Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 6.2.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

Nedelja6.pngScreenshot_6.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.2. u 17:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Nice - Clermont 1 (1.55) bet365

Dok se prati Sevilla, spremaju se parovi za sutra. Subota nije bila sjajna, pogodili su se neki parovi, ali oni izgledni su podbacili. Svakako Roma jedan od njih, iako nisu imali ni sreće nakon što im je u posljednjim minutama gol poništen. Idemo popraviti stanje na računu u nedelju, a nadam se da neće biti nekih velikih iznenađenja.

Na temelju nedavnoe forme, Nice je apsolutno najbolja momčad u Francuskoj u ovom trenutku. Smješteni su na treće mjesto na tabeli, imaju bod manje od Marseillea koji je u petak ostvario pobjedu, tako da je to razlog više da ovdje idu na sva tri boda. Golove postižu redovno, a imaju i jednu od najboljih obrana u cijeloj ligi. Prošlog tjedna su prekinuli i PSG-ovu dominaciju u francuskom kupu izbacivši ih iz natjecanja. U ovaj susret ulaze sa velikim samopouzdanjem i fantastičnim raspoloženjem u momčadi.

Nice je upisala pobjedu od 2-0 na gostoavnju u posljednjoj utakmici u ligi protiv Metza. Zatim je uslijedila ta spomenuta pobjeda protiv PSG-a. Također su u nizu od sedam pobjeda, a tijekom cijele sezone su izgubili samo tri puta na domaćem terenu.

Clermont, na drugoj strani, prolazi kroz težak period, dok su ostvairli samo pet pobjeda u cijeloj ovoj sezoni. Dva boda su iznad zone ispadanja i imaju loš međusobni omjer protiv Nicea.

Clermont je ostvario rijetku pobjedu od 2-1 kod kuće prošlo kolo protiv Rennesa. Međutim, izgubili su dva od posljednja tri susreta, dok su bili bez pobjede u četiri od posljednjih pet mečeva. Clermont je također bio bez pobjede u 18 od 22 utakmice, dok su izgubili osam od posljednjih 11 u gostima. Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.55 u bet365 kladionici. Sretno!

Screenshot_22.png

Izvor: bet365

Venezia - Napoli 2 (1.40) bet365

Venezia je prije dva tjedna na stadionu Giuseppe Meazza pružila fantastičan otpor aktualnom prvaku i sadašnjem lideru lige Interu iz Milana. Ipak to na kraju ništa nije značilo, jer je momčad koju vodi Paolo Zanetti doživjela srceparajući poraz primivši gol u 90. minuti. Tu utakmicu su izgubili sa 2-1.

Venezia sada ima četiri poraza i remi iz posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Nalaze se u teškoj situaciji blizu zone ispadanja. Zanettijeva momčad trenutno ima samo jedan bod iznad crvene zone, dok imaju težak raspored pred sobom. Domaćini imaju drugi najgori napad u ligi sa samo 20 postignutih golova u 22 utakmice, što zaista ne ulijeva nadu da mogu uraditi bilo što u ovom susretu. Pa oni danas idu protiv daleko najbolje obrane u ligi. 

Napoli je do sada primio samo 16 golova u 23 kola. Zaista fantastična igra, pogotovo u posljednjih par utakmica. Glavni trener Luciano Spalletti može itekako biti zadovoljan obrambenom igrom svoje momčadi u nedavnim utakmicama Serije A. Napoli je primio samo jedan gol u posljednje tri utakmice (pobjede), a Salernitanu su u prošlom kolu ograničili na samo jedan pokušaj tijekom 90 minuta igre. Treba napomenuti da su gosti prije toga ipak primili pet golova u užasnom porazu od Fiorentine u osmini finala talijanskog kupa.

Spalettijeva momčad sada ima četiri boda manje od Intera koji na vrhu tabele (čak i nakon poraza od Milana u subotu). Bez sumnje će biti vrlo motivirani za ostanak u borbi za naslov i itekako znaju koliko su im važna tri boda iz ove utakmice. Probat ćemo pobjedu Napolija po kovoti 1.40 u bet365 kladionici!

