Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.1.2022.

Goksim

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Juventus vs Sampdoria    Cup Italia    Juventus prolazi dalje, kvota 1,20 (utorak)

Ako ne racunam administratore, drugoligase, kolege koje su ubedjeni da je coban iz Rosarija koristan igrac, kao i sve kolege koji misle da je slucaj Djokovic politicki problem, a ne principijelni, moji najveci neprijatelji na Forumu su svakako kolege koje su protiv malih kvota. Znate one stare price tipa, “male kvote nisu isplative”, “svako moze da pogodi malu kvotu”, “male kvote nisu vredne rizika”... bla bla bla ... tra-la-laaaaa. Potom, kao i uvek, dodje realan zivot i takmicenje Poslednja Sansa i od trideset ucesnika, tek jedan i po kolega postavi kvotu vecu od 1,30 i to bude takvo iznenadjenje, da moramo da proveravamo da li se radi o nekakvoj dojavi, kada je kvota toliko visoka. Danas je poslednji put da koristim termin “male kvote”i time zauvek zavrsavamo sa raspravama da li postoje male i visoke kvote, ili su ipak sve kvote dobre, pogotovo kada prodju. Za konacni zavrsetak rasprave o malim ili velikim kvotama, koristicu samo cinjenice. Koristicu veliki unibet, kao primer. Recimo da vam padne na pamet da uplatite veceras tiket sa igrom “konacni pobednik”. Igrate na velika imena, bez obzira sto ne stoje najbolje na tabelama u svojim nacionalnim takmicenjima, dakle, ManUtd osvaja Premier League (kvota 251,00), Barcelona osvaja La Ligu (kvota 51,00) i Juventus osvaja Serie A po kvoti 28,00. Predpostavimo da, finansijski, ne stojite bas najbolje, pa ste odlucili da uplatite samo 100 eura. Pretpostavimo da se ipak desi nekakvo cudo i ManUtd, Barcelona i Juventus osvoje svoja prvenstva, jer kada je mogao jedan Leicester, zasto ne bi mogli ManUtd, Barcelona i Juventus. Kvota na ova tri velika kluba je trenutno kod unibet 358428,00 sto znaci da bi na uplatu od 100 eura, na kraju sezone zaradili 35.842.800 eura, dakle i slovima tridesetipetmiliona eura, bez onih 800.000 eura koje cemo dati u humanitarne svrhe. E sada, dolazim ja, i predlazem da na ta tri para, dodamo i Juventus prolazi dalje (u Kupu) po bednoj kvoti od 1,20. Vi naravno kazete da male kvote nisu isplative, ali posto se ja ne slazem, ipak se nekako nagodimo, te stavimo na tiket i da Juventus prolazi dalje u Kupu. Sve naravno prodje, i zahvaljujuci meni, umesto 35.842.800 eura, lagano zaradimo 43.011.360 eura, ili sedammiliona eura vise i to samo zahvaljujuci maloj bednoj kvoti od 1,20. Dakle, kolege, zavrsavamo sa raspravama za sva vremena, ako vama sedammiliona eura i to zahvaljujuci kvoti od 1,20 ne bi promenilo zivot, onda neka ide kladjenje u qurac. I to igrajuci, ne na bilo koga, vec na ManUtd, Barcelonu i Juventus. Iako sam jos odavno odlucio, da je za mene, Juve do kraja sezone NoBet, ipak sam danas promenio stav, i to ce biti moj predlog za Poslednju Sansu. Ovo je analiza za dnevnu temu, ali i za Poslednju Sansu, a predlog cu prebaciti u topic u toku jutra. U trenutku dok pisem post, a sada je utorak 05.50 sve kladionice drze kvotu od 1,20 i unibet, i bet365, kao i WilliamHill

Armani Milano vs Alba Euroleague jedinica, kvota 1,18 (utorak)

