Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 14.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Serie A

Ponedjeljak1.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.2. u 20:34 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Gojowczyk - Seppi 2, 1,5

Da ponedjeljkom opet pokrenem dnevnu temu. Ima tenisa, a ovo mi se s obzirom na tečaj čini najbolje. Nije ni Seppi u nekoj formi, ali tu i tamo ubode neku pobjedu. S druge strane Gojowczyk je u rasulu, nije dobio od kraja devetog mjeseca i dvorane. Igra se u Delray Beachu na tvrdoj podlozi.

Nisam još odigrao, htio bih čuti mišljenja vas koji igrate tenis @unkdy@Cantona i ostali.

prije 40 minute, fic said:

Gojowczyk - Seppi 2, 1,5

Da ponedjeljkom opet pokrenem dnevnu temu. Ima tenisa, a ovo mi se s obzirom na tečaj čini najbolje. Nije ni Seppi u nekoj formi, ali tu i tamo ubode neku pobjedu. S druge strane Gojowczyk je u rasulu, nije dobio od kraja devetog mjeseca i dvorane. Igra se u Delray Beachu na tvrdoj podlozi.

Nisam još odigrao, htio bih čuti mišljenja vas koji igrate tenis @unkdy@Cantona i ostali.

Trebalo bi dobit ako uzmemo trenutnoj formi, al nekako 1.50 na Seppi mi premalo po meni realan koef 1.70-1.80 i licno bi izbegavao ovaj turnir u Delray Beach igra se blizu plazu i uvek dere vjetar ludo :D Nemam bas dobri iskustva ... Imas bolji parova po meni da odigras za danas+sutra  Alcaraz je cisti zicer i igrao bih na PS al je u 23:00 danas, Van de Zandschulp isto dobice lagano pocinje uskoro, kombiniraj sa sutrasni parova Azarenka,Badosa,Svitolina,Ruusovori,Bublik bice jos nesto jos nisu izasli kvote za sve

prije 2 minute, unkdy said:

Trebalo bi dobit ako uzmemo trenutnoj formi, al nekako 1.50 na Seppi mi premalo po meni realan koef 1.70-1.80 i licno bi izbegavao ovaj turnir u Delray Beach igra se blizu plazu i uvek dere vjetar ludo :D Nemam bas dobri iskustva ... Imas bolji parova po meni da odigras za danas+sutra  Alcaraz je cisti zicer i igrao bih na PS al je u 23:00 danas, Van de Zandschulp isto dobice lagano pocinje uskoro, kombiniraj sa sutrasni parova Azarenka,Badosa,Svitolina,Ruusovori,Bublik bice jos nesto jos nisu izasli kvote za sve

Za Alcaraza i Zandschlupa se slažem. Mogao bih njih dva spojiti pa možda još nešto nađem. Možda Azarenka pošto njoj ti vjeruješ. Ovaj Bublik i Finac po ovim tečajima nemaju smisla. Bublik je luđak, a Finac istina igra sa Goffinom, ali ne bih ja njega nikad po ovom tečaju uzimao.

prije 11 minute, fic said:

Za Alcaraza i Zandschlupa se slažem. Mogao bih njih dva spojiti pa možda još nešto nađem. Možda Azarenka pošto njoj ti vjeruješ. Ovaj Bublik i Finac po ovim tečajima nemaju smisla. Bublik je luđak, a Finac istina igra sa Goffinom, ali ne bih ja njega nikad po ovom tečaju uzimao.

prije 17 minute, unkdy said:

Po meni je izgledno i Cressy da dobiva set protiv Milmana 1.20, igra kod kuće i još na tvrdoj podlozi

Prije svega želim da pohvalim kolege za aktivnost, svaka čast redovno ispratim vaše tipove i nadam se da će ih biti još dosta. Idemo jako i danas, ponuda nešto slabija, ali navikli smo na to ponedjeljkom. Pred nama je i Liga prvaka, pa ćemo danas nešto sigurnije, uz tenis koji ste predložili dodajem i Athletic Bilbaoa.

Mallorca - Athletic Bilbao | Bilbao daje gol (1.33) bet365

Unatoč porazima u posljednjim utakmicama, Mallorca se još uvijek drži izvan zone ispadanja, a to je uglavnom zahvaljujući još lošijim nastupima ekipa ispod njih na tabeli. Nakon realizacije dva jedanaesterca, Mallorca bilježi pobjedu od 2-1 na domaćem terenu protiv Cadiza u posljednjoj utakmici. Ovo je bila prva pobjeda kluba nakon niza od četiri poraza. Tako u ovaj susretu ulaze sa samo tri boda osvojena u posljednja dva mjeseca, a sada se nalaze na 17. poziciji u ligi, tri boda iznad crvene zone. Domaćini su, unatoč svojoj poziciji na tabeli, izgubili samo od Barcelone u posljednjih sedam domaćih utakmica, stoga pozivam na oprez ako igrate na goste u ovom susretu.

