Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 20.2.2022.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.pngScreenshot_6.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_1.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.pngScreenshot_2.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.pngScreenshot_3.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.pngScreenshot_4.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Nedelja6.pngScreenshot_5.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.2. u 08:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Leeds - Manchester Utd (15:00) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.89)
Prosjek ekipe 1: 2.78    
Prosjek ekipe 2: 2.24

A1.png
 

Wolves - Leicester (17:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (4.19)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 1.32

A2.png
 

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Espanyol - Sevilla (14:00) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (4.33)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 2.58

B1.png
 

Valencia - Barcelona (16:15) bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.36)
Prosjek ekipe 1: 4.00
Prosjek ekipe 2: 2.83

B2.png
 

Betis - Mallorca (18:30) bet365
Sudac: César Soto Grado (5.21)
Prosjek ekipe 1: 2.67    
Prosjek ekipe 2: 3.57

B3.png
 

Ath. Bilbao - Real Sociedad (21:00) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (4.56)
Prosjek ekipe 1: 2.25
Prosjek ekipe 2: 2.22

B4.png
 

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Fiorentina - Atalanta (12:30) bet365
Sudac: Daniele Doveri (3.33)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.29

C1.png
 

Venezia - Genoa (15:00) bet365
Sudac: Daniele Orsato (6.50)
Prosjek ekipe 1: 3.33
Prosjek ekipe 2: 2.80

C2.png
 

Inter - Sassuolo (18:00) bet365
Sudac: Francesco Forneau (-)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 2.76

C3.png
 

Udinese - Lazio (20:45) bet365
Sudac: Luca Massimi (4.29)
Prosjek ekipe 1: 2.87
Prosjek ekipe 2: 2.88

C4.png

 

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 19.02. u 12:14 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 9 sati, IzudinB said:

Venezia - Genoa (15:00) bet365
Sudac:  Daniele Orsato (6.50)
Prosjek ekipe 1: 3.33
Prosjek ekipe 2: 2.80

C2.png

Dva tima sa začelja koja dobijaju dosta kartona u prosjeku po utakmici. Veneziji, baš kao i Genoi gori pod nogama, hvataju se za svaku slamku kako bi izbjegli ispadanje. Domaćin je u dosta boljoj poziciji od gostujuće ekipe, ali imaju isti broj bodova kao i Cagliari ispod njih. Ovdje će sigurno ići na pobjedu, s obzirom da imaju i utakmicu manje od Cagliarija i ovo je šansa da pobjegnu na tri boda. Samopouzdanje im daje i ta pobjeda u prošlom kolu protiv Torina u gostima. Međutim, njihova forma je katastrofalna na domaćem terenu, gdje su osvojili svega devet bodova do sada. Ništa bolja nije ni Genoa u gostima, tako da nas ovdje očekuje šahovska partija sa vjerujem dosta kartona. Daniele Orsato mi se itekako sviđa kao sudac. On u prosjeku pokaže po 6.5 kartona po utakmici i mislim da može lagano preći ovu granicu od 5.5. Samo pogledajte njegovu statistiku ispod i sve će vam biti jasno. Očekujem više kartona ovdje i volio bi čuti mišljenje @Matan21 i @Zwer31 s obzirom da češće igraju kartone. Sretno svima!

Screenshot_20.png

Link to comment
Share on other sites

Uz Izudijov prijedlog ja ću povezati i na isti listić staviti još 

 

Dundee - GL. RANGERS 2.   1.35

Gost je izmislio loptu za domaćina redovna su im musterija što je najgore po njih Rangersima gori za titulu tako da će sutra ovdje biti pometacina i utakmica u jednom smjeru. 

