Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 23.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.pngScreenshot_5.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.pngScreenshot_4.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 20.1. u 17:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Chelsea - Tottenham | Harry Kane više od 1.5 šuta u okvir gola (2.75) bet365

Tottenham je u srijedu navečer na stadionu King Power ostvario čudesnu pobjedu nad Leicester Cityjem. Spursi su gubili 2-1 do posljednjih nekoliko sekundi utakmice, ali Steven Bergwijn nekako pronalazi način da zabije dva gola u minuti i da momčad Antonija Contea ostvari masovna tri boda. Tottenham se tako u potpunosti uključio u bitku za Ligu prvaka sljedeće sezone. Oni imaju samo jedan bod manje od West hama na četvrtoj poziciji, ali imaju i tri utakmice manje od Čekićara.

Spursi su uzeli deset od 12 mogućih bodova u posljednje četiri utakmice u Premier ligi. Pobjeda nad Leicester Cityjem zasigurno će im značajno podići samopouzdanje uoči gradskog derbija protiv Chelseaja u nedelju poslijepodne na Stamford Bridgeu. Momčad Antonija Contea ostavila je loš dojam u polufinalnim utakmicama Liga kupa protiv Plavaca. Spursi su izgubili i kod kuće i u gostima, a tom prilikom nisu zabili niti jedan gol.

Tottenham je još uvijek bez Son Heung-Mina, ali izgleda da je Harry Kane pronašao svoju formu, tako da vjerujem da će zadnja linija Chelseaja biti testirana u nedelju.

Kada je riječ o Chelseaju, uzeli su sao jedan bod iz posljednje dvije utakmice u Premier ligi protiv Manchester Cityja (poraz od 1-0 na Etihadu) i Brightona (remi od 1-1 na AMEX-u). Samo u jednoj od posljednjih pet utakmica koje je Chelsea igrao postignuta su tri ili više golova. Plavci ovih dana imaju veliki problema sa nedostatkom napadačke kreativnosti.

Iako su u posljednje vrijeme dva puta pobijedili Spurse u dva polufinala Liga kupa, ovdje ne vidim Plavce kao velike favorite. Tottenam u ovaj susret ulazi sa mnogo boljim raspoloženjem nakon pobjede protiv Leceistera i vjerujem da će Antonio Conte pronaći način da inspirira svoju momčad na Stamford Bridgeu. Očekujem dobru partiju Harryja Kanea i barem dva šuta u okvir gola od Engleza po kvoti 2.75 u bet365 kladionici. Sretno!

Chelsea: Kepa; Sarr, Silva, Rudiger; Azpilicueta, Kante, Kovacic, Alonso; Mount, Lukaku, Werner

Tottenham: Lloris; Sanchez, Dier, Davies; Emerson, Skipp, Winks, Hojbjerg, Reguilon; Kane, Lucas

Screenshot_17.png

Izvor: bet365

Milan - Juventus Oba tima daju gol (1.72) bet365

Veliki derbi nas očekuje u nedelju u Seriji A. Juve je u potpunosti dominirao nogometnom scenom u Italiji u drugom desetljeću 21. stoljeća, dok je Milanova vladavina došla prije toga. Međutim, obje ove momčadi nisu ni blizu razine svoje ranije dominacije. Milan se možda poboljšao u protekle dvije godine, dok je Stara dama imala pad forme, jer se bore za ulazak u top-četiri. U svakom slučaju, ove dvije momčadi dijele intenzivno rivalstvo i u ovom derbiju igraju za ponos.

Svakako očekujem žestok susret ove dvije ekipe ovog vikenda i vjerojatno kartone na obje strane terena. Ako igrate kartone, igrajte u bet365 kladionici jer računaju crveni kao dva žuta.

ilan je u posljednjem susretu kod kuće izgubio 2-1 od Spezije. bio je to tek njihov četvrti poraz ove sezone u ligi, a pored toga su bili u nizu od četiri pobjede. Zabili su tri ili više golova u sva četiri ova susreta. Također napominjem da od svibnja u svim natjecanjima nisu uspjeli zabiti gol na ovom terenu samo jednom i to protiv Napolija.

S druge strane, Juve je u proteklom tjednu kod kuće upisao pobjedu od 2-0 protiv Udinesea. Također su u nizu od 11 utakmica bez poraza, stim da im je jedini poraz u ovom dijelu bio u produžecima protiv Intera. Oni su zabili dva ili više golova u pet od posljednjih sedam utakmica. Ovdje očekujem golove na obje strane terena po kvoti 1.72 u bet365 kladionici. Tako je bilo u tri od posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima. Sretno!

