Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 9.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Srijeda1.pngScreenshot_32.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.2. u 17:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Ostaci sireg izbora za moj predlog u Poslednjoj Sansi (mecevi su na rasporedu sreda-cetvrtak)

Danas cu napisati malo uvrnutu analizu, bolje da se izrazim da cu post napisati kao robot, dakle bez strasti i bez emocija. Izbor za danasnji post jesu ostaci mog sireg izbora za Poslednju Sansu, a koji nisu mogli da me ubede da izbacim duplu sansu na Tottenham protiv Southamptona, i da umesto toga, ubacim nesto "sigurnije". Sve ove predloge sam odigrao u sirem sistemu, kao i neke koji su odigrani juce (utorak), ali nijedan predlog, barem sto se mene tice, nije u rangu prognoze da Tottenham nece izgubiti, a za koji sam se spremao vise od dve sedmice. Ako nekoga sa Foruma zadovolji barem jedan predlog sa ove liste, smatracu sebe korisnim po Forum.

Juventus vs Sassuolo, Cup Italie, Juventus prolazi dalje   kvota 1,25

Ovo mi je zaista najveci fix medjuweekenda, dugo sam valutao koji predlog da izaberem izmedju prolaza Juventusa i igre da Tottenham nece izgubiti kod kuce, a odlucio sam se samo zbog najboljeg trenera na svetu, i pravog remek dela kao sto je odstranjivanje iz tima i to bez obestecenja, jedne od najvecih budaletina u istoriji fudbala Dele Alli-a.

ManCity vs Brentford, Premier League, jedinica kao kuca,    kvota 1,10

Ovaj mec ce, to je bar jasno, odigrati cela Evropa, ovo je jedinica kao kuca, ali nisam hteo da razmisljam o golovima i o tome koliko ce ih biti, ali to uopste ne znaci da jedinica kao kuca ne ulazi u moj izbor za siri sistem.

Monaco vs Zalgiris, Euroleague, jedinica   kvota 1,22

Ovaj mec se igra u cetvrtak, i ovaj mec je bio moj najozbiljniji predlog za Poslednju Sansu, ali posle Tottenhama i Juventusa. Mec se igra u cetvrtak, a neke kladionice su u ponedeljak vec izbacile kvote, a neke nisu, jer se u medjuvremenu (juce, utorak) igrala utakmica Armania protiv Zalgirisa. Ovu jedinicu sam svakako ubacio u siri sistem, ali posto mi je Poslednja Sansa vaznija od realnog kladjenja, ova utakmica nije usla u najuzi izbor samo iz jednog razloga. Zalgiris je stvarno najgora, ili uz Panathinaikos jedna od dve najgore ekipe u Euroleague, ali sam siguran da ce oni nekoga nagaziti, ko bude imao pristup kao sto su, na primer, imali oni plasticni padavicari iz Psg-a u kup utakmici. Ako Monaco odigra najbolju utakmicu sezone, ovo je jedinica kao kuca, ali nikada ne treba zaboraviti da u rosteru imaju Mike Jamesa, sto je uvek odlicna vest za protivnike.

Al Hilal vs Chelsea, prvenstvo sveta za klubove, dvojka kvota 1,25

Kvota je ista kao prolaz Juventusa, ali nikada pobedu plavaca ne bih stavio ispred prolaza Juventusa. Chelsea ima dvanaest i po crnaca u rosteru, a najgora stvar koja moze da se desi u zivotu, jeste da vas crnci obore u Poslednjoj Sansi. Osim toga, malo sam pretrazivao i po vremenskoj prognozi koja kaze da je u Abu Dhabi-u veeeeoma toplo, a ne treba ni potceniti da arapi imaju para kao blata, pa ne bih voleo da padnem u Poslednjoj Sansi, ako bude nekog namestanja poput dodele zlatne lopte onom cobanu.

