Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 26.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.2. u 22:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Premier liga

Leeds - Tottenham (13:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (4.29)
Prosjek ekipe 1: 2.84
Prosjek ekipe 2: 1.79

A1.png

Brentford - Newcastle (16:00) bet365
Sudac: Mike Dean (3.24)
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 2.5

A2.png

Brighton - Aston Villa (16:00) bet365
Sudac: John Brooks (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 2.17

A3.png

Crystal Palace - Burnley (16:00) bet365
Sudac: Jonathan Moss (2.35)
Prosjek ekipe 1: 1.69
Prosjek ekipe 2: 1.91

A4.png

Manchester Utd - Watford (16:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (5.27)
Prosjek ekipe 1: 2.15
Prosjek ekipe 2: 1.84

A5.png

Everton - Manchester City (18:30) bet365
Sudac: Paul Tierney (4.22)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 2.15

A6.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera 

Mallorca - Valencia (14:00) bet365
Sudac: Jorge Figueroa Vázquez (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 3.54

B1.png

Getafe - Alaves (16:15) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.38)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.04

B2.png

Rayo Vallecano - Real Madrid (18:30) bet365
Sudac: Isidro Díaz de Mera (5.67)
Prosjek ekipe 1: 2.42
Prosjek ekipe 2: 1.88

B3.png

Atl. Madrid - Celta Vigo (21:00) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (7.17)
Prosjek ekipe 1: 2.72
Prosjek ekipe 2: 2.35

B4.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Salernitana - Bologna (15:00) bet365
Sudac: Giovanni Ayroldi (6.33)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.58

C1.png

Empoli - Juventus (18:00) bet365
Sudac: Fabio Maresca (6.13)
Prosjek ekipe 1: 2.20
Prosjek ekipe 2: 1.92

C2.png

Sassuolo - Fiorentina (20:45) bet365
Sudac: Alessandro Prontera (5.33)
Prosjek ekipe 1: 2.54
Prosjek ekipe 2: 2.25

C3.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 25.02. u 17:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Hajduk - Rijeka

Jadranski derbi. Iako vjerujem u Hajdukovu pobijedu Rijeka nije lagan protivnik, a stvarno ne za mizernu kvotu 1.50 koja je u padu. Hajduk je odradia jedan od najboljih prijelaznih rokova. Gdje su doveli napadača, stopera i desnog beka. Sa druge strane je Rijeka koja od velike četvorke ima najbolji napad i najgoru obranu. Zadnja dva poraza su upravo od Dinama (2:0) i Osijeka (1:0). Odradili su zanimljiv prijelazni rok sa mnogo dolazaka i odlazaka.

Najveća i ogromna razlika između ova dva kluba su Livaja i Valdas Dambrauskas. Za Livaju neću trošiti riječi, ali strateg Hajduka je nešto najbolje što se dogodilo klunu, čovik živi za balun i ne pada pod euforiju koja je znala više naštetii nego pomoći Hajduku. Izjavija je da ga uopće ne zanima utakmica Osijek - DInamo nego on ide gledat Šibenik - Istra jer je Istra sljedeći protivnik u prvenstvu. Gledajući tablicu nakon što je on došao Hajduk je prvi uz omjer 8-2-0 i gol razlika 27:7.

Mislim da možemo gledat svašta i 0:0 i 3:3 i 4:0. Mislim da je Hajduk bolji, ima domaći teren, najboljeg igrača i strijelca lige, širu klubu, boljeg trenera i imperativ pobijede. Rijeka nije bezopasna, ali izgleda kao ranjeni lav s kojim se ne treba igrati. Izgubi li Rijeka i ovu utakmicu definitivno se oprašta sa utrkom za naslov. Na ovu utakmicu se neću kladiti, već samo navijački odgledati.