AC Milan: Maignan; Florenzi, Kalulu, Romagnoli, Hernandez; Tonali, Bakayoko; Saelemaekers, Diaz, Leao; Ibrahimovic

Juventus: Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Chiellini, De Sciglio; Locatelli, Rabiot; McKennie, Dybala, Bernardeschi; Morata

Screenshot_19.png

PSV - Ajax 2 (1.95) bet365

Veliki derbi nas očekuje i u Nizozemskoj, gdje se ove nedelje sasataju PSV i Ajax na Phillips stadionu. Domaćini su na vrhu tabele sa 46 bodova, samo bod ispred gostiju na drugoj poziciji. Tko osvoji ligu ima dodatni bonus automatskog ulaska u grupnu fazu Lige prvaka, dok će drugoplasirani proći kroz kvalifikacije, tako da motivacije u ovom susretu neće nedostajati.

Ajax je na drugoj poziciji sa bodom manje od PSV-a u prvih 19 kola. Pobijedili su 14 utakmica u ligi, dok su remizirali tri i samo dva puta izgubili do sada. Ukupno su zabili nevjerojatnih 59 golova, dok su primili samo tek četiri, što je apsolutno sjajno. Gosti dolaze nakon velike pobjede od 9-0 nad Excelsiorom u nizozemskom kupu. Ove sezone imaju nevjerojatne rezutlate u gostima, gdje su neporaženi u svim natjecanjima. Ajax u ligi ima sedam pobjeda i dva remija na gostujućim terenima.

Što se tiče PSV-a, oni su ove sezone ostvarili 15 pobjeda, tri remija i dva poraza. Zabili su ukupno 47 golova, a obrana im ni upola nije dobra kao Ajaxova jer su primili 24 gola do sada. Domaćini su pobijedili u posljednjih sedam domaćih susreta postigavši 19 golova u tom periodu. Oni će tražiti osvetu za ponižavajući poraz od Ajaxa (5-0) ranije ove sezone. PSV je izgubio samo jednom u posljednjih devet utakmica na domaćem terenu.

Ajax je neporažen u prethodna 24 susreta u ligi u gostima, dok domaćini nisu izgubili u posljednjih šest utakmica u ligi na ovom stadionu. U ovom susretu prednost dajem branitelju naslova Ajaxu, jer ima najbolji obrambeni rekord u Europi i fenomenalni su na gostujućim terenima. Vjerujem da su na potpuno drugom nivou u odnosu na ostale ekipe u ovoj ligi, pa čak i u odnosu na PSV, što su i dokazali u prvoj utakmici ranije ove sezone. Očekujem pobjedu gostiju po kvoti 1.95 u bet365 kladionici. Ovdje imamo uključen Early Payout, te ako Ajax povede sa dva gola razlike naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

PSV: Drommel; Teze, Boscagli, Obispo, Junior; Gutierrez, Van Ginkel; Doan, Gotze, Gakpo; Vertessen

Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martinez, Blind; Alvarez, Gravenberch; Antony, Berghuis, Tadic; Brobbey

Screenshot_20.png

Sareni sistem “cetiri od sest”

Najpre cu malo da hvalim veliki bet365 i to potpuno besplatno, zatim cu da postavim pitanje administratorima, i tek na kraju cu napisati analizu, i to kao robot, dakle bez emocija, bez strasti i bez entuzijazma, jer se to trazi na ovom smesnom portalu.

Ovacije velikom bet365, i to potpuno besplatno

Ako, ipak neko iz bet365 cita nas Forum, i prepozna to sto ih hvalim potpuno besplatno, svakako se necu naljutiti ako mi poklone neki vaucer. Ako ne prepoznaju, ili ne zele da plate moje pohvale, nema veze, oni ce uvek ostati ubedljivo najbolja kladionica na svetu. Vec sedam dana se spremam da agresivno napadnem danasnji par italijanskog basketa Treviso vs Armani, i to u svim kombinacijama, single, double, triple, u sistemima … naravno dvojku, i to dvojku kao kuca. Inace, to je trebao da bude i jedan od mojih predloga u Poslednjoj Sansi, ali to je najmanje vazno. Kao sto to obicno biva sa basketom, ni jedna kladionica nije objavila kvote u petak. Italijanske lokalne kladionice su pocele stidljivo kasno uvece u petak na subotu da objavljuju kvote, da bi u subotu rano, gotovo sve (italijanske) kladionice objavile kvote za celo kolo italijanske Serie A. U vecini zemaljskih kladionica, kvota na Armani je bila 1,30, ili nesto manje. U subotu, i to negde oko podne i ostale svetske kladionice su izbacile kvotu za taj mec, i to gotovo sve, osim velikog bet365. Dakle, unibet, WilliamHill, bwin … Tokom subote, i to celog dana, sve kladionice su primale uplate na taj mec, sve osim najveceg bet365. Negde, posle 13.30. pocele su da se pojavljuju stidljive informacije da je utakmica pod mogucim rizikom, ali ne toliko zbog Covida, vec zbog glupih protokola koji nisu usaglaseni izmedju kosarkaskog saveza i zdravstvenog sistema. To nije sprecavalo sve kladionice, osim velikog bet365 da primaju uplate cak i tokom poslepodneva. Tek kasno uvece, negde izmedju 19.00 i 20.00 pojavila se i zvanicna informacija da je utakmica odlozena, tako da je i zvanicno taj mec izbacen iz ponude. Sve kladionice, osim velikog bet365, su primile uplate, i tako zarobile pravo bogatstvo vecine kockara, dok j e d i n o najveciiiiiii bet365 tokom celog dana nije uzeo cak ni centa svojim igracima. Ziveo veliki bet365, zivela ubedljivo najbolja kladionica na svetu, ziveli umetnici, ziveli najveci humanisti na svetu.