Venezia: Romero; Ebuehi, Caldara, Ceccaroni, Ullmann; Cuisance, Fiordilino, Busio; Aramu, Henry, Okereke

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui; Lobotka, Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Screenshot_26.png

prije 14 minute, IzudinB said:

Venezia - Napoli 2 (1.40) bet365

Venezia je prije dva tjedna na stadionu Giuseppe Meazza pružila fantastičan otpor aktualnom prvaku i sadašnjem lideru lige Interu iz Milana. Ipak to na kraju ništa nije značilo, jer je momčad koju vodi Paolo Zanetti doživjela srceparajući poraz primivši gol u 90. minuti. Tu utakmicu su izgubili sa 2-1.

Venezia sada ima četiri poraza i remi iz posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Nalaze se u teškoj situaciji blizu zone ispadanja. Zanettijeva momčad trenutno ima samo jedan bod iznad crvene zone, dok imaju težak raspored pred sobom. Domaćini imaju drugi najgori napad u ligi sa samo 20 postignutih golova u 22 utakmice, što zaista ne ulijeva nadu da mogu uraditi bilo što u ovom susretu. Pa oni danas idu protiv daleko najbolje obrane u ligi. 

Napoli je do sada primio samo 16 golova u 23 kola. Zaista fantastična igra, pogotovo u posljednjih par utakmica. Glavni trener Luciano Spalletti može itekako biti zadovoljan obrambenom igrom svoje momčadi u nedavnim utakmicama Serije A. Napoli je primio samo jedan gol u posljednje tri utakmice (pobjede), a Salernitanu su u prošlom kolu ograničili na samo jedan pokušaj tijekom 90 minuta igre. Treba napomenuti da su gosti prije toga ipak primili pet golova u užasnom porazu od Fiorentine u osmini finala talijanskog kupa.

Spalettijeva momčad sada ima četiri boda manje od Intera koji na vrhu tabele (čak i nakon poraza od Milana u subotu). Bez sumnje će biti vrlo motivirani za ostanak u borbi za naslov i itekako znaju koliko su im važna tri boda iz ove utakmice. Probat ćemo pobjedu Napolija po kovoti 1.40 u bet365 kladionici!

Venezia: Romero; Ebuehi, Caldara, Ceccaroni, Ullmann; Cuisance, Fiordilino, Busio; Aramu, Henry, Okereke

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui; Lobotka, Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Osimhen

Screenshot_26.png

Screenshot_25.png

Podizanje kvote za mec Tottenham vs Southampton koji se igra u sredu

Tesko da ce od mene biti koristi u danasnjem postu, ali ako barem jedan kolega sa Foruma igra na slican nacin, moguce je da cu ipak biti koristan po Forum. 

Moj fix u narednoj sedmici ce svakako biti da Tottenham nece izgubiti kod kuce od Southamptona u utakmici koja se igra u sredu od 20.45. Zaista ne bi bilo smisla da danas u nedeljnom Topicu pisem analizu za mec koji se igra u sredu. Igru da Tottenham nece izgubiti cu igrati u raznim varijantama, pojedinacno sa jedinicom po kvoti od 1,65, kao i sa neresenim ishodom, gde je najveca kvota kod unibet i iznosi 4,10. Osim toga, sigurno necu propustiti i duplu sansu 1X takodje kod unibet sa kojom sam prezadovoljan i iznosi neverovatnih 1,18

Da bih podigao kvotu na Tottenham, koristicu utakmice od danas, ponedeljka, utorka, pa cak i srede, sve kao double, zajedno sa pevcima, sto znaci da ako Tottenham u sredu izgubi kod kuce, vagon doublova ide u qurac.

