Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 8.3.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Utorak1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.3. u 17:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Bayern - Salzburg 1 (1.23) 1xbet

Bavarci su šokirani remijem od 1-1 u prvoj utakmici i sada će sve oči biti uprte u revanš. Ova utakmica bi se mogla pretvoriti u veliko iznenađenje, ako skromni klub iz Austrije sruši moćni Bayern. Međutim, vrlo su male šanse da se takvo nešto dogodi. Kao prvo, revanš se igra na Allianz Areni, gdje će ih čekati nevjerojatna publika. I drugo, Bavarci su željni pokazati svijetu da je remi u prvoj utakmici bio samo slučajnost. Moraju povratiti svoj status ubojitog tima, tako da očekujem težak zadatak za Salzburg. Već imaju loš međusobni omjer protiv njemačkog prvaka, ali i ostalih Bundesligaša.

Prva utakmica je završila remijem, ali sada je to stara priča. Devetorostruki branitelj naslova Njemačke bit će spreman za ovaj nadolazeći susret. Allianz Arena je već godinama veliki zalogaj, čak i za najbolje timove u Europi, a kamoli jedan Salzburg.

Austrijska ekipa je ove sezone podbacila u svojim gostujućim utakmicama. Naime, u proteklih pet mjeseci na gostovanjima su uspjeli ostvariti samo tri pobjede, a jedna od tih pobjeda bila je protiv ekipa iz niže lige (OFB Kup).

Bayern je ove sezone postigao 76 golova u 25 utakmica, dok Salzburg ima samo jednu pobjedu na gostujućim terenima od studenog i samo dvije od listopada prošle godine.

Bayern Munich: Ulreich; Pavard, Sule, Hernandez; Gnabry, Kimmich, Musiala, Coman; Muller, Sane; Lewandowski

Red Bull Salzburg: Kohn; Kristensen, Piatkowski, Wober, Ulmer; Camara; Capaldo, Aaronson, Seiwald; Adamu, Adeyemi

Screenshot_43.png

Liverpool - Inter 1 + više od 1.5 gola (1.83) bet365

Redsi su posljednjih mjeseci bili u spektakularnoj formi. Postizali su dosta golova i nizali pobjedu za pobjedom. Također su upravo osvojili EFL kup nakon što su u finalu pobijedili Chelsea, a sada idu na prvu poziciju u Premier ligi. Za sada zaostaju samo tri boda ispod prvoplasiranog Manchester Cityja.

U međuvremenu, Inter u posljednje vrijeme nije u najboljoj formi. Nisu prenijeli formu iz 2021. u novu godinu. A da im stvari budu još gore, izgubili su prvu utakmicu osmine finala i to kod kuće. Sada moraju preokrenuti taj manjak protiv momčadi koja je u formi i to će morati učiniti na Anfieldu - gdje su Redsi bili jednostavno nezaustavljivi posljednjih nekoliko godina.

Liverpool je u prvoj utakmici na gostovanju upisao pobjedu od 0-2, a sada će Inter morati postići dva gola bez odgovora protiv Redsa i čak i da to urade ići će na produžetke. Ovaj vrlo težak zadatak će natjerati Intera da krene na rizičniji pristup i otvori se, što će momčad Jurgena Kloppa sigurno znati iskoristiti.

Dakle, ovo je uzvratna utakmica nokaut faze Lige prvaka u kojoj će gosti očajnički željeti preokrenuti ukupan rezultat. A s obzirom na to da obje momčadi imaju sjajne napade, ne treba ni spominjati da se očekuje golijada. Vjerujem u pobjedu Liverpoola i više od 1.5 gola na utakmici po kvoti 1.83 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout, te ako Liverpool povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna, nije bitno koji je minut utakmice. Sretno svima!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Keita; Salah, Jota, Diaz

Inter: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Gosens; Dzeko, Martinez

Screenshot_44.png

Izvor: bet365

Antepost kladjenje, zemlja iz koje dolazi buduci pobednik Lige Prvaka,   Engleska, kvota 1,45 bet365 

Ne vidim bolji izbor za kladjenje da Psg nece osvojiti Ligu Prvaka od ove igre. Ako pogledate u kakvoj formi igraju ManCity i Liverpool, kao i kakav roster ima Chelsea, ostaju samo molitve da engleski klubovi ne padnu u formi, ili da kriminalci iz Uefe ne nameste raspored bogatim arapima.

Bournemouth - Peterbourough 1 (1.33) bet365

Bournemouth se suočio sa padom forme krajem prošle godine, međutim, vratili su se na pobjedničke staze tijekom posljednih nekoliko tjedana i trebali bi doći do druge pozicije koja vodi direktno u Premier ligu ako uspiju pobijediti zaostale utakmice, jer trenutno imaju čak četiri manje od drugoplasiranog Huddersfielda koji ima samo bod više od njih.

U prošlom kolu su iznenađujuće izgubili od Prestona, koji se nalazi na sredini tabele. Taj rezultat je obilježio prvi poraz kluba nakon niza od četiri pobjede.

Peterborough je bio daleko najgora momčad u ligi ove sezone i trenutno se nalaze na posljednjem mjestu na tabeli. Nakon jedne pobjede od listopada u ligi, momčad je na rubu ispadanja, ako se ne dogodi neko čudo do kraja sezone. Ostalo je još 12 kola do kraja.

U posljednjoj utakmici su izgubili u gostima protiv Huddersfield Towna sa 3-0. To je bio njihov četvrti uzastopni poraz od remija protiv Readinga sredinom veljače. Imaju čak osa bodova manje od sigurne zone u ovom trenutku.