Pitanje za administratore.

Poslednju analizu koju sam objavio na Forumu, sam napisao kao robot, jer se to trazi na ovom smesnom Portalu, Dakle, kratko, jednostavno, bez emocija, bez strasti i bez entuzijazma, kao sto to rade i sve ostale kolege. Dakle, trazi se da svi budemo siva masa, bez osobenosti, bez licnog stava i sa sto manje posebnosti i individualizma. To se naravno svidelo kolegama, pa sam na poslednjoj analizi dobio cak sedam“like”-a, cak nisam dobio ni jedan negativni komentar, a sto mi se nije desilo vec nekoliko godina. Nakon tog posta, a koji sam napisao kao robot, bez emocija, bez lupetanja, bez strasti i bez entuzijazma, odjednom sam prestao da budem obicni tuzni decak koji ekstremno zudi za paznjom, odjednom mi kvalitet zivota vise nije bio nula, i vise nisam trebao da nadjem sebi curu/zenu pa da se ispusim na njoj/njima. Cak nisam bio vise ni mali internet huligan. Nema talasanja, nema licnog stava, nema iskakanja, nema lupetanja o vakcinama, bordelima ili drugoligasima iz Poslednje Sanse... jednostavno je; cuti i trpi, ko te yebe … eto to je nas Forum, to se trazi od nas. Nadam se, da je barem moguce na Forumu postaviti pitanje administratorima.

Hej, administratori,

na nas Forum su dosli badges. Ja uopste nisam zadovoljan svojim rankingom, i to ne da nisam zadovoljan, vec sam ogorcen i duboko razocaran. Imam li pravo u sledecem postu da iznesem svoje nezadovoljstvo i proteste, ili moram to da radim u sebi, posto kriticko misljenje nije dozvoljeno na Forumu? Koristicu se samo cinjenicama, pa ako mi dozvolite, ili ako procenite da imam prava za ogorcenost i nezadovoljstvo, ljubazno bi vas zamolio za dozvolu da u sledecem postu napisem sve cime nisam zadovoljan.

Analiza, sareni sistem “cetiri od sest” sa sto manje maste, kvote su kod kladionice unibet

Porto vs Famalicào, jedinica kao kuca, kvota 1,18 (nedelja)

Kvota govori vise od tekstualne analize, mozete pogledate i tabelu portugalske lige, a preporucljivo je i da pogledate rostere obe ekipe. Posto analizu pisem kao robot, bez emocija, strasti i entuzijazma neka bude ono staro “ovo bi Porto morao da dobije”

Alex De Minaur vs Jannik Sinner, AusOpen, over 36,5 gema kvota 1,80 (nedelja na poned)

Kolege koje odluce da ne gledaju ovaj mec, bi morale da imaju neki ozbiljan razlog za to negledanje. Sinner je blagi favorit (kvota na njega 1,40-1,45-150) dok je De Minaur domaci igrac koji igra odlicno. Kada bi na Forumu bilo dozvoljeno da svako pise ono sto zeli i na nacin kako zeli, ja bih vam na dvadesetak stranica objasnio zasto mislim da ovo nece biti mec koji ce neko(Sinner) lako dobiti. Izmedju igre “over 36,5 gema” i igre “de Minaur osvaja barem jedan set” po kvoti od 1,30 odlucio sam se za ovo prvo, a da nemam objasnjenje, ako bi ono moralo da bude kratko.