 U zoni koju ja pratim za sutra bih još izdvojio i stavio finale turskog kupa u košarci  fenerbahce- efes. 152 poena preko 1.52 . Pišem često o efesu kada oni igraju igraš preko ili preskocis.  Protivnik im jesen neko ko igra jaku obranu ma da znaju i oni da igraju na poene ako treba ali forme im je odbrana.  U omjeru dobre odbrana i vrhunskog napada ko će nametnuti svoj stil igre? Moje mišljenje ko je bolji u ovom slučaju to je efes. Fener ima problema sa povreda ma 2 ponajbolja igrača su već neko vrijeme odsutna to su Nando De Colo i Jan Vesely.  Islamom prebacuje se hladno ova margina na efesovim utakmicama ne vidim razlo zašto bi sutra bio drugačiji slučaj? Sretno 

 

Link to comment
Share on other sites

Armani Milano vs Derthona Basket Tortona, finale italijanskog kupa, jedinica kao kuca, kvota 1,22 (ukljucujuci i produzetke)

Carlos Alcaraz osvaja barem set u finalu Atp turnira u Riu, kvota 1,15

Ukupna kvota 1,40

Odmah na pocetku da napisem da kolegama sa Foruma, kojima se male kvote ne svidjaju, ili ko misli da nisu isplative, ili da je jednostavno pogoditi male kvote, predlazem dve opcije. Ili preskocite moj predlog i pravite se da nista nisam napisao, ili odigrajte suprotno, jer su kvote sjajne (pobeda Derthone Basket 4,50 plus Alcaraz ne osvaja ni set 6,00 = kvota 27,00)

Ne znam cime bih poceo post nego pohvalama i kurcenjem na svoj racun i pravim remek-delom iz jucerasnjeg posta koji je glasio "..strpljivo i disciplinovano cekanje pobede onih nesretnika ekipe Tottenham...". Dakle, veliki @LeonardoDrugi zasluzujes sve pohvale na doslednosti, upornosti, strpljenju i disciplini, osobinama koje nikada nece izaci iz mode, i koje se dugorocno uvek isplate. Veliki @LeonardoDrugi posebne pohvale zasluzujes sto si tvrdoglav, sto ne slusas nikoga osim sebe, kao i sto si u stanju da ides glavom na zid, cak i kada mnoooogo boli.

 

Armani Milano vs Derthona Basket Tortona, finale italijanskog kupa, jedinica kao kuca.

Jucerasnja dva polufinala su klasicna kladionicarska prica, a kao sto svi znamo, kladionicarske price su gore od yebackih i lovackih prica. Svi dobro znamo cemu sluze zene, ali zene imaju jednu jedinu dobru osobinu, na koju bi svaki zdrav muskarac trebao da se ugleda. Zene nikada ne ucestvuju u yebackim, lovackim i kladionicarskim pricama, jer njima takve price uopste nisu potrebne. Zasto bi se zene hvalile yebackim pricama, kada su one te koje odlucuju da li ce biti sexa ili ne, kao i sto mogu da imaju sex kada god pozele. Za razliku od zena, svakom zdravom muskarcu su yebacke, lovacke i kladionicarske price svakodnevna potreba, jer se time hrani sujeta. Posto sebe smatram jos uvek muskarcem, danas cu i ja da se koristim kladionicarskim pricama kojima nema kraja. Naravno, necu koristiti ono klasicno "...kladim se vec deset, dvadeset, pedeset ili sto godina..." ali cu svakako koristiti ono poznato nakon sto se utakmica zavrsi  "znao sam da ce ovako biti..."