Dve potpuno razlicite ekipe, razlicitih ambicija, razlicitog ulaganja, razlicitih rostera, a pogotovo razlicitih nivoa kvaliteta trenera. Armani Milano trenutno sesti na tabeli, ali sa utakmicom manje i verovatno pobedom manje od trenutno treceplasiranog Olympiacosa, sa 11 pobeda i sest poraza, dok je Alba treca od nazad, odnosno sesnaesta na tabeli sa sest pobeda i 11 poraza. Ako igraci domace ekipe udju opusteno u mec, ili ako ih bude boleo qurac ako nesto na mecu podje po qurcu, ovde ce biti svasta. Na srecu, na klupi domacih sedi trenercina, pa se nadam da ce ovo biti jedinica kao kuca. Inace, Armani je 11.01. dobio Barcelonu kod kuce u jednom pravom trenerskom remek-delu, u utakmici koju cu dugo pamtiti, i bilo bi pravo pucanje sebi u noge, da nakon onakve pobede u gostima, danas Armani izgubi kod kuce. Alba je otpad od tima, ali igranje protiv njih je kao odlazak kod stomatologa, treba samo da odete do njih, obavite to zasto ste dosli, i da ih oterate u tri pic*#*ke materine (stomatologe).

Partizan vs Hamburg Towers Eurocup jedinica kao kuca, kvota 1,12 (utorak)

Da, kvota je pilicarska, ali to o kvotama smo vec raspravili, zar ne? Ko kaze da male kvote nisu isplative, uvek moze da odigra dvojku na ovom mecu, po kvoti od 7,50

Basilashvili/Kecmanovic vs Ram/Salisbury AusOpen, dvojka kao kuca, kvota 1,14 (sreda na cetvrtak)

Ram/Salisbury su me srusili u Poslednjoj Sansi na nacin da nisam mogao da dodjem sebi dva dana koliko me je sve bolelo. Na turniru Adelaide su bili prvi nosioci, u prvom kolu su bili slobodni, a onda su izgubili od nekih cobana u jednom neverovatnom mecu. Pred pocetak meca, kvota na prve nosioce je bila 1,06, a nakon prvog seta koji su dobili, kvota je bila 1,02. Sve ostalo je istorija. Sada je doslo vreme da mi sve vrate, i novac i izgubljeno vreme, a pogotovo iskidane nerve.

Kolega @unkdy ulazi medju najboljih tri na kraju sezone druge lige Poslednje Sanse, kvota 1,22

Kolega @vjekos ulazi medju najboljih tri na kraju sezone druge lige Poslednje Sanse, kvota 1,30

Kolega @BoskoBuha ulazi medju najboljih tri na kraju sezone druge lige Poslednje Sanse, kvota 1,33