Real Madrid vs Elche, La Liga jedinica, kvota 1,15 (nedelja)

U naslovu sam napisao da je moj sistem bez maste, tako da ko ne voli male kvote, a voli rizicno kladjenje i velike kvote, moze odigrati X, nereseni ishod po kvoti 8,00 ili ako volite iznenadjenja, dvojka na mecu je kvotirana sa 20,00. Ovaj par u sistemu sam stavio, jer bi bilo lepo da barem jedan od sest parova pogodimo

Milan vs Juventus Serie A (nedelja)

Na zalost, jos uvek ne mogu da se odlucim izmedju over 4,5 kartona po kvoti od 1,35 kod kladionice unibet ili jedne od najlepsih kladionicarskih igara “multigoal” kod kladionice WilliamHill. Svidja mi se multigoal 2-5 po kvoti 1,36, a jos vise multigoal 1-5, cijem izboru sam trenutno najblizi, iako je kvota tek 1,13. Juventus je uvek imao mesare u rosteru za igru na kartone, a ne verujem da neko na Forumu misli da ce utakmica biti prijateljska . Sa druge strane, 27.11. prosle godine sam u Poslednjoj Sansi postavio predlog da ce Juventus na utakmici protiv Atalante postici barem gol, a oni su naravno izgubili 0:1, kao sto su bas nakon tog mog potopa, na narednih jedanaest uzastopnih utakmica uvek dali barem jedan gol. Sa druge strane, ako neka ekipa igra napadacki, onda je to Milan, a da li je to korisno ili pametno, to je vec druga prica. A sasvim treca prica je sta ce se danas desavati u glavama igraca.

Peti par je obavezno teniski mec sa AusOpena

Za odabir petog para u sistemu ce mi trebati pola dana za razmisljanje.

Prva opcija je dvojka na double Ram/Salisbury po pilicarskoj kvoti od 1,13. I njima sam yebao majku jer su me oborili u Poslednjoj Sansi kada sam ih stavio kao moj predlog, a oni izgubili na turniru Adelaide od nekih australijskih cobana. I oni su takodje bas nakon tog mog potopa prosli lagano prva dva kola na AusOpen-u, i to bez izgubljenog seta. Opet igraju protiv domace kombinacije, a u ovom trenutku nemam pojma da li ce oni biti moj izbor za sistem. Inace, oni su finalisti Atp Finals od pre samo dva meseca, gde su bili drugi nosioci.

Druga, treca, i cetvrta opcija za peti par u sistemu jesu pobede Sabalenke, Simone Halep ili doubla Krejcikova/Siniakova, ali kako da igram na zene, kada svi znamo da zene nisu ljudi, i kada svi dobro znamo cemu sluze zene. Pobeda Sabalenke je kvotirana sa 1,33 dok pobede ostalih kurvi ne prelazi kvotu vecu od 1,15. Mozda cu na kraju morati da ipak napravim pravilan izbor izmedju muskih doublova, i to pobede para Ram/Salisbury ili para Granollers/Zeballos

Sesti par cete morati sami da nadjete.

Sesti par i to predlog koji bi trebao vec da je prosao, iako nije odigran jeste pobeda Armani Milano nad Trevisom u gostima, kvota je trebala da bude izmedju 1,25 i 1,30, ali je taj par odlozen. Sesti par bi mogla da bude pobeda Gael Monfilsa nad Momirom Kecmanovicem, ali ce taj par vec biti odigran, kada se probudite. Kada bih igrao sa tudjim novcem, mozda bih negde u sistemu stavio da ce Tottenham na utakmici protiv Chelsea imati vise od jednog kartona po kvoti od 1,34 kod unibet kladionice

I za kraj, dve preporuke za sve kolege sa Foruma. Kao prvo, danas preporucujem svim kolegama, i to od srca, nedelju bez izlaska iz kuce, i bez spavanja. Danas igra Nadal, igraju i Zverev vs Shapovalov, gde bih pozeleo da niko ne pobedi, danas igraju Milan vs Juventus, Chelsea vs Tottenham, Psv vs Ajax, Real Madrid vs Barcelona (basket).

Kao drugo, preporucujem da danasnji dan obavezno zapocnete slusanjem pesme “ljubavna” Parnog Valjka, iskljucivo u live verziji, a koju mozete pronaci sa dva klika. Dize na noge, daje snagu i emocije, mislim da je odlican nacin da zapocnete dan. Dva i po minuta vam nista nece znaciti, toliko barem mozete da izdvojite za sjajan glas Akija Rahimovskog

prije 45 minute, LeonardoDrugi said:

Sareni sistem “cetiri od sest”

Najpre cu malo da hvalim veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 i to potpuno besplatno, zatim cu da postavim pitanje administratorima, i tek na kraju cu napisati analizu, i to kao robot, dakle bez emocija, bez strasti i bez entuzijazma, jer se to trazi na ovom smesnom portalu.