Screenshot_29.png

Izvor: bet365

Athletic Bilbao u ovaj suset ulazi nakon solidnih rezultata u posljednjim utakmicama. Imaju dva boda više od Osasune koja se nalazi ispod njih na tabeli, te pet bodova manje od četvrtoplasirane Barcelone koja je sinoć kiksala protiv Espanyola u gostima. Gosti će nastojati iskoristiti ovu priliku i osvojiti nova tri boda, te se približiti mjestima koja vode u Ligu prvaka. Sa deset bodova osvojenih u posljednja četiri susreta u ligi, Bilbao se sada nalazi na osmoj poziciji. Uz to su izgubili samo od Real Madrida ove sezone u 12 odigranih utakmica u gostima. Vjerujem da ovdje mogu barem do jednog gola po kvoti 1.33 u bet365 kladonici.

Mallorca: Rico; Maffeo, Raillo, Valjent, Olivan; Kubo, Sevilla, Galarreta, D Rodriguez; Angel, Muriqi

Athletic Bilbao: Simon; Lekue, Vivian, Alvarez, Berchiche; Berenguer, Zarraga, D Garcia, Muniain; I Williams, Sancet

Screenshot_28.png

Evo listića za danas. Može li ovo proći?

Jong PSV u dobroj formi u posljednje vrijeme uprkos porazu u prošlom kolu od Jong Ajaxa koji je treći u ligi. Mislim da mogu do pobjede protiv katastrofalnog Jong Utrechta koji ima 14 poraza do sada ove sezone. Prije nego što su gosti ostvarili tešku pobjedu u prošlom kolu protiv Helmonda, imali su četiri uzastopna poraza u kojima nisu uspjeli postići niti jedan gol. Jong PSV ostvario četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, a rezultati su bili 2-0, 3-0, 4-1 i 5-1. Očekujem nešto slično i ovdje.

Za Athletic Bilbao sam već pisao, mislim da mogu barem do jednog gola, kao i WBA koji nije u dobroj formi, ali nakon tri uzastopna poraza moraju juriti pobjedu i mislim da u tom naletu mogu barem do gola protiv Blackburna koji je također imao niz loših rezultata.

Turska liga uvijek bude golova, Hatayspor sa sredine tabele prima dosta golova i igra nedosljedno, dok su gosti bod iznad zone ispadanja u izvrsnoj formi u posljednjih par utakmica. Imaju četiri pobjede u posljednjih pet susreta u ligi. Jedni ganjaju povratak na pobjedničke staze, a drugi se bore za opstanak. Mislim da može biti barem dva gola na utakmici.

Tenis sam prepisao od kolega kao što sam ranije i spomenuo. Sretno svima!

Screenshot_30.png

prije sat vremena, IzudinB said:

Evo listića za danas. Može li ovo proći?

Jong PSV u dobroj formi u posljednje vrijeme uprkos porazu u prošlom kolu od Jong Ajaxa koji je treći u ligi. Mislim da mogu do pobjede protiv katastrofalnog Jong Utrechta koji ima 14 poraza do sada ove sezone. Prije nego što su gosti ostvarili tešku pobjedu u prošlom kolu protiv Helmonda, imali su četiri uzastopna poraza u kojima nisu uspjeli postići niti jedan gol. Jong PSV ostvario četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, a rezultati su bili 2-0, 3-0, 4-1 i 5-1. Očekujem nešto slično i ovdje.

Za Athletic Bilbao sam već pisao, mislim da mogu barem do jednog gola, kao i WBA koji nije u dobroj formi, ali nakon tri uzastopna poraza moraju juriti pobjedu i mislim da u tom naletu mogu barem do gola protiv Blackburna koji je također imao niz loših rezultata.

Turska liga uvijek bude golova, Hatayspor sa sredine tabele prima dosta golova i igra nedosljedno, dok su gosti bod iznad zone ispadanja u izvrsnoj formi u posljednjih par utakmica. Imaju četiri pobjede u posljednjih pet susreta u ligi. Jedni ganjaju povratak na pobjedničke staze, a drugi se bore za opstanak. Mislim da može biti barem dva gola na utakmici.

Tenis sam prepisao od kolega kao što sam ranije i spomenuo. Sretno svima!

Screenshot_30.png

Prolazak prve je najbitniji i to u prvom poluvremenu. Idemo dalje.

Screenshot_31.png

prije 4 sati, fic said:

Zašto raste kvota na Alcaraza? Sad je 1.28 @unkdy

prije 2 minute, IzudinB said:

Zašto raste kvota na Alcaraza? Sad je 1.28

Ne znam. Ja sam odustao od tih manjih tečaja. Pogotovo kad nisam uzeo Zandschlupa koji mi je jedini bio baš siguran. Alcaraz nema meča od AO, a Munar nije totalno bezopasan i vidim da je Munar dobio njihov meč na zemlji prošle sezone. Igram samo Seppija i ako što u liveu uhvatim.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Europska liga DIREKTNI LINK NA PONUDU! Konferencijska liga DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 25.11. u 13:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga Prvaka (Koeficijenti 25.11. u 13:41 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga Prvaka (Koeficijenti 25.11. u 13:38 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 22. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 26.11 (UTORAK) do 28.11. (ČETVRTAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 22. kolo Posljednje Šanse za period od 26.11. do 28.11. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use