Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka - osmina finala

Utorak1.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.2. u 19:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

S obzirom da je Seppi dobio, a sutra u jutro i podne neću stići pisati, evo moga teniskog para za utorak:

Bergs - Rune 2, 1,66

Ovo se igra u dvorani Marseilla. Rune dolazi nakon dva poraza na zemlji, ali uzet ću ga protiv ovog protivnika. Gledao sam ga na next gen u dvorani krajem godine i mislim da ima određenog potencijala. Njegov protivnik mi je totalno nepoznat, a vidim da ima 22 godine, dakle prošao je onu neku talent fazu. Rune ga je dobio prošle godine na nekakvom ITF turniru.

Sporting - Manchester City 2 + oba daju gol (3.00) bet365

Manchester City je veliki favorit za pobjedu nad Sportingom večeras, dok Pep Guardiola ide na prvu titulu Lige prvaka sa Građanima. Sporting se kvalificirao iz lake skupine, ali je izgubio tri utakmice, dvaput od Ajaxa i jednom od Dortmunda. U međuvremenu su ostvarili tri pobjede i završili na drugoj poziciji. Ovo im je tek drugi nastup u osmini finala Lige prvaka. U ovoj fazi eliminirani su od Bayerna u sezoni 2008/09. Od tada su u izvrsnoj formi i zauzimaju drugo mjesto u portugalskoj ligi, iza svog glavnog rivala Porta.

Građani su s druge strane završili na vrhu svoje skupine ispred PSG-a. Međutim, pritom su izgubili dva gostovanja, prvo u Parizu, a zatim od Leipziga sa dosta rotiranim sastavom. Prvak Engleske je bez sumnje jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka, a spremni su vratiti i Premier ligu u svoje vitrine nakon što su tijekom vikenda zadržali prednost od devet bodova ispred Liverpoola.

Manchester City, koji je izgubio prošlosezonsko finale od rivala Chelseaja, je kao što sam već rekao veliki favorit sa kvotom 1.36 u bet365 kladionici. Obje momčadi su u izvrsnoj formi, ali ogromna je razlika u kvaliteti. Svakako očekujem pobjedu Cityja uz to da će obje momčadi postići gol. Sporting posljednji put nije zabio na svom terenu u kolovozu 2020. godine. To je ogroman niz od 39 utakmica. Mislim da mogu do gola pred svojim navijačima. Sretno!

Sporting: Adan; Inacio, Coates, Feddal; Porro, Nunes, Palhinha, Reis; Sarabia, Santos; Paulinho

Man City: Ederson; Stones, Dias, Laporte, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, Silva; Mahrez, Foden, Sterling

Screenshot_1.png

Izvor: bet365

PSG - Real Madrid oba daju gol (1.61) bet365

Unatoč tome što je francuska liga relativno laka, PSG nije pokazao dominaciju koja se od njih očekuje. Prevladao je osjećaj da Mauricio Pochettino ove sezone nije mogao izvući najbolje iz ove postave iz snova. Pobjeđivali su u utakmicama, ali da li će to biti dovoljno za borbu protiv višegodišnjih pobjednika poput Real Madrida.

Momčad Carla Ancelottija je bila apsolutno najbolja momčad u Španjolskoj ove sezone. On je Viniciusa pretvorio u zvijer i izvukao ono najbolje od veterana poput Luke Modrića i Tonija Kroosa. Bit će bez usluga ozlijeđenog Karima Benzeme, ali momčad ima dovoljno samopouzdanja i talenta da se suprostavi Parižanima, koji se prema do sada viđenom još uvijek nisu uigrali.

Kraljevski klub je završio svoju grupnu fazu sa pobjedom od 2-0 nad talijanskim prvakom Interom. Cijelu su ovu sezonu bili u spektakularnom nizu, a u tom procesu su postizali i dosta golova. Oni također imaju ogromno iskustvo u ovom natjecanju, a poznato je da podižu svoju razinu nakon što se na stadionu zasvira himna Lige prvaka. To im je omiljeno natjecanje.

