Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 32 - 1.2.-3.2. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Barcelona vs Bayern      Euroleague      jedinica kao kuca, kvota 1,20    unibet

Stvarno smo mi ljudi najveca stoka na planeti. Pljujem po fudbalu od kada sam dosao na Forum. Te fudbal je najgluplja igra u istoriji sportova, te igraci su pajseri, te yebes sport u kome su crnci i juznoamerikanci ti od kojih ti zavisi prolaz tiketa ... te ovo, te ono ... a kada fudbala nema u ponudi, ili ga barem nema koliko bi zeleli, glava mi otekne od razmisljanja koji predlog da stavim kao moj izbor. 

I druga stvar. Kaze se da sve sto je lepo u zivotu, nosi uvek i probleme uz sebe. Ili je zabranjeno, ili je nepristojno, ili goji. Tako je i sa mojim izborom za ovo kolo. Moj prvi izbor bi bio jedinica kao kuca na double Herbert/Mahut koji su prvi nosioci na turniru u Montpellier-u, ali kvota ni u jednoj kladionici ne prelazi 1,15. U kladionici unibet je 1,18 sto znaci da bi morao da se ponizavam i da molim za milost administratore da naprave izuzetak za mene jer sam najbolji kockar na Forumu i da mi priznaju ono sto nije po pravilima. Drugi izbor bi bio, naravno pobeda Barcelone nad Bayernom u Euroleague, sto je svakako fix sedmice, ali je jedan kolega iz druge lige to vec predlozio, a ne bih da imam nista zajednicko sa drugoligasima. Treci izbor bi bio pobeda Fenerbahce-a nad Asvelom, po kvoti od 1,30 jer turci imaju barem duplo bolji roster, ali kako da igram na turke, kada sam odgledao gotovo sve njihove utakmice, i za jos jedno gledanje bi morali najpre da me uspavaju, jer je to jedini nacin da ne kidam sebi nerve. Cetvrti izbor bi bio svakako pobeda Usa nad Hondurasom, ali kako da igram na amere u fudbalu kada do pre dvadeset godina nisu ni znali sa koliko lopti se igra ta toliko glupa igra. Nekoliko sekundi sam razmisljao i o pobedama Unicaje nad Ostendeom (Fiba Champions) ili pobedi Lietkabelis nad Trentom (Eurocup), ali me nijedan od tih meceva ne ispunjava entuzijazmom.

Pobeda Barcelone nad Bayernom je po meni definitivno fix sedmice, i ne vidim ni jedan sigurniji izbor osim pobede doubla Herbert/Mahut u prvom kolu Montpelliera, tako da ce pobeda spanaca u Euroleague biti moj konacni izbor. O analizi za taj mec uopste necu da gubim vreme, na Barcelonu sam igrao cak i da ce biti konacni pobednici Euroleague, pa ne znam zasto bi onda pisao analizu za ovaj mec sa nemcima. Naravno da mogu da padnem cak i na ovakvom mecu, ali onda nista nece biti do mene, vec do onih pajsera na terenu. Sve u svemu, konacni predlog je pobeda Barcelone i nadam se, mirno spavanje kao beba.

Hej @Guts1950 ja mu priznajem predlog, tu nema rasprave. Ti si moj najbolji prijatelj na Forumu, ali danas cu biti na strani vlasnika portala. Ipak smo svi mi jedna porodica, i to kockarska, sto ne znaci da cu ikada u zivotu zaboraviti onaj dan kada smo ga zajedno oborili i kada mu nismo priznali predlog zbog kasnjenja.

Pošto sam i ja predzadnji par u slično vrijeme stvaia i priznalo mi se bez problema nemam uioće ni prava na prigovor i ovim putem se zahvaljujem @IzudinB što ne traži dlaku u jajetu. Također mi je žao što dva puta nisam odigrao par tj. na jedan sam zakasnio uru virmena, a na drugi također samo za taj nisam uopće se trudio napisat da mi se prizna. Preselio sam u Belgiju, novi posao pa sam malo zanemario forum i Posljednju Šansu. Svakako sam za poštivanje pravila.

@LeonardoDrugi je i ja ću zapamtit taj dan, ali isto treba priznati i @Goksimu što je bez prigovora prihvatio kritike na nepoštivanje pravila i oduzeo sebi pravo igranja za to kolo.

I za kraj kad sam vas već sve spomenia nadam se da će se Prva liga PŠ uozbiljiti i počet udarat zelene nizove i da nam se nećete ni mm približit jer ćemo i mi biti u zelenilu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use