju da otvoris Topic Poslednje Sanse i sam sebi postavis predlog pobedu Juventusa. Ako to uradis demonstriraces zlobu, pakost, balkanski mentalitet i gledanje sopstvenog interesa kao sasvim uobicajene ljudske osobine. Ako pobedu Juventusa ostavis meni, pokazaces stil, eleganciju, otmenost i aristokratske manire sto je prava retkost medju ljudima. Da sam ja na tvom mestu, uvek bih izabrao ovo prvo, uvek bih gledao samo sopstveni interes. Sutra u 13.00 cemo svi imati prilike da vidimo, ko si ti zapravo. 

Ako bi dosla dva iznenadjenja na ova dva teniska meca, to bi znacilo da bi prosla kvota 10,00 koliko daju pobede Kyrgiosa i Norrie zajedno. Nadal je pobedio Kordu, Evansa i Opelku i ni na jednom mecu jedinica nikada nije prelazila kvotu 1,20. Danas kada igra protiv najveceg cirkusanta na ATP Touru, kvota je 1,33, a bila je i 1,38 pre samo nekoliko sati. Kladionice misle kao i ja, da bi, uz najbolju partiju sezone, australac imao neke sanse. Kyrgios vise od godinu dana nije vezao tri pobede, na turnir je dosao bez trenera, ali sa Kokkinakisom i dve australijske kurve da bi mogli da uzivaju u orgijama kada nemaju meceve. Veliki Rafa ove sezone jos nije izgubio ni jedan mec, a odigrao ih je oho-hoo. Na turnir je dosao sa timom od cetrnaest osoba, gde nema ni jedne zene. Ako sam juce pao na Juventusu i to tako da me sve boli, uvek cu pristati da padnem na Nadalu i Alkarazu. Da opet imam priliku da ponovim opkladu da juce Juventus nece izgubiti, opet bih to uradio, kao sto bih uvek ponovio pobede Nadala i Alkaraza, cak i ako veceras padnem.

Link to comment
Share on other sites

Roma - Vitesse 1 (1.57) bet365

Roma je jedna od najboljih momčadi u Italiji, a i jedan su od favorita za osvajanje Konferencijske lige. U posljednje vrijeme su u odličnoj formi, pogotovo na domaćem terenu. Roma je pobijedila tri od posljednje četiri utakmice, dok su neporaženi u deset od prethodnih 11. Pored toga na domaćem terenu su u nizu od pet utakmica bez poraza, dok su ostvarili tri pobjede u tom periodu.

S druge strane, Vitesse prolazi kroz tekaž niz rezultata, a primaju i dosta golova. Treba napomenuti da su već duže vrijeme katastrafalni na gostujućim terenima. Izgubili su i prvu utakmicu na domaćem terenu sa 1-0. Vitesse je bio bez pobjede u osam od posljednjih deset utakmica, a pritom su imali niz od pet poraza. Vitesse je u dosadašnjoj 2022. godini ostvario samo jednu pobjedu na gostovanjima. Večeras očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.57 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout, te ako kojim slučajem Roma povede sa dva gola razlike, naša oklada će automtaski biti dobitna.

Roma: Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Maitland-Niles, Veretout, Cristante, Vina; Mkhitaryan; Zaniolo, Abraham

Vitesse: Houwen; Doekhi, Oroz, Rasmussen; Dasa, Tronstad, Domgjoni, Bero, Wittek; Openda, Grbic

Screenshot_60.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Ako se neko uopste kladi na tenis, samo da kazem da kvota na Nadala prilicno raste, a da na cirkusanta pada i to u svim i zemaljskim i on-line kladionicama. Kvota na Kyrgiosa je sa 3,30 pala negde cak na 2,90. Objasnjenje je sledece; oni imaju nerasciscene racune od ranije kada je australac tvrdio da Nadal pola sata izvlaci gace iz guze i da to ne bi smelo da mu se dozvoljava, kao i da nikada nije detaljnije istrazena Nadalova sumnjiva fizicka pripremljenost. Podloga plus medjusobna netrpeljivost, plus tenzije, plus opustenost i motivacija australca su okolnosti u kojima se Kyrgios snalazi kao riba u vodi. Ako poeni budu sto kraci, eto iznenadjenja i pada na tiketu. To je objasnjenje zasto kvote rastu. Ako se sve to desi, i to bas danas, i to u mecu najboljeg na svetu protiv nekoga ko trenira jednom ili nijednom sedmicno, i treba da padnemo. 

