Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 9.3.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Europska liga

Srijeda2.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.3. u 17:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Sporting EH -1 (1.44) bet365

Sporting će morati organizirati preokret stoljeća kako bi prošao u četvrtfinale Lige prvaka. U prvoj utakmici je City pobijedio sa 5-0 u gostima, a sada imaju luksuz obraniti ovo neprikosnoveno vodstvo na domaćem terenu. Momčad Pepa Guardiole je aktualni prvak Engleske, a bili su i favoriti za europski naslov prošle godine. Nažalost, Chelsea ih je srušio u finalu zahvaljujući jednom golu Kaija Havertza. Može se reći, a i vidjeti po rezultatima da su Građani sada mrtvi-ozbiljni kada je ovaj naslov u pitanju. Jako žele taj svoj prvi europski trofej na Etihadu. 

Engleski prvaci su pobijedili u 22 od posljednjih 25 utakmica, a također su pobijedili 16 od 19 nastupa na domaćem terenu ove sezone. Trenutno su prvi u Premier ligi sa šest bodova prednosti u odnosu na Liverpool. Imaju najbolji napad i najbolju obranu. Samo dva puta su izgubili u posljednja četiri mjeseca, a na domaćem terenu imaju dva poraza od početka svibnja 2021. godine. Sjajna ekipa, koja iz utakmicu u utakmicu igra zaista fenomenalno i mislim da ih jedan Sporting ne može zaustaviti.

Sporting je možda jedna od najboljih momčadi u Portugalu, ali stvarno nemaju šanse protiv Guardioline mašinerije koja jede protivnike. Pored toga moraju postići čak 5 golova bez ijednog primljenog i to na Etihadu, kako bi mogli otići barem na produžetke. Sporting je također bio bez pobjede u četiri od posljednjih šest utakmica, a povijesno imaju i loš rekord protiv drugih engleskih momčadi. Bez pobjede su u posljednje dvije utakmice u gostima i prošlo je skoro mjesec dana otkako su odigrali utakmicu bez primljenog gola na gostujućim terenima. Očekujem pobjedu Cityja sa dva ili više golova razlike po kvoti 1.44 u bet365 kladionici. Sretno!

Manchester City: Ederson; Stones, Fernandinho, Laporte, Zinchenko; Gundogan, Rodri, Silva; Mahrez, Jesus, Sterling

Sporting: Adan; Reis, Coates, Inacio; Porro, Ugarte, Essugo, Vinagre; Sarabia, Slimani, Edwards

Screenshot_47.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Porto - Lyon 1 (2.00) bet365

Porto i Lyon će igrati prvu utakmicu osmine finala Europske lige na stadionu Dragao. Domaćini u ovaj susret ulaze kao favoriti prema kladionicama. U domaćoj ligi im ide sjajno sa 20 pobjeda i četiri remija nakon 24. kola. Ovaj rekord drži ih šest bodova od Sportinga na vrhu tabele. Momčad koju vodi Sergio Conceicao također je pokazala snagu u pobjedu od 2-1 protiv Sportinga u prvoj utakmici polufinala portugalskog kupa prije sedam dana.

Porto je sada neporažen u 18 uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Uspješno su prošli težak test protiv lazija u 1/16 finala Europske lige, eliminirajući talijanskog velikana sa ukupnim rezultatom 4-3.

Lyon trenutno nije ni blizu ove forme. Oni drže razočaravajuću 10. poziciju na tabeli Ligue 1 i u ovaj susret ulaze sa samo jednom pobjedom u prethodna četiri meča. Momčad koju vodi Peter Bosz je uspjela samo jednom postići gol u posljednje dvije utakmice protiv Lensa (1-1) i Lillea (0-1).

Iako su imali izvanredan niz u grupnoj fazi Europske lige sa pet pobjeda i remijem u šest utakmica protiv Rangersa, Sparte Prag i Brondbyja, vrlo je teško vjerovati da Lyon može ostvariti pozitivan rezultat na ovom stadionu. 

Porto je postigao po dva gola u oba susreta protiv Lazija u prethodnom kolu Europske lige. Neporaženi su u 18 utakmica i očekujem da će nastaviti ovaj niz i večeras. Očekujem pobjedu Porta, po kvoti 2.00 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout, te ako Porto povede sa dva gola razlike, naša oklada će biti automatski dobitna. Sretno!