Gerasimov vs Aliassime, Atp Roterdam, dvojka kvota 1,25

Iako je pobeda kanadjanina bila u mom sirem izboru za Poslednju Sansu, trebalo mi je manje od cetiri sekunde da taj predlog izbacim. Osim sto je Aliassime crn, on je mlad i talentovan isto koliko su to i ostali padavicari koji se nazivaju next gen. Sve te Zvereve, Tsitsipase, Shapovalove i ostale Rublove treba oterati ili u tri pick*#*ke materine, ili u Kinu da beru pamuk i jedu rizu citav dan. Inace, imao sam tu nesrecu da odgledam kako je peti nosioc Shapovalov ispao od kvalifikanta Lehecke za koga niko nije ni cuo, ali vam necu oduzimati vreme da vam ispricam kakav je to mec bio. Iskoristicu priliku samo da vam opisem jedan gem koji je onaj pajser Zverev izgubio na svom servisu u finalu turnira u Montpellier-u. Pri svom servisu i kod rezultata 15:15 je imao smec na metar od mreze, koji bi i moja ujna Danica smecovala kao krvolocna zivotinja. Zverev je smec poslao u mrezu, i rukom gestikulirao kao da mu je smetalo svetlo u dvorani. Posle toga je napravio duplu servis gresku, i vec je bilo 15:40 a kada je tako guza se stisne i gem za tren ode u qurac. Osim sto se taj pajser u finalu nije ni oznojio, za one koji nisu gledali, mozete mi verovati da se igralo jos sedam dana, Zverev ne bi dobio i to kazahstanca Bublika eeeeej. 

Milan vs Lazio, italianski kup, over 1,5 gola   kvota 1,22

Ovaj mec me veeeeoma interesuje, jer obe ekipe u kupu spasavaju sezone, osim ako neko sa Foruma ne misli da Milan moze do scudetta. Ovaj par bi bio moj izbor za Poslednju Sansu, samo kada bi ovaj mec bio jedini u ponudi za medjuweekend. Inace, ovosezonski italijanski kup bi mogao da bude najlopovskije takmicenje na svetu, ako ne racunamo dodelu zlatne lopte. Parovi za utakmice italijanskog kupa su izvlaceni na veeeeoma sumnjiv nacin, igra se samo jedna utakmica, a sto je najsmesnije parovi su namesteni tako da svi favoriti igraju kod kuce, a u stvari bi trebalo obrnuto. Niko ne zna ni kada, ni ko je izvlacio parove, ali se zna da je Inter bio domacin protiv Rome, da ce Milan biti domacin protiv Lazia, Juventus ce biti domacin protiv Sassuola, a Atalanta ce biti domacin protiv Fiorentine. Ovakve stvari mogu da se desavaju samo u fudbalu, najglupljoj kolektivnoj igri na svetu, kao sto je samo u fudbalu moguce da celnik svetske fudbalske organizacije zagovara Svetsko Prvenstvo na svake dve godine, iako i tetkice koje ciste toalete po stadionima znaju da je kalendar pretrpan. Naravno, i vi bi ste, kolege sa Foruma, zagovarali Svetsko Prvenstvo na svake dve godine, da vam jos juce neko uplati nekoliko miliona eura da progurate tu glupost.

Armani vs Baskonia, Euroleague, jedinica kao kuca, kvota 1,22

Ovaj mec nije bio kvotiran kada sam spremao predlog za Poslednju Sansu, jer je Armani juce igrao u Kaunasu. Kvota na italijane je 1,22, a da su ove ekipe igrale na pocetku sezone, kvote bi bile 1,75 na jedinicu i 2,30 na dvojku sto samo govori u kakvim su pozicijama ova dva kluba. Armani je u ovoj sezoni sjajan i imaju ne trenera vec trenercinu na klupi, koji cini cuda.

Opelka vs Stebe, Atp Dallas, jedinica kao kuca

U trenutku dok pisem post, kvote jos nisu  izbacene za ovaj mec, jer je nemac Stebe koji dolazi iz kvalifikacija tek dobio amera Kudlu. Tesko da kvota na Opelku, koji je drugi nosilac na turniru nece biti pilicarska, ali za siroki sistem, svaka kvota je dobra, narocito kada prodje. 

Ako na Forumu postoji kolega koji ima cojones toliko velika da se vuku po podu, mogao bi da pokusa sa pobedom Casper Ruuda protiv spanca Carballes Baene na turniru u Buenos Airesu, a za koji takodje, u trenutku dok pisem post, nisu jos izasle kvote. Ruud je prvi nosilac na turniru, imao je i neku povredu, a i igra protiv spanca, pa jos na sljaci, ali je ipak pravi akademik po mentalitetu za one padavicare poput Zvereva, Tsitsipasa, Shapovalova, Aliassima i Rublova. 

Za one sa cojones toliko velikim da se vuku po podu, mozda bi predlozio i pobedu De Minaura protiv McDonalda, kojega sam gledao i koji nije nista narocito, ali je kvota 1,44 sto znaci da bi moglo biti svasta na tom mecu. Da budem posten, ni Ruuda ni De Minaura ne bih igrao cak ni sa tudjim novcem, ali bi (mozda) mogli do pobede.