Ovacije velikom bet365 online kladionica" rel="external">bet365, i to potpuno besplatno

Ako, ipak neko iz bet365 online kladionica" rel="external">bet365 cita nas Forum, i prepozna to sto ih hvalim potpuno besplatno, svakako se necu naljutiti ako mi poklone neki vaucer. Ako ne prepoznaju, ili ne zele da plate moje pohvale, nema veze, oni ce uvek ostati ubedljivo najbolja kladionica na svetu. Vec sedam dana se spremam da agresivno napadnem danasnji par italijanskog basketa Treviso vs Armani, i to u svim kombinacijama, single, double, triple, u sistemima … naravno dvojku, i to dvojku kao kuca. Inace, to je trebao da bude i jedan od mojih predloga u Poslednjoj Sansi, ali to je najmanje vazno. Kao sto to obicno biva sa basketom, ni jedna kladionica nije objavila kvote u petak. Italijanske lokalne kladionice su pocele stidljivo kasno uvece u petak na subotu da objavljuju kvote, da bi u subotu rano, gotovo sve (italijanske) kladionice objavile kvote za celo kolo italijanske Serie A. U vecini zemaljskih kladionica, kvota na Armani je bila 1,30, ili nesto manje. U subotu, i to negde oko podne i ostale svetske kladionice su izbacile kvotu za taj mec, i to gotovo sve, osim velikog bet365 online kladionica" rel="external">bet365. Dakle, unibet" rel="external">unibet, WilliamHill online kladionica" rel="external">WilliamHill, bwin" rel="external nofollow">bwin … Tokom subote, i to celog dana, sve kladionice su primale uplate na taj mec, sve osim najveceg bet365 online kladionica" rel="external">bet365. Negde, posle 13.30. pocele su da se pojavljuju stidljive informacije da je utakmica pod mogucim rizikom, ali ne toliko zbog Covida, vec zbog glupih protokola koji nisu usaglaseni izmedju kosarkaskog saveza i zdravstvenog sistema. To nije sprecavalo sve kladionice, osim velikog bet365 online kladionica" rel="external">bet365 da primaju uplate cak i tokom poslepodneva. Tek kasno uvece, negde izmedju 19.00 i 20.00 pojavila se i zvanicna informacija da je utakmica odlozena, tako da je i zvanicno taj mec izbacen iz ponude. Sve kladionice, osim velikog bet365 online kladionica" rel="external">bet365, su primile uplate, i tako zarobile pravo bogatstvo vecine kockara, dok j e d i n o najveciiiiiii bet365 online kladionica" rel="external">bet365 tokom celog dana nije uzeo cak ni centa svojim igracima. Ziveo veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365, zivela ubedljivo najbolja kladionica na svetu, ziveli umetnici, ziveli najveci humanisti na svetu.

Pitanje za administratore.

Poslednju analizu koju sam objavio na Forumu, sam napisao kao robot, jer se to trazi na ovom smesnom Portalu, Dakle, kratko, jednostavno, bez emocija, bez strasti i bez entuzijazma, kao sto to rade i sve ostale kolege. Dakle, trazi se da svi budemo siva masa, bez osobenosti, bez licnog stava i sa sto manje posebnosti i individualizma. To se naravno svidelo kolegama, pa sam na poslednjoj analizi dobio cak sedam“like”-a, cak nisam dobio ni jedan negativni komentar, a sto mi se nije desilo vec nekoliko godina. Nakon tog posta, a koji sam napisao kao robot, bez emocija, bez lupetanja, bez strasti i bez entuzijazma, odjednom sam prestao da budem obicni tuzni decak koji ekstremno zudi za paznjom, odjednom mi kvalitet zivota vise nije bio nula, i vise nisam trebao da nadjem sebi curu/zenu pa da se ispusim na njoj/njima. Cak nisam bio vise ni mali internet huligan. Nema talasanja, nema licnog stava, nema iskakanja, nema lupetanja o vakcinama, bordelima ili drugoligasima iz Poslednje Sanse... jednostavno je; cuti i trpi, ko te yebe … eto to je nas Forum, to se trazi od nas. Nadam se, da je barem moguce na Forumu postaviti pitanje administratorima.

Hej, administratori,

na nas Forum su dosli badges. Ja uopste nisam zadovoljan svojim rankingom, i to ne da nisam zadovoljan, vec sam ogorcen i duboko razocaran. Imam li pravo u sledecem postu da iznesem svoje nezadovoljstvo i proteste, ili moram to da radim u sebi, posto kriticko misljenje nije dozvoljeno na Forumu? Koristicu se samo cinjenicama, pa ako mi dozvolite, ili ako procenite da imam prava za ogorcenost i nezadovoljstvo, ljubazno bi vas zamolio za dozvolu da u sledecem postu napisem sve cime nisam zadovoljan.