Prvi double je pobeda Zvereva u finalu turnira Montpellier nad kazahstancem Bublikom po kvoti od 1,16 (Zverev plus Tottenham, kvota 1,92). Onoga ko bi Zvereva proglasio mladim, a narocito talentovanim igracem bi svakako trebalo poslati na tesku i dugogodisnju robiju. Za mene ce on uvek biti na samo jedan korak od propalog igraca, cak i ako uspe da istera sve one demone koje ima u glavi. Na turnir je dosao jer je zatrazio wildcard da bi pokusao da pronadje formu nakon skandaloznog pocetka sezone. I sa wildcard je bio prvi nosilac, do finala nije izgubio ni jedan set, u prvom kolu je bio slobodan, u drugom se tek malo oznojio, dok je u trecem kolu i polufinalu zajedno izgubio tek pet gema. Posebno je bilo smesno gledati kako je pocistio domaceg igraca Mannarina sa 6:1, 6:0. U finalu igra protiv kazahstanca Bublika koji je "onako" igrac, trenutno 35-ti na listi, ali koji je odigrao odlicno na turniru, gde je bio sesti nosilac. Bubliku bi lakse bilo da je radio u rudniku, ili da je orao, umesto sto je igrao na turniru, jer je ispustio dusu da bi se dovukao do finala. U prvom kolu je dobio holandjanina Griekspoora sa 7:6, 7:6, pa u drugom kolu se mucio u tri seta sa domacim Herbertom (6:3, 6:7,6:2), pa u trecem kolu ratovao sa Bautistom Agutom (6:4,2:6,7:6). Kazahstanac je zaista zasluzeno u finalu, ali je svakako manje kvalitetan od Zvereva. Finale je finale, sto znaci da ne bi trebalo ni da pogledam ovako malu kvotu, ali ako bi danas demoni u glavi Zvereva prespavali, ovo bi bila jedinica kao kuca.

Drugi double je predlog Goksima koji je postavio u Poslednjoj Sansi, a to je pobeda Dinama u gostima kod unibet (dvojka na Dinamo 1,25 plus jedinica na Tottenham, kvota 2,03). Ovaj double sam izabrao samo iz razloga sto ne mogu da izgubim. Ili ce double proci, ili ce administrator pasti u Poslednjoj Sansi, mada bih vise voleo ovo drugo.

Treci, cetvrti, peti, sesti .... i ostali doublovi su pilicarske kvote na utakmicama basketa gde igraju veeeeeliki favoriti protiv otpada od ekipa. Kvote su smesne, ali zajedno sa Tottenhamom su uvek oko 2,00 pa ne vidim razlog zasto ih ne bih igrao. Analize tih meceva nemam nameru da pisem, posto je danas sveta nedelja, a razlika u kvalitetu i same kvote sve govore za sebe. 

Monaco vs Gravelines, francuski basket, jedinica kao kuca, kvota 1,16 (sa Tottenhamom, kvota 1,90)

Fenerbahce vs Buraspor, turski basket, jedinica kao kuca, kvota 1,10 (sa Tottenhamom, kvota 1,80)

(mozda) dvojku na Virtus Bologna protiv Varese, italijanski basket, po neverovatnoj kvoti od 1,30 (sa Tottenhamom , kvota 2,12). Za ovaj par cu najverovatnije morati da razmisljam ceo dan, posto je Varese kanalizacija od ekipe, ali ovaj Virtus me nekoliko puta srusio toliko bolno da me i danas sve boli. Njih sam jos odavno stavio na NoBet, kao i Arsenal, Juventus, Barcelonu, Psg ... i ostala govna. Po kvalitetu bi trebalo da igraju Euroleague, a igraju gore od Arsenala. 

U toku dana cu morati da razmisljam da li sa Tottenhamom da stavim i jedinicu Real Madrida protiv Granade, golove na Dortmund ili pobedu Cedevite nad Igokeom, ali su to sve utakmice koje mi za sada "smrde" i koje me ne ispunjavaju entuzijazmom. 

Moram da napomenem, da cu podjednako sa pobedom Tottenhama igrati i nereseni ishod na utakmici, iako mislim da bi pevci mogli do pobede.