Ako neko sa Foruma, uzme barem jedan od ovih predloga u razmatranje, a koji nisu mogli da izbace duplu sansu na Tottenham, smatracu da sam bio koristan po Forum. 

Moj Listić za danas, Kwon je Gastona svladao prije tjedan dana sa 6-1 6-2 jako lako, slično očekujem i danas jer Gastone nije igrač za brze podloge.

Felixa baš i ne volim  tipovati jer sklon je porazima od lošiji tenisača. Gerasimov je lagano prošao kvalifikacije te se je adaptirao na podlogu ali ima 0-4 sa kanađaninom te sam mišljenja da će i danas izgubiti. Felix je imao dovoljno vremena da se adaptira na podlogu te mu ti neće biti problem.

Screenshot_20220209-105610_Samsung Internet.jpg

Al Hilal - Chelsea 2 (1.22) bet365

Al-Hilal je prvak azijske Lige prvaka i bili jedna od apsolutno najboljih azijskih momčadi u posljednjih nekoliko desetljeća. Međutim, danas se sastaju sa engleskim titanom Chelseajem u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva. Momčad Thomasa Tuchela je osvojila Ligu prvaka nakon što su pobijedili Cityja u finalu 2021. godine. Trenutno su u inspirativnom nizu i nadaju se da će osigurati jedno od prva dva mjesta u engleskoj Premier ligi. Europske momčadi su uvijek domonirale Svjetskim klupskim prvenstvima i ne vidim razlog zašto to večeras ne bi bilo tako po kvoti 1.22.

Al Hilal je bio bez pobjede u šest od prethodnih 11 utakmica, a jedina pobjeda u trenutnom Svjetskom klupskom natjecanju došla je protiv Al-Jazire. Što znači da će po prvi put igrati protiv prvaka Europe. Chelsea će dati sve od sebe da nastavi dominaciju na svjetskoj sceni. U posljednje vrijeme su u odličnoj formi i dolaze iz dosta superiornije lige. Sve osim pobjede Plavaca bilo bi iznenađenje. Sretno!

Al Hilal: Al-Mayouf; Abdulhamid, Hyun-soo, Al-Bulaihi, Al-Shahrani; Kanoo, Cuellar; Marega, Pereira, Michael; Ighalo

Chelsea: Kepa; Chalobah, Christensen, Rudiger; Azpilicueta, Kovacic, Saul, Alonso; Ziyech, Havertz, Werner

Screenshot_40.png

Izvor: bet365

Rangers - Hibernians 1 (1.33) bet365

Rangers je oslobodio sav bijes nakon teško poraza od 3-0 od vječnih rivala Celtica u derbiju Old Firma zabivši pet golova Heartsu u nedelju. Bio je to najbolji mogući odgovor Giovannija van Bronckhorsta i njegove momčadi nakon neuspjeha protiv Celtica (i dalje imaju jedan bod manje od njih na vrhu tabele). Rangersi su pokazali karakter i fantastičan timski duh sa pobjedom od 5-0. Domaćini sada u ovom susretu nemaju pravo na grešku, ako žele ostati u utrci za naslov.

Screenshot_42.png

Hibernians u ovaj susret ulazi nakon razočaravajućeg poraza. U subotu su odigrali petu uzastopnu utakmicu u ligi bez pobjede tako što su poraženi sa 1-0 na domaćem terenu protiv St. Mirrena. Hibernians trenutno drži petu poziciju na tabeli Premiershipa, ali njihova nedavna forma ne obećava pozitivan scenarij u Glasgowu. Da stvari budu još gore za Hibernians, ove sezone su pobijedili samo u tri od 12 utakmica u gostima.

Nedostatak napadačke kreativnosti glavni je problem momčadi u ovom trenutku, budući da Hibernians nije zabio gol u pet od posljednjih šest nastupa u svim natjecanjima (ne računam pogodak u produžecima protiv niželigaša Covea Rangersa).

Pobjeda protiv Heartsa će sigurno povećati samopouzdanje u Rangersovoj svlačionici i vrlo je teško vidjeti bilo koji drugi scenarij osim opsežne pobjede domaćina u ovom susretu po kvoti 1.33 u bet365 kladionici u kojoj imamo uključen i Early Payout, te ako Rangersi povedu sa dva gola razlike, naša oklada će u istom trenutku biti dobitna.

