Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 28 - 18.1.-20.1. (Uto-Čet)

Recommended Posts

prije 2 sati, Guts1950 said:

Posto je tema za drugu ligu zakljucana, a @IzudinB nije se udostojio barem odgovorit na upite o (ne)prihvacanju par Seraing - Royal Union SG kojim sam greskom stavio 1 sa kvotom 1.4, stavljam ovdje. Naravno kvota nije bila 1.4 na 1 nego na 2, ali to je manje bitno. Bitno je da sam pronasao caku, a to je da je utakmica prekinuta u nedilju (0:2) na poluvremenu zbog magle te je nastavljena danas (zavrsilo 0:4). Nekom igrom slucaja jedino za ovaj par nisam stavio iz koje kladione, a to je uvijek do sada bila bet365 online kladionica" rel="external">bet365. Ovako se oni izjasnjavaju po odgodenim i prekinutim utakmicama:

If a match is cancelled, your placed stake will be refunded. If a match is postponed, it will be considered as a non-runner, unless the match is played within the same week of its initial date (ending on Sunday).

Mislim da je posteno da se par priznat kao pogodeni zbog kvote (sto mozda i nije uredu jer ipak sam falia napisat) ili ce mi se dat prilika da igram dva para u sljedecem kolu. Upadam u pravilo natjecanja:

10.7. Ukoliko je utakmica z koju je sudionik natjecanja prijavio tip odgođena u sljedećem će kolu sudionik natjecanja imati pravo prijaviti dva tipa, prema svim ranije navedenim pravilima, kako bi zbog pravičnosti imao isti broj prognoza kao i drugi članovi. 

Tvoj tip je pogođen, s obzirom da si stavio kvotu 1.4 i stavio si keca, što je naravno nemoguće, jer je na domaćine kvota bila preko 8.50. Očigledno je greška u pitanju tako da ćemo ti priznati ovaj par. Molim te samo od sada pazi da se takve stvari ne događaju. Dva puta provjerite što ste napisali to je par sekundi posla. Sretno.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use