U međuvremenu su Parižani zabilježili pobjedu od 4-1 kod kuće protiv Club Bruggea u svom posljednjem susretu u Ligi prvaka. Ali nisu uspjeli završiti prvi u skupini nakon što su izgubili od Manchester Cityja. Pored toga su se dosta mučili sa relativno slabijim momčadima u Ligue 1, a čak su eliminirani iz francuskog kupa od Nice.

Bit će ovo teška utakmica protiv Reala, no ipak Parižani imaju monstruozan sastav, a igraju i na domaćem terenu, tako da vjerujem da mogu do gola protiv ne tako savršene obrane Real Madrida. Očekujem golove na obje strane terena po kvoti 1.61 u bet365 kladionici. Sretno!

PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Paredes, Pereira, Verratti; Mbappe, Messi, Neymar

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Vinicius

Screenshot_2.png

Izvor: bet365

OI hokej, SAD-Slovačka

SAD kao prvi u skupini izborio je direktan plasman u 1/4finale i odmarao se za sutra. Slovaci su danas u 1/8finala bili bolji od Njemačke 4-0, moram priznati da me ovaj rezultat malo iznenadio.

Slovaci na ovom turniru su igrali u prva dva kola dosta loše (Finska 6-2, Švedska 4-1 porazi), no i u najavama turnira su  govorili kako im je jedino bitno pobijediti Latviju a u druge dvije utakmice šta naprave. Imali su dosta problema sa ozljedama i koronom i naknadno su pozvali nekoliko igrača (među njima i našeg Rosandića).

S druge strane SAD već tradicionalno kad pošlalje ekipu na koju nitko ne računa, sa igračima iz nižih liga, odigraju dobro prvenstvo. Imaju 3 pobjede (očekivano Kina, manje očekivano Kanada i Njemačka). 

Nema smisla da nabrajam igrače, ali iz dosad prikazanog plus Slovačka dan za danom utakmica, sutra prva po programu tako da i tu nema extra odmora, nisam očekivao više od 1.5 na SAD tako da objeručke uzimam ovih @1.75

GL

U drugoj ligi Poslednje Sanse ima sjajnih predloga, ali to svakako ne znaci da cu ikada u zivotu napisati da tamo ima boljih kockara od mene. Za moj sistem “pet od sedam” sam uzeo samo one predloge koji su bili u mom sirem izboru za Poslednju Sansu, odnosno one koji su najblizi mom karakteru, ili predloge za koje pristajem da padnem.

Armani vs Sassari, jedinica kao kuca, jer je moj predlog.

Sevilla vs Dinamo, jedinica, a i bice poslednji par u sistemu, pa cu imati prilike da brani sistem.

ManCity pobedjuje barem u jednom poluvremenu. Goksimove predloge cu igrati do kraja sezone, jer ne mogu da izgubim, Ili ce on pasti u Poslednjoj Sansi, ili ce predlog iz sistema proci, a lepo je i jedno i drugo. 

Montpellier vs Vardar, ovo ako nije jedinica kao kuca, i treba da padnem u sistemu.

Juventus daje gol u gradskom derby-u protiv Torina. Ovaj mec se igra za weekend, ali kvotu od 1,15 ne mogu da ne uzmem.

Psg vs Real Madrid 1X, dupla sansa. Ovaj predlog sam postavio u najmanje trideset doublova i to jos pre vise od mesec dana, ali bih ga danas izbacio. Kada bi postojala opklada da Psg nece osvojiti Ligu Prvaka, to bi bio moj fix sezone.

Sedmi predlog je jos u razmisljanju jer zelim da izaberem samo jedan od onih predloga gde ucesnike ne mogu da smislim iz ovog ili onog razloga.

Porto vs Lazio, over 1,5 gola

Psv jedinica

Rublev jedinica

Schapovalov jedinica

Barcelona vs Napoli 1X dupla sansa 

Sistem dozvoljava dve greske, odnosno sa dva promasaja, sistem je dobitan, ali na taj nacin samo vracate ulozeni novac, jer su kvote pilicarske. Ja, naravno, ne vidim na kom predlogu bih mogao da padnem, ali sedam parova na tiketu ne pamtim kada sam postavio. 