Dakle, znao sam da ce obe polufinalne utakmice italijanskog kupa biti prave porodjajne muke, iako su kvote na favorite bile 1,20 i 1,28, iako favoriti imaju pet puta kvalitetnije rostere. Znao sam i da izmedju dva favorita treba da izberem samo jednog, a ne oba, iako su kvote sugerisale suprotno. Polufinale izmedju Armania i Brescie su bile porodjajne muke kakve samo zene zasluzuju, i prava je sreca sto se muskarci ne poradjaju. Armani je igrao ocajno, taman toliko koliko su mislili da im je potrebno, i da su na klupi imali Pocchettina, Artetu ili Xavia, oni bi izgubili jucerasnje polufinale. Brescia ne samo da je vodila, ili bila tokom celog meca u igri, vec se do poslednjih dva minuta nije znao konacni ishod. Ettore Messina svakako nije jeftin trener, ali svakako da zasluzuje svaki euro koji je legao na njegov bankarski racun, sto je najbolje moglo da se vidi na drugom polufinalnom mecu. Juce je aktuelni prvak Italie u kosarci ispao u polufinalu kupa od ekipe koja je ove sezone usla u prvu ligu, i za koju niko od vas, sa Foruma, nikada nije ni cuo. Uopste nemam nameru da pisem o tom polufinalnom mecu, posto je danas sveta nedelja, necu cak ni napisati da je Virtus primio 94 poena. Najjednostavniji prikaz poraza Virtusa bih mogao da napisem u jednoj jedinoj recenici, a to je da je utakmica bila identicna poput one jucerasnje bruke i sramote na mecu Nantes vs Psg. Iako je drugi finalista herojski i zasluzeno u finalu, iako ce najverovatnije cela dvorana navijati za njih, kao i sto ce najverovatnije igrati posteno i hrabro, uopste nemam nameru da pisem klasicnu analizu, jer je ovo mec poput onoga izmedju Bayerna i Greuter Furtha. Naravno, za ljubitelje visokih kvota, uvek cu napisati da se igra jedna utakmica, finale je uvek finale, kao i da ukoliko Armani odigra lose, svasta je moguce.

Carlos Alkaraz osvaja barem jedan set u finalu Atp turnira u Riu

Naravno da mislim da mladi spanac moze da osvoji turnir, kao sto mislim i da je favorit u danasnjem mecu, a kao sto i mislim da ce ako se ne promeni u glavi biti svetla tacka Atp Toura u narednim godinama, kao sto se i nadam da cemo uz njega sto pre zaboraviti one padavicare i psihopate poput Tsitsipasa, Shapovalova, Rubleva i ostalih Zvereva. Alkaraz do finala nije imao ni jednog lakog protivnika, u prvom kolu je dobio spanca Munara, u drugom argentinca Delbonisa, u trecem prvog nosioca Berrettinia, u polufinalu lagano Fogninia, a od cega je sastavljen mladi spanac, videcemo veceras u finalu sa Schwartzmanom. Iako mislim da spanac lako moze veceras da dobije, osobno sam prezadovoljan pilicarskom kvotom od 1,15 da osvaja barem set, odnosno pristajem da padnem, ako Alkaraz izgubi sa 0:2.

Kladjenje je agresivno, sa najvecim mogucim ulogom, i svakako da pristajem da padnem na ovolikoj kvoti, to je bar posteno da napisem.

Link to comment
Share on other sites

Ljudi razmišljaju drugačije i dobro je dok  je tako  . Meč izmedju derthone-V.Bologne iz moje perspektive nikad ama bas nikad ne igrati na pobjedu favorita u ovom meču tj. Bologne ne zato što sam mislio da ce izgubiti nego ako pratite taj tim otkako su uložili novac i doveli nekoliko dobrih igraca mogli ste da primjetite kako ODBRANA za njih je NEPOZNATA riječ  . Redovno primaju tuce poena na svim Fontovima,imaju dobar scor i drži ih u zivotu raster koji je širok u kojem imaju vrhunske sutere  . Cordiniera,Weemsa,Hervy-a,Bellinelia uz Odlicnog organizatora igre Teodosica koji se tek vratio sa povrede ali ne treba traziti alibi u tome.   Ovakve vanjske šutere ne zna ima li iko u cijeloj europi ako ima onda će se vjerojatno  svesti na 2 tima.imajuci na umu po mom mišljenju da Scariolo nije  neki trener,voditi Spaniju nije nikakvo mudro slovo. Sa bracom Gasol,Navarrom i jos kroz geneacije dobrih igraca nikakvo mudro slovo  nije doci do finala EP-a i biti redovan učesnik velikih takmicenja.  Ni na kraj pameti mi nije bilo odigrati sirotinjsku kvotu vjerovatno je bila 1.10 eto koliko znam kolika je kvota bila kada je nisam ni pogledao toliko sam razmišljao o njenom igranju dok napoene jednostavno je moraš odigrati preko bez obzira što tema im neki znacaj. Možda je neko čuo da utakmicu na JEDAN MEC dobro odvagati da li igrati pobjedu favorita. Jer upravo utakmica na JEDAN MEC sa timom kakav je gore opisan neiskusan i tim bez obrane nije nikako opcija za igranje. Opće poznato da prosječan tim kakav je većina može ludo da kreme šut kao što se DESEILO SINOC,KAO STO CE SE DESAVATI U BUDUCE ,KAO STO SE DESAVALO KROZ DECENIJE U NAZAD. Kada kaže komentator Avdic pogađaju s parkinga. Ekipe koje igraju vrhunsu ODBRANA znaju to prepoznati i smiriti protivnika vrhunskom odbranom , teško ali ih smire... sinoć se to bologni desilo protivnika je krenuo šut a obranu kada su im rekli da igraju na time, outu vecin njih je googlala i pokušala da izuci brzinski šta znači odbrana. Zbog toga govorim da ne treba izumiti sirotnjiske kvote kao što je ta bila pada se na najigranijim parovima. Prošle sedmice Bayern porazom je oborio 90% ljudi širom svijeta  . Neko ga je dodao da pojača kvotu.  Ne znam ako do sad niste shvatili poenta kladjenja onda ima početnika dosta. Izgleda da se mora prvo osjetiti na sopstvenoj koži da bi se uvjerio.  

