Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 11.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Petak1.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Petak2.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Petak3.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Petak4.pngScreenshot_6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.2. u 20:21 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

PSG - Rennes 1 (1.45) bet365

PSG se vratio nakon eliminacije iz Coupe de Francea, zabio je pet golova protiv Lillea, ostvarivši pobjedu od 1-5 nad aktualnim prvacima u nedelju. Lionel Messi je konačno odigrao dobru utakmicu u ligi, nakon što je pridonio pobjedi sa golom i asistencijom. Danilo je postigao dva gola, dok je najbolji strijelac momčadi Kylian Mbappe također upisao svoje ime u listu strijelaca u drugom poluvremenu.

Screenshot_5.png

Izvor: bet365

Parižani sada imaju 13 bodova prednosti na vrhu tabele Ligue 1, nakon domaćeg poraza Nice od Clermonta. Suočavaju se sa teškim testom u večeras kada petoplasirani Rennes dolazi u goste na Park Prinčeva u prvoj utakmici 24. kola, samo četiri dana prije velikog okršaja u Ligi prvaka protiv Real Madrida. Zbog toga pozivam na oprez sa ulozima, ali mislim da će ići po pobjedu kako bi bili što bolje raspoloženi pred veliki susret.

Rennes za vikend nije imao problema protiv Bresta, jer su ostvarili laganu pobjedu od 2-0 dopuštajući svojim protivnicima samo jedan udarac na gol. Međutim, glavni trener Bruno Genesio (bivši trener Lyona) može samo biti zabrinut zbog nastupa svoje momčadi na gostovanjima. Rennes je izgubio tri gostujuće utakmice zaredom u ligi, niz koji uključuje poraz od 2-1 od Clermonta 23. siječnja.

Znajući da je PSG u dosadašnjem dijelu sezone bio besprijekoran na domaćem terenu sa rekordom od deset pobjeda i remijem u 11 utakmica u glavnom gradu, vrlo je teško biti optimističan glede šansi Rennesa večeras. PSG će također biti motiviran da se osveti za poraz od Rennesa (2-0) u prvoj polovici sezone. Ovdje očekujem pobjedu sa kvotom 1.45 u bet365 kladionici.

PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Danilo, Paredes, Verratti; Messi, Mbappe, Simons

Rennes: Gomis; Traore, Omari, Aguerd, Meling; Majer, Martin, Santamaria; Bourigeaud, Laborde, Terrier

Screenshot_7.png

Pozdrav drugovi,

evo po meni jedan dobar value. Atlanta mi se čini puno bolja momčad nego SA. Mislim, da dolaze ovde do pobede lagano. U sklopu toga očekujem i doprinos Collinsa koji je u zadnji 3 utakmice ima 21.7 poena prosek..

zadnjih 5 utakmica 18 tako, da ga očekujem svakako bar 15+ poena... 

image.thumb.png.0040da0b6af7fcdc2fa741b331638d56.png

🍀

Sevilla - Elche | Elche AH -1.5 (1.55) bet365

Sevilla je izgubila dosta bodova u posljednjim utakmicama i kao rezultat toga nije uspjela smanjiti zaostatak za Real Madridom koji je i sam izgubio pet bodova u zadnja četiri meča. Domaćini su u posljednjoj utakmici odigrali remi bez golova protiv Osasune, rezultat koji je obilježio njihov treći uzastopni remi.  Ostvarivši devet bodova u posljednjih pet utakmica u ligi, klub sada zaostaje šest bodova za Realom na drugoj poziciji.