Pre nego sto napisem analizu za ove predloge, najpre da vam opisem jednu moju prosecnu sedmicu. Ona pocinje u noci nedelja na ponedeljak, najcesce oko 02.00. Tada pocinjem da radim na mom predlogu za Poslednju sansu. To sve traje do utorka oko 13.00, bez spavanja, naravno, kada i postavim svoj predlog. U utorak popodne, sav slomnjen, sastavljam tikete za svoje licno kladjenje. Vec u utorak uvece, pocinjem pripremu svog predloga za Poslednju Sansu od weekenda, a koja traje, bez spavanja sve do subote. Subota popodne je, opet vreme kada se najvise kladim, sto znaci da ni tada nema spavanja. Na sve ovo dodajte i gledanje utakmica, pisanje analiza, citanje novosti, pracenje rezultata, kao i navijanje da predlozi administratora padnu. O pracenju sta se desava medju drugoligasima, a druga liga je vise nego spektakularna, bolje i da ne govorim. Dakle, da dan traje vise od 24 sata, a sedmica vise od sedam dana, ja opet ne bih mogao da se pokupim sa vremenom. Pre dva dana jedan kolega sa Foruma mi je ljubazno i dobronamerno preporucio da bi mi bilo bolje da nadjem sebi curu/zenu pa da se na njoj ispusim. Ovo naravno i sam sebi zelim, i to od srca. Problem je sto kolega nije napisao kako bi ta cura/zena trebalo da izgleda, a da uspe da mi pruzi vise, ili barem isto, od onoga sto mi pruza Forum i Poslednja Sansa? Forum i Poslednja Sansa, i to obe lige mi pruzaju emocije, strast, adrenalin i uzbudjenje koje ni jedna cura/zena nikada nece, ili je ja bar jos nisam nasao. Ako, cak i teoretski receno, postoji cura/zena koja bi bila u stanju da mi priusti orgazam barem istog inteziteta, ako ne i jaceg, od onoga koji dozivim kada mi prodje predlog u Poslednjoj Sansi, ili kada administratorima padne, mozda bih i poslusao mudri, ljubazni i dobronamerni savet kolege sa Foruma. Ako cak i postoji takav orgazam, on sigurno ne traje vremenski duze od onog mog iz Poslednje Sanse. Savet da je bolji orgazam gde cu se ispusiti na curi/zeni, od onoga u Poslednjoj Sansi, moze da napise samo neko ko nikada nije igrao Poslednju Sansu, i ko nikada nece razumeti sta se sve tamo desava.

Svetske kladionice jos nisu izbacile kvote, za Antepost kladjenje u drugoj ligi Poslednje Sanse. Da postoji kladjenje, unutar kladjenja, ja bih odigrao na ova tri ucesnika druge lige Poslednje Sanse, da ce na kraju sezone biti medju tri najbolja. Kvote, sam naravno postavio ja, a ovaj post cu svakako zapamtiti, da mogu da se kurcim na kraju sezone. Ovo je samo moja procena, to je barem jasno, i vise sluzi da testiram sebe i svoju pamet, nego sto je realna i sigurna stvar. Kolega koji bolje stoji na tabeli od ova tri ucesnika, ili barem dvojice, ne bi trebao da procenu shvati licno. Isto je i sa mnom, ne stojim bas najbolje na tabeli prve lige, ali sebe vidim kao najveceg favorita. Inace, samo da napomenem svim ucesnicima spektakularne Poslednje Sanse, da ima da se igra jos oho-hoooo, do kraja sezone. Do kraja sezone ima da postavljamo jos 36 predloga, zavrsnica ce biti “ko prezivi, pricace kako je bilo”, a vi meni recite, molim vas, u ovakvoj zavrsnici, gde da nadjem vreme za curu/zenu pa da se na njoj ispusim.

Real Betis - Alaves 1 (1.50) bet365

Betis je iznenađujuće bio jedna od najboljih momčadi u ligi ove sezone i sa pravom su u posjedu trećeg mjesta. No, put naprijed im neće biti lagan. Branitelj naslova Atletico Madrid, zatim Real Sociedad i podmlađena Barca su bod i dva ispod njih, tako da će momčad morati nastaviti pobjeđivati kako bi ove ekipe držala podalje.

Screenshot_41.png

Izvor: bet365

Betis je odigrao remi od 1-1 u gostima protiv Rayo Vallecana u posljednjem kolu. Također su bili neporaženi u devet od posljednjih 12 utakmica, a od kolovoza su na domaćem terenu izgubili samo dva puta. Jedan od ova dva poraza dogodio se protiv drugoplasirane Seville.

U međuvremenu je Alaves bio jedan od najgorih u La Ligi ove sezone, a trenutno se nalaze u zoni ispadanja. U dugom su nizu bez pobjede i imali su jedan od najgorih napada do sada. Dakle, u posljednje vrijeme su bili totalni neuspjeh na gostovanju, a da stvar bude još gora, imaju katastrofalan međusobni omjer protiv Betisa.