 

Ako aludiras na mene sa tim znao sam da će ovako biti. ZAR SAM MISLIO DA NECE BITI PA UPLATIO U TOTALU 1000 KM NA TIKETE? KO TO JOS STAVLJA VELIKE ULOGE A DA MISLI DA NECE BITI? KOLIKO SAM SIGRAN JA STAVIM NOVAC I POKAŽEM A NE LAPRDAM OVDE RADI STA DA ODIGRA A JA PRESKOČIM PREDLOŽENO.  ZAR NIJE FER AKO PREDLOZI NEKO PAR DA STAVI NA SVOJ LISTIĆ I POKAŽEM CISTO DA SE VIDI DA NIJE PRAZNA PRIca i da on svoj novac rizikuje i dijeli sa ostatkom foruma. Ako se nije odnosilo na mene izvini u naprijed a mislim da jeste.

Link to comment
Share on other sites

prije 12 sati, Zwer31 said:

Uz Izudijov prijedlog ja ću povezati i na isti listić staviti još 

 

Dundee - GL. RANGERS 2.   1.35

Gost je izmislio loptu za domaćina redovna su im musterija što je najgore po njih Rangersima gori za titulu tako da će sutra ovdje biti pometacina i utakmica u jednom smjeru. 

 U zoni koju ja pratim za sutra bih još izdvojio i stavio finale turskog kupa u košarci  fenerbahce- efes. 152 poena preko 1.52 . Pišem često o efesu kada oni igraju igraš preko ili preskocis.  Protivnik im jesen neko ko igra jaku obranu ma da znaju i oni da igraju na poene ako treba ali forme im je odbrana.  U omjeru dobre odbrana i vrhunskog napada ko će nametnuti svoj stil igre? Moje mišljenje ko je bolji u ovom slučaju to je efes. Fener ima problema sa povreda ma 2 ponajbolja igrača su već neko vrijeme odsutna to su Nando De Colo i Jan Vesely.  Islamom prebacuje se hladno ova margina na efesovim utakmicama ne vidim razlo zašto bi sutra bio drugačiji slučaj? Sretno 

Panathinaikos-Olympiacos 2 (pobjeda Olympiacosa) nisam siguran gdije se igra finale ovog meča da li  je panathinaikos domaćin formalno ili? Mislim  da ove godine Olympiacos dosta bolji tim u odnosu na Panathinaikos.  Ima dosta kvalitetnije igrace i duzu klupu . Ekipa kao što se kaže ima glavu u rep.  U jednoj bitno utakmici kakava je ova mislim da bih trebao Olympiacos. Panathinaikos se muči ove godine u zadnjih 5-6 godina izgledaju najlošije. Dok formalni gost u ovom meču igra dosta samouvjereno pogotovu kod domaće prvenstva,postižu dosta poena i kvase svoje protivnike. U Euro ligi igraju zapazenu ulogu za razliku  od panathinaikosa koji baš ne ove godine.. sretno