Za kraj bi hteo da podelim sa vama, kolegama sa Foruma, i to potpuno besplatno, moje alternativno kladjenje tokom drugog meseca. Atalantu iz Serie A sam procenio da bi mogla da padne tokom proleca, kada je zapravo kljucni period za sve ekipe na svetu. Mislim da bi mogli da ispadnu iz najboljih cetiri U Serie A, jer izmedju njih i juznjaka iz Napulja neko mora da ispadne da bi se veliki Juve ugurao medju najboljih cetiri. Kao alternativno kladjenje pokusacu da cekam utakmicu na kojoj Atalanta nece pobediti, i to pocev od danas protiv Cagliaria, i to kao dupla sansa X2 po kvoti od 3,80. Pogledajte samo raspored Atalante u drugom mesecu kada ce morati da odigraju sest utakmica u dvadesetak dana, od cega su prve cetiri sve kod kuce. Danas igraju sa Cagliariem, koga cu podrzati u borbi za opstanak, pa im za tri dana dolazi uzdrmana Fiorentina u kupu, pa im opet za tri dana dolazi veliki Juventus, pa im opet za tri dana dolazi Olympiacos (Liga Evrope), pa opet za tri dana idu Fiorentini u prvenstvu, pa opet za tri dana igraju uzvratnu utakmicu sa Olympiacosem ... Ako oni sve ove utakmice pobede, dakle sest utakmica, sest pobeda, onda pristajem da bankrotiram. Podizanje iznosa uplate nakon eventualnog pada se podrazumeva 

Današnja ponuda mi se daleko više sviđa nego jučerašnja gdje smo vidjeli velik broj iznenađenja u FA Cupu te čak 6 golova u Afričkom Kupu (što inaće, ako uzmemo u obzir prosjek nije palo na 4 utakmice).

Idemo kronološkim redom, kako se utakmice i igraju: 

AEK - Apollon 1 (1,28) bet365

AEK je treće plasirana momčad i u užasnoj su formi. Imaju 3 poraza u zadnjih 5 utakmica a nevjerojatan je podatak da su izgubili zadnje tri utakmice na svom terenu. Imaju najboljeg mogućeg protivnika, feneraša lige koji je u 19 utakmica upisao svega jednu pobjedu i dao cijelih 7 golova. Očekujem laganu i uvjerljivu pobjedu AEKa kojem je ovo idealna utakmica da izađe iz krize.

Istra - Dinamo 2 (1,25) bet365

Ogromna razlika u kvaliteta. Dinamo rado ide u Istru gdje gotovo uvijek odnosi tri boda. Sumnjam da Istra može izvući više od časnog poraza danas ako će Dinamov pristup biti na nivou. Ovo je ujedno i moj tip u posljednjoj šansi. 

Rangers - Hearts - Rangers dobiva barem jedno poluvrijeme (1,25) bet365

U Škotskoj imamo zanimljivu borbu za prvaka budući da su Celctic i Rangers udaljeni svega jedan bod na tablici. Rangers je prošlog vikenda odigrao čudnu utakmicu gdje su poveli 1:0 protiv Ross Countryja da bi si sami dali dva gola. U drugom poluvremenu zasluženo preokreću utakmicu da bi naravno primili gol iz zadnjeg napada u 94' minuti. Nakon toga, prije četiri dana poraženi su od Celtica 3:0 koji je time i preuzeo vodeću poziciju. Rangersima su danas neophodna 3 boda a kako je mala razlika između pobjede i pobjede u barem jednom poluvremenu kod bet365 idem sa sigurnijom opcijom. 

Senegal - Egipat - manje od 2,5 golova (1,28) bet365 

Jučerašnjih 6 golova je stvarno teško objasniti. Još teže da je Burkina Faso dala tri gola a uz to i uz vodstvo od 3:0 sredinom drugog poluvremena uspjela izgubiti treće mjesto. Ulog je velik, Egipat je nešto kvalitetniji i ima najviše naslova Afričkog kupa. Senegalu je ovo pak treće finale i još nikad nisu uzeli naslov. 

Očekujem tešku i tvrdu utakmicu sa malo prilika a nadam se da gol neće baš pasti iz prvih udaraca prema golu. 