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey; Jack, Lundstram; Arfield, Aribo, Kent; Morelos

Hibernian: Dabrowski; Bushiri, Porteous, Stevenson; Cadden, Campbell-Hayes, Campbell, Mitchell, Mueller; Nisbet, Doidge

Screenshot_41.png

Aston Villa - Leeds 1 (1.83) bet365

Aston VIlla je prekinula neugodan niz od tri poraza i remija pobijedivši Evertona sa 1-0 u gostima na Goodison Parku prije dva tjedna. Težak niz uzakmica je iza Stevena Gerrarda i njegove momčadi koji imaju lijepu priliku probiti se u gornji dio tabele sa predstojećim utakmicama protiv Leedsa, Newcastlea i Watforda.

Villa je u siječanjskom prijelaznom roku odradila sjajan posao potpisavši Coutinha i Dignea. Obojica su već napravila utjecaj na nedavne rezultate momčadi. Prvi je postigao gol i asistenciju nakon što je ušao u drugom poluvremenu remija protiv Manchester Uniteda (2-2), dok je drugi asistirao za jedini pogodak na utakmici protiv svog bivšeg kluba Evertona u prethodnom kolu.

Leeds je tijekom cijele sezone imao dosta problema sa ozlijeđenim igračima. Još uvijek im nedostaje Patrick Bamford, dok je njihova glavna zvijezda Rafinhha također pod sumnjom za ovaj susret nakon što je zadobio udarac u utakmici sa reprezentacijom. Leeds je u posljednja četiri gostovanja u svim natjecanjima primio čak 14 golova. Ollie Watkins, Philippe Coutinho, Emiliano Buendia i društvo ne bi trebali imati dosta problema probiti lošu obranu gostiju. Sretno!

Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins, Coutinho

Leeds: Meslier; Ayling, Llorente, Koch, Dallas; Klich, Forshaw; Raphinha, Rodrigo, Harrison; James

Screenshot_44.png

Nista prekinut niz juce nazalost (vaterpolo nije moj sport i zajebo me lik koji navodno je ekspert u to, mozda imam 70% padova na prepisani parova nikad vise :D)
Danas idemo malo jednostavnije, sa ovaj double

image.png.97ccb83e7f0f0868b8cf5484b4a572c7.png

Tenis nisam jos fulao ovaj tjedan i ide sve ko u prici da ga ne urocim :D Ruud je jedno 2 klase po meni bolje teniser od Baena i bas mu odgovara taj stil igre, nema cime da ga ugrozi spanac i ocekujem laganu pobedu i mislim da ce  tesko i do 5-6 gemova, trebao bi bit nemocan nesto kao Zapatu juce.
Brentford igra uglavno otvoreno i trebali bi City nakon kiksa istovarit jedno 3-5 komada danas.

GRESKA !!

prije 30 minute, Ivan98 said:

Pozz vcrs opet  ne losa ponuda , idemo vcrs ovako 

Mitchell 25 (1.71)

Curry 25(1.76)

Wiggins 16.5+(2.0)

Vucevic 20.5+(1.8)

Bet365  Sve 

Btw naletio sam na dvije greske Pa iskoristite 

Coby White 12.5+

Josh giddey 15.5- 

IMG_20220209_182602.thumb.jpg.86c2c77bcde218674af9a55fdc70109a.jpg

Usporedbe Radi bet drzi 12.5 giddeya i 16.5 whitea IMG_20220209_182534.thumb.jpg.ce0740278ec8de0a849c43a9f3bdd051.jpg

prije 21 sati, IzudinB said:

Al Hilal - Chelsea 2 (1.22) bet365

Al-Hilal je prvak azijske Lige prvaka i bili jedna od apsolutno najboljih azijskih momčadi u posljednjih nekoliko desetljeća. Međutim, danas se sastaju sa engleskim titanom Chelseajem u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva. Momčad Thomasa Tuchela je osvojila Ligu prvaka nakon što su pobijedili Cityja u finalu 2021. godine. Trenutno su u inspirativnom nizu i nadaju se da će osigurati jedno od prva dva mjesta u engleskoj Premier ligi. Europske momčadi su uvijek domonirale Svjetskim klupskim prvenstvima i ne vidim razlog zašto to večeras ne bi bilo tako po kvoti 1.22.

Al Hilal je bio bez pobjede u šest od prethodnih 11 utakmica, a jedina pobjeda u trenutnom Svjetskom klupskom natjecanju došla je protiv Al-Jazire. Što znači da će po prvi put igrati protiv prvaka Europe. Chelsea će dati sve od sebe da nastavi dominaciju na svjetskoj sceni. U posljednje vrijeme su u odličnoj formi i dolaze iz dosta superiornije lige. Sve osim pobjede Plavaca bilo bi iznenađenje. Sretno!