Hteo bih samo da napisem nekoliko recenica u vezi promocije kockanja. Cesto se moze cuti da je kockanje stetno. Takve tvrdnje nisu nikada naucno dokazane, jer kladionice nikoga nista ne prisiljavaju. One samo nude i nista vise. Ako mislite da je kockanje bolest , odbijete ponudu i dovidjenja. Ako mislite da kockanje nije stetno, prihvatite ponudu. Jednostavno i posteno, zar ne?

Susret izmedju Psg i Real Madrid-a je najbolji primer postenog pristupa kockanju. Prolaz plasticnih francuskih govana je kvotiran sa 1,70. Ako to nije postena kvota, ja onda stvarno ne razumem rec postenje. Ko veruje da je plasticni Psg glavni favorit uz ManCity za titulu, ne bi smeo da bude nezadovoljan kvotom od 1,70 za obican prolaz. Ko veruje da je coban iz Rosaria najbolji na svetu, ili barem koristan igrac, takodje ne bi smeo da bude nezadovoljan kvotom. Ko misli da francuzi imaju pakleni roster i najbolji napad na svetu, takodje ne bi smeo da bude nezadovoljan kvotom za igru “prolaz dalje”. Ko voli velike kvote, ima priliku da odigra prolaz Real Madrida po kvoti od 2.10, a uz to barem znate na koga ste odigrali. Ja nemam predlog ko prolazi dalje, ali cu prolaz svakako odigrati kao live kladjenje u toku meca, nakon sto steknem neki utisak na osnovu pristupa igraca, sto svakako svima preporucujem. Post sam napisao samo kao promociju kockanja i postenja, a svakoga ko tvrdi da je kockanje stetno, bi trebalo uhapsiti. 

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

U drugoj ligi Poslednje Sanse ima sjajnih predloga, ali to svakako ne znaci da cu ikada u zivotu napisati da tamo ima boljih kockara od mene. Za moj sistem “pet od sedam” sam uzeo samo one predloge koji su bili u mom sirem izboru za Poslednju Sansu, odnosno one koji su najblizi mom karakteru, ili predloge za koje pristajem da padnem.

Armani vs Sassari, jedinica kao kuca, jer je moj predlog.

Sevilla vs Dinamo, jedinica, a i bice poslednji par u sistemu, pa cu imati prilike da brani sistem.

ManCity pobedjuje barem u jednom poluvremenu. Goksimove predloge cu igrati do kraja sezone, jer ne mogu da izgubim, Ili ce on pasti u Poslednjoj Sansi, ili ce predlog iz sistema proci, a lepo je i jedno i drugo. 

Montpellier vs Vardar, ovo ako nije jedinica kao kuca, i treba da padnem u sistemu.

Juventus daje gol u gradskom derby-u protiv Torina. Ovaj mec se igra za weekend, ali kvotu od 1,15 ne mogu da ne uzmem.

Psg vs Real Madrid 1X, dupla sansa. Ovaj predlog sam postavio u najmanje trideset doublova i to jos pre vise od mesec dana, ali bih ga danas izbacio. Kada bi postojala opklada da Psg nece osvojiti Ligu Prvaka, to bi bio moj fix sezone.

Sedmi predlog je jos u razmisljanju jer zelim da izaberem samo jedan od onih predloga gde ucesnike ne mogu da smislim iz ovog ili onog razloga.

Porto vs Lazio, over 1,5 gola

Psv jedinica

Rublev jedinica

Schapovalov jedinica

Barcelona vs Napoli 1X dupla sansa 

Sistem dozvoljava dve greske, odnosno sa dva promasaja, sistem je dobitan, ali na taj nacin samo vracate ulozeni novac, jer su kvote pilicarske. Ja, naravno, ne vidim na kom predlogu bih mogao da padnem, ali sedam parova na tiketu ne pamtim kada sam postavio. 