Everton - Manchester City 2 (1.25) bet365

Manchester City je u prošloj utakmici spušten na zemlju i to na domaćem terenu. Unatoč dugom nizu bez poraza, branitelji naslova su poraženi od Spursa, što je dovelo do ponovnog otvaranja utrke za naslov. Momčad Pepa Guardiole i dalje je na vrhu tabele -ali se iza njih nalazi odlučni Liverpool koji je u formi, a razlika je samo tri boda. Dovoljno je reći da se Građani moraju vrlo brzo vratiti na svoj pobjednički put.

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

Izgubili su od Tottenhama sa 3-2 prošlog tjedna. Međutim, prije toga su bili u nizu od četiri pobjede, dok su također pobijedili u 19 od 21 utakmice prije poraza Spursa.

Na drugoj strani imamo Evertona koji je jedna od apsolutno najgorih momčadi u Premier ligi ove sezone. Smješteni su na 16. mjesto na tabeli i do sada su izgubili 13 od 23 odigrane utakmice. Imaju samo šest pobjeda do sada ove sezone.

Everton je izgubio sa 2-0 na gostovanju protiv Southamptona u posljednjoj utakmici. Izgubili su četiri od posljednjih šest utakmica, a također su bili bez pobjede u 16 od posljednjih 19. Dakle, na pet od zadnjih šest njihovih nastupa bilo je tri ili više golova, a od rujna na ovom stadionu uspjeli su ostvariti samo dvije pobjede u ligi. Pored toga City ima impresivan međusobni omjer protiv Evertona. Ovdje očekujem pobjedu gostiju po kvoti 1.25 u bet365 kladionici. Sretno!

Everton: Pickford; Coleman, Holgate, Keane, Kenny; Townsend, Allan, Van de Beek, Gray; Richarlison, Calvert-Lewin

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Bernardo; Mahrez, Foden, Sterling

Screenshot_14.png

Bayer Leverkusen - Arminia Bielefeld 1 (1.36) bet365

Bayer Leverkusen i Arminia Bielefeld su igrali u potpuno suprotnim stilovima nogometa ove sezone u Bundesligi. Dok je Bayer do sada postizao i primao dosta golova, Bielefeld se u potrazi za rezultatima uvelike oslanjao na svoju obrambenu liniju.

Domaćini će se nadati povratku na pobjednički put odmah nakon poraza od Mainza od 3-2 u prošlom kolu. Bayer je imao vodstvo u dva navrata u MEWA Areni, ali je primio dva kasna gola i na kraju izgubio utakmicu. Momčad Gerarda Seoanea se sada nalazi na pet bodova ispod drugoplasirane Borussije Dortmund i sedam iznad četiri različite momčadi (Leipziga, Hoffenheima, Freiburga i Union Berlina) u borbi za mjesto među prva četiri i mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Screenshot_4.png

Što se tiče Arminije, oni su prošlog vikenda uspjeli ostvariti pobjedu od 1-0 nad Union Berlinom i sada imaju isti broj bodova kao i Augsburg koji se nalazi na mjestu koje vodi u doigravanje za opstanak. Momčad predvođena Frankom Kramerom izgubila je samo jednu od posljednjih osam utakmica u ligi, uglavnom oslanjajući se pritom na svoju strogu obrambenu liniju.

Ni u jednoj od posljednje četiri utakmice Arminije nije postignuto tri ili više golova. Također je zanimljivo spomenuti da je Arminija zabila dva gola u tri od posljednja četiri gostovanja u ligi. Treba biti oprezan sa ulozima, ali ovdje sve ukazuje na pobjedu domaćina po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Kvota je u početku bila 1.40. Sretno.

