Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 19.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Just now, Zwer31 said:

Obećao sam prijatelju tomi da ću zakočiti 3 listića tokom dana podnevni,popodnevnim te večernji.  Dva sam mu već zakacio kacim mu i zadnji uopće.  Pogresnu si frazu iznijeo takve se ne koriste u ovakvim prilikama. Nema veze opraštao ti je. Izvini na uznemiravanju.  Nema više objava niti savjeta. Laku noć 

IMG-5cb804341decbf4575bb001ddeef70ec-V.jpg

prije 10 minute, deestock said:

isto si cekao da prodje pa da objavis? 😊

Kao što rekoh dao sam 2 para danas za public koliko sam želio. Ovo sam ostavio za sebe. Pa iskreno mogao sam objaviti i na poluvremenu.  Na obje utakmice palo je 100 poena na poluvremenu tako da se dalo na slutiti da će proći obzirom na toliki broj poena na poluvremenu složit ćeš se... nisam ocekivao zaista negativne komentare ili zavist. Ockivao sam da će neko reci hvala za 2 para što si poslao oko kojih nismo grickaju nokte a ono zavist. Žao mi je ja sam mislio da smo svi na istoj strani tj. protiv kladionica a izgleda da ima uljezi ovdje .

prije 11 minute, Zwer31 said:

Kao što rekoh dao sam 2 para danas za public koliko sam želio. Ovo sam ostavio za sebe. Pa iskreno mogao sam objaviti i na poluvremenu.  Na obje utakmice palo je 100 poena na poluvremenu tako da se dalo na slutiti da će proći obzirom na toliki broj poena na poluvremenu složit ćeš se... nisam ocekivao zaista negativne komentare ili zavist. Ockivao sam da će neko reci hvala za 2 para što si poslao oko kojih nismo grickaju nokte a ono zavist. Žao mi je ja sam mislio da smo svi na istoj strani tj. protiv kladionica a izgleda da ima uljezi ovdje .

ja sam prvi koji bi ti cestitao i zahvalio, al ne kuzim sta glumis sa tim dobitnim tiketima, to moze skoro svatko od nas

nista te nebi kostalo da si nakon sto si uplatio objavio i ovdje, slozit ces se 😉

Nitko tebi ne brani da stavljas parove i slike nego je glup nacin na koji to predstavljas ti pises kako si u plusu bio 5000km i slicno koga briga to ne kuzim  poentu toga sta dokazat ces tako da si dobar kladionicar,  s postavljanjem parova se sve dokaze ako prolaze nismo mi tu da klicemo pojedincima i divimo se kako netko pogada  nego smo tu da pomognemo jedan drugom .. kažes objavio si za raju koja odvaja od uzine kako ti znas tko sta odvaja i koliko tko imaa sam taj nastup je ne ukusan ... svak ima drugaciji  nacini igre svak igra razlicito ti igras tako i ok nastavi ide ti ali prozivat ostatak jer igra male kvote je glupo ... ja kad pogledam goksim nacin igre lik ima samo naklon za nacin na koji igra i koliko toga prode  a isto pogodi od kvote 1,10 do kvote 15 kad je gadao rukomet i poluvremena nije bitna kvota bitan je dobitak  . . .  a ovo za nanu wow jako duhovito evo svi se smijemo !!!

Kad si takav mag samo postavi obrazlozi ako ti se obrazlaze par i to je to nema poente pricat o kvotama nema svatko dara za vecu kvotu ne igra svak kao ti to trbate shvatit  

prije 32 minute, Zwer31 said:

Ok da završimo sa ovim. Vidis gore da sam napisao i obećao prijatelju tomi da ću mu zakaciti podnevni ,popodnevni i večernji tiket. Ne zbog tebe nego meču inače vise objavljivati. Uradio dam to zbog njega. Ne zamjeri. Poz

pa o tome ja i pricam, sta si objavio dns? jedan par prije nego je poceo, sve ostalo nakon sto je proslo; ako sam ja dobro upratio

nema ti se sta zamjerit osim arogantnosti 😁

2 para to su hoffehmnheim 1.5 vise (1.25 ) i Allborg preko 59 (1.54) u zbiru 1.9 kvota . Rekao sam da za hrabrije može se odigrati vise od 2.5 gola oo utakmici. 

Ma iskreno smijurija mi je stavljati kvote 1.10 1.12 1.17. To se stavlja ako ti neki balkanski prokleto par traži treći par kako bi mogao kombinovati sa predhodna dva .. Ja vas molim da kaci ko god prodje ili odigra na veći ulog ili cak ne mora proći neka objavi. Kamo sreće neka prodje svaki. Reče frajer možete to svako ja kažem da ne može,pogotovu veće pare uzeti ko moze svaka mu čast, još više hvala mu ako podjeli samom (vama). Kome smeta listić koji prodje? Zar nismo  tu jer smo kladionicarski nastrojeni iz ovog ili onog razloga. Milion puta sam vidio uplate koje su slikane preko skirnsota na raznim obline stanicama i neka su.

Priča sa nanom je ironična priča koliko je teško skinuti te kvote od 1.10 da je upravo ta nana bila 100% tna danas. Kome bude trebalo kvota 1.10 , 1.15 , 1.01 neka se javi dajem ih besplatno. 

prije 4 minute, deestock said:

@Zwer31 zivio 🍻🍻🍻

Screenshot_20220220-010354_DuckDuckGo.jpg

Screenshot_20220220-010056_DuckDuckGo.jpg

Screenshot_20220216-195950_DuckDuckGo-1.jpg

Dobar si , drago mi je vjeruj mi. Ali znaš i sam da je singlove lakše pohađati.  Kada bih igrao singlove nikad ne bih bio u minusu

prije 33 minute, Zwer31 said:

2 para to su hoffehmnheim 1.5 vise (1.25 ) i Allborg preko 59 (1.54) u zbiru 1.9 kvota . Rekao sam da za hrabrije može se odigrati vise od 2.5 gola oo utakmici. 