U ABA ligi smo jučer vidjeli teške undere. Mislim da će se teško tako nešto ponoviti i danas dok je Virtus ostao dužan iz prošlog kola kada su imali komično tragičan šut. Danas kladionice očekuju oko 172 poena pa mi se 157+ čini prihvatljivim. 

Ako sve bude išlo po planu zadnje utakmice koje bi se čekale su under 2,5 golova na Afričkom kupu te over poena Varesea i Virtusa.

Sretno tko prati! Sve igrano kod bet365 kladionice. Za AEK daju early payout pa je oklada dobitna ako povedu sa dva gola razlike. 

2022-02-06 08_36_30.png

KV Mechelen - Beerschot VA   1   1,85 (bet365)

Susret sedmoplasirane i posljednje momđadi Belgijskog prvenstva. Mechelen igra prosječno i gubi i dobiva, a takva im je i gol razlika (39:39). Odigrali su samo 23 utakmice što je najmanje u ligi i evnutalnim pobjedama bi bili na 5. mjestu uz Anderlecht (25 utakmica). Meni su upali u oko kad sam vidio da su zadnja dva poraza Royal Uniona bila baš od njih. Zadnja 3 poraza nisu velika iznenađenja - posljednji je upravo od Anderlechta (0:1), druge najbolje napadačke momđadi prvenstva, drugi je u kupu od Eupena (1:3) i treći je prije tri mjeseca od St. Truidena gdje im je poništen gol i zabili su autogol (0:1).

Na drugoj strani je Beerschot koji su na posljednjem mjestu sa cak 10 bodova manje od pretposljednjeg Serainga uz dvije utakmice manje. U zadnjih 10 utakmica su zabili 10 golova od toga je 3 u remiju protiv Waregema koji je prepretposljednji i ima za jedan gol goru obranu i jedan u porazu 2:1 protiv Seiranga. U zadnje vrijeme i zabijaju, ali to se odnosti samo na utakmice doma, u gostima su užasni i tu daju najviše 1 gol.

Zbog male šanse da uopće izbore ostanak u ligi i to što gosti mislim da je ovo prevelika kvota i najviše radi toga igram ovaj par, a možda bih i kombinirao sa manje od 3.5 gola na utakmici.

Utakmice u gostima Beerschota:

image.thumb.png.1997a4f37f2bdabe097c138d894a1c47.png

Ovdje se nema šta puno razmišljati. Glasgow Rangers je preko tjedna izgubio od glavnoga rivala Celtica i time prepustio prvu poziciju ljutim rivalima.

Osobno sam igrao AH kornera -3.5 po 1.750 koef. u bet365 kladionici.

Mislim da oklada ima vrijednost igranja. Ovdje možemo očekivati pritisak domaćina od prve minute.

Prednost ove oklade je što Celtic igra ranije utakmicu tako kako god Celtic odigra, Rangers će morati ići na pobjedu.

Sigurno da nece Hearts samo tako dopustit gubitak bodova u Glasgowu i da ce i oni dati svoj maksimum iz nekih kontra napada.

Sigurno danas ocekujem da bi mogli gledati danas stalni pritisak domaćina i automatski veliki broj kornera od strane Rangersa i da ova oklada predje bez ikakvih problema!.

SRETNO!

Pozz ljudi,

jucer super dan pa ajmo danas isti tempo, vise utakmica cu stavit pa ce bit izbora za sve:)

Barca- atletico oba over 0.5 kartona i zajedno over 3.5 bet365 kvota 1.22

Vazna takmica za oba bit ce tenzija i siguran sam i favlova ako sam jucer reko za orsata don orsato ovdje kazem za spanjolsko don Manzano u prosjeku stavi nesto manje od 6 kartona tacno 5.8 danas mislim da ce kaznjavat favlove a sigurno ce bit i nervoze pa pricanja sa njim itd.. moze se  probat over 1.5 kartona svaki.