Bayer Leverkusen: Hradecky; Frimpong, Tah, Tapsoba, Bakker; Aranguiz, Demirbay; Adli, Wirtz, Diaby; Alario

Arminia Bielefeld: Ortega; Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen; Vasiliadis, Kunze; Wimmer, Schopf, Okugawa; Serra

Screenshot_15.png

Rayo Vallecano - Real Madrid 2 (1.60) bet365

Rayo Vallecano ima katastrofalnu 2022. godinu, budući da nije mogao upisati pobjedu od početka nove godine. No, klubu koji je prošle sezone završio na šestom mjestu u drugoj ligi, navijači se ne mogu puno žaliti. U posljednjoj utakmici u gostima su izgubili sa 2-1 od Elchea. U toj utakmici su vodili veći dio vremena, ali u posljednjih 15 minuta primaju dva gola i gube bodove. To je bio njihov četvrti uzastopni poraz. Nakon tog niza, sada zauzimaju 11. mjesto u ligi, osam bodova zaostatka za plasmanom na jedno od europskih natjecanja.

Screenshot_2.png

Što se tiče Reala, unatoč tome što su ispustili bodove dva puta u posljednjih pet kola, oni i dalje imaju udobno vodstvo od šest bodova u utrci za naslov. Na tome se mogu zahvaliti i momčadima ispod njih koje su također gubile ključne bodove. U svom posljednjem susretu, Real je postigao tri gola u drugmo poluvremenu protiv Alavesa na domaćem terenu i upisao uvjerljivu pobjedu od 3-0. To im je bila treća pobjeda u posljednjih pet utakmica.

Los Blancosi nisu uspjeli ostvariti pobjedu u posljednja dva gostovanja u ligi. Međutim, trebali bi biti u mogućnosti uzeti sva tri boda protiv kluba koji je od momčadi sa gornjeg dijela tabele uspio pobijediti samo Barcelonu kod kuće. Vinicius Junior je konačno postigao dvoznamenkasti broj golova u La Ligi u svojoj četvrtoj sezoni sa Real Madridom. Brazilac je ove sezone već postigao 24 gola za svoj klub. Može biti dobar izbor za strijelca utakmice, ali ja ovdje ipak idem sa pobjedom Reala po kvoti 1.60 u bet365 kladionici. Ne bi smjeli gubiti bodove u ovakvim utakmicama. Ako povedu sa dva gola razlike, bet365 kladionica označava okladu automatski dobitnom. Sretno!

Rayo Vallecano: Zidane; Balliu, Saveljich, Catena, Fran Garcia; Comesana, Valentin; Palazon, Trejo, A. Garcia; Guardiola

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Nacho, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Vinicius

Screenshot_17.png

Pozdrav kolege, evo od mene danas jedan nakon dužega vremena “Narodni listić” pa kome se svidja slobodno uzmite si nešto.

8F387075-18C6-4D18-BCA8-B4D67A4935F3.thumb.jpeg.21432a5e57bf34053df0194c183df3a9.jpeg

Nemam potrebe pisati u vezi pobjede Real Madrida, Manch. Citya kad je to kolega @IzudinB već sve analizirao kao i utakmice izmedju Hajduk Split - Rijeka gdje je takodjer kolega @Guts1950 objasnio neke stvari.

Kod Rijeke je problem sto ove sezone dosta primaju golova, tako da ocekujem da raspoloženi Hajduk može zabiti pogodak Rijeci.

Bacite “pogled” na SC Freiburg imaju odličnu priliku da danas uzmu pobjedu i time se približe poziciji koji vodi u Ligu Prvaka. Herta je katastrofalna, imaju veliki problem sa ozljedjenim igračima, sigurno ih očekuje grčevita borba za ostanak u ligi. Ocekujem da ih Freiburg danas pobjedi.

Danas Juventus gostuje kod Empolia. Imaju za današnju utakmicu neke ozljedjenje igrače, i neki su još pod upitnikom.

Osobno mislim da Juve neće danas izgubit, i ocekujem da ova oklada pobjeda u bilo kojem poluvremenu bi trebala proći. Tko ne vjeruje u Juve netreba ovu okladu igrati.

Posljednji par su skijaški skokovi. Austrija je druga u ukupnom poretku  iza Njemaca u ekipnom natjecanju. Ocekujem ih medju top 3 danas u finskom Lahtiu.

