Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 29 - 21.1.-24.1. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Moj prosli predlog nije odigran, u tabeli prve lige Poslednje Sanse moj predlog je obojen zutom bojom, sto znaci da ovo kolo treba da postavim dva predloga. Prvi predlog je 

Momir Kecmanovic vs Gael Monfils   AusOpen    dvojka, kvota 1,22    bet365

Mozda i ne bih izabrao ovaj mec kao moj izbor, da nisam odgledao ceo prethodni mec Momira Kecmanovica sa Sonegom. Bio je to mec dva protivnika od koji je pobedio manje ocajni takmicar. Monfils je vec na zalasku karijere, ima 35 godina, a i ozenjen je Elenom Svitolinom, pa su to sve razlozi, zasto mozda ne bih trebao da se kladim na francuza. Ali, ovaj Momir Kecmanovic zaista nema pojma, i ne znam kojim kvalitetom, ili kojim udarcima bi mogao da dobije Monfilsa, koji u novoj godini igra kao dopingovan.

Drugi predlog je 

Treviso vs Armani Milano   Serie A, basket    pobeda gostiju, pobeda Armani Milano po kvoti 1,30

U trenutku dok pisem moje predloge, a to je subota, 06.15. nijedna svetska kladionica nije izbacila kvote za italijanski basket, ali zato sve italijanske kladionice jesu. Postavio sam kvotu 1,30 italijanske kladionice www.snai.it gde je kvota najmanja i iznosi 1,30, ali je zato kladionica najpouzdanija. Kada se administratori probude, a to je tamo negde oko rucka, i ostale svetske kladionice ce izbaciti kvote za ovaj mec, koji se igra u nedelju u 17.00 casova. O analizi ovoga mecu necu nista napisati, dva potpuno razlicita sveta su ove dve ekipe, Inace, u prvoj utakmici, tamo negde jos u jedanaestom mesecu, Armani je kod kuce dobio Treviso 30 razlike (85:55). Ne znam da li znate, ali u Euroleague, Armani Milano ima skor od 2:0 sa ekipama Cska i Barcelonom u medjusobnim susretima.

Nisam bas najzadovoljniji sa mojim predlozima za ovo kolo, ali sam prilicno miran. Ako neko uopste cita predloge prve lige, a kamoli igra ove predloge, moja dva izbora, svakako preskocite. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use