Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 17.12.2009. (Listić dana)

d_eye.dee

Recommended Posts

Danas mi je dosta teško prognozirat NHL...puno teže nego jučer i misli mda ću ga jednostavno preskočit (eventualno probat sa pobjedom Pittsburgha opet protiv Philadlephije jer su jendostavno jači no kad se igra u gostima kod velikog rivala onda je drugačije...neznam (možda sam malo subjektivan zbog Philadlephije i želim njihovu pobjedu pa se ne usudim odigrat protiv njih...a i drugi veliki derbi je NY Islanders i NY Rangers...jučer Islandersi dobili, danas bi mogli Rangersi, ali opet neznam jer Islandersi kod kuće igraju dosta dobro a Rangersi u zadnje vrijeme igraju dosta loše)...uglavnom...evo mog listića za danas

Rusija - Švedska   1   1,55   4:3

(rusi domaćini i vjerujem puno jači od Šveđana koji se baš i ne trude u ovim utakmicama reprezentacija sve dok ne dođu olimpijske igre kada će igrati najjači igrači iz NHL-a)

CSKA - Maccabi   1  1,60   77:72

(Rusi igraju odlično i ušli su u formu bez obzira što je protivnik jaki Maccabi vjerujem u pobjedu CSKA)

Ajax - Anderlecht   X2  1,70  1:3

(jednostavno ovo su susjedne zemlje i nisu u odnosima kao mi i srbi npr...mislim da je najrealnija opcija X pošto en igra Suarez, sad odjednom je ozljeđen...ali ogradit se sa pobjedom Anderlechta jer mislim da UEFA ne želi Dinamo u europi zbog navijača i da će sve sredit da Dinamo ne prođe dalje...nerješenim i jedna i druga ekipa dobija nešto love, oba dvije idu dalje...sve idealno za remi)

Lazio - Levski   1   1,50  0:1

(Vjeruje da je Lazio bez obzira što ne igra dobro ipak jači od Levskog i da će doći do pobjede, pobjedom ipak dobiju nešto love zašto nebi uzeli tu lovu ako mogu, a siguran sam da mogu jer je Levski po mom mišljenju najslabija ekipu u Europa ligi uostalom nisu još niti jedan gol zabili)

Dinamo - Timisoara  1   1,40  1:2

(Dinamo treba pobjedu i mislim kako su oni sposobni kod kuće pobjediti Timisoaru koja je došla sa jako oslabljenom ekipom, a teren kako jednima tako i drugima)

-igrao bi prolaz Dinama opcija NE ali kada ne mogu kombinirat sa utakmicom Ajax - Anderlecht

Ukupan koeficjent je 8,85 (mislim da je sasvim solidan)...parovi i koeficjenti su iz Hrvatske Lutrije...sretno svima

danas mi je full loša ponuda i samo sam natrpao na tiket  ;D

SS Lazio-Levski Sofija         1 1,50

Lille-Slavia Prag                 1 1,25

Dinamo Zg-FC Timişoara 1 1,40

EnOrleans-Partizan Beog. 2 1,65

Genoa CFC(-2+)-CF Valencia više 1,80

Philadel-Pittsburgh Peng. 2 2,35

Detroit-Tampa Bay Light. 1 1,75

Montreal-Minnesota Wild X2 1,50

d_eye.dee  kaj kažeš na ovaj NHL? današnja ponuda u nhl-u je gotovo nepredvidiva ali sam isčupao ova 3 para, još mi se nashville čini kao 2 i manje od 6 golova na tekmi NYR - NYI

d_eye.dee  kaj kažeš na ovaj NHL? današnja ponuda u nhl-u je gotovo nepredvidiva ali sam isčupao ova 3 para, još mi se nashville čini kao 2 i manje od 6 golova na tekmi NYR - NYI

ja se nikako nebi usudio igrat ovakav koef na detroit u NHL-u...gledao sam tampu prije par utakmica i ne igraju loše i sigurno će nekoga iznenadit, to bi baš mogao biti detroit s obzirom na koeficjent i s obzirom da takvi koeficjenti gotovo pa redovito ne prolaze u NHL-u...

Ja sma odigrao prvu trećinu na Atlantu večeras jer mi se čini da Dallas ne igra dobro,a jučer su prvi period izgubili od Caroline sa 3:0...vrijedi pokušat...ali opčenito što se tiče NHL-a danas sve je baš nezgodno...možda najrealnije 2 na pittsburgh, ali ja sam što se ove tekem tiče optimist vezano za Philyadlephia Flyerse i ovo će biti sasvim drugačija tekma od one prije dva dana...a što se tiče islandersa i rangersa ni to nebi prognoziraosvega može biti ja sma čak skloniji pobjedi Islandersa jer kod kuće igraju dosta dobro a Rangersi u zadnje vrijeme ne igraju sjajno...

ja se nikako nebi usudio igrat ovakav koef na detroit u NHL-u...gledao sam tampu prije par utakmica i ne igraju loše i sigurno će nekoga iznenadit, to bi baš mogao biti detroit s obzirom na koeficjent i s obzirom da takvi koeficjenti gotovo pa redovito ne prolaze u NHL-u...

