Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 19.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Srijeda1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Srijeda2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Srijeda3.pngScreenshot_3.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.1. u 19:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Mozda bih stvarno trebao dobro da razmislim da se promenim. Da budem bolji, pristojniji, korisniji po Forum i da ne lupetam previse. Dodao bih, i da pisem analize kao da sam robot, dakle bez emocija, bez strasti, sto se kaze, kao i svi ostali na Forumu. Izbor je sledeci; bicu ono sto jesam, sloboda govora je osnovno ljudsko pravo, a i Forumi sluze da svako iznese svoje misljenje, ili pak, bicu robot, napisacu analizu, kao i svi drugi i dovidjenja, pa makar i zadremao sastavljajuci analizu na takav nacin. Hajde, pokusacu danas da budem ono sto nikada nisam bio, pa ako izdrzim vise od jedne analize, bicu robot.

Andy Murray vs Taro Daniel    AusOpen   jedinica, kvota 1,22  (sreda na cetvrtak)

Kada ne bih bio robot, za ovu analizu bih napisao petnaest stranica analize, a verovatno bih i ovo bio moj predlog za Poslednju Sansu. Gledanje Murray-a i njegovog tenisa je kao da orete zemlju, posle odgledanog njegovog meca, sve vas boli. Ali, ako neko zasluzuje barem petnaest stranica analize jeste Andy. Posebno je zanimljivo sta je sve on uradio poslednjih seset meseci, kakve turnire je igrao i zasto je to radio. Ali, posto cu danas biti robot, napisacu analizu kao i svi ostali "ovo bi skot trebalo da dobije..."

Steve Johnson vs Jannik Sinner    AusOpen   dvojka, kvota 1,13   (sreda na cetvrtak)

Jannika Sinnera sam ja prvi na Forumu predstavio jos oho-hooo i to kada niko nije ni cuo za njega. Za mene osobno veoma zanimljiva osoba, nevezano za tenis, potpuno atipicni predstavnik mladje generacije, koji je na pravom i jedino ispravnom putu, iako po suvom talentu nije ni medju prvih pedeset na Atp Touru. Gledajuci kvotu i ime protivnika, mozda bih i mogao da se slozim da kvota nije vredna rizika, ali cu pobedu italijana svakako staviti u sistemu.

Andrey Rublev vs Ricardas Berankis   AusOpen   jedinica

Kamil Majchrzak vs Alex De Minaur   AusOpen   dvojka

Karen Khachanov vs Benjamin Bonzi   AusOpen   jedinica

Kvote na ova tri mea su stvarno pilicarske, ali posto smo tu raspravu vec zavrsili, i posto smo se dogovorili za sva vremena, da je svaka kvota dobra, pogotovo kada prodje, ostaje samo da odlucim koji mec od ova tri necu odigrati, a najverovatnije cu izbeci Khachanova

Inter vs Empoli    Italijanski Cup

Moja zemaljska kladionica me ljubazno obavestila da je ovo ubedljivo najigraniji par u Evropi, i da ce mi priznati tiket kao dobitan, cak i ako ne dodje jedinica na mecu. Posto ce ovaj par igrati cela Evropa, ostaje samo da svako odluci za sebe; da li da se upecamo, ili da elegantno preskocimo ovaj par. Moj predlog je sledeci; ko igra narodne ili seljacke tikete neka slobodno stavi Inter na tiket, posto ce svakako neki drugi par propasti, a ko stavlja Inter na vise od cetrdeset tiketa, obavezno neka na ponekom stavi i X, cisto da ne dodje do srcanog udara. Inace, Inter ce igrati u sarenom sastavu, mada su i takvi, barem duplo jaci. Prolaz Intera je kvotiran sa 1,10

Fenerbahce vs Zalgiris   Euroleague    jedinica, kvota 1,20 (cetvrtak)

Do cetvrtka ostaje samo da odlucim da li sam vec izbacio pobedu turaka iz mog sireg izbora, ili cu ih tek izbaciti, posto nisu ubedljivi, i verovatno bi igranje na njih, bilo jedno obicno kidanje nerava, ali posto sam danas robot, boli me qurac, ionako pisem bez emocija i strasti, tako da sto bi vecina kolega sa Foruma napisala, "ovo bi turci trebalo da dobiju..."