Ne da ima boljih od tebe, nego si debelo iza njih, samo prebrojis i vidis da nas je trenutno 15 ispred tebe u Posljenjoj sansi..Imas 24 h od kada se objavi tema da postavis prijedlog sa koef.1.2 pa ni to nisi sposoban jer molis da ti se prizna dvoznak  od 1.18 ili 1.16  koji pada, a u drugoj ligi gdje je ogromna konkurencija cekaju da se tema objavi kako bi sto prije postavili svoje prijedloge jer se otimamo oko parova ... Predlazem da ti se do kraja ove sezone prizna i dvoznak sa koef od 1.05 kako bi ostao u prvoj ligi jer sam uvjeren da kad ispadnes u drugu ligu nikada vise se neces vratiti natrag u prvu ligu, ako se ne promjene pravila...lp 

Usput receno Azarenka - amaterski tenis..

prije sat vremena, BoskoBuha said:

Ne da ima boljih od tebe, nego si debelo iza njih, samo prebrojis i vidis da nas je trenutno 15 ispred tebe u Posljenjoj sansi..Imas 24 h od kada se objavi tema da postavis prijedlog sa koef.1.2 pa ni to nisi sposoban jer molis da ti se prizna dvoznak  od 1.18 ili 1.16  koji pada, a u drugoj ligi gdje je ogromna konkurencija cekaju da se tema objavi kako bi sto prije postavili svoje prijedloge jer se otimamo oko parova ... Predlazem da ti se do kraja ove sezone prizna i dvoznak sa koef od 1.05 kako bi ostao u prvoj ligi jer sam uvjeren da kad ispadnes u drugu ligu nikada vise se neces vratiti natrag u prvu ligu, ako se ne promjene pravila...lp 

Usput receno Azarenka - amaterski tenis..

Sve si mu reka haha 💪

Odigrao sam jedan raniji tiket Astana-Lokomotiv over 169 ; fuscovics- haris pobjeda Mađara . Što se tiče daljih mojih prijedloga kao ziheraski prijedlog bi stavio PSG - Real 1x (1.3) , Kunglavs - Savehof opet 53  (zene rukomet ) (1.45) , Man Utd - Brighton kp1 (1.31) , na nešto manji iznos treba dodati Nantes-cocks over 59 goals.   CITY I PSG su glavna dva favorita za osvajanje ovogodišnje LP razlog je $ koji je prisutan kao nikad prije. Real je decenijama u nazad radio što danas radi City i Psg -kupovao najbolje na tržištu , međutim otkako su se pojavili arapi tj. Šejci-najbogatiji ljudi svijeta Real nije u mogucnosti da ubrizgava novac u tolikoj kolicini i prati taj dvojac i vjerojatno sad Newcastleu će gledati u leđa. Naravno da se pravi razlika između tih klubova i ostatka elite, jedino Bayern je konkurent trenutno ovom dvojicu a da isti ne ubrizgava toliko novca kao  ovaj dvojac-nešto su racionalni.  Licno nisam fan niti jednog gore navedenih klubova  niti njihove politike. Gore procitah da  psg nije u formi, dijelim mišljenje  , real igra dobro ali neka vam je na umu da trenutno nemaju konkurenciju ne zbog toga što su domenitantni i igraju neki vanzemaljskih fudbal nego jer su gradski rival i Barca nikad slabiji. Psg po mom mišljenju je favorit za prolaz. Nisam simpatizer prepotentnog Messija ali se velike ljubitelj njegove igre i fudbalske inteligencije.  Nikad niko nije bio toliko dominantan u historiji fudbala (neko će odmah pomisliti na Maradonu ali vjerujte mi današnji nogomet je paklen i toliko fizički napredniji da je smiješno poraditi igrača koji je bio najbolji tad i sad). Brojke su neumoljive i na njegovoj strani. Ne znam da li postoje 3 utakmice u njegovoj karijeri  gdje ga je neko zaustavio.  Naprosto od toliko utakmica u njegovim nogama naprosto moramo se desiti njih nekoliko gdje je manje-vise nevidljiv ali znate i sami koliko god voljeli svoj posao doći će te × puta neraspolozeni i čekati da dan prodje . I Le Bron James kao najdominantniji igrač kosarke vjerojatno ikad zna doći na utakmicu i ubaciti "samo" 8 poena. Ruku na srce te su utakmice toliko rijetke da su zanemarive isto se može reći i za Messija. Posao sam kao da sam veliki ljubitelj Messija naprotiv ja sam veliki ljubitelj samo njegove fudbaleke inteligencija i umijeća  . Možda je Ronaldinho bio dominantniji u 3 sezone u Barci od Messija ali na žalost to je trajalo dosta manje u odnosu na Messijevu dominaciju.  Kao što rekoh možete ga mrziti ili voljeti ali morate ga poštovati.  Brojke su neumoljive. Kunglavs- Savehof inače gost je najefikasniji tim u ligi sa prosjekom oko 33 gola dok domaćin postiže oko 26 golova po utakmici. Gledajući po tome trebalo bi ići preko bez problema. Ne samo to pratim ligu i pada dosta golova na njihovim utakmicama pogotovu iz gornjeg dijela tabele.

