Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.12.2009.

Majstor

Recommended Posts

Skijanje žene-Spust Val d Isere

rezultati 1. treninga 16.12.

http://www.fis-ski.com/pdf/2010/AL/5542/2010AL5542RL_T1.pdf

1.Vonn 1:44:52

2.Goergl +0,27

3.Mancuso +0,37

dalje nema potrebe pisat jer je 4. Fischbacher zaostaje 0,70 a to je već dosta veći zaostatak u metrima  bi bilo oko 19 m...

rezultati 2. treninga 17.12.

http://www.fis-ski.com/pdf/2010/AL/5543/2010AL5543RL_T2.pdf

1.Vonn 1:44:67

2.Goergl +0,22

3.Fenninger +0,57

pa opet na 4. mjestu Fischbacher +,67 itd idt...

super kombinacija ( prvi dio spust) 18.19.

Vonn je 1. opet zahvaljujući odlično odvoženom spustu...

( prvi dio spust) rezultati:

http://www.fis-ski.com/pdf/2010/AL/5544/2010AL5544RLR1.pdf

1.Vonn 1:44:66

2. Riesch +1,52

3.Brydon +1,69

već drugoplasirana Maria dosta zaostaje i Vonn je uvjerljiva na tom spustu...dužina spusta je bila u sva tri slučaja 2764 m, gledajući realno Vonn je trenutno najjača skijašica,plsu toga po meni najbolja spustašica,tri puta ima najbolja vremena na istoj stazi i nakon malo lošijih rezultat prije Val d Iserea čini se da je opet uhvatila ritam,uzela danas 1. a isto očekujem i sutra..Goksim je već napomenuo da sutra treba ić ranije u kladu a mislim da svi znamo na kaj je mislio  ;D...Ove sezone već uzela dva supsta vjerujem da će i sutra 3.

Portsmouth - Liverpool 2 1,65 2:0

po meni liverpool sigurno dobiva ipak je portsmouth zadnji a i koeficjent je dobar

Bordeaux - Lorient 1 1,45 4:1

bordo u zadnjih 6 utakmica ima 6 pobijeda a lorient 2 izgubljene 2 nerješene i 2 pobijede po meni bordo dobiva sigurno a i koef nije loš

koeficjenti su iz hrvatske lutrije

Evo da i ja napišem, nesto...

Bezveze mi je što će post biti gotovo idnetičan kao jučer (petak) ali...

Vonn 1.   (2,00)     OTKAZANO

Sve što sam jučer pisao stoji i eto jučer smo pogodili da će biti prva u superkombinaciji gdje je slavila sa više od sekunde prednosti. Oba treninfga spusta je bila prva, a i spust u kombinaciji je imala nevjerojatnih 1.52 sekunde prednosti u odnou na Mariju Riesch koja je bila druga. Sumnjam da će kiksati sutra i vjerujem da će ubosti prvo mjesto, a kao što sam jučer i napisao očekujem dobar, jako dobar vikend za Vonn. Jučer je bila pa, dans se bozi utrka, a i sutra je Super G, gdje je prošlu utrku za par jebe*** stotinki izgublia prvo mjesto...

Skijaški skokovi

Goregor Schilirenzauer 1.

Koef. je oko 2,50. Jučer me je, kada sam sve zborijo srušio za 400€ (ispalo je i više nego što sam mislio da mi nosi). Dobro, jedan, sitan, dio sam iskontrirao po 2,16, pa sam nešto i dobio, ali da sam bio zadavoljan nisam... Prije bi rekao da sam se nesretno osjecao, pogotovo jer je Gregor izgubio prvo mjesto za 2 boda što je jako malo... Nesretno je mala rijec, frustirarano je adekvatnija, ali naviknuo sam, a i Vonn je donjela plus, međutim ja težim perfekciji što nije lako, pa sam rijetko kada zadovoljan ali, valjda će biti i tih dana...

Uglavnom danas, tj. u subotu se ništa ne mjenja. Schlirenzauer i Amman će se boriti za 1.mjesto, a skace se i u nedjelju. Vjeruejm da sam i ja, i Gregor ispucali sve pehove i da će danas. tj. u subotu biti prvi, a ako kojim čudo ne bude u nedjelju ću ga junački udariti da će biti prvi.. Gregor je, vjrujem, i dalje najbo,ji i u petak je bio drugi za 2 boda što je zanmarivo., Imao je ocjene od 19 od 4-5 sudaca za dojam što je izvanredno ako znamo da je 20 maksimum, međutim falilo mu je 0,5-1m za prvo mjesto. Sumnjam da će se Ammanu i u subotu pokopiti takav splet okolnosti da opet Schirenzauera srusi...