Valencija - sociedad pocinje sad pa cu lovit live sudi jak sudac za overe Martinez a i valencija ove godine daleko na 1 mjestu po kartonima u ligi ocekujem  i cekat cu live da pade na 4.5 onda udaram ako prije padne karton cekam kako ide utakmica

Dortmund - leverkusen over 0.5 svaki i zajedno 2.5 bet365 kvota 1.53

Svabe inace ne igram osim live i ako igra lever koji stvarno dobiva velik broj kartona, danas utakmica vazna za oba dortmund sa pobjedom dolazi na 6 i zivi dalje san da moze do prvaka ma da znamo svi da se to nece desit a lever bije borbu za 3 i 4 mjestu za ligu prvaka ocekujem barem 1 karton svakome a 3  nek padne bilo kome:) sudija nije los siebert za njemacku ligu prosjek mu je 4 mozda danas vise  tenzija pa mislim da se za ovu kvotu isplati igrat ovo ako padne 3 kartona sigurno nece jedan 3 a drugi 0 ima value

Sampdoria-sassuolo over 1.5 kartona svaki bet365 kvota 1.36

Utakmica vazna za sampdoriu bori se za obstanak dok sassuolo za sad ima nesto plusa po bodovima pa lakse dise ali obje ekipe su u samom vrhu po kartonima a sudi Maresca po meni osim orsata najjajci over sudac u seria A prosjek blizu 6 danas sigurno tvrda utakmica i bit ce materijala za kartone.

I jos zadnja utakmica gde cu lovit live over 3.5 kartona venezia napoli, venecija isto u vrhu po kartonima bori se za obstanak dok napoli igra za vrh, venecija nece lako prodat kozu danas i ocekujem barem 2 kartona kod njih a napoli isto ako ne bude sve okk bit ce nervoze zbog toga cu cekat live kvota sad za over 3.5 je 1.44 a u live pocet ce na 4.5 po kvoti oko 1.83.. 

Juce sam napisao ovo: "...Ako neko vec mora da se spase ispadanja, zasto to ne bi bio Cagliari? Bicu uz njih, tu nema sumnje, boricu se krvnicki zajedno sa njima... najvaznije je sto ce spasavanje ekipe Cagliari i igranje sa njima zajedno, biti onaj detalj koji ce me od najboljeg kockara na Forumu, pretvoriti u najboljeg kockara svih vremena na nasem Formu ..."

Danas sam napisao ovo: "... Atalantu iz Serie A sam procenio da bi mogla da padne tokom proleca ... kao alternativno kladjenje pokusacu da cekam utakmicu na kojoj Atalanta nece pobediti, i to pocev od danas protiv Cagliaria, i to kao duplu sansu X2 po kvoti od 3,80 ..."

Sutra cu, ako ima zainteresovanih na Forumu, svakom od kolega predvideti sta ga ceka u buducnosti, pocev od ljubavi, pa preko poslovnih detalja, a zavrsicemo sa kockarskim i kladionicarskim zivotom. O ceni cemo se svakako dogovoriti, mada necu biti jeftin. 

Atalanta vs Cagliari 1:2      kvota na domacina 1,25

Osijek počinje za 15 minuta pa brzo. Osijek imam u više kombinacija. Stavio sam u posljednoj šansi da će postići više od gola.

Igram ih solo da će zabiti gol u oba poluvremena.

I jedan listić sa velikim favoritima:

Dragovoljac - Osijek 2

Istra - Dinamo 2

Ajax - Heracles 1

Što se Osijeka tiče pisao sam u posljednjoj šansi. Dragovoljac je u lošoj situaciji i već sad izgledan putnik u drugu ligu. Osijek kreće danas u jakom i ofenzivnom sastavu. Dinamo ozbiljan bi trebao do 3 boda kod Istre, a Ajax je tu da podigne tečaj. Heracles im je otkinuo 2 boda u prvoj utakmici. Sad očekujem pobjedu i bijeg PSVu na 5 bodova prednosti.

prije 6 sati, Guts1950 said:

KV Mechelen - Beerschot VA   1   1,85 (bet365 online kladionica" rel="external">bet365)

