Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 17.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

prije 20 minute, Leedsfan said:

U cijelom svijetu kad se zbroji po nekim stastistikama koje se vode, otprilike 2% je kladioničara u plusu, a 98% su plusu kladionice. Sada u tih 2% u grupi se nalaze arberi i kladioničari koji igraju value beting oklade. Znaci igrači koji igraju single oklade.

Ima sigurno igrača koji su uspješni sa listićima sa vise parova, kao i onih kojih igraju utakmice koje “znaju” kako će odigrati.

Kada se zbroje koliko se milijardi eura,dolara vrti u tom biznisu, kladionice opet koliko god da su u plusu oni i ovih 2% uspješnih igrača pokušavaju da maknu.

Vec sam jednom napisao u vezi kladjenja. Najveći neprijatelj kladioničara je PSIHA. Znaci sami sebi smo neprijatelj, a kladionica je tu samo da ponudi svoju ponudu, a na kladioničaru je dali oce svoje novce davati sportskoj kladionici.

Sve je to gore-dole jasno da je najbitnija psiha i jos jedna stvar koju vjerum vjecina od nas zaboravljaju a to je money managment, nikad ne sme ulog na jedan bet ili listic da ti bude iznad 5% i to je puno i smeta se za high bet, vecina ovi koju igraju ozbilnije ulog im ne prelazi vise od 2-3 % od banke.

E sad idemo na drugu stvar, a to je igranje singlova ili max double, nekad ranije se isplatilo igrat i kombo tiketa sa vise parova u lokale (period kad nije bilo porez, kvote na favorita u svi sprotova bilo znatno veci i lokalne kladionce nisu bili toliko azurni kao danas i cesto si mogao da nadjes puno vece kvote nego online kladionice i em tada  mogao si da odigras 1 tekmu od supertip ili bonus i dodas uvjete po 1,01 sada to su maknuli i kod nas ako imas jedna tekma iz bonus moras da dodas jos 3 po 1,20 dodaj na to porez i vise se ne isplati igrat kombo listica od 4-5 parova ko ranije)

Poceo sam da radim u kompaniju kao sport betting trader ima skoro mjesec dana i radimo za oko 25-30 kladionice kroz cijeli svjet i mogu da vam kazem da najozbilniji igraci odnosno oni koji markiramo kao opasni svi igraju samo SINGLE i nih limitiraju i blokiraju, kombo listica je proslost i svi trebamo da se uozbilimo i da igramo single, eventualno max double.

Raspisao sam se svasta al jos ne postujem ovo i opet danas odigrao 4 parova na tiket Ruud,Tsitsipas,Kiel ( sreca dobili i spasili su me u PS) i Barcelona.
Sada odigracu sa profit sve na vecerni double u koji sam poprilicno ubedjen a to je pobjede Alcaraz i Berretini ukupno 1.70
Svi znamo za kakva se zvijer radi i Alcaraz polako postaje igracinja, fizicki jedan od najspremniji igrac koji raznosi sa oba krila, treba samo da podobri servu prilicno je nekonstantan, tu u prvo kolo nakon izgubeni prvi set probudio se i valjda naviknuo podlogu i raznjeo Munara prilicno glatko. 
Kod Beretini je isti problem ovo ce mu bit prvi mec na sljaku, prosle sezone je igrao fantasticno na sljaci i gubio samo od bolji teniseri kao Djokovic,Tsitsipas,Zverev  al kao teniser je jedno 2 nivoa iznad Monteiro koji ne igra nista posebno u zadnje i je jedan od najnestabilniji sljakera, ako bude servirao i bar 70% na nivo zabar ovo dobije glatko.

prije 58 minute, deestock said:

20 god se kladis a dojavu bi pojacavao kvotom 1.20 🤣🤣🤣🤣

Ne bih dojaom pojacavao 1.2 nego ako sam pored kvote 1.45 , 1.65 siguran u nešto po kvoti 1.2 dodati ću ga svakako i staviti 1000 km ali neću igrati 1.12 i 1.17 i postaviti radi da odigra. Ono e,hvala ti živ i zdrav bio.  Taj mi kvote 3 pa  mi posalji svoj žiro račun i čekam će te nagrada na veću uplatu 

prije sat vremena, deestock said:

20 god se kladis a dojavu bi pojacavao kvotom 1.20 🤣🤣🤣🤣

Ne bih dojaom pojacavao 1.2 nego ako sam pored kvote 1.45 , 1.65 siguran u nešto po kvoti 1.2 dodati ću ga svakako i staviti 1000 km ali neću igrati 1.12 i 1.17 i postaviti radi da odigra. Ono e,hvala ti živ i zdrav bio.  Taj mi kvote 3 pa  mi posalji svoj žiro račun i čekam će te nagrada na veću uplatu 

prije 9 sati, Zwer31 said:

u zadnjoj recenici u svom prvom postu kazes otp ovako: "drugo je ak imam dojavu 1.45-1.65 pa na to dodam 1.20" 

ali pises u najmanju ruku nejasno pa moguce da sam ja pogresno nest razumio

i lako je bit general poslije bitke, tako kako si sad objavio 10-ak slika sljedeci put kad uplatis tiket podijeli i s nama prije pocetka

prije 3 sati, deestock said:

u zadnjoj recenici u svom prvom postu kazes otp ovako: "drugo je ak imam dojavu 1.45-1.65 pa na to dodam 1.20" 

ali pises u najmanju ruku nejasno pa moguce da sam ja pogresno nest razumio

i lako je bit general poslije bitke, tako kako si sad objavio 10-ak slika sljedeci put kad uplatis tiket podijeli i s nama prije pocetka

Znam što sam napisao nego nisi shvatio . Dodati kvotu 1.20 a prethodno da imaš kvote 1.45 - 1.65 na uplatu 500 - 1000 km popravila bih se kvota na ajmo reci neke solidne kvote, ali napisati i objaviti 2 kvote u ukupnom zbiru jedva prelaze 1.30 je suludo.  1) nije to nikakva mudrost pogodit i zna se desiti čak i da ne prodje a ako prodje mislim ono 1.17 kvota.  2) kad padneš na kvoti 1.7 i nije ti toliko krivo a na 1.17 ranio bih se. Od 10 kvota koje se kreću između 1.10 - 1.20  , 3 će pasti ne znači da će tipovi izgubiti dovoljno je da bude neriješeno.  Od data 3 para 1 će biti od najigranijih parova tog dana a drugi će biti među 5 najigranijih što znači da će 70 % kladionicama pasti na jednom od ta ziheraska  para.

Pisao  sam gore udjem pročitam vidim jeli ko šta dobro predložio iz analizirao i razuman par objavio da ga mogu ispostovati. Često nemam vremena za analize pa mi je  teško uvjeriti bilo koga da to odigraju. kažem znam i ja pasti ali vjerujte da se to ne događa često.  Vidim da neki članovi dosta vremena provode na analizama što mi je ok ako imaju vremena ja baš i nemam što zbog posla što zbog drugih obaveza . Volio bih da sam sačuvao slike od prošle godine eto nisam objavio niz od 18 listića pogođeni 9 dana za redom niz se završio sa 27000 km sve po datumina svakoga dana  rijetko ko bih igrao lijeve parove što ja igram.  Kao što vidim ovdje se igra na nadala,djokovicA,PSG,CITY.  izvinjavam se pojedincima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use