Danas se radi od jutra, ma nije još ni zora svanula, ali ajde valjda će se isplatiti...

Spust - žene (duel)  OTKAZANO

Gina Stechert (GER) - Tina Weirather (LIE) 1 1,95

Mislim da se ovdje isplati riskirati. Stecher starta 11. a Weirather koja je dvije godine mlađa starta kao 52.  Iskreno, rijetko kada vidim ovakav duel gdje je tolika razlika u startnim brojevima. Rezultati treninga ovom betu ne idu u prilog jer je Weirather imala nešto bolja vremena, međutim jučer u utrci, kada je bilo najbitnije i kada se daje 100%, Stechert je imala 9.vrijeme spusta i prednost u odnosu na 19.godišnju Weirather od osjetnih 1.69 što je u skijanju puno...

Ovaj duel u ponudi ima samo bet at home

http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=20409&lang=HR

Manchester City- Sanderiand   1  1.50

Manchester City je kompletirao redove i najavljuje pohod na treće mjesto u što se uklapa i trijumf nad Sunderlandom, koji je izgubio posljednjih osam prvenstvenih susreta protiv Cityja. Sunderland ima i četiri poraza u nizu na gostovanjima ove jeseni, a lako bi mu se mogao dogoditi i peti jer City će stisnuti od prve minute, a obraniti se od Robinha, Adebayora i ostalih vrlo je zahtjevna, a često i nemoguća misija.

Bayern- Herta  1  1.20

Bayern ima šest pobjeda u nizu, a ako ćemo biti iskreni, samo čudo ih može odvojiti od sedme. Na Allianz Arenu stiže očajna Hertha, koja je, gle čuda, osigurala europsko proljeće. To više govori o kvaliteti suparnika s kojima su Berlinčani igrali u Europi nego o kvaliteti koju oni sami posjeduju. A nje baš i nema, jer kako objasniti samo šest osvojenih bodova u 16 kola do li izostankom kvalitete. S takvom Herthom Olić, Gomez i ostali neće imati problema, pitanje je samo kojom će razlikom otputiti goste prema glavnom gradu Njemačke

STUTTGART - HOFFENHEIM: 1 - 2,15

Švabe su od legitimnog konkurenta za naslov prvaka postali kandidat za ispadanje. Momčad koju je prije dva tjedna preuzeo Christian Gross je dobra, ali nikako to ne može pretočiti na terenu, protiv oslabljenog Hoffenheima imaju prigodu za to. Naime, prošlogodišnji hit poharala je svinjska gripa i trener Rangnick ne zna koga će postaviti u sastav

Manchester City- Sanderiand   1  1.50

Manchester City je kompletirao redove i najavljuje pohod na treće mjesto u što se uklapa i trijumf nad Sunderlandom, koji je izgubio posljednjih osam prvenstvenih susreta protiv Cityja. Sunderland ima i četiri poraza u nizu na gostovanjima ove jeseni, a lako bi mu se mogao dogoditi i peti jer City će stisnuti od prve minute, a obraniti se od Robinha, Adebayora i ostalih vrlo je zahtjevna, a često i nemoguća misija.

Bayern- Herta  1  1.20

Bayern ima šest pobjeda u nizu, a ako ćemo biti iskreni, samo čudo ih može odvojiti od sedme. Na Allianz Arenu stiže očajna Hertha, koja je, gle čuda, osigurala europsko proljeće. To više govori o kvaliteti suparnika s kojima su Berlinčani igrali u Europi nego o kvaliteti koju oni sami posjeduju. A nje baš i nema, jer kako objasniti samo šest osvojenih bodova u 16 kola do li izostankom kvalitete. S takvom Herthom Olić, Gomez i ostali neće imati problema, pitanje je samo kojom će razlikom otputiti goste prema glavnom gradu Njemačke

STUTTGART - HOFFENHEIM: 1 - 2,15

Švabe su od legitimnog konkurenta za naslov prvaka postali kandidat za ispadanje. Momčad koju je prije dva tjedna preuzeo Christian Gross je dobra, ali nikako to ne može pretočiti na terenu, protiv oslabljenog Hoffenheima imaju prigodu za to. Naime, prošlogodišnji hit poharala je svinjska gripa i trener Rangnick ne zna koga će postaviti u sastav

