Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 16.12.2009. (Listić dana)

brabus533

Recommended Posts

16.12.

HERTHA-SPORTING L. 1  1,90

CSKA S.-ROMA 2   1,95

PANATHINAIKOS-DINAMO B. 1 1,52

CLUB BRUGGE-TOULOUSE 1 2,40

DINAMO Z.-TIMISOARA 1 1,35

LILLE-SLAVIA 1 1,30

STEAUA-TWENTE 2 1,90

KOEFICIJENT:45,07

ANALIZA:

HERTHA-SPORTING L.

Sporting je sigurno 1. u skupini a Herthi treba pobjeda za prolaz ako Heerenveen pobjedi Ventspils što je izvjesno.Herthi odgovara i X jer su bolji u međusobnim susretima od Heerenveena ali ipak vjerujem u pobjedu Herthe.

CSKA S.-ROMA

Roma je sigurna,ali ne zna se oće li bit 1. u skupini to ovisi o ovoj tekmi i o onoj u Baselu između istoimenog domaćina i Fulhama.Romina i 2. postava je bolja od CSKA-ove najbolje i ne sumnjam u pobjedu.

PANATHINAIKOS-DINAMO B.

Razlika između ova dva kluba na tablici je 3 boda.Dinamo mora dobit više od 1:0 da bi prošli, a PAO će pred svojim navijačima tražiti pobjedu od 1. minute da se poslije nebi doveli u neugodnu situaciju.koeficijent je više nego dobar.

CLUB BRUGGE-TOULOUSE

Ovo je izjednačena utakmica u kojoj će pobjednik  dočekat proljeće u Europi.Dajem prednost Bruggeu samo zbog domaćeg terena jer će im to bit dodatni motiv.

DINAMO Z.-TIMOSOARA

Ovdje ne trebam ništa objašnjavat jer svi znate kakva je situacija.Dinamo će krenut opasno od prve minute i mislim da će deklasirat slabašnu Timisoaru koja najvjerovatnije će igrat u drugom sastavu,a zbog suspenzije nemože igrat vratar Pantelimon.Dinamo mora dobit ovo i slušat rezultat u Amsterdamu,a Timisoara nema nikakvih šansi proć i neće imat motiva pobjedit u Zagrebu.Dinamo ima velik motiv da prezimi u Europi nakon 30 i nešto

godina.Nadamo se pobjedi Dinama i Ajaxa da Dinamo konačno prezimi u Europi.

LILLE-SLAVIA

Lille je puno bolji od Slavie i treba im pobjeda za prolaz dok slavia nema šansi proći.Očekujem veliku pobjedu Lilla koji je u velikoj formi.

STEAUA-TWENTE

Steaua je jako loša ove sezone dok Twente jako dobro igra u ligi i u Europi i vjerujem u pobjedu Twentea koji još nije osigurao prolaz.

MOLIM KOMENTAR NA OVAJ LISTIĆ

2.1. Dozvoljeno je otvaranje topica koji će biti nazvani po danu i datumu odigravanja (npr. Subota, 20.01.). Treba izbjegavati otvarati teme s nazivima utakmcia (npr. Barcelona - Real Madrid) kao i po ligama (npr. Eredivise), već je organizacija foruma takva da analize za taj dan idu pod topic gdje je naveden dan i/ili datum odigravanja utakmice. Iznimka su velika natjecanja (npr. Svjetsko i Europsko nogometno prvenstvo) koja će biti otvorena na inicijativu administratora ili moderatora;

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,2.msg6618.html#new

Molio bi da se tema "Listić dana" otvara isključivo za jedan dana radi preglednosti. Ukoliko se post sastoji od parova koji se igraju više dana svi parovi mogu, kao u ovo slučaju, biti navedeni pod dana kada se prvi par na listiću igra, a ukoliko to autor želi, parove za naredne dane može postati, osim ovdje, i u "Listić dana" za drugi dan.

Sretno sa listicem.

Vjerujem da Dinamo dobiva, ali koef. je relativno mali a treba uzeti u obzir i vremenske prilike koje neće baš ići u prilog Dinamu. Očekujem da par bude bonus tip u četvrtak i tada ću, nakon što vidim vrijeme i stanje travnjaka, odlučiti dali u ću ih igrati...

Cibona-Fenerbahce @ tip 1 1,8

moram priznat da rijetko uzimam košarku 1 po kofu 1,8...uzimam je ali onda je to dvoznak...moje neko nepisano pravilo je da ako je košarka veća od 1,3 tada ju uzimam u dvoznaku je razlika je jako mala 0,1 a dobijem 33% više jer mislim da dosta ljudi koji se klade da nije nemoguć slučaj da bude X...u slućaju manjeg koeficijenta igram čisto 1 ili 2...

danas uzimam čistu 1 jer mislim da je ovo odličan par za uzet u singlu jer 1x 1,65 mi je nekako malo...

