Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 13 12 2009

jaksa

Recommended Posts

Prošle sezone dvoboj Liverpoola i Arsenala na Anfieldu završio je spektakularnim rezultatom 4:4, a Arsenal je prošlih sezona teško izlazio na kraj s Liverpoolom u prvenstvu, ali ga je dobivao u engleskim kupovima. Liverpool i Arsenal rano su praktički ispali iz utrke za naslov, ali Liga prvaka njihov je ultimativni cilj i pobjeda u međusobnom dvoboju dosta bi im značila. Arsenal ima više problema s ozljedama, ali ni domaćin nije imun na njih, pa nekako miriše na izjednačen susret, a takvi često znaju završiti bez pobjednika, premda ni opciju da oba suparnika daju gol ne treba zanemariti kao dobru za klađenje, jer Arsenal nije momčad koja bi se na Anfield došla samo braniti, a domaćin rizik mora preuzeti

Zbog ozljeda su izvan terena već dugo Van Persie, Bendtner, Clichy, Djorou, Eboue, Gibbs i Diaby, a prema pisanju otočkih medija, ni Eduardo da Silva nije spreman za ovu utakmicu.A liverpoolu e vrača tores a on znači jako puno za igru liverpoola.Liverpoolu treba pobjeda zbog vega a i sami znamo da je na Anfildu derbije igrati gadno.Ako se sjetimo da je arsenalova mlada ekipa bez onih malo iskusnijih za mene bi ovdje prevagnula 1 koja je 2.40

FSV Mainz-VfB Stuttgart

Novopridosli prvoligas dobro se snasao u visokom drustvu i do sada sakupio 23 boda. Odlino igraju na domacem terenu, eto prosloga tjedna Frankfurt prekinuo uspjesnu seriju od pet utakmica bez poraza. Ofenzivni tandem Ivanshitz - Bance odlicno realiziraju napadacki stil igre, ali u obrani ostaje previse rupa sto protivnici uglavnom znaju iskoristiti. Stuttgart ulazi u ovaj mec nakon sto je trenersko mjesto Babela zamijenio svicarac Gross i uspjesno debitirao u pobjedi nad Unireom u utakmici Lige prvaka prije par dana. Iako su napunili posteno gol Rumunja, Stuttgart nije uspio postici pogodak na posljednja tri gostovanja, ali ipak moramo taj pofdatak uzeti sa zadrskom, jer stvari pod novim trenerom izgledaju drugacije, pogotovo sama realizacija. Iako se Stuttgart razigrao Mainz igra odlicno pred svojim navijacima, te zbog otvorene i krajnje ofenzivne igre u obje momcadi treba pokusati odigrati na golove! Iznad 2,5 je najsigurnija varijanta. Sretno!

Santander - Xerez   

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,1193.0.html#msg6619

Autor analize je Christy

Lyon - Bordeaux 1  (2,40)

Mislim da je koef. odličan i da bi ga trebalo uzeti. Ukoliko Lyon izgubi može se pozdraviti sa titulom što bi za njih bila katastrofa, budući da bi im Bordeaux pobjegao na 8 bodova i sumnjam da bi ga stigli... Mislim da su kvalitetnija ekipa od Bordeauxa a uz sve to igraju pred svojom publikom. Bordeaux nije briljantan gost.

Lyon je prošlu utakmicu vodio 2:0 i 3:1 da bi uz nevjerojantu nesrecu, kao da sam ih ja igrao, izgubili 4:3 u zadnjoj minuti. Biti će maksimalno motivirani kako bi prekinuli lošu seriju rezultata, a sigurno su frustrirani i nesrecom koju imaju u zadnje vrijeme i mislim da je red da se i njima sreca osmjehne...

Santander - Xerez   

http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,1193.0.html#msg6619

Autor analize je Christy

Lyon - Bordeaux 1   (2,40)

Mislim da je koef. odličan i da bi ga trebalo uzeti. Ukoliko Lyon izgubi može se pozdraviti sa titulom što bi za njih bila katastrofa, budući da bi im Bordeaux pobjegao na 8 bodova i sumnjam da bi ga stigli... Mislim da su kvalitetnija ekipa od Bordeauxa a uz sve to igraju pred svojom publikom. Bordeaux nije briljantan gost.