Ja sma odigrao prvu trećinu na Atlantu večeras jer mi se čini da Dallas ne igra dobro,a jučer su prvi period izgubili od Caroline sa 3:0...vrijedi pokušat...ali opčenito što se tiče NHL-a danas sve je baš nezgodno...možda najrealnije 2 na pittsburgh, ali ja sam što se ove tekem tiče optimist vezano za Philyadlephia Flyerse i ovo će biti sasvim drugačija tekma od one prije dva dana...a što se tiče islandersa i rangersa ni to nebi prognoziraosvega može biti ja sma čak skloniji pobjedi Islandersa jer kod kuće igraju dosta dobro a Rangersi u zadnje vrijeme ne igraju sjajno...

pošto je dinamo kiksao više nije ni važno  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Ja sam inače (još) fan Bayerna,jer mi je ćaća zaradio mirovinu gradeći mostove i zgrade po Bavarskoj,dosta se nekad gledalo tekmi Bayerna,ali ovaj kadar danas je "sačuvaj Bože". Nije to problem što su potamnjeli,požutjeli, pobalkanili se,nestalo je onog bavarskog duha,napadačkog nogometa,osim kad se treba iživljavati nad malim ekipama i meni rušiti ekstremne hendikepe-(( A šta reći za dovodjenje sadašnjeg trenera kojemu je glavna referenca ispadanje u niži rang natjecanja?! Može zvučati rasistički ,ali ja ne znam uspješne trenere afričkog podrijetla, ne znam je li uopće neki osvojio nogometnu LP.   Ni u ostalim sportovima nije puno drukčija situacija. Dobro je što se može ovdje iznositi svoje mišljenje,bar zasad, dok nas tzv.korektnost skroz ne uništi.  
    • Kvota je rasla na Fener da, ne znam zasto, ali po meni je to ziher, stvarno igraju ludo napadacki, puno centarsuteva a u skoku odlicni napadaci i ne vidim kako ce ovi u otvorenoj igri(a samo tako igraju) parirati Dzeki, EnNesyriu, Tadicu, Talisci a i sucima ako zatreba. Gledao sam ih protiv Rizespora, toje strasno koliki pritisak navijaci rade, doslovno lopta silom ulazi u gol, a uz poguranac od sudaca tad su lako slomili goste, jer za npr ono sto je Ghezzal dobio crveni, nitko iz Fenera ne bi, tako da, jedinica po meni ko kuca. Uostalom, tko hoce biti miran, nek odigra over golove u zavisnosti od pohlepe i bude miran ko mrtvac. Ajax takoder, ziher bas i mislim da ce preuzeti vrh jer ovo sta PSV servira iz vikenda u vikend je jad a jos ih ceka tezak uzvrat s Juveom, dok Ajax doma komotno brani finu prednost 0-2 iz Belgije. Dodatno, i Fener i Ajax imaju odlicnu tradiciju pobjeda s ovim ekipama, pogotovo Fener. Liverpool takoder ziher, al mene on kopka, ne znam, Wolwesi su rupa to se zna, ovisni o Cunhi a taj specijalac je u glavi tanji od folije, kad mu se igra razvali tekmu sam, kad ne onda ekipa ne moze nista i jbg. Liver su suci dobrano zeznuli kontra Evertona, kiks bzvz, crveni Eliota i trenera Slota, sigurno da nije idealna situacija u ekipi, ali od ovih su masu bolji i morali bi ih uzeti, medutim, kazem, sacekao bih uzivo pa vidio stanje na terenu, ionako  Liver ove sezone dosta lomi protivnike u drugim poluvremenima pa se ulovi jos veca kvota, il eventualno odustane od oklade ukoliko ne budu pravi na terenu. Sretno svima, pogotovo s Fenerom i tatom Mourinhom, idem po prolaz u kupu i realnom kladenju, ili dan zalosti, sve je moguce. i da, Osijek ce dati gol Rijeci , sretno
    • Nivelacija kvote prema uplatama. Kladionice su  uvek u PLUS-u
    • Iz mog iskustva nikakve veze nema što kvota raste. Masu puta sam pao kad je kvota padala i prošao kad je kvota rasla.
    • Evo kolega,cisto da vas informiram da sam poslusao vas savjet.Jucer sam usrecio suprugu i za vrijeme tekme Bayer vs Bayern otisao pogledati "Dnevnik B.Jones" 3.Nisam vise u kupu pa sam eto,imao vremena za i pogledati film kak ste me lijepo savjetovali.Film je inace tesko woke sr**** ( na kraju s crncem zavrsi) ali meni je bilo gust vidjeti 0-0 u derbiju i vas pad i uopce me nisu smetali uzdasi ljevicarki kad je crnjo zazvalio debelu ofucanu alkicku na kraju filma🙂
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use