Cibona igra danas odlučujuću utakmicu za mogući prolazak skupine...Fener nije loša ekipa ali ima nekihbitnih  izostanaka...

http://www.index.hr/sport/clanak/fener-u-problemima-ciboni-dolaze-bez-prvog-centra-i-najboljeg-playa/465128.aspx

Cibonina grupa je dosta teška omjer je loš 1-6, ali zakon velikih brojeva govori da bi trebali kad tad proradit. h2h nije pozitivan dva puta izgubili doma od Fenera,ali znali smo im i vratit u gostima. Zadnju utakmicu je Cibona odigrala na visokom nivou,što bi trebalo omogućit lakši ulazak za ovu tekmu. Očekujem da Tomas i Gordon vode momčad do pobjede i odigraju svi zajedno na jednom europskom nivou...U Istambulu je bilo 67-62 ali je Cibona pokazala da se može nosit sa njima. I sami igrači kažu ako nisu u stanju dobit neku utakmicu da nemaju šta tražit za prolaz dalje...Feneru nije utakmica još od odlučujuće važnosti jer još doma čekaju Žalgiris.

7/10

Evo za danas moja mišljenja...

Hokej - NHL

Chicago Blackhawks - St.Louis Blues   X2

-St.Louis igra dosta dobro u zadnje vrijeme, a Chicagu neće igrati možda i najvažniji igrač Patrick kane (valjd se neće promjeniti ova informacija do navečer) a ni Chicago kao jedna od najboljih domaćih momčadi ne može stalno pobjeđivat kod kuće (i to još u regularnom vremenu) pa mi X2 izgleda dosta realna opcija

Vancouver Canucks - Anaheim Ducks  X=6  1X

-tip se odnosi na zbroj golova u Hrvatskoj Lutriji, znači 6 ili manje golova na tekmi mi se ovjde čini zaista dobra opcija, uz po mom mišljenju pobjedu vancouvera no za to nebi dao ruku u vatru (sigurni sam u 6 i manje golova na utakmicu u regulranom vremenu)

Danas:

Chelsea

Lyon

Barcelona

i Cibona 1X

Mislim da Chelsea pobjeđuje sa debelim hendikepom i nezamislivo mi je da danas neće pobjediti. Imali su toliko nesreće u prošloj utakmici da bi im danas trebalo sve ulaziti. Naravno, igraju protiv jedne od najslabijih momčadi lige i jasno je da je razlika u kvaliteti velika...

Lyonu je krajnje vrijeme da se vrate na pobjedničke staze, a imaju idealnog suparnika. Iako opasno zaostaju vjerujem da su i dalje u igri za naslov pravaka Francuske...

SS daje čak 2,00 da Nacional ne daje gol u prvom poluvremenu... Ako znamo da ostale klad. za isti bet daju oko 1,50, te da SS daje samo 1,40 da Nacional neće dati gol u oba poluvremena, jasno je da je ovdje tečaj previsok i da se radi o valuebetu. E sad, normalno da treba srece da bet prođe, pogotovo ako sam ja to odigrao... :P

Slažem se Goksime za odabir jedino ja preskačem Barcelonu

Cibonu ću singl udarit kao što sam i napisao...i naravno još u kombo Chelsea,Lyon Cibona (ovdje dovoljna 1x) i moram prizna da tražim 4. par Lottomatica 1x ,Jug 1x,Liverpol...

imaš možda Goksim kakav prijedlog? ti si nešto siguran u Barcu?

Barca bi trebala igrati u jako sastavu. Očekujem da Messi odigra 30ak minuta. Kvalitetniji su i vjerujem da će dobiti... Na netu je koef. 1,20, u SS-u 1,35...

Od ostalih parova, najsigurniji su mi Chelsea i Lyon, vjerujem da bi i Liverpool trebao dobiti, ali mi je Barca sigurnija. I Inter bi trebao pobjediti, ali to je kup, a i produžetci im igraju, pa ih nisam odigrao...

evo mog listića za danas

PAO-DINAMO 1 (3:0)

HERTHA-SPORTING 1 (1:0)

CSKA S.-ROMA 2 (0:3)

BURNLEY-ARSENAL 2 (0:1 10.min)

PSG-LENS 1 (21:00 h)

LYON-BOULOGNE 1 (2:0)

kao što vidite samo još PSG.

P.S.:ovaj moj listić što sam analizirao svi parovi u 19:00 su dobri još danas sam CLUB BRUGGE.ako je itko odigrao ovaj listić neka javi!!!!

evo mog listića za danas

PAO-DINAMO 1 (3:0)

HERTHA-SPORTING 1 (1:0)

CSKA S.-ROMA 2 (0:3)

BURNLEY-ARSENAL 2 (0:1 10.min)

PSG-LENS 1 (21:00 h)

LYON-BOULOGNE 1 (2:0)

kao što vidite samo još PSG.

P.S.:ovaj moj listić što sam analizirao svi parovi u 19:00 su dobri još danas sam CLUB BRUGGE.ako je itko odigrao ovaj listić neka javi!!!!

Šteta. Lijep listic je bio. Na kraju je i Arsenal kiksao. Ovaj Burneley je neosvojiv doma, i doma ih je očito najbolje ne dirati. Već su Manchester Utd. srušili doma, sada i Arsenal 1:1...

16.12.

HERTHA-SPORTING L. 1  1,90

CSKA S.-ROMA 2   1,95

PANATHINAIKOS-DINAMO B. 1 1,52

CLUB BRUGGE-TOULOUSE 1 2,40

DINAMO Z.-TIMISOARA 1 1,35

LILLE-SLAVIA 1 1,30

STEAUA-TWENTE 2 1,90

pratio ja ovo al ja glupan nisam imo muda za odigrat jedinice i dvojke i igro sve 1X ili X2 jedino sam na dinamo stavio da će dat gol i lille čista 1 a dobitak mi sad 163 kune a onak bi mi bio 2000 i nešt sitno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use