Link to comment
Share on other sites

Rennes - Leicester oba daju gol (1.66) bet365

Leicester je u prvoj utakmici na domaćem terenu zabilježio pobjedu od 2-0 za povećanje samopouzdanja, što im daje prednost u uzvratnom susretu. Međutim, Rennes je u spektakularnoj formi, posebno kod kuće. Odlučni su da se vrate u utakmicu i nemaju drugu mogućnost nego da krenu za golovima odmah od samog početka. Sve ovo ukazuje na utakmicu sa golovima na obje strane terena po kvoti 1.66.

Rennes je pobijedio u četiri od posljednjih pet utakmica, a zabili su dva ili više golova u tim pobjedama. Također su u pobjedničkom nizu kod kuće u proteklih pet nastupa, a zabili su ukupno 14 golova u prethodna četiri susreta na ovom stadionu.

S druge strane je Leicester pobijedio na četiri od posljednjih pet utakmica, a njihov jedini poraz tijekom ovog perioda bio je protiv Arsenala.

Lisice su kao i Arsenal u solidnoj formi i ovdje očekujem napadački nogomet od početka utakmice. Sretno!

Rennes: Gomis; Traore, Omari, Aguerd, Truffert; Bourigeaud, Martin, Santamaria, Doku; Laborde, Terrier

Leicester City: Schmeichel; Justin, Amartey, Soyuncu, Thomas; Tielemans, Ndidi, Dewsbury-Hall; Albrighton, Daka, Barnes

Screenshot_62.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Feyenoord - Partizan 1 (1.40) bet365

Feyenoord je u njihovom prošlotjednom susretu ostvario pobjedu od 5-2 protiv Partizana. U prvoj utakmici je nizozemska momčad bila dominantna, a nešto slično očekujem i ovdje. 

Feyenoord u ovaj susret ulazi u želji da produži svoj niz nakon dominantnih rezultata u grupnoj fazi i u prethodnoj utakmici. Pobijedili su u dvije prethodne utakmice u kojima su ugostili timove iz Srbije u svim europskim natjcanjima.

Nizozemci su treći u domaćem prvenstvu sa 55 bodova iz 26 odigranih utakmica ove sezone. Domaćini se nadaju ponovnoj pobjedi nakon što su u posljednjoj utakmici ostvarili pobjedu nad Zwolleom. Također su u nizu od tri utakmice bez poraza na domaćim utakmicama u ligi.

Nakon što je prošle sezone završio na drugoj poziciji u srpskom prvenstvu, Partizan se morao izboriti za mjesto u grupnoj fazi Konferencijske lige kroz kvalifikacije i sada moraju nadoknaditi tri gola. Teško je da će im se to ostvariti, ali ostaju prvi u ligi ove sezone sa 72 boda, isti broj bodova kao i Crvena Zvezda na drugoj poziciji. Ostalo je još tri kola do kraja prvenstva i mislim da će svoju koncentraciju usmjeriti na domaće prvenstvo. Ovdje nemaju što više tražiti, osim ako ne vidimo kakvo ogromno iznenađenje. Sretno!

Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Aursnes, Kokcu; Nelson, Dessers, Sinisterra

Partizan: Popovic; Zivkovic, Sanicanin, Miletic, Urosevic; Zdjelar; Markovic, Natcho, Menig; Milovanovic, Gomes

Screenshot_65.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use