Ma iskreno smijurija mi je stavljati kvote 1.10 1.12 1.17. To se stavlja ako ti neki balkanski prokleto par traži treći par kako bi mogao kombinovati sa predhodna dva .. Ja vas molim da kaci ko god prodje ili odigra na veći ulog ili cak ne mora proći neka objavi. Kamo sreće neka prodje svaki. Reče frajer možete to svako ja kažem da ne može,pogotovu veće pare uzeti ko moze svaka mu čast, još više hvala mu ako podjeli samom (vama). Kome smeta listić koji prodje? Zar nismo  tu jer smo kladionicarski nastrojeni iz ovog ili onog razloga. Milion puta sam vidio uplate koje su slikane preko skirnsota na raznim obline stanicama i neka su.

Priča sa nanom je ironična priča koliko je teško skinuti te kvote od 1.10 da je upravo ta nana bila 100% tna danas. Kome bude trebalo kvota 1.10 , 1.15 , 1.01 neka se javi dajem ih besplatno. 

Vjeruj mi da igram singlove gdje bi mi bio kraj. Od 7-8 parova što imam pik igrati kada je dobra ponuda (vikendom) znam fuliti jedan. Pretežno taj jedan bude što mi bude top par sa ponude  . Ali razumijem puno uplaćujes i ne minimalno rizikujes . Ali moraš još pare jesti gore sam ti zakacio preko 10000 dobitke:)

prije 8 minute, Zwer31 said:

Dobar si , drago mi je vjeruj mi. Ali znaš i sam da je singlove lakše pohađati.  Kada bih igrao singlove nikad ne bih bio u minusu

Vjeruj mi da igram singlove gdje bi mi bio kraj. Od 7-8 parova što imam pik igrati kada je dobra ponuda (vikendom) znam fuliti jedan. Pretežno taj jedan bude što mi bude top par sa ponude  . Ali razumijem puno uplaćujes i ne minimalno rizikujes . Ali moraš još pare jesti gore sam ti zakacio preko 10000 dobitke:)

cuj gdje bi ti bio kraj hahhahaha  pa zar nije cilj dobit sto vise ili si ti tako dobar da ti je zao kladionica koliki si jak hahaa :D dobro ti je deestock reko brate naj si jaciii !!!! WINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

prije 11 minute, deestock said:

hahaha.. ma Bog si brate, nema ovdje jaceg, zavrsio sam s tobom pisanje.. puno srece 

Kladionica se koristi u zamjeni za posao? Ja idem na posao a pratim sport kladio se ili ne . Ovo mi je sekundarne dijatnost. Mogu pričati o svim sportovima od 90 -  te pa na ovamo.  Boćanje,šah,ragby,kriket, fudbal,kosarka , tenis minje srednje ime.

A to da sam najjači znam , pokazao  sam . Ali nije na odmet ponoviti čisto leđa se ne zaboravi. 

Šaljem sirotinjske kvote za sutra.  Psv daje gol

Bayern daje gol

prije 2 minute, Zwer31 said:

Kladionica se koristi u zamjeni za posao? Ja idem na posao a pratim sport kladio se ili ne . Ovo mi je sekundarne dijatnost. Mogu pričati o svim sportovima od 90 -  te pa na ovamo.  Boćanje,šah,ragby,kriket, fudbal,kosarka , tenis minje srednje ime.

A to da sam najjači znam , pokazao  sam . Ali nije na odmet ponoviti čisto leđa se ne zaboravi. 

Šaljem sirotinjske kvote za sutra.  Psv daje gol

Bayern daje gol

Znaš I sam zbir kvota 2 i vise para daje bolju kvotu a i veći rizik pada. Ako se kladim onda I riskiram čak i na veći iznos.  Kada bih 5 parova koje planiram igrati za sutra stavio u singlu svaki od njih vjerovatno bih prošao svih 5 u najgorem slučaju 4 . U svakom slučaju bio bih dobar.  Ništa nisam rekao samo da je to sigurnija varijanta za igrati

prije 45 minute, Zwer31 said:

Znaš I sam zbir kvota 2 i vise para daje bolju kvotu a i veći rizik pada. Ako se kladim onda I riskiram čak i na veći iznos.  Kada bih 5 parova koje planiram igrati za sutra stavio u singlu svaki od njih vjerovatno bih prošao svih 5 u najgorem slučaju 4 . U svakom slučaju bio bih dobar.  Ništa nisam rekao samo da je to sigurnija varijanta za igrati

moram jos ovo reci iako sam rekao da je kraj pisanja s tobom, jednostavno si me isprovocirao svojom glupom logikom

moram rec da si oglup ako si siguran da ce proc 4 od 5, a ne igras sve u singlu 🤷‍♂️

prije 12 sati, deestock said:

moram jos ovo reci iako sam rekao da je kraj pisanja s tobom, jednostavno si me isprovocirao svojom glupom logikom

moram rec da si oglup ako si siguran da ce proc 4 od 5, a ne igras sve u singlu 🤷‍♂️

Daviš drug ne čitaj šta ja pišem ne igraj što predložim. Igraju to što igras prodji me se.  

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use