Alaves je u proteklom tjednu odigrao remi bez golova na domaćem terenu protiv Athletic Bilbaoa. Oni su u nizu od sedam utakmica bez pobjede, a od siječnja 2021. godine pobijedili su samo tri puta na gostovanjima. Jedna od tih pobjeda je bila protiv momčadi iz niže lige, dok su druge dvije stigle protiv 19-plasiranog Cadiza i 16-plasiranog Elchea. Ovdje očekujem pobjedu Real Betisa po kvoti 1.50 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout, te ako domaćin povede sa dva gola razlike, naša oklada će autaomtski biti dobitna. Sretno svima!

Real Betis: Silva; Sabaly, Gonzalez, Pezzella, Ruiz; Rodriguez, Carvalho; Canales, Fekir, Juanmi; Iglesias

Alaves: Pacheco; Aguirregabiria, Miazga, Rodriguez, Duarte; Jason, Moya, Garcia, Rioja; Joselu, De la Fuente

Screenshot_40.png

Fulham - Birmingham 1 (1.25) bet365

Fulham se popeo na vrh tabele i čini se da su spremni ići do kraja. Njihov je cilj očito ući u Premier ligu na kraju sezone, ap bi kao takvom bilo dovoljno čak i drugo mjesto. Ali momčad bi htjela igrati na sigurno i otići na prvu poziciju, te osvojiti i naslov prvaka. Zabijaju dosta golova, posebno na domaćem terenu gdje imaju sjajan niz.

Screenshot_43.png

Fulham je u posljednjem kolu zabilježio pobjedu od 6-2 kod kuće protiv Bristol Cityja, a neposredno prije toga su zabilježili pobjedu od 0-7 u gostima protiv Readinga. Oni su u nizu od tri pobjede, a izgubili su samo jednom u posljednjih 15 utakmica.

Što se tiče Birminghama, jedna su od najslabijih momčadi u prvenstvu. U dugom su nizu bez pobjede, dok primaju i dosta golova. Bili su u zabrinjavajućem nizu na gostovanjima odmah od početka sezone. U prošlom susretu su odigrali remi protiv Prestona. Birmingham je u nizu od šest utakmica bez pobjede, dok je tako bilo i u devet od prethodnih deset mečeva. Ovo bi trebala biti rutinska pobjeda Fulhama, koji će sa nova tri boda učvrstiti svoje mjesto na vrhu tabele. I ovdje nam je također uključen Early Payout ako igramo na bet365 kladionici. Sretno!

Fulham: Rodak; Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson; Cairney, Reed; Wilson, Carvalho, Kebano; Mitrovic

Birmingham City: Etheridge; Mengi, Roberts, Friend; Colin, Gardner, James, Sunjic, Pedersen; Hogan, Hernandez

Screenshot_42.png

St. Pauli - Dortmund 2 (1.30) bet365

St. Pauli je trenutno najbolja momčad u 2. Bundesligi. Smješteni su na vrh tabele i glavni su kandidati za osvajanje naslova na kraju sezone. Međutim, nisu imali sreće u kupu, s obzirom da su izvukli Borussiju Dortmund, koja je apsolutno najbolja momčad u cijeloj Njemačkoj - zajedno sa Bayernom. St. Pauli doživljava blagi gubitak forme. Nalaze se u nizu od tri susreta bez pobjede, a tako je bilo i u sedam od posljednjih deset utakmica.

Dortmund je u odličnom nizu i zabija dosta golova u posljednje vrijeme. U ovoj utakmici će izgleda igrati sa skoro pa najboljom postavom, te stoga vjerujem da mogu do pobjede po kvoti 1.30 u bet365 kladionici. Pored svega toga, Bayern više nije u konkurenciji za DFB Pokal, tako da će ovo biti sjajna prilika za Haalanda i društvo da osvoje kup.