Alba vs Real Madrid   Euroleague   (cetvrtak)

Veliki bet365 je izbacio osnovnu granicu za over 156,5, ali me brine sto se veliki unibet ne oglasava po ovom mecu, odnosno samo za ovaj mec nisu izbacili ponudu, a post pisem u sredu u 05.45.  Ako ipak ponude neku nepristojnu ponudu i to klizni over sa sto manjom granicom i sto manjom kvotom, verovatno bih prihvatio nepristojnu ponudu, ako je veoma nepristojna. Mislim na igru "over" na mecu. Naravno, do cetvrtka treba videti situaciju sa Covidom, povredama i sl.

Da ne bude zabune, ovo je siri izbor za jos siri sistem, a posto sam danas robot, emocije i strast u analizi su iskljucene. 

Inter - Empoli 1 i 2+ (1.28) bet365

Inter će biti veliki favorit za prolazak u četvrtfinale talijanskog kupa kada večeras ugosti Empolija u osmini. Nerazzurri u ovaj susret ulaze nakon remija bez golova kod Atalante u Seriji A. Bila je to otvorena utakmica koja je završila bez golova, nakon što su i Atalanta i Inter propustili niz dobrih prilika u Bergamu.

Inter bi se, međutim, trebao vratiti na pobjedničke staze u ovom susretu protiv Empolija koji u posljednje vrijeme nije baš u sjajnoj formi. Džeko i društvo ove sezone imaju najbolji napad u Seriji A sa 51 postignutim golom u 21 utakmici. Oni su također branitelji naslova i aktualni lideri lige. Bili su besprijekorni na domaćem terenu sa rekordom od osam pobjeda i dva remija u deset utakmica na Giuseppe Meazzi.

Na drugoj strani imamo Empoli, koji je bez pobjede u pet uzastopnih utakmica u ligi. Primili su četiri gola protiv Milana, tri protiv Lazija i pet protiv Sassuoloa u tri od posljednja četiri kola u Seriji A. To svakako nije obrambena forma koju želite imati pred susret sa aktualnim prvakom. Ovdje očekujem pobjedu Intera i barem dva gola postignuta. Uključen nam je i Early Payout ako igramo u bet365 kladionici i ako Inter povede sa dva gola razlike, naša oklada će autaomtski biti dobitna. Sretno!

Inter: Handanovic; Ranocchia, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Vidal, Vecino, Gagliardini, Dimarco; Correa, Martinez

Empoli: Ujkani; Stojanovic, Romagnoli, Viti, Marchizza; Zurkowski, Asllani, Bandinelli; Bajrami; Cutrone, La Mantia

Screenshot_4.png

Izvor: bet365

Toulouse - Nancy 1 (1.40) bet365

Uprkos tome što je u posljednje vrijeme izgubio vrlo malo bodova, konstatni remiji su spriječili Toulousea da pobjegne na vrhu tabele. U posljednjoj utakmici su odigrali remi od 1-1 na domaćem terenu protiv Paua koji se nalazi na sredini tabele. Osvojivši osam bodova iz posljednjih pet prvenstvenih utakmica, klub je sada drugi u Ligue 2, bod zaostatka za vodećim Sochauxom sa utakmicom manje od njih. Ovo je savršena prilika da preuzmu prvu poziciju.

