Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 30 - 25.1.-27.1. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šanse da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. Prognoze možete postaviti do utorka do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Clube Brugge - Royal Union SG   X2   1,73 (bet365)

Kad me Royal pogura prošlo kolo nakon poništenog gola u 95. i gola za pobjedu u 100. minuti moran mu dati najveću kvotu u Posljednoj šansi među mojim parovima. Vidim da sam malo i skrenio interes na ovaj klub. Istina sve utakmice koju su igrali protiv Clube Brugga su izgubili, ali mislim da se kolo sreće okreće. Prošlu utakmicu su imali masu zicera koje su falili. Mislim da bi ovom pobjedom Royal praktički osigurao naslov prvaka jer bi drugom pratitelju minimalno bježao 7 bodova 10 utakmica prije kraja. Takožer zanimljivo je da Royal igra bolje u gostima gdje su u zadnjih 20 utakmica ostvarili 16 pobjeda. Što se tiće lige u gostima imaju omjer 9-1-1 uz gol razliku 31-9. 

image.thumb.png.7456d4eac4491da499b96a503f3c3543.png

• Zadnja utakmica ova dva kluba - 

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use