Screenshot_2.png

Elche nije mogao tražiti bolji početak 2022. godine, jer niti jedna druga momčad nije uzela više bodova iz tog razdoblja od njih. Ova nevjerojatna serija dovela ih je do odvajanja od zone ispadanja, a sada se bore za sredinu tabele. U posljednjoj utamici su igrali protiv Alavesa, gdje su se vratili nakon zaostatka od jednog gola kako bi zabilježili sva tri boda, utakmica koja je na kraju završila sa pobjedom od 3-1. Pere Milla je postigao dva gola u tom susretu. Ovo je bila treća pobjeda kluba u četiri utakmice u La Ligi. Nakon ovih rezultata, klub se sada nalazi na 14. poziciji, osam bodova iznad zone ispadnaja.

Iako su domaćini favoriti za pobjedu u ovom susretu, mislim da Elche ovdje može barem do gola. Sevilla u posljednjih šest domaćih utakmica nije ostvarila pobjedu veću od jednog gola razlike. S druge strane, Elche je u dobroj formi, čak su odigrali remi i protiv lidera lige u posljednjem gostovanju. Mislim da, iako Elche izgubi ovaj susret, to ne bi trebalo biti sa više od jednog gola razlike. 

Dobra vijest za ovu okladu jeste i to da će Sevilla u ovom susretu biti bez Gonzala Montiela, koji je ozlijeđen u susretu sa Osasunom, dok je Jesus Navas pod znakom sumnje. Erik Lamela i Suso su također van terena zbog ozljede.

Sevilla: Bounou; Corona, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Ocampos, En-Nesyri, Martial

Elche: Badia; Palacios, Verdu, Bigas, Mojica; Morente, Mascarell, Gumbau, Fidel; Milla, Boye

Screenshot_8.png

prije 1 minutu, IzudinB said:

Da se još jednom zahvalim bet365 kladionici, svakog tjedna me obraduju sa 50€ free beta, čak i kada ne napravim uplatu. Svaka čast! Ovog puta ću probati na utakmicu koja se igra večeras između Leipziga i Kolna koji se nalaze na šestoj i sedmoj poziciji u Bundesligi. Sretno!

Screenshot_10.png

prije 5 sati, IzudinB said:

Sevilla - Elche | Elche AH -1.5 (1.55) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Sevilla je izgubila dosta bodova u posljednjim utakmicama i kao rezultat toga nije uspjela smanjiti zaostatak za Real Madridom koji je i sam izgubio pet bodova u zadnja četiri meča. Domaćini su u posljednjoj utakmici odigrali remi bez golova protiv Osasune, rezultat koji je obilježio njihov treći uzastopni remi.  Ostvarivši devet bodova u posljednjih pet utakmica u ligi, klub sada zaostaje šest bodova za Realom na drugoj poziciji.

Screenshot_2.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Elche nije mogao tražiti bolji početak 2022. godine, jer niti jedna druga momčad nije uzela više bodova iz tog razdoblja od njih. Ova nevjerojatna serija dovela ih je do odvajanja od zone ispadanja, a sada se bore za sredinu tabele. U posljednjoj utamici su igrali protiv Alavesa, gdje su se vratili nakon zaostatka od jednog gola kako bi zabilježili sva tri boda, utakmica koja je na kraju završila sa pobjedom od 3-1. Pere Milla je postigao dva gola u tom susretu. Ovo je bila treća pobjeda kluba u četiri utakmice u La Ligi. Nakon ovih rezultata, klub se sada nalazi na 14. poziciji, osam bodova iznad zone ispadnaja.

Iako su domaćini favoriti za pobjedu u ovom susretu, mislim da Elche ovdje može barem do gola. Sevilla u posljednjih šest domaćih utakmica nije ostvarila pobjedu veću od jednog gola razlike. S druge strane, Elche je u dobroj formi, čak su odigrali remi i protiv lidera lige u posljednjem gostovanju. Mislim da, iako Elche izgubi ovaj susret, to ne bi trebalo biti sa više od jednog gola razlike. 

Dobra vijest za ovu okladu jeste i to da će Sevilla u ovom susretu biti bez Gonzala Montiela, koji je ozlijeđen u susretu sa Osasunom, dok je Jesus Navas pod znakom sumnje. Erik Lamela i Suso su također van terena zbog ozljede.