Dortmund je upravo upisao pobjedu od 5-1 protiv Freiburga, a također su zabili dva ili više glova u sedam od prethodnih osam utakmica. Pored toga imaju i samopouzdanje da su najbolja momčad koja je ostala u ovom kupu nakon eliminacije Bayerna i što je dobra stvar imaju dobar međusobni omjer protiv St. Paulija tijekom posljednjih godina. Stoga ovdje očekujem pobjedu Dortmunda.

Pauli: Smarsch – Zander, Ziereis (c), Medic, Paqarada – Irvine, Aremu, Hartel – Buchtmann – Dittgen, Burgstaller

Dortmund: Hitz – Wolf, Akanji, Pongracic, Schulz – Bellingham, Witsel – Brandt, Reus (c), Hazard – Haaland

Screenshot_44.png

prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

Juventus vs Sampdoria    Cup Italia    Juventus prolazi dalje, kvota 1,20 (utorak)

Ako ne racunam administratore, drugoligase, kolege koje su ubedjeni da je coban iz Rosarija koristan igrac, kao i sve kolege koji misle da je slucaj Djokovic politicki problem, a ne principijelni, moji najveci neprijatelji na Forumu su svakako kolege koje su protiv malih kvota. Znate one stare price tipa, “male kvote nisu isplative”, “svako moze da pogodi malu kvotu”, “male kvote nisu vredne rizika”... bla bla bla ... tra-la-laaaaa. Potom, kao i uvek, dodje realan zivot i takmicenje Poslednja Sansa i od trideset ucesnika, tek jedan i po kolega postavi kvotu vecu od 1,30 i to bude takvo iznenadjenje, da moramo da proveravamo da li se radi o nekakvoj dojavi, kada je kvota toliko visoka. Danas je poslednji put da koristim termin “male kvote”i time zauvek zavrsavamo sa raspravama da li postoje male i visoke kvote, ili su ipak sve kvote dobre, pogotovo kada prodju. Za konacni zavrsetak rasprave o malim ili velikim kvotama, koristicu samo cinjenice. Koristicu veliki unibet" rel="external">unibet, kao primer. Recimo da vam padne na pamet da uplatite veceras tiket sa igrom “konacni pobednik”. Igrate na velika imena, bez obzira sto ne stoje najbolje na tabelama u svojim nacionalnim takmicenjima, dakle, ManUtd osvaja Premier League (kvota 251,00), Barcelona osvaja La Ligu (kvota 51,00) i Juventus osvaja Serie A po kvoti 28,00. Predpostavimo da, finansijski, ne stojite bas najbolje, pa ste odlucili da uplatite samo 100 eura. Pretpostavimo da se ipak desi nekakvo cudo i ManUtd, Barcelona i Juventus osvoje svoja prvenstva, jer kada je mogao jedan Leicester, zasto ne bi mogli ManUtd, Barcelona i Juventus. Kvota na ova tri velika kluba je trenutno kod unibet" rel="external">unibet 358428,00 sto znaci da bi na uplatu od 100 eura, na kraju sezone zaradili 35.842.800 eura, dakle i slovima tridesetipetmiliona eura, bez onih 800.000 eura koje cemo dati u humanitarne svrhe. E sada, dolazim ja, i predlazem da na ta tri para, dodamo i Juventus prolazi dalje (u Kupu) po bednoj kvoti od 1,20. Vi naravno kazete da male kvote nisu isplative, ali posto se ja ne slazem, ipak se nekako nagodimo, te stavimo na tiket i da Juventus prolazi dalje u Kupu. Sve naravno prodje, i zahvaljujuci meni, umesto 35.842.800 eura, lagano zaradimo 43.011.360 eura, ili sedammiliona eura vise i to samo zahvaljujuci maloj bednoj kvoti od 1,20. Dakle, kolege, zavrsavamo sa raspravama za sva vremena, ako vama sedammiliona eura i to zahvaljujuci kvoti od 1,20 ne bi promenilo zivot, onda neka ide kladjenje u qurac. I to igrajuci, ne na bilo koga, vec na ManUtd, Barcelonu i Juventus. Iako sam jos odavno odlucio, da je za mene, Juve do kraja sezone NoBet, ipak sam danas promenio stav, i to ce biti moj predlog za Poslednju Sansu. Ovo je analiza za dnevnu temu, ali i za Poslednju Sansu, a predlog cu prebaciti u topic u toku jutra. U trenutku dok pisem post, a sada je utorak 05.50 sve kladionice drze kvotu od 1,20 i unibet" rel="external">unibet, i bet365 online kladionica" rel="external">bet365, kao i WilliamHill online kladionica" rel="external">WilliamHill

