Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 31 - 28.1.-31.1. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Ashleigh Barty vs Danielle Collins   AusOpen   jedinica   kvota 1,20  unibet bet365

Moj osnovni predlog je trebao da bude jedinica kao kuca na mecu spanske ACB basket lige izmedju Barcelone i Joventuta a koja bi trebala da se igra u nedelju od 18.30. Utakmica bi trebala da bude pod rizikom da se ne odigra, pa kladionice nisu ni izbacile kvote za taj mec. Ja sam ipak pronasao neko smece od kladionica koje su ipak izbacile kvote za taj mec, poput Goldbet ili Planetwin gde su kvote za ovaj mec 1,20  na pobedu domacina i 4,20 ili 4,40 na gosta, ali necu da ovaj mec postavim kao moj predlog, jer je moguce da bude ne odigran, a narocito necu da budem prinudjen da u sledecem kolu postavljam dva predloga. 

Moj predlog je, iz tog razloga, pobeda Ashley Barty u finalu AusOpen sto ce svakako igrati cela Evropa. Osim pobede Barcelone, ja ne vidim sigurniji par ovog weekenda, ili bolje da napisem, pristajem da padnem na ovakvom paru, cak i ako Barty ne pobedi. 

Moram se "pohvaliti" da držim neslavni rekord Prve lige budući da imam čak tri promašaja u nizu. Toplo se nadam da tom nizu ovog vikenda dolazi kraj a kad već imam najgori niz u ligi, kojeg će teško itko nadmašiti u Prvoj ligi ove sezone, potrudit ću se imati i najdulji "zeleni" niz u sezoni. 

Subotnja ponuda mi se ne sviđa previše ali zato nedjelja sve nadoknađuje. Osim finala Australian Opena imat ćemo i utakmicu za treće mjesto kao i finale Europskog rukometnog prvenstva a tu su i konferencijska finala u NFL-u koja će odlučiti tko će za dva tjedna igrati u Superbowlu, medijski najpraćenijem sportskom događaju.

Susret Kansasa i Cincinatija igra se u nedjelju u 21:05 po našem vremenu. Očekujem prolaz Kansasa međutim kako je to često i slučaj kad oni igraju i više poena. 

Moj tip je više od 44 poena na utakmici Kansasa i Cincinatija za što bet365 daje 1,21. 

2022-01-29 08_44_21.png

prije 4 minute, IzudinB said:

Osijek - Slaven Belupo | Pobjeda Osijeka u bilo kojem poluvremenu (1.25) bet365

Počelo je prvenstvo u Hrvatskoj. Jučer je Istra ostvarila pobjedu protiv Gorice i to iz preokreta. Fenomenalna utakmica sa dosta žutih kartona. Danas Osijek dočekuje Slaven Belupa. Domaćin se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa istim brojem bodova kao i prva dva Dinamo i Rijeka (40), iako Dinamo ima utakmicu manje. Osijek ove sezone ima najbolju obranu u ligi koja je do sada u 20 utakmica primila samo 14 golova. Čak je i Dinamo primio gol više. U posljednjih par tjedana prije pauze nisu baš sjajano igrali, te sa tri remija u posljednje četiri utakmice izgubili prednost na vrhu tabele.

Sada u prvoj utakmici nakon poduže pauze igraju protiv pretposljednje-plasiranog Slavena, koji je igrao nedosljedno ove sezone. Slaven Belupo u dosadašnjih 20 utakmica ima čak 11 poraza. Tri od pet pobjeda su ostvarili u posljednjih pet utakmica prije zimske stanke. Katastrofalan je Slaven i u napadu, gdje su druga najgora momčad nakon Dragovoljca. Postigli su samo 19 golova do sada. Ovdje očekujem pobjedu domaćina, ali za PŠ idem nešto sigurnije sa pobjedom Osijeka u bilo kojem poluvremenu. Sretno!

Screenshot_45.png

Izvor: bet365

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use