Lyon je prošlu utakmicu vodio 2:0 i 3:1 da bi uz nevjerojantu nesrecu, kao da sam ih ja igrao, izgubili 4:3 u zadnjoj minuti. Biti će maksimalno motivirani kako bi prekinuli lošu seriju rezultata, a sigurno su frustrirani i nesrecom koju imaju u zadnje vrijeme i mislim da je red da se i njima sreca osmjehne...

...hmm..nie mi nekako to sigurno...mislin da ce bordeux danas igrat bunker kako bi uzea bod...po meni ce bit x...

19:00 Atlanta(+9,5) – New Orleans  2@1,85 Germania Sport

Da se ova utakmica igrala prije mjesec dana dok su svi Atlantini igrači bili zdravi mogli bi govoriti da će ovo biti gusta utakmica i mogući prekid serije New Orleansa. Ali , danas je druga priča. Najbolji obrambeni igrač Atlante Jonathan Babineaux sinoć je uhićen zbog posjedovanja marihuane.Iako se očekuje da bi trebao zaigrati ovo je jedna od stvari koja je dodatno narušila već lošu situaciju tj atmosferu unutar momčadi.Babineaux je najskuplje plaćeni igrač te momčadi .Oba Atlantina  QB-a su upitna za danas a TE Pele sigurno neće nastupiti danas zbog svoje prve ozljede ove sezone koju je zaradio prošli tjedan protiv Philadelphie. New Orleans ima rekord  u ligi (12 pobjeda zaredom) i love rekord lige (13 pobjeda). Iako su prošli kolo imali sitnih problema protiv Washingtona mislim da danas u punom sastavu trebaju razmontirati lošu Atlantu sa minimalno 10 razlike. Sretno!

7453 Liver/Arsen/dng-Liverpool Daje 13.12. 17:00 1,25

2173 Lyon/Borde/dng-Lyon Daje 13.12. 21:00 1,25

2213 Paris/StEti/dng-ParisSG Daje 13.12. 17:00 1,15

2433 Milan/Paler/dng-Milan Daje 13.12. 15:00 1,10

2374 Atala/Inter/dng-InterMil Daje 13.12. 15:00 1,10

9644 SpGij/Sevil/dng-Sevilla Daje 13.12. 21:00 1,25

14774 Ingolsta(5,5)-Eisbaren Više 13.12. 14:30 1,50

1519 Atlanta-New Orleans Saints 2 13.12. 19:00 1,20

12088 Chicago(ki)-TampaBay 1 13.12. 23:55 1,45

9673 RacSa/Xerez/dng-RacSantan Daje 13.12. 17:00 1,15

9633 Valla/Malag/dng-Valladol Daje 13.12. 17:00 1,25

TEČAJ 10,1967

ulog: 47,62 Kn + 2,38 Kn (5%MT) = 50,00 Kn

EVENTUALNI DOBITAK [KN] 485,57

dali je uopce moguce da ovo projde

FSV Mainz-VfB Stuttgart

Novopridosli prvoligas dobro se snasao u visokom drustvu i do sada sakupio 23 boda. Odlino igraju na domacem terenu, eto prosloga tjedna Frankfurt prekinuo uspjesnu seriju od pet utakmica bez poraza. Ofenzivni tandem Ivanshitz - Bance odlicno realiziraju napadacki stil igre, ali u obrani ostaje previse rupa sto protivnici uglavnom znaju iskoristiti. Stuttgart ulazi u ovaj mec nakon sto je trenersko mjesto Babela zamijenio svicarac Gross i uspjesno debitirao u pobjedi nad Unireom u utakmici Lige prvaka prije par dana. Iako su napunili posteno gol Rumunja, Stuttgart nije uspio postici pogodak na posljednja tri gostovanja, ali ipak moramo taj pofdatak uzeti sa zadrskom, jer stvari pod novim trenerom izgledaju drugacije, pogotovo sama realizacija. Iako se Stuttgart razigrao Mainz igra odlicno pred svojim navijacima, te zbog otvorene i krajnje ofenzivne igre u obje momcadi treba pokusati odigrati na golove! Iznad 2,5 je najsigurnija varijanta. Sretno!