16:00 Man.City-Sunderland/over 2,5 @ 1,55 Hrvatska lutrija

Nakon blamaže u utakmici protiv Tottenhama I poraza od 3-0 igrači Citya danas dočekuju momčad Sunderlanda koja trenutno zauzima 10.mjesto donosno nalaze se 2. mjesta ispod Citya.Domaćini igraju toplo-hladno, mogu pobjediti recimo Chelsea ili Arsenal a mogu izgubiti od bilo koje momčadi u prvenstvu, imaju odličan tim, ali izgleda da to sve još ne funkcionira kako bi trebalo što se vidjelo na utakmici protiv Tottenhama gdje su izgledali kao totalni autsajderi ali evo danas je prilika da to sve poprave pred svojim navijačima gdje još nisu ove sezone izgubili utakmicu odnosno gdje imaju omjer 4-3-0 uz gol razliku 16-10. Zadjna njihova utakmica na domaćem terenu bila je prije dva kola protiv Chelsea koja je završila njihovom pobjedom 2-1, a što se tiče Sunderlanda I njihove igre u gostima ona izgleda ovako, u 8 gostovanja skupili su omjer 1-1-6 I gol razliku 5-12.Zadnje 3 utakmice na gostovanjima izgubili su a da nisu dali niti gola, poraženi su prije dva kola od Fulhama pa od Wigana I Tottenhama, stvarno igraju loše u gostima I zadnju utakmicu su dobili na početku sezone I to 15.8 I to momčad Boltona 1-0, od tada tuga I jad. Danas igraju sa protivnikom koji se mora pokazati I popraviti loš dojam koji su ostavili na utakmici protiv Tottenhama I što je još najvažnije u utakmici u kojoj nisu postigli niti gola tako da će se danas napad Citya ja se nadam raspucati. U momčad domaćina se vraća Bellamy, Robinho naravno neće igrati jer je se pokazao u prošlom kolu, gosti isto očajnički trebaju pobjedu I od branjenja na gostovanjima nemaju ništa tako da će danas preuzeti mao više rizika I krenuti na gol domaćina. Uglavnom golova će biti, obje momčadi trebaju bodove I očekujem najmanje 3 u ovoj utakmici!City je slavio protiv Sunderlanda 8 puta zaredom I upravo radi toga ne igram ovdje pobjedu na njih jer mi ova opcija sa više golova izgleda najrealnija.

[quote author=Goksim link=topic=1209.msg6754#msg6754 date=1261201873

Spust - žene (duel)

Gina Stechert (GER) - Tina Weirather (LIE) 1 1,95

Ovaj duel u ponudi ima samo bet at home

http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=20409〈=HR

u nemože bolje ti izvućeš jedan duel i ima ga ona klada na kojoj ja jedino imam račun  ;D ;)

na svu sreću jućer sam uzeo duel Pearson-Goergl u SS 1,7 1,9,mislim da su oni zamjenili koeficijenite jer je HL imala obrnuto dok vidim da je sad u SS Pearson 2,00...

takođe sam Vonn uzeo jućer za 2,00,sad je 1,8 u germi 1,55 očajna je germa

što se tiće skijaških skokova po meni je to opet danas 50-50 pa ću uzet Ammanna jer veći kof ima veći value Fortuna @ 2,5 5/10

evo i par duela:

Morgenstern-Malysz 1 1,55 8/10

Morgi jućer 3. ima 1. odličan skok drugi solidan, (132,5 i 125 m) ukupno 243,5 b, dok je Malysz  skakao (129,5 i 121 m) 228,4 b to je dosta velika bodova razlika i mislim da je Morgi zasluženo favorit ovdje...

Kofler-Kuettel 1 1,45 8/10

http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=JP&raceid=2805

postavit ću link koga zanimaju reze od jućer jer sam na knap s vremenom...ugl Kofler jućer bio odlična,imao sam ga u duelu s Kranjecom koji je totalno podbacio...

Morgenstern @ 1,6 1.-6. 8/10

ovo mi je stvarno value,nisam od očekivanja da opet bude 3. da skoči odlično kao i jućer i da bude među prva 3 ali da ne bude među prvih 6 je malo glupo i mislim da je kof više nego dobar...

Sve iz Fortune 12:20 h

za one koji žele riskirat Kofler 1.-6. @ 1,85 4/10

Od nogometa danas:

Real Madrid - Valladolid 1  (1,20)

Danas sam odučio odigrati i manje koef. jer stvarno mislim da prolaze. Razlika u kvaliteti je velika, Real se nema za šta čuvati i može ići 100% u ovu utakmicu...