Al Hilal: Al-Mayouf; Abdulhamid, Hyun-soo, Al-Bulaihi, Al-Shahrani; Kanoo, Cuellar; Marega, Pereira, Michael; Ighalo

Chelsea: Kepa; Chalobah, Christensen, Rudiger; Azpilicueta, Kovacic, Saul, Alonso; Ziyech, Havertz, Werner

Screenshot_40.png

prije 19 sati, IzudinB said:

Rangers - Hibernians 1 (1.33) bet365

Rangers je oslobodio sav bijes nakon teško poraza od 3-0 od vječnih rivala Celtica u derbiju Old Firma zabivši pet golova Heartsu u nedelju. Bio je to najbolji mogući odgovor Giovannija van Bronckhorsta i njegove momčadi nakon neuspjeha protiv Celtica (i dalje imaju jedan bod manje od njih na vrhu tabele). Rangersi su pokazali karakter i fantastičan timski duh sa pobjedom od 5-0. Domaćini sada u ovom susretu nemaju pravo na grešku, ako žele ostati u utrci za naslov.

Screenshot_42.png

Hibernians u ovaj susret ulazi nakon razočaravajućeg poraza. U subotu su odigrali petu uzastopnu utakmicu u ligi bez pobjede tako što su poraženi sa 1-0 na domaćem terenu protiv St. Mirrena. Hibernians trenutno drži petu poziciju na tabeli Premiershipa, ali njihova nedavna forma ne obećava pozitivan scenarij u Glasgowu. Da stvari budu još gore za Hibernians, ove sezone su pobijedili samo u tri od 12 utakmica u gostima.

Nedostatak napadačke kreativnosti glavni je problem momčadi u ovom trenutku, budući da Hibernians nije zabio gol u pet od posljednjih šest nastupa u svim natjecanjima (ne računam pogodak u produžecima protiv niželigaša Covea Rangersa).

Pobjeda protiv Heartsa će sigurno povećati samopouzdanje u Rangersovoj svlačionici i vrlo je teško vidjeti bilo koji drugi scenarij osim opsežne pobjede domaćina u ovom susretu po kvoti 1.33 u bet365 kladionici u kojoj imamo uključen i Early Payout, te ako Rangersi povedu sa dva gola razlike, naša oklada će u istom trenutku biti dobitna.

Rangers: McGregor; Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey; Jack, Lundstram; Arfield, Aribo, Kent; Morelos

Hibernian: Dabrowski; Bushiri, Porteous, Stevenson; Cadden, Campbell-Hayes, Campbell, Mitchell, Mueller; Nisbet, Doidge

Screenshot_41.png

prije 17 sati, IzudinB said:

Aston Villa - Leeds 1 (1.83) bet365

Aston VIlla je prekinula neugodan niz od tri poraza i remija pobijedivši Evertona sa 1-0 u gostima na Goodison Parku prije dva tjedna. Težak niz uzakmica je iza Stevena Gerrarda i njegove momčadi koji imaju lijepu priliku probiti se u gornji dio tabele sa predstojećim utakmicama protiv Leedsa, Newcastlea i Watforda.

Villa je u siječanjskom prijelaznom roku odradila sjajan posao potpisavši Coutinha i Dignea. Obojica su već napravila utjecaj na nedavne rezultate momčadi. Prvi je postigao gol i asistenciju nakon što je ušao u drugom poluvremenu remija protiv Manchester Uniteda (2-2), dok je drugi asistirao za jedini pogodak na utakmici protiv svog bivšeg kluba Evertona u prethodnom kolu.

Leeds je tijekom cijele sezone imao dosta problema sa ozlijeđenim igračima. Još uvijek im nedostaje Patrick Bamford, dok je njihova glavna zvijezda Rafinhha također pod sumnjom za ovaj susret nakon što je zadobio udarac u utakmici sa reprezentacijom. Leeds je u posljednja četiri gostovanja u svim natjecanjima primio čak 14 golova. Ollie Watkins, Philippe Coutinho, Emiliano Buendia i društvo ne bi trebali imati dosta problema probiti lošu obranu gostiju. Sretno!

Aston Villa: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Luiz, Ramsey; Buendia, Watkins, Coutinho

Leeds: Meslier; Ayling, Llorente, Koch, Dallas; Klich, Forshaw; Raphinha, Rodrigo, Harrison; James

Screenshot_44.png

3/3 sinoć, Aston Villa prošla zahvaljujući Early Payoutu. Poveli su sa 3-1 i tada se aktivirao Early Payout i označio nam okladu dobitnom, iako je utakmica na kraju završila 3-3. Evo zašto kažem da je bet365 kladionica najbolja na svijetu i to redovno spominjem. :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use