Analiza, sareni sistem “cetiri od sest” sa sto manje maste, kvote su kod kladionice unibet" rel="external">unibet

Porto vs Famalicào, jedinica kao kuca, kvota 1,18 (nedelja)

Kvota govori vise od tekstualne analize, mozete pogledate i tabelu portugalske lige, a preporucljivo je i da pogledate rostere obe ekipe. Posto analizu pisem kao robot, bez emocija, strasti i entuzijazma neka bude ono staro “ovo bi Porto morao da dobije”

Alex De Minaur vs Jannik Sinner, AusOpen, over 36,5 gema kvota 1,80 (nedelja na poned)

Kolege koje odluce da ne gledaju ovaj mec, bi morale da imaju neki ozbiljan razlog za to negledanje. Sinner je blagi favorit (kvota na njega 1,40-1,45-150) dok je De Minaur domaci igrac koji igra odlicno. Kada bi na Forumu bilo dozvoljeno da svako pise ono sto zeli i na nacin kako zeli, ja bih vam na dvadesetak stranica objasnio zasto mislim da ovo nece biti mec koji ce neko(Sinner) lako dobiti. Izmedju igre “over 36,5 gema” i igre “de Minaur osvaja barem jedan set” po kvoti od 1,30 odlucio sam se za ovo prvo, a da nemam objasnjenje, ako bi ono moralo da bude kratko.

Real Madrid vs Elche, La Liga jedinica, kvota 1,15 (nedelja)

U naslovu sam napisao da je moj sistem bez maste, tako da ko ne voli male kvote, a voli rizicno kladjenje i velike kvote, moze odigrati X, nereseni ishod po kvoti 8,00 ili ako volite iznenadjenja, dvojka na mecu je kvotirana sa 20,00. Ovaj par u sistemu sam stavio, jer bi bilo lepo da barem jedan od sest parova pogodimo

Milan vs Juventus Serie A (nedelja)

Na zalost, jos uvek ne mogu da se odlucim izmedju over 4,5 kartona po kvoti od 1,35 kod kladionice unibet" rel="external">unibet ili jedne od najlepsih kladionicarskih igara “multigoal” kod kladionice WilliamHill online kladionica" rel="external">WilliamHill. Svidja mi se multigoal 2-5 po kvoti 1,36, a jos vise multigoal 1-5, cijem izboru sam trenutno najblizi, iako je kvota tek 1,13. Juventus je uvek imao mesare u rosteru za igru na kartone, a ne verujem da neko na Forumu misli da ce utakmica biti prijateljska . Sa druge strane, 27.11. prosle godine sam u Poslednjoj Sansi postavio predlog da ce Juventus na utakmici protiv Atalante postici barem gol, a oni su naravno izgubili 0:1, kao sto su bas nakon tog mog potopa, na narednih jedanaest uzastopnih utakmica uvek dali barem jedan gol. Sa druge strane, ako neka ekipa igra napadacki, onda je to Milan, a da li je to korisno ili pametno, to je vec druga prica. A sasvim treca prica je sta ce se danas desavati u glavama igraca.

Peti par je obavezno teniski mec sa AusOpena

Za odabir petog para u sistemu ce mi trebati pola dana za razmisljanje.

Prva opcija je dvojka na double Ram/Salisbury po pilicarskoj kvoti od 1,13. I njima sam yebao majku jer su me oborili u Poslednjoj Sansi kada sam ih stavio kao moj predlog, a oni izgubili na turniru Adelaide od nekih australijskih cobana. I oni su takodje bas nakon tog mog potopa prosli lagano prva dva kola na AusOpen-u, i to bez izgubljenog seta. Opet igraju protiv domace kombinacije, a u ovom trenutku nemam pojma da li ce oni biti moj izbor za sistem. Inace, oni su finalisti Atp Finals od pre samo dva meseca, gde su bili drugi nosioci.

Druga, treca, i cetvrta opcija za peti par u sistemu jesu pobede Sabalenke, Simone Halep ili doubla Krejcikova/Siniakova, ali kako da igram na zene, kada svi znamo da zene nisu ljudi, i kada svi dobro znamo cemu sluze zene. Pobeda Sabalenke je kvotirana sa 1,33 dok pobede ostalih kurvi ne prelazi kvotu vecu od 1,15. Mozda cu na kraju morati da ipak napravim pravilan izbor izmedju muskih doublova, i to pobede para Ram/Salisbury ili para Granollers/Zeballos

Sesti par cete morati sami da nadjete.