Link to comment
Share on other sites

Marseille - Clermont 1 (1.53) bet365

Marseille je u posljednjoj utakmici protiv Metza ostvario tešku pobjedu u posljednjim minutama (1-2). Jedan su od kandidata za sami vrh Ligue 1 i trenutno se nalaze na drugoj poziciji na tabeli sa 13 bodova manje od lidera PSG-a. Ove sezone su u dobroj formi i u 24. kola imaju samo četiri poraza. Ako ovako nastave, momčad će se direktno plasirati u Ligu prvaka. Zabili su barem po gol u posljednjih deset utakmica, dok su u šest u tom periodu ostvarili pobjede.

Marseille je također priredio dobru predstavu za svoje navijače u svojim domaćim utakmicama i izgubili su samo dvije utakmice na ovom stadionu do sada. Neporaženi su i u posljednja tri domaća meča.

Na drugoj strani imamo Clermont, koji je u posljednjem meču izgubio od St. Etiennea na domaćem terenu sa 2-1. Clermontov niz od dvije pobjede je prekinut tim porazom. Momčad je igrala loše u svojim utakmicama, s obzirom da su izgubili polovicu dosadašnjih utakmica u ligi. Zabila su barem gol u pet od posljednjih deset utakmica, a u samo tri utakmice u tom periodu su ostvarili sva tri boda. Clermont je jedna od najlošijih momčadi kada su gostujuće utakmice u pitanju, gdje imaju samo tri pobjede do sada.

Po mom mišljenju bi Marseille ovdje trebao ostvariti pobjedu bez problema, pogotovo s obzirom da je PSG izgubio bodove, te da bi mogli prići čak na deset bodova. Ovakve protivnike Marseille jednostavno mora dobijati ako žele direktni plasman u grupnu fazu Lige prvaka. Nije mi samo jasno zašto je kvota u porastu, bila je 1.44, a sada je 1.53, a Clermont je taj kojem fale četiri igrača. Marseille je bez izostanaka. Sretno!

Screenshot_21.png

Izvor: bet365

Link to comment
Share on other sites

Pozz svima

Venezia -Genova  svaka ekipa over 1.5 kartona zajedno kvota 1.4 bet365

Sta reci sto nije vec napisano, utakmica za zivot i nadu obstoja u seria A, obe ekipe prave puno prekrsaja dobivaju puno kartona i danas sudi Orsato o njemu sam vec puno puta pisao tako da mislim da over prolazi a i kvota 1.4 mi je sasvim dovolna siguran sam da ako padne recimo 5 kartona da nece da bude omjer 1 4.

Real Betis -Mallorca svaki po karton i zajedno over 3.5 kvota 1.33 bet365

Dvoboj 2 ekipe jedna za vrh a druga za obstanak tenzija ce sigurno bit Betis nije u samom vrhu blize zacelja po kartonima u ligi ali dans mislim da ovaj 1 mogu dobit ako ce gubit bit ce nervoze ako ce vodit onda nece pustit lagane prolaze igraca mallorce a ekipa mallorce u samom vrhu po kartonima prave puno prekrsaja i od njih ocekujem danas najmanje 2 kartona znaci onaj 4 nek padne bilo od koga:), utakmicu sudi Soto Grado sudija koji je u seriji i pokazuje puno vise kartona nego 3 po utakmici u posldenjih 8 je svaki put prebacio granicu od 3 poslednje utakmice 6,10,6 i danas ocekujem da ce prebacit granicu over 3.5 i naravno svaka ekipa po 1...

Ovaj double daje zajedno 1.86 tako da se doda jos nesto i kvota odmah preko 2.3..

3 par jos neznam sta cu zbog malih kvota Valencija-Barcelona sudi Carlos del Grande koji prebaciva granice od 3.5 kartona redovito Valencija dobiva daleko najvise kartona u ligi a Barca zbog lose igre i svega puno gresaka koje vode u karton mislim da ce danas bit nervoze i kartona vuce me over svake ekipe 1.5 ali kazem mala kvota  pa cu odlucit kasnije dal cu odigrat over 1.5 svaka ekipa ili cekat live i lovit

Eto tolko od mene...

