Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 18.12.2009. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Sutra ima dosta zimskih sportova....

Skijaški skokovi:

Gregor Schlierenzauer 1   (3,25)

Dakle vjerujem da će sutra biti najbolji, a koef. da će biti na postolju (1,55) mi se čini izuzetno privlacan. Prošlu skakonicu je završio četvrti, iako je u prvom skoku skočio 151m dok su drugi skakali oko 140m, međutim iako je napravio rekord skakaonice, nije se uspio prizemljiti kako treba te je dobio loše ocjene. Zahvaljujući tome nije bio prvi, međutim diže se u formi koju svi tempiraju za "4 skakaonice". Gregor je objektivno najbolji i vjerujem da je došlo vrijeme da slavi...

Vonn 1 (3,00)

Vozi se super kombinacija koja je uvijek pasala Vonn. Jedina koja bi je mogla ugorziti je IMO Maria Riesch, međutim po rezultatima treninga se Riesch nije iskazala dok je Vonn oba treninga downhilla bila prva. 1,55 da će biti na postolju je odlično, a i 3,00 za prvo mjesto je vrijendo rizika.

Strah me je jedino što Vonn nije konstantna kao prošle sezone, međutim i dalje je najbolja... Očekujem da će ovaj vikend biti dobar, jako dobar za Vonn...

u koliko sati sve to počinje, dali trebam biti ranoranilac i ići uplatit rano ujutro (meni rano ujutro) ili mogu otići oko podneva do kladionice??

aha evo vidim u 11:00h, sutra ću ispratit ova dva para na jednom listiću a na drugom ću još nešto nabacit uz ove parove (primjetio sam da kada Goksim ovako napiše nešto vezano za zimske sportove to redovito prolazi) valjd nisam toliki pehist da sad ne prođe ;D

u koliko sati sve to počinje, dali trebam biti ranoranilac i ići uplatit rano ujutro (meni rano ujutro) ili mogu otići oko podneva do kladionice??

aha evo vidim u 11:00h, sutra ću ispratit ova dva para na jednom listiću a na drugom ću još nešto nabacit uz ove parove (primjetio sam da kada Goksim ovako napiše nešto vezano za zimske sportove to redovito prolazi) valjd nisam toliki pehist da sad ne prođe ;D

Nadajmo se da će proci jer dugo čekam i Vonn i Gregora i mislim da im je došlo pravo vrijeme za pobjedu jer su najbolji a imali su dosta peha do sada...

Von je za par stotinki bila druga u Super G-ju (ako se dobro sjecam) prije nekih 10ak dana...

Postolja su mi stvarno izgledna u oba slučaja. Vonn jedino može izugibiti postolje ukoliko napravi veliku, stvarno veliku grešku u slalomu, međutim imati će sigurno lijepu prednost iz spusta i malo je skijašica koje u obje discipline mogu biti dobre. Ako Riesch bude iza Vonn oko 0.70 nakon spusta onda vjerujem da Vonn dobiva, jer sumnjam da će baš toliko izgubiti u slalomu, iako se znalo događati da slalom Vonn odvozi bolje od Riesch, i ne tako rijetko prošle sezone...

nažalost kaldionice su odigrale lukav potez jer današnji skokovi u švicarskom Engelbergu su zamjena za Harrachov...ponuda je bila izbaćena i nakasnije se moralo uzet do 10:15 SS...a poanta je u tome da opće nije bilo službenog treninga jer on starta danas u 10:00 pa u 12:00 h kavle i tek serija počinje u 13:45 h...

nebi bilo loše odigrat to nakon viđenog tj. nakon dvije serije treninga i kvala a to je moguće oigrat u PSK

http://www.weltcup-engelberg.ch/en/weltcup/program

sretno!

Vonn 1 (3,00)

Vozi se super kombinacija koja je uvijek pasala Vonn. Jedina koja bi je mogla ugorziti je IMO Maria Riesch, međutim po rezultatima treninga se Riesch nije iskazala dok je Vonn oba treninga downhilla bila prva. 1,55 da će biti na postolju je odlično, a i 3,00 za prvo mjesto je vrijendo rizika.