Sesti par i to predlog koji bi trebao vec da je prosao, iako nije odigran jeste pobeda Armani Milano nad Trevisom u gostima, kvota je trebala da bude izmedju 1,25 i 1,30, ali je taj par odlozen. Sesti par bi mogla da bude pobeda Gael Monfilsa nad Momirom Kecmanovicem, ali ce taj par vec biti odigran, kada se probudite. Kada bih igrao sa tudjim novcem, mozda bih negde u sistemu stavio da ce Tottenham na utakmici protiv Chelsea imati vise od jednog kartona po kvoti od 1,34 kod unibet" rel="external">unibet kladionice

I za kraj, dve preporuke za sve kolege sa Foruma. Kao prvo, danas preporucujem svim kolegama, i to od srca, nedelju bez izlaska iz kuce, i bez spavanja. Danas igra Nadal, igraju i Zverev vs Shapovalov, gde bih pozeleo da niko ne pobedi, danas igraju Milan vs Juventus, Chelsea vs Tottenham, Psv vs Ajax, Real Madrid vs Barcelona (basket).

Kao drugo, preporucujem da danasnji dan obavezno zapocnete slusanjem pesme “ljubavna” Parnog Valjka, iskljucivo u live verziji, a koju mozete pronaci sa dva klika. Dize na noge, daje snagu i emocije, mislim da je odlican nacin da zapocnete dan. Dva i po minuta vam nista nece znaciti, toliko barem mozete da izdvojite za sjajan glas Akija Rahimovskog

Kakva je strast vrijedat sve i svakog coban glupan primitivci ovi oni zar je to strast kad si cuo nekog komentatora da tako komentira utakmicu ... Zar je mjesto ovde da govoris da se radujemo Novakovu protjerivanju kao da ti znas sta je u nasim glavama ovde je mjesto sportu a ne tome tko je plav tko crven ljubicast crn narancast ... Ponasas se gore nego tuzni djecak  sa ovim postom kao da ti netko zabranio nesto pa ti sad iz protesta pises kao robot wtf pogledaj malo sta pises i kako pises ...  cak i da se radujes padovima admina i nas ostalih zadrzi za sebe poznavao sam lika jednom tako kad sam pao veliki ulog veliki dobitak vidim drago mu raduje se malo je falila pleska, cemu ta gatanja radovanja tudoj nesreci ne razumijem to svak od nas zeli bit najbolji ili u vrhu ali na koji nacin ti zelis bit najbolji tako da svi popadaju i tebi se dive jer si najbolji los je to nacin privlacenja paznje ... stvarno sam se pitao jesi ozbiljan ili se salis ali vidim da si ozbiljan jer su ti zasmetali komentari 

vidis ti se ljutis i za rank kao da si ti nesto iznad ostalih pa bi sad ti trebao bit master !!!  

OVDE JE MJESTO SPORTU I DA POMOGNEMO JEDAN DRUGOM AKO MOZEMO A NE DA GATAMO NAVIJAMO JEDAN PROTIV DRUGOG !

prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Hej, administratori,

@LeonardoDrugi slobodno podijeli svoja razmišljanja i prijedloge za poboljšanje rankova u "Forum Ranks" prijedlozi temi. 

Ideja je i bila da svi članovi sudjeluju prijedlozima kako bi se rankovi zvali te i dalje pozivam sve da se uključe prijedlozima u navedenu temu. 

Rankovi se trenutno dodijeljuju isključivo na temelju broja objava. Opcija je da se uz to u obzir uzme i broj "Sviđa mi se" ispod svake objave člana. Sviđa mi se uključuje apsolutno sve opcije koje imamo na forumu.  Uz to, moguće je da se u obzir uzme i broj followera na forumu koji neki član ima te da se sa svakim novi follower dodatno boduje.

2022-01-23 07_53_57.png

Plan je bio implementirati ranks sa jednostavnom logikom na početku da svi skupa vidimo kako funkcionira i da dobijemo feedback drugih članova nakon ćega bi preimenovali određene rankove (ako bude boljih ideja) te implementirali nešto napredniju logiku bodovanja koja je gore i napisana (broj objava, broj sviđa mi se i broj followera - nužno sve od navedenog ne mora nositi isti broj bodova). Kada ovo implementiramo, jasno, i broj potrebnih bodova za određeni rank će se promijeniti (povećati) jer bi se  u obzir uzelo puno više elemenata nego je sad i slučaj. 