Porto: D. Costa; Mario, Pepe, Mbemba, Sanusi; Otavio, Vitinha, Uribe, Galeno; Evanilson, Taremi

Lyon: Lopes; Gusto, Boateng, Lukeba, Emerson; Caqueret, Aouar; Faivre, Paqueta, Toko Ekambi; Dembele

Screenshot_49.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

(Umereni) pokusaj eliminacije pariskih plasticnih govana po kvoti od 3,00

Jos nikada nisam napisao analizu “da pokusamo, da probamo, da igramo sa malom ili umerenom uplatom... i slicno.” Ili se kladimo ili je NoBet, nema treceg. Eventualno neki sistem i tacka. Ali, za sve postoji prvi put.  Vecina ce se sloziti da su pariska plasticna govna favoriti za prolaz dalje, a medju vecinom sam i ja. Tamo gde nisam vecina, jeste da mislim da plastika nece osvojiti Ligu Prvaka, zapravo sam spreman da igram agresivno da nece biti pobednici. Real nije ubedljiv, ali ako neko misli da Psg jeste, onda ne bi smeo da propusti postenu kvotu od 1,36 da govna prolaze dalje. Iako verujem da ce francuzi veceras proci, nikada sebi ne bih oprostio da se desi suprotno, a da to nisam iskoristio, pa jos protiv Real Madrida, pa jos protiv Ancelottia, pa jos u sred Madrida. Dakle, danas umereno kladjenje sa novcem koji sam spreman da izgubim da Real Madrid (mozda) veceras prolazi po postenoj kvoti od 3,00.

Ako padnem, podrazumeva se da zapamtim pad, do sledece utakmice Lige Prvaka, pariskih plasticnih govana.

Link to comment
Share on other sites

Dns igram LP Real-Psg vise od 4.5 kartona...sudac Makkelie koji nije bas darežljiv na kartonima ali kada sudi vazne tekme popravi prosjek...u prvoj tekmi vatreno vec sa 8 kartona po 4 sa svake strane... ocekuje se i veceras isto... Rijeka-Osijek polufinale kupa na jednu tekmu vise od 4.5 kartona sudac Strukan...zadnje tekme njihove pune tenzija a sudac odlicna za kartone...Europska liga Betis-Eintracht vise od 3.5 kartona sudac Guida i Porto-Lyon vise od 3.5 kartona sudac Sanchez...sudar cvrstih ekipa gdje bi trebalo prebaciti tu granicu a i sudci dobri

Link to comment
Share on other sites

Najava meca Real Madrid vs Psg

Veceras je na programu najuzbudljiviji i verovatno najgledaniji mec Lige Prvaka, pa  cu bas ja da najavim vecerasnji susret Naravno, sastave i izostanke, kao i trenutne forme i stanja u nacionalnim prvenstvima svi sve znamo. Kvote su vise nego postene za gotovo sve vrste igara. Individualno gosti su daleko kvalitetniji, a na svakoj trenerskoj akademiji prvo sto ce vas nauciti jeste da bez kvalitetnih igraca, mozete samo da se yebete. Drugo sto ce vas nauciti jeste da se nedostatak kvaliteta, nadoknadjuje raznim stvarima. Recimo, taktikom, pritiskom na sudije, trenerskim znanjem, disciplinom, uklizavanjima, zajednistvom, odbranom ...Svi smo inali prilike da vidimo suvi kvalitet gostiju tokom sezone, ali nismo inali prilike jos da ih vidimo kako igraju pod pritiskom, ako ga veceras  uopste i bude. Real Madridu uopste nije potrebna ludacka igra, dovoljno je samo da budu pametni i disciplinovani. Kvote su postene, igrajte kuda vas razum vodi, a ne emocije i uzivajte, cak i u fudbalu, iako sam mislite da to nikada necu napisati. Ovo je samo najava i to obicna, a preporuka za kladjenje je samo jedna; live kladjenje.

Link to comment
Share on other sites

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Najava meca Real Madrid vs Psg

Casemiro i Mendy su van terena zbog žutih kartona, ostali bi trebali biti na raspolaganju. Na drugoj strani nema Herrere, Kurzawe, Ramosa i pod upitnikom je Mbappe iako se vjeruje da će biti u startnoj postavi.

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Nacho, Alaba, Kroos, Valverde, Modric, Asensio, Vinicius, Benzema

PSG: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes, Verratti, Danilo, Gueye, Mbappe, Neymar, Messi.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use