Armani Milano vs Alba Euroleague jedinica, kvota 1,18 (utorak)

Dve potpuno razlicite ekipe, razlicitih ambicija, razlicitog ulaganja, razlicitih rostera, a pogotovo razlicitih nivoa kvaliteta trenera. Armani Milano trenutno sesti na tabeli, ali sa utakmicom manje i verovatno pobedom manje od trenutno treceplasiranog Olympiacosa, sa 11 pobeda i sest poraza, dok je Alba treca od nazad, odnosno sesnaesta na tabeli sa sest pobeda i 11 poraza. Ako igraci domace ekipe udju opusteno u mec, ili ako ih bude boleo qurac ako nesto na mecu podje po qurcu, ovde ce biti svasta. Na srecu, na klupi domacih sedi trenercina, pa se nadam da ce ovo biti jedinica kao kuca. Inace, Armani je 11.01. dobio Barcelonu kod kuce u jednom pravom trenerskom remek-delu, u utakmici koju cu dugo pamtiti, i bilo bi pravo pucanje sebi u noge, da nakon onakve pobede u gostima, danas Armani izgubi kod kuce. Alba je otpad od tima, ali igranje protiv njih je kao odlazak kod stomatologa, treba samo da odete do njih, obavite to zasto ste dosli, i da ih oterate u tri pic*#*ke materine (stomatologe).

Partizan vs Hamburg Towers Eurocup jedinica kao kuca, kvota 1,12 (utorak)

Da, kvota je pilicarska, ali to o kvotama smo vec raspravili, zar ne? Ko kaze da male kvote nisu isplative, uvek moze da odigra dvojku na ovom mecu, po kvoti od 7,50

Basilashvili/Kecmanovic vs Ram/Salisbury AusOpen, dvojka kao kuca, kvota 1,14 (sreda na cetvrtak)

Ram/Salisbury su me srusili u Poslednjoj Sansi na nacin da nisam mogao da dodjem sebi dva dana koliko me je sve bolelo. Na turniru Adelaide su bili prvi nosioci, u prvom kolu su bili slobodni, a onda su izgubili od nekih cobana u jednom neverovatnom mecu. Pred pocetak meca, kvota na prve nosioce je bila 1,06, a nakon prvog seta koji su dobili, kvota je bila 1,02. Sve ostalo je istorija. Sada je doslo vreme da mi sve vrate, i novac i izgubljeno vreme, a pogotovo iskidane nerve.

Kolega @unkdy ulazi medju najboljih tri na kraju sezone druge lige Poslednje Sanse, kvota 1,22

Kolega @vjekos ulazi medju najboljih tri na kraju sezone druge lige Poslednje Sanse, kvota 1,30

Kolega @BoskoBuha ulazi medju najboljih tri na kraju sezone druge lige Poslednje Sanse, kvota 1,33