Susret sedmoplasirane i posljednje momđadi Belgijskog prvenstva. Mechelen igra prosječno i gubi i dobiva, a takva im je i gol razlika (39:39). Odigrali su samo 23 utakmice što je najmanje u ligi i evnutalnim pobjedama bi bili na 5. mjestu uz Anderlecht (25 utakmica). Meni su upali u oko kad sam vidio da su zadnja dva poraza Royal Uniona bila baš od njih. Zadnja 3 poraza nisu velika iznenađenja - posljednji je upravo od Anderlechta (0:1), druge najbolje napadačke momđadi prvenstva, drugi je u kupu od Eupena (1:3) i treći je prije tri mjeseca od St. Truidena gdje im je poništen gol i zabili su autogol (0:1).

Na drugoj strani je Beerschot koji su na posljednjem mjestu sa cak 10 bodova manje od pretposljednjeg Serainga uz dvije utakmice manje. U zadnjih 10 utakmica su zabili 10 golova od toga je 3 u remiju protiv Waregema koji je prepretposljednji i ima za jedan gol goru obranu i jedan u porazu 2:1 protiv Seiranga. U zadnje vrijeme i zabijaju, ali to se odnosti samo na utakmice doma, u gostima su užasni i tu daju najviše 1 gol.

Zbog male šanse da uopće izbore ostanak u ligi i to što gosti mislim da je ovo prevelika kvota i najviše radi toga igram ovaj par, a možda bih i kombinirao sa manje od 3.5 gola na utakmici.

Utakmice u gostima Beerschota:

image.thumb.png.1997a4f37f2bdabe097c138d894a1c47.png

3:0 34'

prije 4 sati, jansavc said:

Pozz ljudi,

jucer super dan pa ajmo danas isti tempo, vise utakmica cu stavit pa ce bit izbora za sve:)

Barca- atletico oba over 0.5 kartona i zajedno over 3.5 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kvota 1.22

Vazna takmica za oba bit ce tenzija i siguran sam i favlova ako sam jucer reko za orsata don orsato ovdje kazem za spanjolsko don Manzano u prosjeku stavi nesto manje od 6 kartona tacno 5.8 danas mislim da ce kaznjavat favlove a sigurno ce bit i nervoze pa pricanja sa njim itd.. moze se  probat over 1.5 kartona svaki.

Valencija - sociedad pocinje sad pa cu lovit live sudi jak sudac za overe Martinez a i valencija ove godine daleko na 1 mjestu po kartonima u ligi ocekujem  i cekat cu live da pade na 4.5 onda udaram ako prije padne karton cekam kako ide utakmica

Dortmund - leverkusen over 0.5 svaki i zajedno 2.5 bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kvota 1.53

Svabe inace ne igram osim live i ako igra lever koji stvarno dobiva velik broj kartona, danas utakmica vazna za oba dortmund sa pobjedom dolazi na 6 i zivi dalje san da moze do prvaka ma da znamo svi da se to nece desit a lever bije borbu za 3 i 4 mjestu za ligu prvaka ocekujem barem 1 karton svakome a 3  nek padne bilo kome:) sudija nije los siebert za njemacku ligu prosjek mu je 4 mozda danas vise  tenzija pa mislim da se za ovu kvotu isplati igrat ovo ako padne 3 kartona sigurno nece jedan 3 a drugi 0 ima value

Sampdoria-sassuolo over 1.5 kartona svaki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kvota 1.36

Utakmica vazna za sampdoriu bori se za obstanak dok sassuolo za sad ima nesto plusa po bodovima pa lakse dise ali obje ekipe su u samom vrhu po kartonima a sudi Maresca po meni osim orsata najjajci over sudac u seria A prosjek blizu 6 danas sigurno tvrda utakmica i bit ce materijala za kartone.