Ovdje očekujem dominaciju domaćina koji igra protiv tima koji je uzeo samo četiri boda na gostovanju od travnja 2021. godine. Bournemouth također ima najbolju obranu u ligi i što je dobra stvar ovdje igraju protiv momčadi koja nije uspjela postići gol u osam od posljednjih 11 utakmica u gostima. Sretno!

Screenshot_46.png

Izvor: bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Newcastle - West Ham - Pobjeda Newcastlea sa dva ili više golova razlike (2.20) bet365 Domaćini ulaze u ovaj susret s puno optimizma, nakon što su upisali tri uzastopne pobjede u svim natjecanjima. Posljednja je ostvarena prije dva tjedna, kada su preokretom svladali Nottingham Forest rezultatom 3-1. Newcastle je u odličnoj formi, s tri uzastopne pobjede protiv momčadi poput Chelseaja, Arsenala i Nottingham Foresta. Na domaćem terenu su jaki i čini se da su uhvatili pravu formu, a situacija u svlačionici je idealna nakon reprezentativne pauze. S druge strane, West Ham proživljava razočaravajuću sezonu. Momčad Julena Lopeteguija ostvarila je samo tri pobjede u prvih 12 kola i nalazi se na 14. mjestu ljestvice. U ovaj susret ulaze nakon remija bez pogodaka protiv Evertona na svom terenu. West Ham je primio sedam pogodaka u uzastopnim gostujućim porazima protiv Tottenhama i Nottingham Foresta. Trener Eddie Howe suočava se s nekoliko problema u obrani. Dan Burn neće nastupiti zbog suspenzije nakon petog žutog kartona, dok su Jamaal Lascelles, Sven Botman i Emil Krafth ozlijeđeni. Lloyd Kelly trebao bi zamijeniti Burna, a na desnom beku, unatoč mogućem povratku Kierana Trippiera, očekuje se nastup Tina Livramenta, koji je impresionirao nakon debija za englesku reprezentaciju. Momčad Julena Lopeteguija također ima problema s izostancima. Mohammed Kudus odrađuje suspenziju, dok je Niclas Fullkrug izvan terena zbog ozljede Ahilove tetive. Povratak Edsona Alvareza nakon suspenzije bit će od velike važnosti za vezni red, dok bi Crysencio Summerville mogao iskoristiti priliku na lijevom krilu. Lukasz Fabianski najvjerojatnije će zadržati svoje mjesto na golu, iako se očekuje povratak Alphonsea Areole nakon lakše ozljede. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Kelly, Hall; Willock, Guimaraes, Longstaff; Gordon, Isak, Joelinton West Ham: Fabianski; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Alvarez; Bowen, Paqueta, Soucek, Summerville; Antonio Očekujem uvjerljivu pobjedu domaćina. Newcastle bi mogao slaviti s najmanje dva gola razlike, a kvota za takav ishod iznosi 2.20 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 24.11. u 19:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Hej @fic Procitao sam ovaj tvoj post. Prvo sto mi je palo na pamet jeste jedan citat koji cu podeliti sa tobom. Kaze ovako: "...ljudi koji brane tvoje ime dok nisi tu, su tvoji najodaniji prijatelji..." Dobrodosao nazad u svetu Poslednju Sansu, kolega.   Danas sam dobio neke napade dobrote, pa cu ovde sa tobom i ostalim kolegama sa Foruma da podelim jos neke citate, da svi iskoristimo dok me jos drzi dobrota Ne pruzaj ruku da bi nesto dobio, ako je nisi ispruzio da bi nesto dao Ako ne mozete uciniti velike stvari, ucinite male stvari na sjajan nacin Svi zele da promene svet, ali niko ne zeli da promeni sebe. Nema potrebe da svoje probleme govorite drugima. 80% ljudi nije briga za vase probleme, a onih 20% je drago sto ih imate. Ako upadnete u vodu, ljutite se na sebe, ne na potok. Ako zelite dugu, morate podneti i kisu
    • Ovdje ću kratko jer bi se tema posljednje šanse trebala zatvoriti, a i prikladnije je ovdje. Iskreno nisam nešto uzbuđen na klađenje u zadnje vrijeme, čak mi se ni parovi za posljednju šansu ne traže. Dakle, nije ljutnja na nikoga, jednostavno samo odmor od klađenja. No, vidio sam da je kolega @LeonardoDrugi uložio napore da nastavim. Nisam sve čitao, ali eto idem najviše zbog njega probat barem odraditi sezonu. Nismo se baš podnosili, jedan drugog, a upravo je on taj koji se trudio zadržati me na forumu. Ima dosta stvari u kojima se i slažem sa njim, da ne bi bilo da baš različito mislimo o svemu. I samom mi je glupo odustati tokom natjecanja pa eto. Više manje ionako i dalje pratim rezultate pa mogu opušteno postavljat par u PŠ. Postavio sam prijedlog za ovo kolo pa ćemo vidjeti dalje. Također, molio bih da mi se par za prošlo kolo poništi jer ga nisam postavio. Postavio bih rukomet, hendikep na Fredericiu u Ligi prvaka što bi prošlo, ali htio sam pauzu. Da sam bio spriječen iz nekog razloga pa ajde, ali nisam. Kolege su imale loše kolo pa ko me j... što to nisam iskoristio. Tako da @IzudinB slobodno stavljaj promašaj.
    • Kad me već kolega @LeonardoDrugi toliko poziva da nastavim, idem opušteno probati. U gužvi sam, prošao sam samo današnju ponudu pa neka ide dvoznak na Dinamo za kojeg očekujem i da pobjedi utakmicu. Danas: Dinamo - Rijeka 1x ,1.2 SuperSport
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use