Dortmund - Freiburg 1 1,50

Domačini danas slave 100godina kluba, stadion će biti krcat i atmosfera prava domačinska. Vjerujem da bi slavlje bilo nepotpuno ukoliko danas ne pobjede. Igraci će biti motivirani i zbog velke obljetnice kluba, ali i zbog publike koja će ih sigurno podržavati cijelu utakmicu.

Arsenal - Hull 1 (1,20)

Fabregas ne igra, međutim mislim da je razlika u kvaliteti prevelika da bi domačin kiksao. Prošlu utakmicu su vodili kod Burnleya da bi primili gol iz penala te odigrali 1:1. DAnas očekujem pobjedu. (SLO2 prenosi)

Vjerujem da prolaze i Sevilla, Barcelona...

Evo da i ja napišem, nesto...

Bezveze mi je što će post biti gotovo idnetičan kao jučer (petak) ali...

Vonn 1.   (2,00)     OTKAZANO

Sve što sam jučer pisao stoji i eto jučer smo pogodili da će biti prva u superkombinaciji gdje je slavila sa više od sekunde prednosti. Oba treninfga spusta je bila prva, a i spust u kombinaciji je imala nevjerojatnih 1.52 sekunde prednosti u odnou na Mariju Riesch koja je bila druga. Sumnjam da će kiksati sutra i vjerujem da će ubosti prvo mjesto, a kao što sam jučer i napisao očekujem dobar, jako dobar vikend za Vonn. Jučer je bila pa, dans se bozi utrka, a i sutra je Super G, gdje je prošlu utrku za par jebe*** stotinki izgublia prvo mjesto...

Za kada je otkazano????????

Od nogometa danas:

Real Madrid - Valladolid 1  (1,20)

Danas sam odučio odigrati i manje koef. jer stvarno mislim da prolaze. Razlika u kvaliteti je velika, Real se nema za šta čuvati i može ići 100% u ovu utakmicu...

Dortmund - Freiburg 1 1,50

Domačini danas slave 100godina kluba, stadion će biti krcat i atmosfera prava domačinska. Vjerujem da bi slavlje bilo nepotpuno ukoliko danas ne pobjede. Igraci će biti motivirani i zbog velke obljetnice kluba, ali i zbog publike koja će ih sigurno podržavati cijelu utakmicu.

Arsenal - Hull 1 (1,20)

Fabregas ne igra, međutim mislim da je razlika u kvaliteti prevelika da bi domačin kiksao. Prošlu utakmicu su vodili kod Burnleya da bi primili gol iz penala te odigrali 1:1. DAnas očekujem pobjedu. (SLO2 prenosi)

Vjerujem da prolaze i Sevilla, Barcelona...

imam tocno te parove uplacene preko super sporta osim sevile i barcelone htio sam ih staviti ali nesto steka stranica od ss

Ja sam danas odigrao...

Borussia Dortmund - SC Freiburg 1

Girondins de Bordeaux - FC Lorient 1

Aston Villa - Stoke City 1

Manchester City - Sunderland 1

Dortmund je u formi, a osim toga danas je proslava (Goks ranije pisao...) tako da ocekujem sigurnu jedinicu.

Bordoeaux također u formi, niže pobjede i danas ocekujem da nastavi niz.

Aston Villa impresivna, pobjedila 4 u nizu, među njima i Man Utd u gostima, Stoke mi se nekako cini muči u zadnje vrijeme, nije im obrana toliko sigurna kao inace, jos ce im za ovu utakmicu nedostajat standardni stoper Huth zbog kartona. Aston Villa  od veznog reda prema naprijed kompletna Downing, Milner, Young, Heskey, Agbonlahor... mislim da stoke nece izdrzat ni prvo poluvrijeme...

City... e na njima su se mnogi vec puno puta opekli al eto srece ja ih bas tada nisam igro  ;D al nekak vjerujem da ce danas dobit, Sunderland je ocajan gost 1:1:6 i u zadnjim utakmicama su pruzali jako lose gre, cak ni Portsmouth nisu mogli dobit. Iako City varira razlika u kvaliteti je prevelika pa ocekujem da domacin dobije barem na individualne poteze pojedinaca kojih ima i vise neg dovoljno...

Ostalo:

Fulham - Man Utd oba daju gol

Sevilla - Ghetafe 1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use