Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 12 12 2009

jaksa

Recommended Posts

svaka cast na prognozi i pronalasku greske ja na zaslost ne stignem imam blizance koji su stari 2 tjedna pa njima vise vremena moram posvetiti evo tek sada mogu do kladionice a pred nosom mi je

Čestitke na nedavnim prinovama u obitelji  ;)

Barcelona - Espanyol

Ovdje bi pozvao na oprez.  Barcelona bi trebala dobiti ali za 1,20 to nije za igrati. To je gradski derbi, Barcelona za par dana mora igrati na svjetskom klupskom natjecanju i pitanje dali će biti rotiranja i odmaranja igraca, a uz sve to navodno i Messi neće igrati...

1214 HV 71-Färjestad 1 12.12. 16:00 1,80

1212 Djurgarden-Södertälje 1 12.12. 16:00 1,55

1199 Ottawa-Carolina Hurric. 1 12.12. 23:55 1,90

1198 Toronto-Washington Capit. 2 12.12. 23:55 2,20

1150 FMP Železnik-HKK Široki 1 12.12. 18:00 1,50

1154 KK Hemofarm-KK Zagreb 1 12.12. 18:00 1,35

TEČAJ 23,6160

ovo je cisto iz zabave a i necini mi se tako los listic

Barcelona - Espanyol

Ovdje bi pozvao na oprez.  Barcelona bi trebala dobiti ali za 1,20 to nije za igrati. To je gradski derbi, Barcelona za par dana mora igrati na svjetskom klupskom natjecanju i pitanje dali će biti rotiranja i odmaranja igraca, a uz sve to navodno i Messi neće igrati...

A onda se igra X2 il da nece dobit barca hendiem bar probat hmm

Valencia - Real Madrid 2(Samo Kaka i Ronaldo nema da igraat...site drugi se spremni...A veruvam deka Van der Vaart,Granero i Higuain mozat dostojno da gi zamenat)

Werder - Schalke 1(Werder na domasen teren igra odlicno. a Schalke e eden od nivnite konkurenti za titula....A vakvite naptrevari na domase teren mora da se dobivaat)

Bolton - Man City  2(mislam deka posle nekolku katastrofalni izdanija...Redno vreme e i City da pobedi. Razlikata vo kvalitetot e ogromna)

Bari - Juventus  2(Posle sokot vo LS, mislam deka ovoj natprevar ke se igra za navivacite, za da im se dokaze deka Natprevarot so Bayern bese samo los den.)

Arbroath - Stirling A.  2(Stirling e tim koj sto se bori za promocija vo povisoka liga...a Arbroath e tim od dnoto.....Kvalitetot ke go kaze svoeto)

Watford - Derby 1 ( Derby igra katastrofalno na gosti ovaa sezona...Zatoa prednost mu davam na Watford)

Sto ke kazete?

Barcelona - Espanyol

..ma nebi smila kiksat barcelona...nzn

Barcelona - Espanyol

..ma nebi smila kiksat barcelona...nzn

Ma znam da ne bi ali X2 je 4.50. Ja ovaj par uopce nisam igro. Takve izbjegavam al ak bi nest probo onda bi single X za manje novce pa kud puklo. Al ima boljih parova danas  ;)

BTW ne znam zast ste svi navalili na juventus, real madrid i werder, tesko da ce proci, pogotovo sva 3

Valencia - Real Madrid 2(Samo Kaka i Ronaldo nema da igraat...site drugi se spremni...A veruvam deka Van der Vaart,Granero i Higuain mozat dostojno da gi zamenat)

Werder - Schalke 1(Werder na domasen teren igra odlicno. a Schalke e eden od nivnite konkurenti za titula....A vakvite naptrevari na domase teren mora da se dobivaat)

Bolton - Man City  2(mislam deka posle nekolku katastrofalni izdanija...Redno vreme e i City da pobedi. Razlikata vo kvalitetot e ogromna)

Bari - Juventus  2(Posle sokot vo LS, mislam deka ovoj natprevar ke se igra za navivacite, za da im se dokaze deka Natprevarot so Bayern bese samo los den.)

Arbroath - Stirling A.  2(Stirling e tim koj sto se bori za promocija vo povisoka liga...a Arbroath e tim od dnoto.....Kvalitetot ke go kaze svoeto)

Watford - Derby 1 ( Derby igra katastrofalno na gosti ovaa sezona...Zatoa prednost mu davam na Watford)

Sto ke kazete?

Kaka i Ronaldo su cijeli Real!!!!

Juventus danas nemože ni u filmovima proći vruće gostovanje u Bariu!

Valencia - Real 2

Kad god svi misle da je real spreman napraviti nesto veliko real zajebe. kad god svi misle da real ne moze odigrati dobro real odigra! Veceras nema Kake ni Ronalda ali zato je tu Gonzalo "Pipita" Higuain koji se uvijek pokaze kao kljucni igrac u ovim utakmicama. Real je veceras otpisan a tada su najbolji. VDV igra sve bolje i bolje i dobija prilike. Valencia takodje ima dosta povreda.

--------Casillas

Ramos-Pepe-Albiol-Arbeloa

-------Lass--Xabi

----------VDV-------Marcelo

--Higuain

---------Benzema

mislim da je i ovaj tim jaci od Valencijinog. 

Ali ako hocete nesto sigurno onda odigrajte 3+, ne znam kolika je kvota ali ce to 85% doci ;)

Valencia - Real 2

Kad god svi misle da je real spreman napraviti nesto veliko real zajebe. kad god svi misle da real ne moze odigrati dobro real odigra! Veceras nema Kake ni Ronalda ali zato je tu Gonzalo "Pipita" Higuain koji se uvijek pokaze kao kljucni igrac u ovim utakmicama. Real je veceras otpisan a tada su najbolji. VDV igra sve bolje i bolje i dobija prilike. Valencia takodje ima dosta povreda.

--------Casillas

-------Lass--Xabi

--Higuain

---------Benzema

Ali ako hocete nesto sigurno onda odigrajte 3+, ne znam kolika je kvota ali ce to 85% doci ;)

xabi je ozljeđen

Valencia - Real 2

--------Casillas

-------Lass--Xabi

--Higuain

---------Benzema

xabi je ozljeđen

Alonso i Ramos ce vrlo moguce zaigrat po zanjim informacijama. Nisu 100% spremni al igrat ce

Podrzavam Mrakara za golove jer oba daju gol/over bi isto trebalo proci

Valencia - Real 2

--------Casillas

-------Lass--Xabi

--Higuain

---------Benzema

kao sto rekoh!

pobjeda reala 3-2, moglo je biti i vise ali eto...meni dosta ;D

Valencia - Real 2

--------Casillas

-------Lass--Xabi

--Higuain

---------Benzema

kao sto rekoh!

pobjeda reala 3-2, moglo je biti i vise ali eto...meni dosta ;D

ajde postaj dobitni listic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use