Po pitanju pisanja analiza osobno volim stil pisanja @LeonardoDrugi i njegove tekstove i analize koje rijetko koga ostavljaju ravnodušnim što malo kome može poći za rukom. Na forumu se ne traže isključivo "robotizirane analize". Argumenti za igranje nekog tipa su itekako dobrodošli jer je to ono zbog ćega će i drugi članovi vjerojatnije ispratiti određeni tip. Jasno je da je klađenje obojano raznim emocijama koje je apsolutno dozvoljeno, rekao bi i poželjno, podijeliti. 

Nadam se da su svi primjetili slobodu govora koja postoji na forumu gdje su razne diskusije kao i kritike određenim kladionica pa i foruma apsolutno dozvoljene,čak i poželjne jer kritike često pomognu da se stvari dodatno unaprijede. 

Mislim da je svaka analiza dobrodošla, pogotovo ako je potkrijepljena informacijama te ovim putem pozivam i druge članove foruma da se aktivnije uključe sa prijedlozima. Forum je tu da si međusobno pomognemo u klađenju, dijelimo informacije, analize, prijedloge ali isto tako da se skupa zajedno veselimo dobicima, tugujemo nad zajedničkim padovima te da se ugodno družimo. 

Royal Union SG - Genk   1   2,05 (bet365)

Ovo je ona sezona di jedan mali klub stupa prema naslovu prvaka i ne staje. Royal Union ima 1. i 4. najboljeg strijelca lige koji su ukupno dali 30 od 54 gola i podijelili 17 asistenicija. Igraju i danas. Genk igra solidno u zadnje vrijeme, ali momđadi protiv kojih igra su među najlošijim obranama lige. Svakako mislim da je kvota 2,05 prevelika (realan bi bila 1,70) i mislim da se ovo mora igrat. 

Edit: Kako lijepi prolaz

IMG_20220123_175655.jpg

prije 54 minute, Matan21 said:

Dns igram Milan-Juventus vise od  4.5 kartona sudac odlicni Orsato...drugi par Spezia-Sampdoria vise od 3.5 kartona jer su obje ekipe na dnu tablice i borba za opstanak... Real Madrid 1 Bayern Munchen 2 i danasnji derbi Psv-Ajax vise od 1.5 gola

Milan-Juve ti sudi Marco Di Bello koji je ipak malo slabiji izbor za kartone od Orsata...Inace ne treba vjerovat stranici Rezultati com za suca jer cesto krivog napisu..

10 utakmica za redom od 11 na domačem stadionu Crystal Palace završilo je sa više od 1,5 gola. 15 od 17 Liverpoolovih gostovanja završilo je sa više od 1,5 gola. Poslednjih 10 medjusobnih utakmica, koje je gostio Crystal Palace završilo je sa više od 1,5 gola.

Juventus je postigao gol na svih 11 gostovanja u ligi. Milan je primio gol u poslednjih 5 utakmica na svome terenu, gde je i primio gol u poslednjih 5 medjusobnih susreta.

Jong Ajax je postigao gol na 22 utakmica za redom od 23 u ovoj sezoni. Jong Ajax je postigao gol na svim 19 medjusobnim utakmicama.

Tiket.png

Danas ću u rukometu probati dva prijelaza:

• Rusija - Poljska 2/1 
  • Švedska - Španjolska 2/1

Uz zanimljive nogometne utakmice koje su već spomenute danas se igraju i dvije utakmice playoffa NFL-a u kojima očekujem dosta poena i drame. Čekam još razrade za NFL i NBA (klizne granice) za ranije utakmice pa podijelim što igram. 

Torino - Sassuolo očekujem dosta prekrašaja, nadam se da će biti slično kao i jučer kada je oklada prošla već u 55 minuti. Ne očekujem tako rani prolaz ali se nadam 30+ prekršaja zbog stila igre obje momčadi. 

2022-01-23 14_59_02.png

prije 18 minute, Goksim said:

• Rusija - Poljska 2/1 

Uz zanimljive nogometne utakmice koje su već spomenute danas se igraju i dvije utakmice playoffa NFL-a u kojima očekujem dosta poena i drame. Čekam još razrade za NFL i NBA (klizne granice) za ranije utakmice pa podijelim što igram. 

Torino - Sassuolo očekujem dosta prekrašaja, nadam se da će biti slično kao i jučer kada je oklada prošla već u 55 minuti. Ne očekujem tako rani prolaz ali se nadam 30+ prekršaja zbog stila igre obje momčadi. 

2022-01-23 14_59_02.png

Njemačka-švedska igraju i španjolska-norveska 

prije 5 minute, ante16 said:

Njemačka-švedska igraju i španjolska-norveska 

Ja isto gledam 

prije 25 minute, Goksim said:

• Rusija - Poljska 2/1 

2022-01-23 14_59_02.png

Svedska spanjolska 2/2 ;) gdje ima to ? Haha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use