Podrzavam, ide i na moj listic.

Lyon - Bordeaux 1   (2,40)

lol

Ne znam goks, derbi utakmice najbolje izbjec ili se bar ne kladit na zavrsni ishod. Oba daju gol mozda? Lyon ocito zabija bez problema ali i prima...  ;)

7453 Liver/Arsen/dng-Liverpool Daje 13.12. 17:00 1,25

2173 Lyon/Borde/dng-Lyon Daje 13.12. 21:00 1,25

2213 Paris/StEti/dng-ParisSG Daje 13.12. 17:00 1,15

2433 Milan/Paler/dng-Milan Daje 13.12. 15:00 1,10

2374 Atala/Inter/dng-InterMil Daje 13.12. 15:00 1,10

9644 SpGij/Sevil/dng-Sevilla Daje 13.12. 21:00 1,25

14774 Ingolsta(5,5)-Eisbaren Više 13.12. 14:30 1,50

1519 Atlanta-New Orleans Saints 2 13.12. 19:00 1,20

12088 Chicago(ki)-TampaBay 1 13.12. 23:55 1,45

9673 RacSa/Xerez/dng-RacSantan Daje 13.12. 17:00 1,15

9633 Valla/Malag/dng-Valladol Daje 13.12. 17:00 1,25

TEČAJ 10,1967

ulog: 47,62 Kn + 2,38 Kn (5%MT) = 50,00 Kn

EVENTUALNI DOBITAK [KN] 485,57

dali je uopce moguce da ovo projde

A gledaj za mene je klađenje do 4 para na listicu, sve ostalo je kockanje  ;)

SS Lazio-Genoa CFC ned 15:00 2,40 3,10 2,70       tip 2

pa evo sto se tice ove utakmice prognoziraju poraz lazia znam da je lazio slab avidjet cemo dali i toliko da dozivi poraz  od genoe

lazio je dobio 1:0 a ljudi oće li sevilla dobit

pa znas kako se kaze trebala bi kvalitetniji su ali bio je i milan pa nisu uspijeli gola dati upcm,,,mislim sretno

Za noćne igrače evo par prijedloga:

Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightening  1  4:0

-puno ljudi ovo igra i vidio sam danas jednu veliku uplatu na ovaj par...meni iskustvo govori da će ovaj par biti baš obrnuto, no ipak mislim da ne može svaki put biti na peh stranu...ja sam na svoj listić odigrao 1 na chicago...

Colorado Avalanche - Calgary Flames  3:2

-već 4 utakmice zaredom  Calgary prvu trećinu igra nerješeno, tri puta 0:0 i jednom 1:1...dok s druge strane Colorado koji od zadnjih 20 utakmica u njih 18 je barem zabio ili primio jedan gol u prvom periodu...mislim da bi se to moglo prekinut danas i da bi prvi period mogao završiti nerješeno (odnosno 0:0)...još jedna opcija možda sigurnija je ta da je Calgary u zadnjih 6 utakmcia igrao under 5,5 golova po tekmi, a u tih 6 utakmica su čak 4 puta odigrali 2:1 (izgubili dobili, nebitno)...Kiprusoff dobro brani, za Colorado će braniti Anderson po mom mišljenju jedan od boljih golmana na svijetu i mislim da bi vrlo lako under mogao proći i u ovoj tekmi...za Colorado neće igrati možda i njihov najbolji PP igrač Milan Hejduk pa je i to jedan od argumenata za under na ovoj tekmi

Eto toliko o NHL-u...samo se nadam da neće biti kao prije par dana kada je NHL bio prepun iznenađenja...

SS Lazio-Genoa CFC ned 15:00 2,40 3,10 2,70       tip 2

pa evo sto se tice ove utakmice prognoziraju poraz lazia znam da je lazio slab avidjet cemo dali i toliko da dozivi poraz  od genoe

lazio je dobio 1:0 a ljudi oće li sevilla dobit

Sevilla nije slavila u gostima protiv Sportinga u zadnjih 6 susreta tako da oprez.

jučer sam igrao na sevillu i još nešto i dobio

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use