Strah me je jedino što Vonn nije konstantna kao prošle sezone, međutim i dalje je najbolja... Očekujem da će ovaj vikend biti dobar, jako dobar za Vonn...

Nakon prve vožnje Vonn ima prednost u odnosu na Riesch od 1.52 sekunde, što je ogromna prednost. Recimo da je Riesch odvozila odlično, ali na taj odličan rezultat je Vonn stvorila 1.52 brže vrijeme što je fenomenalno!!!

Ako ne napravi ogromnu pogrešku u slalomu vjerujem da će biti prva, a sumnjam da će prokockati toliku prednost. Rutinski će se spustiti, bez previše rizika...

@ Goksime

...jel znaš di bi se dali iskopat rezultati oba treninga tu na fis-ovoj stranici kad se otvori onaj kao live prozor je samo 2. trening a  po viđenom kao da ovi najbolji nisu ni skakali, piše da su treninzi gotovi i da su u 12:00 h kvale kao što sam već napisao...

http://www.fis-ski.com/pdf/2010/JP/3007/2010JP3007RLT.pdf

Naravno da ja nisam uspio uplatit...krava tamo u kladionici ošla na WC taman kada sam htio uplatit i nije je bilo taman dovoljno da kad se vratila ja nisam mogao svoj listić uptalit (a radi neka šepava baba...dok se ona dogegala) eto zašto trebaju raditi mlade i lijepe žene ;D

Glupa Hrvatska Lutrija kada zapošljava svakakvi ološ...(a jebote kak sam ljut) reko prvo idem kupit kruh i sve što trebam pa ću u povratku u kladionicu i onda sam morao čekat  >:( >:( >:( >:( >:(

Kak sad reć da ovo nije PEH!!??

Moram se što hitnije ubaciti u online i live kalđenje!!!

Naravno da ja nisam uspio uplatit...krava tamo u kladionici ošla na WC taman kada sam htio uplatit i nije je bilo taman dovoljno da kad se vratila ja nisam mogao svoj listić uptalit (a radi neka šepava baba...dok se ona dogegala) eto zašto trebaju raditi mlade i lijepe žene ;D

Glupa Hrvatska Lutrija kada zapošljava svakakvi ološ...(a jebote kak sam ljut) reko prvo idem kupit kruh i sve što trebam pa ću u povratku u kladionicu i onda sam morao čekat  >:( >:( >:( >:( >:(

Kak sad reć da ovo nije PEH!!??

Moram se što hitnije ubaciti u online i live kalđenje!!!

jesi ti iz osijeka možda??

Gregor je 2, damn!! Znaci, to je gotov listic? A kaj se to skace sutra?

da nažalost 2. je makar još ide i druga serija ali bit će jako jako teško skinut Ammanna treba mu sigruno 2 do 3 m duži skok...

Još ide jedna runda. Mislim da je moguće da bude prvi, i da ima dobre šanse... Sve ovisi o Amannovu skoku...

Btw. Vonn je svoje danas odradila... Prva je sa više od sekunde prednosti... Btw. sutra je spust u 10:45 tako da idete rano u kladionicu ;)

http://live.fisski.com/live5544.htm

defintivno ima šanse ali ja iskreno sumnjam...nažalost šteta kaj imam samo novce na bet at homeu... sad bi ga branio na bwinu, jer na Ammanna je 2,1  dok je na Gregora 1,75 i dalje je u ulozi favorita...a na bet 365 je Ammann čak 2,35...

Hm... meni je Gregor oko 250€, mogao bi i iskontrirati malo, iako mislim da će biti prvi... Vidjeti ću koji koef. ću naći...

Mislim da postolje nije upitno. Za 1,55 to je bilo ok za odigrati...

Hm... meni je Gregor oko 250€, mogao bi i iskontrirati malo, iako mislim da će biti prvi... Vidjeti ću koji koef. ću naći...

Mislim da postolje nije upitno. Za 1,55 to je bilo ok za odigrati...

meni je 1200 kn ali moram priznat da sam se kladio na gregora jedno 6,7 puta is igurno sam ga 5 puta fulao jednostavno nemam sreće s njim baš sam ga uzimao kad je kikaso bolje mi idu dueli...meni je bilo glupo igrat psotolje 1,3 u PSK to mi je nekako malo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use