Sevilla: Bounou; Corona, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Ocampos, En-Nesyri, Martial

Elche: Badia; Palacios, Verdu, Bigas, Mojica; Morente, Mascarell, Gumbau, Fidel; Milla, Boye

Screenshot_8.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Sve 5, sve što si napisao stoji. Ali ja baš imam neki osjećaj da će danas Sevilla uvaliti par golova. Prošli vikend sam ih u liveu odigrao daju gol i Rakitić promaši penal u 90'toj. I inače teško zabijaju. Moglo bi im se jednom i otvorit.

Ovo moje nemojte uzimati za prognozu, čisto neki osjećaj. Lako moguće da će i danas tu biti neka nula.

Kakve lopine od kladare sinoć je Vlahović bio dobitni tip i priznat dobitak jutros gubitni i skinut dobitak sa računa više im odgovara autogol🤣

Rennes je trenutno na petom mjestu Ligue 1 i polako se vraćaju u život nakon nešto lošijeg starta sezone. Gostujuća momčad često je orijentirana više na napad  i upućuju velik broj udaraca prema golu ukoliko planiraju nastaviti u tom ritmu morat će ostaviti i srce i dušu na terenu protiv Parižana. PSG, s druge strane, hladne glave ulaze u ovaj susret jer su trenutno na vrhu prvenstvene ljestvice i dominiraju ligom, kako ove sezone, tako i nekoliko proteklih. Parižani su u prethodnoj utakmici svladali Lille rezultatom 5-1 i vjerujemo da pucaju od samopouzdanja uoči ove utakmice i dok napad funkcionira zadnja linija se još uvijek muči da zadrži i protivnika u napadu. Igram single udarce Renna jer mi je kvota prihvatljiva za ovu granicu. 

Rennes total shots over 10.5  1.90 

SRETNO SVIMA 🍻

prije 26 minute, Cantona said:

Kakve lopine od kladare sinoć je Vlahović bio dobitni tip i priznat dobitak jutros gubitni i skinut dobitak sa računa više im odgovara autogol🤣

Razumijem te, šteta, ali po meni je ono čisti autgol. Totalno promjena smjera udarca nakon dodira lopte sa igračem Sassoula. Vidim da je sad i na rezultatima autogol. Ne razumijem zašto se to odmah pisalo golom Dušanu.

prije 1 sat, fic said:

Razumijem te, šteta, ali po meni je ono čisti autgol. Totalno promjena smjera udarca nakon dodira lopte sa igračem Sassoula. Vidim da je sad i na rezultatima autogol. Ne razumijem zašto se to odmah pisalo golom Dušanu.

Ma znam kolega sve ali iskreno sinoć su ga priznali pa jutros poništili tip. Rekli bi napucana lopta😂

prije 4 sati, Cantona said:

Rennes je trenutno na petom mjestu Ligue 1 i polako se vraćaju u život nakon nešto lošijeg starta sezone. Gostujuća momčad često je orijentirana više na napad  i upućuju velik broj udaraca prema golu ukoliko planiraju nastaviti u tom ritmu morat će ostaviti i srce i dušu na terenu protiv Parižana. PSG, s druge strane, hladne glave ulaze u ovaj susret jer su trenutno na vrhu prvenstvene ljestvice i dominiraju ligom, kako ove sezone, tako i nekoliko proteklih. Parižani su u prethodnoj utakmici svladali Lille rezultatom 5-1 i vjerujemo da pucaju od samopouzdanja uoči ove utakmice i dok napad funkcionira zadnja linija se još uvijek muči da zadrži i protivnika u napadu. Igram single udarce Renna jer mi je kvota prihvatljiva za ovu granicu. 

Rennes total shots over 10.5  1.90 

SRETNO SVIMA 🍻

Lagano 61'min 11 udaraca. Hvala

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use