Link to comment
Share on other sites

prije 14 sati, IzudinB said:

Dva tima sa začelja koja dobijaju dosta kartona u prosjeku po utakmici. Veneziji, baš kao i Genoi gori pod nogama, hvataju se za svaku slamku kako bi izbjegli ispadanje. Domaćin je u dosta boljoj poziciji od gostujuće ekipe, ali imaju isti broj bodova kao i Cagliari ispod njih. Ovdje će sigurno ići na pobjedu, s obzirom da imaju i utakmicu manje od Cagliarija i ovo je šansa da pobjegnu na tri boda. Samopouzdanje im daje i ta pobjeda u prošlom kolu protiv Torina u gostima. Međutim, njihova forma je katastrofalna na domaćem terenu, gdje su osvojili svega devet bodova do sada. Ništa bolja nije ni Genoa u gostima, tako da nas ovdje očekuje šahovska partija sa vjerujem dosta kartona. Daniele Orsato" rel="">Daniele Orsato mi se itekako sviđa kao sudac. On u prosjeku pokaže po 6.5 kartona po utakmici i mislim da može lagano preći ovu granicu od 5.5. Samo pogledajte njegovu statistiku ispod i sve će vam biti jasno. Očekujem više kartona ovdje i volio bi čuti mišljenje @Matan21 i @Zwer31 s obzirom da češće igraju kartone. Sretno svima!

Screenshot_20.png

Ima granica od 4.5 i 5.5...ja sam osobno igrao 5.5. samo zato sto sudi Orsato koji je najbolji sudac sto se tice davanja kartona...on jednostavno neprasta sto ste mogli vidjeti na utakmici LP izmedju Parisa i Real M...

Link to comment
Share on other sites

prije 15 minute, Matan21 said:

Ima granica od 4.5 i 5.5...ja sam osobno igrao 5.5. samo zato sto sudi Orsato koji je najbolji sudac sto se tice davanja kartona...on jednostavno neprasta sto ste mogli vidjeti na utakmici LP izmedju Parisa i Real M...

Sve je to istina, ali kod njega uvjek lovim live sad je kvota na over 6.5 2.10 a na over 5.5 kvota 1.61 orsato od pocetka pusti igru i ne vadi brzo kartona barem do 20min ili 30 a do tada granica live pada na over 5.5 po visoj kvoti nego 1.61 a do 30 ona pada blizu 4.5 ili barem.over 5.5 po kvoti 2+ zbog toga prije utakmice igram oba over 1.5 ako izvadi brzo pa onda live cekam kod njega uvik i ulovi se ... ne kazem da nece u prvih 20 minuta izvadit karton samo kazem ako izdrzi utakmica bez kartona do 20min onda bolja kvota na over 5.5 ... ali istina je ako ovo vezete sa utakmicama prije onda je normalno da uplatite sada ako ce vam ovo bit 1 utakmica onda ima mogucnost cekat live.. ajmo danas sto god odigrali nek prodze pa magar u 10min 4 kartona:)

Link to comment
Share on other sites

Ekipa dns je moj izbor Venezia-Genova vise od 4.5 kartona sudac Orsato derbi zacelja...Bordeaux-Monaco vise od 3.5 kartona sudac Pignard... Bordeaux se bori za ostanak u ligi a Monaco hvata Europu...medjusobni dvoboji uvijek borbeni sa dosta kartona ..Njemački derbi Borussia Dortmund-Borrusia M vise od 2.5 kartona sudac Fritz...dvoboj gdje je uvijek vatreno sa dosta kartona...Udinese-Lazio vise od 3.5 kartona sudac Massimo...Udinese u borbi za opstanak a Lazio hvata Europu medjusobni dvoboji uvijek borbeni isto ..Dinamo-Lokomotiva 1 jer Dinamo ne smije kiksati a Lokomotivi nista ne znaci

prije 15 sati, IzudinB said:

