Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.12.2009.

Majstor

Recommended Posts

evo mojih prijedloga za večerašnji NHL

Philadlephia Flyers - NY Rangers   1    1:2

-philadelphia počela igrat puno bolje  pogotovo kod kuće, mislim da je na radu pobjeda pred domaćim navijačima (nadam se da nije subjektivno mišljenje, to će pokazat rezultat)...tekma počinje u 19:00h po našem vremenu

Dallas Stars - Detroit Red Wings   1   4:3

-dallas uvjek zano sa Wingsima igrat kak treba i pokazivao kako treba igrat protiv njih, sada Detroit ima previše ozljeđenih igrača, najnovija ozljeda najboljeg igrača henrika zetterberga i misli mda dallas mora odbiti ovu tekmu (imaju malo izgubljenih domaćih utakmciu u regulranom vremenu što znači da su dosta dobra domaćin, samo 3)...tekma počinje u 21:00h po našem vremenu

Carolina Hurricanes - Florida Panthers  over 5,5

-ovdje očekuje puno golova i revanš caroline za jučerašnji poraz od 6:3...sada su zamjenjena domaćinstva, no mislim da će se igrati potrilike isti hokej...očekujem minimalno 6 golova u regulranom vremenu...počinje u 01:00h u noći

Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes  k1  4:2

-očekujem da će Anaheim pobjediti ovu tekmu odnosno da će an bilo koji način uzeti dva boda u ovo jtekmi i konačno se maknuti sa dna zapadne konferencije i prepustiti ga nekom drugom (npr EDMONTON)...dakle konačan rezultat na anaheim (počinje u 22:00h po našem vremenu)

394 Arsenal-Hull City 19.12. 18:30 1 1,20

356 Bayern München-Hertha BSC 19.12. 15:30     1    1.20

361 B.Leverkusen-B.M'gladbach 19.12. 15:30 1 1,40

379 Real Madrid-R.Zaragoza 19.12. 22:0 1   1.20

3964 Black/Totte/dng-Tottenham 19.12. 16:00 Daje 1,25

3573 Stutt/Hoffe/dng-Stuttgart 19.12 18:30       daje   1.25

3999 ManCity(-2+)-Sunderland 19.12. 16:00 Više 1,50

moj listic od danas oprostite na kasnjenju puno posla

d_eye.dee kaj kažeš na atlanta-nj devils ?

ah sorry što nisam ranije vidio ovaj post...ali svejedno ću sad odg na njega nadam se da će nam se mišljenja podudarat i da ćeš dobro proći s ovim parom...

-mislim da bi New Jersey uskoro mogao zasjesti na vrh istočne divizije, mislim da imaju najboljeg trenera na svijetu koji uvjek iz svake ekipe izvlači maximum i uvjek sve zna posložit baš onako kako treba...mislim da se atlanta jednostavno boji devilsa, koji uvjek igraju taman koliko je potrebno (ne sječam se kada su nekog baš pregazili) no često izleaze kao pobjednici iz utakmice...očekujem pobjedu Devilsa u regulranom vremenu, iako Atlanta pobjedila Dallas kod kuće zadnju tekmu ipak su imali problema sa Dallasom tokom utakmice a New Jersey rijetko kad ispusti vodstvo i mislim da ako Devilsi povedu da će pobjediti i utakmicu (očekujem da će Devilsi povesti jer je i u prošloj tekmi Dallas poveo protiv Atlante)...stoga ja očekujem pobjedu Devilsa

još jednom sorry što nisma ranije vidio poruku (nažalost moja Philadelphia je opet izgubila i sada je Lundqvist na golu Rangersa sve obranio, nikako da se potrefi neka pobejda za Flyerse ali igraju puno bolje i ona će sigurno doći uskoro)

ah sorry što nisam ranije vidio ovaj post...ali svejedno ću sad odg na njega nadam se da će nam se mišljenja podudarat i da ćeš dobro proći s ovim parom...

-mislim da bi New Jersey uskoro mogao zasjesti na vrh istočne divizije, mislim da imaju najboljeg trenera na svijetu koji uvjek iz svake ekipe izvlači maximum i uvjek sve zna posložit baš onako kako treba...mislim da se atlanta jednostavno boji devilsa, koji uvjek igraju taman koliko je potrebno (ne sječam se kada su nekog baš pregazili) no često izleaze kao pobjednici iz utakmice...očekujem pobjedu Devilsa u regulranom vremenu, iako Atlanta pobjedila Dallas kod kuće zadnju tekmu ipak su imali problema sa Dallasom tokom utakmice a New Jersey rijetko kad ispusti vodstvo i mislim da ako Devilsi povedu da će pobjediti i utakmicu (očekujem da će Devilsi povesti jer je i u prošloj tekmi Dallas poveo protiv Atlante)...stoga ja očekujem pobjedu Devilsa

još jednom sorry što nisma ranije vidio poruku (nažalost moja Philadelphia je opet izgubila i sada je Lundqvist na golu Rangersa sve obranio, nikako da se potrefi neka pobejda za Flyerse ali igraju puno bolje i ona će sigurno doći uskoro)

hm nevjerovatna prva trećina..nisam ju gledao ali samim pogledom na statistiku vidi se ko je bolji na ledu, ali pak očito ne želi u gol...24:6 u šutevima na gol, a rez je 1:3....i veliki Brodeur je nakon prve trećine na tek 50% obrana...strašno...evo i slike

szxvk0.jpg

ma nema problema, ja sam taj par stavio još popodne ali sam pitao radi reda ;) ionako sam pao na nogometu tak da mi to ništa ne znači, ali NJ u ovom trenutku vodi 5:3

Borussia Dortmund - SC Freiburg 1

Girondins de Bordeaux - FC Lorient 1

Aston Villa - Stoke City 1

Manchester City - Sunderland 1

Sad sam se probudio, bio jucer u svatovima i vidim odlicne vijesti  ;D

394 Arsenal-Hull City 19.12. 18:30 1 1,20

356 Bayern München-Hertha BSC 19.12. 15:30     1    1.20

361 B.Leverkusen-B.M'gladbach 19.12. 15:30 1 1,40

379 Real Madrid-R.Zaragoza 19.12. 22:0 1   1.20

3964 Black/Totte/dng-Tottenham 19.12. 16:00 Daje 1,25

3573 Stutt/Hoffe/dng-Stuttgart 19.12 18:30       daje   1.25

3999 ManCity(-2+)-Sunderland 19.12. 16:00 Više 1,50

moj listic od danas oprostite na kasnjenju puno posla

Cestitke na ovom  ;) Vidim bio dobar dan za vise nas  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use