Pre nego sto napisem analizu za ove predloge, najpre da vam opisem jednu moju prosecnu sedmicu. Ona pocinje u noci nedelja na ponedeljak, najcesce oko 02.00. Tada pocinjem da radim na mom predlogu za Poslednju sansu. To sve traje do utorka oko 13.00, bez spavanja, naravno, kada i postavim svoj predlog. U utorak popodne, sav slomnjen, sastavljam tikete za svoje licno kladjenje. Vec u utorak uvece, pocinjem pripremu svog predloga za Poslednju Sansu od weekenda, a koja traje, bez spavanja sve do subote. Subota popodne je, opet vreme kada se najvise kladim, sto znaci da ni tada nema spavanja. Na sve ovo dodajte i gledanje utakmica, pisanje analiza, citanje novosti, pracenje rezultata, kao i navijanje da predlozi administratora padnu. O pracenju sta se desava medju drugoligasima, a druga liga je vise nego spektakularna, bolje i da ne govorim. Dakle, da dan traje vise od 24 sata, a sedmica vise od sedam dana, ja opet ne bih mogao da se pokupim sa vremenom. Pre dva dana jedan kolega sa Foruma mi je ljubazno i dobronamerno preporucio da bi mi bilo bolje da nadjem sebi curu/zenu pa da se na njoj ispusim. Ovo naravno i sam sebi zelim, i to od srca. Problem je sto kolega nije napisao kako bi ta cura/zena trebalo da izgleda, a da uspe da mi pruzi vise, ili barem isto, od onoga sto mi pruza Forum i Poslednja Sansa? Forum i Poslednja Sansa, i to obe lige mi pruzaju emocije, strast, adrenalin i uzbudjenje koje ni jedna cura/zena nikada nece, ili je ja bar jos nisam nasao. Ako, cak i teoretski receno, postoji cura/zena koja bi bila u stanju da mi priusti orgazam barem istog inteziteta, ako ne i jaceg, od onoga koji dozivim kada mi prodje predlog u Poslednjoj Sansi, ili kada administratorima padne, mozda bih i poslusao mudri, ljubazni i dobronamerni savet kolege sa Foruma. Ako cak i postoji takav orgazam, on sigurno ne traje vremenski duze od onog mog iz Poslednje Sanse. Savet da je bolji orgazam gde cu se ispusiti na curi/zeni, od onoga u Poslednjoj Sansi, moze da napise samo neko ko nikada nije igrao Poslednju Sansu, i ko nikada nece razumeti sta se sve tamo desava.

Svetske kladionice jos nisu izbacile kvote, za Antepost kladjenje u drugoj ligi Poslednje Sanse. Da postoji kladjenje, unutar kladjenja, ja bih odigrao na ova tri ucesnika druge lige Poslednje Sanse, da ce na kraju sezone biti medju tri najbolja. Kvote, sam naravno postavio ja, a ovaj post cu svakako zapamtiti, da mogu da se kurcim na kraju sezone. Ovo je samo moja procena, to je barem jasno, i vise sluzi da testiram sebe i svoju pamet, nego sto je realna i sigurna stvar. Kolega koji bolje stoji na tabeli od ova tri ucesnika, ili barem dvojice, ne bi trebao da procenu shvati licno. Isto je i sa mnom, ne stojim bas najbolje na tabeli prve lige, ali sebe vidim kao najveceg favorita. Inace, samo da napomenem svim ucesnicima spektakularne Poslednje Sanse, da ima da se igra jos oho-hoooo, do kraja sezone. Do kraja sezone ima da postavljamo jos 36 predloga, zavrsnica ce biti “ko prezivi, pricace kako je bilo”, a vi meni recite, molim vas, u ovakvoj zavrsnici, gde da nadjem vreme za curu/zenu pa da se na njoj ispusim.

I bez obzira sto ti je dao savijet ti si i dalje isti jer pazi napises glupost da  slavimo Novakovo protjerivanje zasto bi itko to slavio i cemu to nije tome mjesto ovde da govoris drzi se sporta !!! i bas ti koji govoris da slavimo Novakovo protjerivanje navijas za tudu nesrece da padnu adminima prijedlozi ne kuzim kakva glava treba bit za takvo razmisljanje zar nebi bilo ljepo da se svima zeleni da su svi u plusu . . . 

