Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 16.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

2Mztm9G.pngc8z6uBG.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

iJwZyc0.pngeHKqxqn.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

YkIh9eA.png7MNsUMs.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Bk4wO1g.pngfPadzH4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

jeVwDII.pngmjkmmQ5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.1. u 19:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Hteo sam da napisem (dobitnu) analizu za utakmicu Tottenham vs Arsenal, ali je taj mec odlozen, pa kada sam vec dosao na Forum, da iskoristim priliku da cestitam svima koji slave proterivanje Novax Djokovica iz Australije. Zivela nauka, zivele uredjene zemlje, ziveli bogati, ziveo Pfizer, zivela Australija. Nadam se da ce neobrazovani primitivac sada imati dovoljno vremena da se vrati bosanskim piramidama, stetnosti 5G mreze i preciscavanju otrovne vode putem pozitivnog razmisljanja. Malo sam tuzan sto cemo morati da cekamo sledeci turnir, da vidimo da li ce i dalje slati srca publici nakon zavrsetka meca.

Roma - Cagliari 1 (1.36) bet365

Roma je jedna od naboljih momčadi u Italiji i jedna od ekipa za koje se očekuje da će se boriti za prva četiri mjesta. Međutim, trenutno su na sedmoj poziciji i imaju dosta terena za pokriti kako bi došli do najviše razine. Na tom putu će morati prestići Juventusa i Atalantu, a to neće biti lagan zadatak.

Zato moraju u lov na bodove, a ova nadolazeća utakmica odlična je prilika za to. Domaćini su i bore se protiv jednog od najgorih timova u ligi koji se bori za opstanak.

Roma je izgubila 3-4 na svom terenu u posljednjoj utakmici od Juventusa. Zapravo, njihovih nekoliko ovosezonskih poraza došlo je protiv nekih od najboljih momčadi u ligi. Na domaćem terenu su bili u izvrsnoj formi gotovo cijelu 2021. godinu. Pritom su prošli kroz niz od sedam pobjeda, a jedina tri poraz na Olimpicu u proteklih deset mjeseci su se dogodila protiv tri najbolja tima u zemlji.

Cagliari se nalazi na 18. poziciji na tabeli i imaju jednu od najlošijih obrana u ligi. Cagliari je pobijedio kod kuće prošlog tjedna protiv Bologne koja također nije formi. Dakle, bili su bez pobjede u 18 od prethodnih 22 utakmice, a ostvarili su samo jednu pobjedu u gostima tijekom cijele ove sezone u svi natjecanjima. Ovdje očekujem rutinsku pobjedu Rome sa kvotom 1.36 u bet365 kladionici. Ne zaboravite na Early Payout. Sretno!

Roma: Patricio; Karsdorp, Mancini, Kumbulla, Vina; Oliveira, Veretout; Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan; Abraham

CagliariCragno; Altare, Lovato, Carboni; Bellanova, Nandez, Grassi, Marin, Lykogiannis; Pedro, Pavoletti

Screenshot_20.png

Izvor: bet365

Belenenses - Porto 2 (1.28) bet365

Belenenses je posljednji tim na tabeli Primeira lige sa samo 11 osvojenih bodova u 17 dosadašnjih kola. U posljednjoj utakmici su izgubili od Famalicaoa sa 1-0. Belenenses se nalazi u zoni ispadanja sa tri boda manje od 17. plasirane Arouce. Njihovi nastupi su bili loši tijekom cijele sezone. Zabili su gol u samo šest utakmica u ligi i ostvarili samo dvije pobjede. Odigrali su osam utakmica na svom terenu, a te dvije spomenute pobjede su tu i ostvarili.

Porto je na prvoj poziciji sa 47 bodova iz 17 odigranih kola. U posljednjoj utamici su pobijedili Vizelu sa 3-1. Momčad nije izgubila niti jednu utakmicu ove sezone u ligi. Nemaju poraza u 17 utakmica i nastojat će nastaviti ovaj niz. U posljednjih deset utakmica, momčad je ostvarivala pobjede u svakoj i zabila više od dva gola u sedam utakmica, dok u četiri nisu čak primili ni gol.
Njihova gostovanja također su dala slične rezultate, s nizom pobjeda u posljednjih šest utakmica u kojima su zabili preko 2 gola u posljdnjih pet utakmica. Očekujem pobjedu Porta. Sretno!

Belenenses: Felipe; Cafu, Tavares, Ribeiro; Calila, Lukovic, Sithole, Sousa, Varela; Camara, Nuno

Porto: Costa; Saravia, Mbemba, Cardoso, Wendell; Otavio, Uribe, Oliveira, Diaz; Edenilson, Taremi

Screenshot_21.png

Izvor: bet365

prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Hteo sam da napisem (dobitnu) analizu za utakmicu Tottenham vs Arsenal, ali je taj mec odlozen, pa kada sam vec dosao na Forum, da iskoristim priliku da cestitam svima koji slave proterivanje Novax Djokovica iz Australije. Zivela nauka, zivele uredjene zemlje, ziveli bogati, ziveo Pfizer, zivela Australija. Nadam se da ce neobrazovani primitivac sada imati dovoljno vremena da se vrati bosanskim piramidama, stetnosti 5G mreze i preciscavanju otrovne vode putem pozitivnog razmisljanja. Malo sam tuzan sto cemo morati da cekamo sledeci turnir, da vidimo da li ce i dalje slati srca publici nakon zavrsetka meca.

