Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 20.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Real M. - Barcelona konačni ishod 2, 1,57

Košarka finale kupa. Prvu utakmicu sezone u superkupu je dobio Real, a nakon toga 3 uvjerljive pobjede Barcelone. Prije 9 dana najuvjerljivija pobjeda u Euroligi. Vjerovat ću samim time i danas Barceloni za koju osobno smatram da ima kvalitetniji roster. Uz to Barcelona je u odličnoj formi dok Real nije. Real uz taj uvjerljiv poraz od Barcelone u zadnje vrijeme ima i samo 51 koš zabijen kod Fenerbahcea pa minimalni poraz doma od Valencie.

prije sat vremena, fic said:

Rijeka - Šibenik, Rijeka daje više od 1 gola 1,5

Rijeka sa Hajdukom ima drugi najbolji napad lige, iza Dinama. Obrana sa druge strane dosta prima za momčad koja je u vrhu. Šibenik izgleda slabije u nastavku prvenstva. U prošlom kolu im je zadnji Hrvatski Dragovoljac zabio 5 golova. Rijekin sastav je izuzev nedostatka Drmića danas najbolje što trenutno imaju. Istina problem za ovu okladu je što njega nema, ali mislim da i bez njega ovdje postižu više od gola.

Utakmica počinje za 10 minuta.

Prošlo prije kraja prvog poluvremena.

Eto ekipa dns padnu dva zicera nad zicerima za koju bih dao ruku u vatru sto se kaze...Venezia-Genoa bude tek 4 kartona u derbiju zacelja a u Engleskoj ligi dns vidimo 5+ kartona na obje tekme npr gdje je to rijetkost inače...i drugi par Dinamo 1 sto je nezamislivo da bude x u ovakvoj napetoj utrci za naslov...los dan dns

prije 5 sati, fic said:

Real M. - Barcelona konačni ishod 2, 1,57

Košarka finale kupa. Prvu utakmicu sezone u superkupu je dobio Real, a nakon toga 3 uvjerljive pobjede Barcelone. Prije 9 dana najuvjerljivija pobjeda u Euroligi. Vjerovat ću samim time i danas Barceloni za koju osobno smatram da ima kvalitetniji roster. Uz to Barcelona je u odličnoj formi dok Real nije. Real uz taj uvjerljiv poraz od Barcelone u zadnje vrijeme ima i samo 51 koš zabijen kod Fenerbahcea pa minimalni poraz doma od Valencie.

Bravo Barcelona. Okrenuli nakon užasne prve četvrtine i 5 zabijenih poena. Zakomplicirali na +6 u završnici, ali ipak pobjeda.

prije 9 sati, jansavc said:

Pozz svima

Venezia -Genova  svaka ekipa over 1.5 kartona zajedno kvota 1.4 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Sta reci sto nije vec napisano, utakmica za zivot i nadu obstoja u seria A, obe ekipe prave puno prekrsaja dobivaju puno kartona i danas sudi Orsato o njemu sam vec puno puta pisao tako da mislim da over prolazi a i kvota 1.4 mi je sasvim dovolna siguran sam da ako padne recimo 5 kartona da nece da bude omjer 1 4.

Real Betis -Mallorca svaki po karton i zajedno over 3.5 kvota 1.33 bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Dvoboj 2 ekipe jedna za vrh a druga za obstanak tenzija ce sigurno bit Betis nije u samom vrhu blize zacelja po kartonima u ligi ali dans mislim da ovaj 1 mogu dobit ako ce gubit bit ce nervoze ako ce vodit onda nece pustit lagane prolaze igraca mallorce a ekipa mallorce u samom vrhu po kartonima prave puno prekrsaja i od njih ocekujem danas najmanje 2 kartona znaci onaj 4 nek padne bilo od koga:), utakmicu sudi Soto Grado sudija koji je u seriji i pokazuje puno vise kartona nego 3 po utakmici u posldenjih 8 je svaki put prebacio granicu od 3 poslednje utakmice 6,10,6 i danas ocekujem da ce prebacit granicu over 3.5 i naravno svaka ekipa po 1...

Ovaj double daje zajedno 1.86 tako da se doda jos nesto i kvota odmah preko 2.3..

3 par jos neznam sta cu zbog malih kvota Valencija-Barcelona sudi Carlos del Grande koji prebaciva granice od 3.5 kartona redovito Valencija dobiva daleko najvise kartona u ligi a Barca zbog lose igre i svega puno gresaka koje vode u karton mislim da ce danas bit nervoze i kartona vuce me over svake ekipe 1.5 ali kazem mala kvota  pa cu odlucit kasnije dal cu odigrat over 1.5 svaka ekipa ili cekat live i lovit

Eto tolko od mene...

Proslo sve super vikend

Jokic 11.5 manje  2.05 

Jokic ljeno go*** , U denveru igra Po potrebi i forsira samo TD , prosle dvije all Star utakmice  ubacio 5 i 6 PT 

, veceras ne ocekujem nista vise od njega , tu je samo sto Mora biti ..od Dribblinga i skillova  nema nista , i ovakva predatava jednostavno nije za njega 

2.05 under iskoristite poklon 

Te Team lebron 1.45 , iskoritite easy Money, Team Durant bez Durata 😂 i Team lebron  je  Puno Puno jaci , neznam U kojem svemiru ovo moze past

Over bi probao grka 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Edit: Lost Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use