Dobar dan dobri ljudi, za danas sam spremio 2kv, po meni pre realan dabl, i uz malo srece idemo po para :)

20:45 Fulham - Birmingham 1

20:45 AFC Rushden & Diamonds - Needham 3+

uk.kv 2.10

Izvinite, ali nemam vremena za vecu analizu, uglavno Fulham igra(bar po meni) najbolji fudbal u ligi, trenutno su 1vi sa 51 bod, i pritom igraju vrlo napadacki fudbal.Imaju sjajnog Mitrovica u napadu, koji je vec zabio 27 golova a ima jos dosta da se igra.Dolazi im Birmingham prosjek ekipa, koja se bori za opstanak.Razlika izmedju ova dva kluba je ni manje ni vise  23 boda.Gost je u uzasnoj formi, te na zadnjih 5 tekma uzeo samo 2 boda.Ako bude sve kako treba, Mitrovic i ekipa dobijaju to lagano

Drugi par je engleska South Central Division gde igram 3+.Svi znate da u ovim ligama prsti od golova.Afc na 24 utakmica zabio 32 a primili 30, dok gost na 21 utak zabili 38 primili 34..Imaju napad ali odbrana boli glava.Do sada su igrali 4x, 1:5,2:1,1:2,2:2..Ocekujem dosta golova, prilicno sam siguran da ce biti i GG ali ovo mi je nesto sigurnija varijanta..

Neki dodatni predlozi

18:00 Island - Madjarska T2 27,5+ 1.85

20:30 Nizozemska - Portuga K.Smits 7,5+ 1.70

Opelka je mladi američki igrač koji je na veliku scenu dospio prije 3 godine kada je i prvi put ušao u top 100. Jedan je od najvisočijih igrača na touru te mu je najveće oružje servis te spade u grupu igrača koji većinom igraju Serve & Volley te rijetko gube servis.    Koepfer se kroz karijeru odlično snalazio protiv visok, serve&volley igrača jer njegovi kick servisi tjeraju visoke igrače da budu nešto više van terena prilikom returna što on koristi za napad u nebranjeno polje a inače serve & volley igrači nisu velike atlete i izuzetno im je teško igrati protiv ove kombinacije. Over gemova 39.5

Oscar Otte je nakon odlične prethodne sezone uspio ući u top 100 igrača po prvi put u karijeri. Na hardu je bio zaista sjajan, osvojio je tri Challengera a osim toga je odigrao odlično na nekoliko ATP turnira. Otte je igrač kome je izuzetno teško oduzeti servis a sa druge strane Sonego će biti taj koji će dominirati sa osnovne linije. Ipak, da Otte nije lagan zadatak za Sonega mogli smo vidjeti na US Openu prošle godine kada ga je Otte izbacio sa 3:1 u setovima. U tom meču smo vidjeli čak tri tie brakea. Za očekivati je da i danas vidimo veliku borbu i jedan neizvjestan meč koji može otići na obje strane. Over gemova 36.5 

Opelka-Koepfer over 39.5 1.85 

Otte-Sonega over 36.5 1.74

Kv. 3.22           SRETNO SVIMA 🍻

Nemojte zaboravit da je Chelsea večeras 😊 teško da ide Kovačić dva kola za redom al dobra je kvota. 

Kovačić yellow card YES 4.25 😎

Pozdrav

1xbet

Nizozemska-Portugal

vise od 7.5 iskljucenja, kvota 1.642

Istu okladu sam igrao i na dvije danasnje utakmice koje su vec zavrsile i proslo je.

Nizozemska radi u prosjeku u dosadasnje dvije tekme 5.5 iskljucenja, a Portugal 5, sto daje zbroj od 10.5.

Plus okladi je, sto su obje ekipe  u igri za prolaz, te ocekujem cvrstu i neizvjesnu utakmicu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use