Screenshot_6.png

Domaćini su samo jednom izgubili kod kuće ove sezone u ligi. Imaju tendemciju da remiziraju dosta utakmica, nakon što su odigrali već osam remija u 20 kola. Međutim, mislim da ovdje ne bi trebali kiksati, s obzirom da igraju protiv posljednjeplasirane momčadi koja ove sezoneima samo jednu pobjedu na gostovanju.

Nancy je bio katastrofalan u svim aspektima igre i kao rezultat toga su daleko od sigurne zone. U posljednjoj utakmici su ostvarili pobjedu protiv Bastije na domaćem terenu, tek treća pobjeda do sada i to preko Antonyja Junga u 90. minuti za 2-1. Ovo je bio prvi put da je momčad izbjegla poraz u pet utakmica u ligi, a ovo im je ujedno i prva pobjeda od studenog. Sada su na dnu tabele sa sedam bodova iza sigurnih pozicija. Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.40. Sretno!

Screenshot_7.png

Montpellier - Troyes 1 (1.75) bet365

Domaćini su bili u impresivnom nizu pobijedivši četiri uzastopne utakmice prije nego što su doživjeli poraz od Strasbourga u posljednjem susretu u ligi. Zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa 31 bodom. Udaljeni su samo dva boda od mjesta koja vode na europska natjecanja, dok imaju i utakmicu manje od Lensa i Monaca na petoj i šestoj poziciji.

Montepllier je u dobrom nizu na domaćem terenu. Pobijedili su sedam od posljednjih deset utakmica u svim natjecanjima. Nisu primili gol u pet od tih deset utakmica. Imaju dobru obranu ove sezone i mislim da mogu do pobjede u ovom susretu po kvoti 1.75 u bet365 kladionici.

Troyes u posljednje vrijeme nije u dobroj formi. Na rubu su zone ispadanja i posljednje četiri utakmice su bez pobjede. Nalaze se na 17. poziciji sa 17 osvojenih bodova. Troyes je izgubio sedam od posljednjih deset gostujućih utakmica u svim natjecanjima. Nisu pobijdili Montpelliera u gostima od 2004. godine. 

Montpellier: Omlin; Souquet, Cozza, Sakho, Ristic; Ferri, Chotard; Mollet, Savanier, Mavididi; Germain

Troyes: Gallon; Salmier, Rami, Palmer-Brown; Ripart, Tardieu, Chavalerin, Chambost, Biancone; Dingome; Rodrigues

Screenshot_8.png

Clermont - Strasbourg 2 (2.15) bet365

Clermont je na rubu zone ispadanja, na 16. poziciji na tabeli sa samo četiri pobjede, šest remija i deset poraza. Primali su dosta golova ove sezone, čak 36 do sada. Clermont će u ovaj susret ući sa lošim raspoloženjem nakon poraza od 4-0 protiv Monaca prošle nedelje. okd kuće je njihova posljednja utakmica protiv Reimsa završila razočaravajućim remijem bez golova. Na domaćem terenu su ove sezone u devet kola ostvarili samo dvije pobjede, dok nemaju pobjede u posljednje četiri utakmice pred svojim navijačima.

S druge strane, Strasbourg očekuje da će nastaviti svoju dosadašnju frmu nakon dvije uzastopne pobjede. Trenutno su na sedmoj poziciji sa 32 boda, samo jedan bod iza mjesta koja vode na europska natjecanja, dok i oni kao i Montpellier imaju utakmicu manje. U posljednje vrijeme su u dobroj formi, imaju četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. U gostima nemaju poraza već četiri uzastopne utakmice. Trenutno su u dobroj formi i sa ovim trenutnim tempom možemo očekivati pobjedu u ovom susretu. Sretno!

Clermont: Djoco; Zedadka, Ogier, Magnin, N'Simba; Gastien, Samed; Rashani, Iglesias, Dossou; Bayo

Strasbourg: Sels; Guilbert, Djiku, Nyamsi, Perrin, Caci; Sissoko, Bellegarde, Thomasson; Ajorque, Diallo

Screenshot_9.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use