Imaju dosta dobre skakače, jučer je Austrijanac Stefan Kraft osvojio prvo mjesto u pojedinačnom natjecanju.

Ukupna kvota na ovih 6 parova je 5.28

SRETNO!

Nogometnih par parova:

Plzen - Pardubice 1

Plzen u borbi za naslov. U nastavku sezone dvije 1:0 pobjede i 2:2 u derbiju kod Sparte. S time da su u toj utakmici čuda ispromašivali u završnici na 2:1 i onda je stigla kazna. Dolazi im ekipa koja se bori za ostanak i koju su pobjedili u prvom dijelu sezone.

Ferencvarosi - Gyirmot 1

Moj par iz posljednje šanse. Isto dvoboj domaćina koji se bori za naslov protiv gosta koji je u borbi za ostanak.

Psg - Saint Etienne 1

Ovo dodajem iako Psg ima veliku prednost na vrhu. Izgubili su zadnju pa očekujem da će pobjedom danas napuniti se samopouzdanjem pred LP. I ovo je dvoboj ekipe sa vrha protiv ekipe u borbi za ostanak.

Tečaj ova 3 para je 1,75.

I jedan teniski par koji ubrzo počinje:

Očekujem pobjedu Rubleva protiv Veselya u finalu Dubai. Napokon sam jučer pogledao nešto od oba dva meča. Rubleva sam počeo gledati početkom drugoga seta protiv Hurkacza. Igrao je odlično i odigrao sam ga uživo. Na kraju je bio tie break trećeg seta, ali rekao bih zaslužena pobjeda. Sa druge strane malo sam pogledao i kako igra Vesely. I iako ga služe udarci imao je problema sa umorom. Shapovalov je naravno klaun pa je udarao dvostruke i slično. Nije iskoristio servis za meč. Mislim da će Rublev danas to pametno odigrati, a Vesely bi trebao imati problema sa snagom nakon nekoliko teških mečeva dan za danom.

Sad ne znam s čime Rubleva iskombinirati. Uzet ću vjerojatno neki od vaših gore prijedloga. Najizgledniji mi je Man City.

prije 8 sati, Leedsfan said:

Pozdrav kolege, evo od mene danas jedan nakon dužega vremena “Narodni listić” pa kome se svidja slobodno uzmite si nešto.

8F387075-18C6-4D18-BCA8-B4D67A4935F3.thumb.jpeg.21432a5e57bf34053df0194c183df3a9.jpeg

Nemam potrebe pisati u vezi pobjede Real Madrida, Manch. Citya kad je to kolega @IzudinB već sve analizirao kao i utakmice izmedju Hajduk Split - Rijeka gdje je takodjer kolega @Guts1950 objasnio neke stvari.

Kod Rijeke je problem sto ove sezone dosta primaju golova, tako da ocekujem da raspoloženi Hajduk može zabiti pogodak Rijeci.

Bacite “pogled” na SC Freiburg imaju odličnu priliku da danas uzmu pobjedu i time se približe poziciji koji vodi u Ligu Prvaka. Herta je katastrofalna, imaju veliki problem sa ozljedjenim igračima, sigurno ih očekuje grčevita borba za ostanak u ligi. Ocekujem da ih Freiburg danas pobjedi.

Danas Juventus gostuje kod Empolia. Imaju za današnju utakmicu neke ozljedjenje igrače, i neki su još pod upitnikom.

Osobno mislim da Juve neće danas izgubit, i ocekujem da ova oklada pobjeda u bilo kojem poluvremenu bi trebala proći. Tko ne vjeruje u Juve netreba ovu okladu igrati.

Posljednji par su skijaški skokovi. Austrija je druga u ukupnom poretku  iza Njemaca u ekipnom natjecanju. Ocekujem ih medju top 3 danas u finskom Lahtiu.

Imaju dosta dobre skakače, jučer je Austrijanac Stefan Kraft osvojio prvo mjesto u pojedinačnom natjecanju.