I jos zadnja utakmica gde cu lovit live over 3.5 kartona venezia napoli, venecija isto u vrhu po kartonima bori se za obstanak dok napoli igra za vrh, venecija nece lako prodat kozu danas i ocekujem barem 2 kartona kod njih a napoli isto ako ne bude sve okk bit ce nervoze zbog toga cu cekat live kvota sad za over 3.5 je 1.44 a u live pocet ce na 4.5 po kvoti oko 1.83.. 

4/5 valencija se ulovila live ... steta za svabe 2 bila vec u 50min... i onda kraj steta zbog velikog vodstva leverkusena.. al dobro vikend 6/7 nije lose... sretno svima do kraja dana:)

prije 14 sati, Goksim said:

Današnja ponuda mi se daleko više sviđa nego jučerašnja gdje smo vidjeli velik broj iznenađenja u FA Cupu te čak 6 golova u Afričkom Kupu (što inaće, ako uzmemo u obzir prosjek nije palo na 4 utakmice).

Idemo kronološkim redom, kako se utakmice i igraju: 

AEK - Apollon 1 (1,28) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

AEK je treće plasirana momčad i u užasnoj su formi. Imaju 3 poraza u zadnjih 5 utakmica a nevjerojatan je podatak da su izgubili zadnje tri utakmice na svom terenu. Imaju najboljeg mogućeg protivnika, feneraša lige koji je u 19 utakmica upisao svega jednu pobjedu i dao cijelih 7 golova. Očekujem laganu i uvjerljivu pobjedu AEKa kojem je ovo idealna utakmica da izađe iz krize.

Istra - Dinamo 2 (1,25) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Ogromna razlika u kvaliteta. Dinamo rado ide u Istru gdje gotovo uvijek odnosi tri boda. Sumnjam da Istra može izvući više od časnog poraza danas ako će Dinamov pristup biti na nivou. Ovo je ujedno i moj tip u posljednjoj šansi. 

Rangers - Hearts - Rangers dobiva barem jedno poluvrijeme (1,25) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

U Škotskoj imamo zanimljivu borbu za prvaka budući da su Celctic i Rangers udaljeni svega jedan bod na tablici. Rangers je prošlog vikenda odigrao čudnu utakmicu gdje su poveli 1:0 protiv Ross Countryja da bi si sami dali dva gola. U drugom poluvremenu zasluženo preokreću utakmicu da bi naravno primili gol iz zadnjeg napada u 94' minuti. Nakon toga, prije četiri dana poraženi su od Celtica 3:0 koji je time i preuzeo vodeću poziciju. Rangersima su danas neophodna 3 boda a kako je mala razlika između pobjede i pobjede u barem jednom poluvremenu kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 idem sa sigurnijom opcijom. 

Senegal - Egipat - manje od 2,5 golova (1,28) bet365 online kladionica" rel="external">bet365 

Jučerašnjih 6 golova je stvarno teško objasniti. Još teže da je Burkina Faso dala tri gola a uz to i uz vodstvo od 3:0 sredinom drugog poluvremena uspjela izgubiti treće mjesto. Ulog je velik, Egipat je nešto kvalitetniji i ima najviše naslova Afričkog kupa. Senegalu je ovo pak treće finale i još nikad nisu uzeli naslov. 

Očekujem tešku i tvrdu utakmicu sa malo prilika a nadam se da gol neće baš pasti iz prvih udaraca prema golu. 

U ABA ligi smo jučer vidjeli teške undere. Mislim da će se teško tako nešto ponoviti i danas dok je Virtus ostao dužan iz prošlog kola kada su imali komično tragičan šut. Danas kladionice očekuju oko 172 poena pa mi se 157+ čini prihvatljivim. 

Ako sve bude išlo po planu zadnje utakmice koje bi se čekale su under 2,5 golova na Afričkom kupu te over poena Varesea i Virtusa.

Sretno tko prati! Sve igrano kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionice. Za AEK daju early payout pa je oklada dobitna ako povedu sa dva gola razlike. 

2022-02-06 08_36_30.png

WIN!

7/7

Ukupni tecaj 4,00!

Nadam se da ste ispratili ;) 

76FC795B-6600-4B0B-8A94-7C2E3EBF7E20.jpeg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use