Man Utd- Brighton . Nemam što ako domaćin želi igrati LP sljedeće godine ovakve utakmice moraju dobivati pogotovu na domacem terenu.  Znam da gost igra najbolji fudbal vjetovatno od njihovog osnivanja na najvisem nivou sli kao dio rekoh nije možda utakmica biti ili ne biti ali je jedna od tih kojih neće biti u velikom broju.  

Što se tiče Nantes-cocks par koji bih igrao ili ne bi tj. imam dilemu uglavnom prodje u odnosu na onaj gdje budem "ubjednjen" u pobjedu. Naime Nantes godinanma u nazad igra brz i ofanzivan rukomet dok domaćin igra isti takav samo na dosta smješnijem nivou. Gost nema šanse da prolazak dalje tako da će u ovaj meč ući rasterećeno jer znaju da nemaju što izgubiti.  Imali ili nemali izgubili bi svakako.  Njihov prvi meč zavrsen je 28:40 u korist Nantesa.  Mislim da će margina od 59 golova biti lagano prebačena. Sretno ko isprati bilo dzo od gore navedenih parova. Gl

Moja 4 rukometa danas i sutra. Tečaji su mali, ali ukupno daju 1,7 u bet365, a osobno ova 4 su mi najsigurnija od europskog rukometa ova 2-3 dana:

GOG - Medvedi 1

Iako je u ovoj skupini europske lige jasno koja 4 će dalje, ovdje je prevelika razlika u kvaliteti. GOG je bio siguran u Rusiji, vjerujem da će biti i na domaćem terenu. Inaće vodeći su i u jakom Danskom prvenstvu.

Wisla - Winterthur 1

Wisla je 2 boda iza Berlina dok su Švicarci u borbi za prolaz. I ovdje je golema razlika u kvaliteti. Prvu je Wisla dobila 12 razlike u gostima.

Montpellier - Vardar 1

Ovaj par mi je u posljednjoj šansi i tamo imate par redaka o paru.

Veszprem - Porto 1

I ovdje imamo domaćina koji je sigurno slavio u prvoj međusobnoj. Porto igra za prolaz skupine LP, ali Veszprem za prvo mjesto. Ako budu ozbiljni Mađari će ovo dobiti.

Prva 2 para počinju u 18:45, a druga 2 su sutra.

prije 7 sati, tome1993 said:

Sve si mu reka haha 💪

Reka mu sto mu se govori odavno ... kad netko za sebe kaze da je najbolji nek se zapita sta je s njim a on zeli bit najbolji ali na kakav nacin , nek mu admini daju da postavlja 1,01 kvote najbolje tako ne mogu shvatit takva razmisljanja pa ne borimo se mi ovde jedan protiv drugog jbt nego protiv kladionice a liga je samo da bude zanimljivije, da se svima zeleni najbolje bi bilo jer tu smo da pomognemo jedan drugom koliko puta netko od kolega skrene paznju na neki par i slicno, nesto se od nekog i nauci itd itd itd zasto je trn u oku druga liga i drugoligasi   ... i nije nimalo posteno da netko cvili da mu se prizna par !!!! onaj par koji postavljamo treba da se i igra a ne trazit gdje ima minimalna kvota u tamo nekoj stotoj kladionici jer u onoj u kojoj mi igramo je 1,17 a ne 1,20 to nema smislaa lik postavi oddsportal i jedna jedina kladiionica ima 1,20 sve ostale ispod mislim wtfff o cemu pricamo 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use