Dva tima sa začelja koja dobijaju dosta kartona u prosjeku po utakmici. Veneziji, baš kao i Genoi gori pod nogama, hvataju se za svaku slamku kako bi izbjegli ispadanje. Domaćin je u dosta boljoj poziciji od gostujuće ekipe, ali imaju isti broj bodova kao i Cagliari ispod njih. Ovdje će sigurno ići na pobjedu, s obzirom da imaju i utakmicu manje od Cagliarija i ovo je šansa da pobjegnu na tri boda. Samopouzdanje im daje i ta pobjeda u prošlom kolu protiv Torina u gostima. Međutim, njihova forma je katastrofalna na domaćem terenu, gdje su osvojili svega devet bodova do sada. Ništa bolja nije ni Genoa u gostima, tako da nas ovdje očekuje šahovska partija sa vjerujem dosta kartona. Daniele Orsato" rel="">Daniele Orsato mi se itekako sviđa kao sudac. On u prosjeku pokaže po 6.5 kartona po utakmici i mislim da može lagano preći ovu granicu od 5.5. Samo pogledajte njegovu statistiku ispod i sve će vam biti jasno. Očekujem više kartona ovdje i volio bi čuti mišljenje @Matan21 i @Zwer31 s obzirom da češće igraju kartone. Sretno svima!

Screenshot_20.png

Ima granica od 4.5 i 5.5...ja sam osobno igrao 5.5. samo zato sto sudi Orsato koji je najbolji sudac sto se tice davanja kartona...on jednostavno neprasta sto ste mogli vidjeti na utakmici LP izmedju Parisa i Real M...

Link to comment
Share on other sites

Danas mi se ne svidja bas ponuda realno al probacu da pogodim 6 zaredom i onda malo odmorit :D

image.png.65c658de8848b33fe7800deaacac4693.png

Anisimova je odlicno pocela goidnu osvojila je Melburn pa na AO dobila teniserke kao Bencic i Osaka pa ocekivano izgubila od Barty.
Pretalentirana tenisacica koja raznosi sa oba krila i odlicno se krece, Haddad Maia je okej teniserka preofanzivna al redovno upada u crne zone i ne vidim kako moze drzat to nivo i da se nadigrava sa Amandu.

Pricao sam o Gambit da su redovno u top 3 zadnje godine i evo im prilika za da osvoje ovaj turnir zato sto NaVI nisu bas u neku sjajnu formu i kapiten im igra od kuche, zabrinava malo to sto su izgubili na pocetku turnira od NiP al tada su odigrali katastrofalno i opet imali prvu mapu u svoje ruke al ispustili vodstvo, NiP je solidan tim al fali im najbolji igrac i nadam se da ce Gambit ozbilno krenut jos od samog starta i dobit danas zato sto ako izgube ispadaju.

Zavrsni par bila dilema Dinamo il Inter al nekako mi deluju sigurnije hrvati, Inter moze se kombinirat na neki sporedni listic mislim da Juvan i  Alcaraz u tenisu dobiju takodje.

 

Link to comment
Share on other sites

prije 33 minute, ante16 said:

Cudno mi je da nitko nije iskomentirao zute kartone na utakmici real s.-bilbao, i tu bi moglo bit dosta kartona, sta vi mislite @Goksim

Na kratko 2  ekipe na zacelju po kartonima igraju fer... ima puno boljeg materiala ma da ne kazem da nece bit kartona ali... opet lose ekipe za kartone....

Link to comment
Share on other sites

Rijeka - Šibenik, Rijeka daje više od 1 gola 1,5

Rijeka sa Hajdukom ima drugi najbolji napad lige, iza Dinama. Obrana sa druge strane dosta prima za momčad koja je u vrhu. Šibenik izgleda slabije u nastavku prvenstva. U prošlom kolu im je zadnji Hrvatski Dragovoljac zabio 5 golova. Rijekin sastav je izuzev nedostatka Drmića danas najbolje što trenutno imaju. Istina problem za ovu okladu je što njega nema, ali mislim da i bez njega ovdje postižu više od gola.

Utakmica počinje za 10 minuta.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use