Ukupna kvota na ovih 6 parova je 5.28

SRETNO!

WIN!! 6/6 😀

C9D345AD-CBC0-4E6D-8FBD-E688B0A8DF7C.thumb.jpeg.6f333fb996f6f949c719ed8fa80a9553.jpeg

U danu kad je sve živo prošlo, barem parovi koji su mi bili u razmatranju, ja uspijem pasti na Ferencvarosu. I to drugi puta ove sezone i oba puta i u posljednjoj šansi. Klub koji je prvi u svojoj ligi. Ja imam 0/2 sa njima.🤬 Ne znam što da kažem. Mislim da ću sam smanjiti stavljanje parova bar neko vrijeme. Možda se vratim uspješno kao @Leedsfan

prije 4 minute, fic said:

U danu kad je sve živo prošlo, barem parovi koji su mi bili u razmatranju, ja uspijem pasti na Ferencvarosu. I to drugi puta ove sezone i oba puta i u posljednjoj šansi. Klub koji je prvi u svojoj ligi. Ja imam 0/2 sa njima.🤬 Ne znam što da kažem. Mislim da ću sam smanjiti stavljanje parova bar neko vrijeme. Možda se vratim uspješno kao @Leedsfan

Meni je slicna prica sa Ajaxom i Bayernom cesto kad ih igram oni uspiju kiksat

prije 2 minute, fic said:

Razumijem te kolega, zato sam ja od Nove Godine smanjio broj liga za kladjenje.

Eventualno te slabije popraćene lige se “možda” isplati igrati pred kraj sezone u posljednja dva, tri kola kada se zna kome šta treba.

Glavu gore i samo naprijed, poslije kiše dolazi sunce! 😉

Lakše mi je nekako kad kiksam klubove koje više pratim i češće igram. Ovo je baš ubojstvo. Klub koji je prvi u svojoj ligi da mi 2 puta u sezoni kiksa. Uz to još danas sve ostalo prolazilo. Real zabije iz jednog udarca u drugom poluvremenu, Juve 3 komada uvali pa i Bayern dobio kod Eintrachta koji mu je teže gostovanje. Naravno ništa od toga nisam igrao. Da ne pričam da mi je doslovce za par sekundi promaknuo Newcastle. Vidim imaju igrača više i idem uplatiti kad ono taman zabiju. Još sam mislio i ovdje u liveu napisati da imaju igrača više. Nisam stigao. Baš užasan dan.

prije 2 minute, Leedsfan said:

Razumijem te kolega, zato sam ja od Nove Godine smanjio broj liga za kladjenje.

Eventualno te slabije popraćene lige se “možda” isplati igrati pred kraj sezone u posljednja dva, tri kola kada se zna kome šta treba.

Glavu gore i samo naprijed, poslije kiše dolazi sunce! 😉

Ma u redu još ajde danas. Moraš imati loših dana kad se kladiš, ali meni je baš povezalo sad zadnjih par dana gluposti. Jučer isto uzmem Hrvatsku u košarci iako znam da smo loši. Povuklo me jer vidim svi igraju, tečaj dobar pa rekoh valjda smo sposobni Švedsku dobiti doma. Eto nismo. Dan prije je bio onaj hendikep na Đokovića. Da on nije mogao dobiti uvjerljivo Veselog, nije mi jasno. Probat ću sutra odigrat dva para, ne pretjerivati sa ulogom da probam vratiti samopouzdanje.

prije 4 sati, fic said:

takoder i meni dan za zaborav prvo ona dva iz posljednje sanse onda poslje man utd ... mallorca 14:1 u kornerima a onia tuniska liga dva penala penal u 93 wtf o man utd ni komentirat ne treba nece ove sezone na list  vise katestrofa...pogodi se  pun k parova al nadu se ovako glupi timovi padovi raspodjeli se ...no jbg idemo daljeeee 💪

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use