Ti si jedan obicni tuzni decak koji ekstremno zudi za paznjom. Trosenje zivota na pisanje besmislenih romana po internetu samo govori o tome da ti je kvalitet zivota nula. Nadji neki hobi ili jos bolje nadji curu/zenu pa se na njoj ispusi, koristi slobodno vrijeme kvalitetno. Mali internet huligan koji pokusava biti duhovit, ironican i sta sve ne. Moram reci da nisi zanimljiv i da sam od tvojih 1000 romana procitao jedan i to sam se pokajao. Veliki pozdrav i p.s. nemoj misliti da pisem zbog Djokovica nego ovo je bio kratak ''roman'' pa sam procitao i mnogo je glup. Nisam jedan od onih koji se loze na internet glupe provokacije. Sve najbolje

20:30 Kay Smits 5,5+ (Netherlands) 1.60

Iskreno, ne razumem se puno kada je u pitanje rukomet, ali drugari kazu da je ovo vrlo siguran tip.Kay je prvi igrac ekipe, puca i 7ce..Zabio je 11 golova protiv Madjara i bio najbolji igrac..Ocekujem vrlo zanimljivu utakmicu, sa bar 55-60 golova, i verujem da lik moze da zabije bar 3x7m i 3 golova iz igre..Sretno

Jučer prijelazi u rukometu nisu prošli međutim od 4 utakmice na dvije je oklada bila u igri na poluvremenu i mogla se kontrirati po lijepom koeficijentu. 

Šteta za utakmicu Hrvatske i Srbije, bilo je 8-8 u 26'minuti i na poluvremenu su jako lako obje momčadi mogle voditi. 

Danas nisam ništa sugerirao a odigrao sam samo jednu okladu a imamo situaciju da na obje utakmice na poluvremenu outsideri vode. 

Njemačka - Austrija nažalost nisam igrao jer je koeficijent na Njemačku bio svega 1,10. Austrija vodi minimalnim vodstvom i ovdje je preokret poprilično izgledan. 

Ono što sam igrao jest Mađarska - Porugal 2/1. Pristup je uvijek isti, ne igram prijelaze na utakmicama gdje su koeficijenti na favorite 1,01-1,03. Nažalost tom logikom sam preskočio Njemačku ali nadam se da će Mađarska danas odraditi posao. Jučer smo super stajali i bilo je dosta nesreće da ni Švedska koje je 3-4 puta dolazila na -1 ni Sjeverna Makedonija nisu slavili. 

Prijelaze možete ispratiti na bet365 ili unibet kladionici

2022-01-16 18_45_44.png

2022-01-16 18_45_54.png

prije 2 minute, Cantona said:

@Goksimodlično na poluvremenu izgledaju utakmice. Danas ne razbijam glavu oko analiza samo prelaze lagano igram🍻😎

Da, baš si me preduhitrio dok sam pisao o tome. :)

Nadam se da su i drugi odigrali jer koeficijenti su kod bet365 na prijalze preveliki. Njemačka bi trebala lagano okrenuti ali nisam ih igrao međutim nadam se da će i Mađari na kraju ipak slaviti. 

prije 4 minute, Goksim said:

Da, baš si me preduhitrio dok sam pisao o tome. :)

Nadam se da su i drugi odigrali jer koeficijenti su kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 na prijalze preveliki. Njemačka bi trebala lagano okrenuti ali nisam ih igrao međutim nadam se da će i Mađari na kraju ipak slaviti. 

Isto tako Njemce preskočim iskreno  eto to je rukomet al sam Mađare odigrao obadva iz 1/2 i 2/1 🍻 sad navijam za Mađare😎

prije 12 minute, Goksim said:

Kako slatki prolaz! 

Mađarska - Portugal 31:30 golom 5 sekundi prije kraja!

A inaće, Mađarska je imala 3 gola razlike i bilo je na njih 1,09 pa se moglo i kontrirati po koeficijentu koji je bio preko 10,00...

Dobar je mali mađar Mate 🍻 

Bjeloruse ću isto obadva prelaza svašta tu može bit. Mada me vuče i pobjeda Bjelorusa 2.4 kv odlično igraju H+1 najisplativiji 1.9 kv. 

Kulesh over 4.5 😎

prije 4 sati, Filipo said:

20:30 Kay Smits 5,5+ (Netherlands) 1.60

Iskreno, ne razumem se puno kada je u pitanje rukomet, ali drugari kazu da je ovo vrlo siguran tip.Kay je prvi igrac ekipe, puca i 7ce..Zabio je 11 golova protiv Madjara i bio najbolji igrac..Ocekujem vrlo zanimljivu utakmicu, sa bar 55-60 golova, i verujem da lik moze da zabije bar 3x7m i 3 golova iz igre..Sretno

6 golova u prvom, not bad🤑😄

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use