Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 23.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka - osmina finala

Srijeda1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 21.2. u 16:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Benfica - Ajax 2 (1.70) bet365

Ajax je ove sezone jednostavno bio nezaustavljiv, a čini se da još jednom žele ići daleko u nokaut fazama Lige prvaka, kao što su to uradili prije nekoliko godina, točnije 2018/19 sezone kada su stigli do polufinala u kojem su izgubili od Tottenhama. I u to vrijeme su kao i ove godine ušli u nokaut fazu u velikom stilu, ovog puta u skupini sa Dortmundom i Sportingom. Postizali su dosta golova na svojim utakmicama, dok su bili jednako spektakularni i u obrani.

Ajax je zabilježio pobjedu od 4-2 u svom prethodnom meču u Ligi prvaka protiv Sportinga, aktualnog portugalskog prvaka. Benfica je trenutno trećeplasirana u portugalskom prvenstvu. Dakle, Ajax je ostvario pobjedu u 26 od posljednjih 30 utakmica, a niti jednom nije izgubio na gostovanju od travnja 2021. godine. Gosti su postigli najveći broj golova u domaćoj ligi ove sezone, čak 70 u 23 odigrane utakmice. Izgubili su samo tri utakmice u posljednjih deset mjeseci i jedan od tih poraza je stigao protiv rivala PSV-a.

U međuvremenu se Benfici teško probiti među prva dva u portugalskom prvenstvu. Bili su u relativno lošoj formi i njihova obrana nije za pohvaliti. Benfica je bila bez pobjede u sedam od posljednjih 11 utakmica, dok su također izgubili dvije od prethodnih pet. Benfica je izgubila dva od posljednja tri nastupa kod kuće, a u posljednjih pet pred svojim navijačima su primili barem po gol. Orlovi također imaju samo jednu pobjedu na domaćem terenu u posljednjih pet utakmica. Pored toga imaju loš međusobni omjer protiv Ajaxa.

Mislim da gosti ovdje mogu iskoristiti lošu formu domaćina i doći do velike pobjede u prvom susretu po kvoti 1.70 u bet365 kladionici. Ovdje također imamo uključen Early Payout, te ako Ajax povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno svima!

Benfica: Vlachodimos; Lazaro, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo; Silva, Taarabt, Weigl, Everton; Yaremchuk, Nunez

Ajax: Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Martinez, Blind; Alvarez, Klaassen; Antony, Berghuis, Tadic; Haller

Screenshot_4.png

Izvor: bet365

Danas mi je LP teže prognozirati. Ali ovako na prvu za vas koji igrate na Ajax, ja bih radije uzeo opciju Ajax daje više od 1 gola po 1,6.

Čisto sumnjem da će to završiti 0:1. Ako Ajax dobije vjerujem da će zabiti 2 gola, a može biti i neka luda utakmica tipa 2:2. Iako nisam neki fan ove Benfice i u prvenstvu ih izbjegavam jer su kvalitetom iza Porta i Sportinga, ne bih ih skroz otpisao na domaćem terenu. Dosta zabijaju, a i primaju pa opcija sa golovima mi je bolja.

Atletico Madrid - Manchester United | Oba tima daju gol (1.90) bet365

Obje ove momčadi nisu imale baš najbolje sezone u svojim domaćim ligama i očajnički pokušavaju osigurati barem četvrto mjesto, kako bi obezbijedili ulaznicu u sljedeće izdanje Lige prvaka. Atletico je ove sezone primao dosta golova - nešto što nismo navikli od njih, obrana je nekada bila njihov identitet. Čak su poraženi sa 4-2 od rivala Barcelone prije samo dva tjedna. Prošlog tjedna su izgubili od Levantea sa 1-0, najgore ekipe u Španjolskoj.

Atletico je u posljednje vrijeme prilično redovito postizao, ali i primao golove. Na 12 u posljednjih 16 utakmica Atletica, postignuto je ukupno tri ili više golova, a na tri od posljednjih pet, čak pet ili više. Napominjem da su također primili ukupno osam golova iz protekla četiri nastupa na domaćem terenu.

S druge strane imamo Crvene đavole koji su do sada ove sezone prošli kroz buru emocija, a iskreno mislim da će se to nastaviti do kraja 2021/22. Nedosljedno je jedina riječ kojom bi se mogli sažeti rezultati Uniteda ove sezone. Primali su dosta golova od početka, pa čak i kada su pobjeđivali utakmice.

Ronaldo i društvo su postigli ukupno šest golova u prethodne dvije utakmice, dok imaju samo tri bez primljenog u posljednjih 12 susreta. Pored toga su tri od njihova protekla četiri gostovanja završila sa četiri ili više golova. Uzimajući ovo u obzir, večeras očekujem da će obje momčadi zabiti barem po gol po kvoti 1.90. Svakako pozivam na oprez sa ulozima, s obzirom da su obje momčadi nedosljedne ove sezone.

Atletico Madrid: Oblak; Vrsaljko, Gimenez, Savic, Reinildo; Llorente, Herrera, Kondogbia, Correa; Felix, Suarez

Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Shaw; McTominay, Pogba; Elanga, Fernandes, Sancho; Ronaldo

Screenshot_5.png

Izvor: bet365

prije 2 sati, Matan21 said:

Ja ekipa dns igram 3 para...Burnley se bori za ostanak u ligi i igram da ce imati vise od 9.5 prekrsaja...Leeds je u krizi i igram da ce imati vise kartona od Liverpoola...treci par Atletico Madrid da ce imati vise prekrsaja od Manchester Uniteda na utakmici jer igraju na domacem terenu...

Atletico bi trebao imat vise prekrsaja 

prije 8 sati, fic said:

Danas mi je LP teže prognozirati. Ali ovako na prvu za vas koji igrate na Ajax, ja bih radije uzeo opciju Ajax daje više od 1 gola po 1,6.

Čisto sumnjem da će to završiti 0:1. Ako Ajax dobije vjerujem da će zabiti 2 gola, a može biti i neka luda utakmica tipa 2:2. Iako nisam neki fan ove Benfice i u prvenstvu ih izbjegavam jer su kvalitetom iza Porta i Sportinga, ne bih ih skroz otpisao na domaćem terenu. Dosta zabijaju, a i primaju pa opcija sa golovima mi je bolja.

Do poluvremena gotovo. Još da sam sebe poslušam i odigram🤭. Jučer Savehof, u ponedjeljak kontra Napolia.

Ajde barem ide dobro ovo što sam odigrao. Liverpool je zabio više od gola, još čekam da Fulham zabije drugog.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use