Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 11.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Xw3oq4g.pngziFG9VW.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ox5lekb.pnglwDHGFA.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 10.1. u 22:25 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Cagliari vs Bologna 1X dupla sansa, kvota 1,50 unibet

Ne znam cime bi drugo zapoceo ovaj post, nego pohvalama na svoj racun. Mozda je bolje da napisem da vise zasluzujem ovacije, nego pohvale, ali, najbolje da krenem redom.

Iako vecina na Forumu smatra da je najbolja analiza napisana na Forumu, samo ona koja je dobitna, a sto svakako moze biti tacno, ja se naravno ne slazem sa tim. Postoji mogucnost da analiza bude gubitna, a da od nje, ipak moze biti koristi. U nedelju sam napisao analizu za utakmicu Genoa vs Spezia, sto je bio derby gubitnika, predlozio sam duplu sansu 1X na domacina i propao. Po nasem, starom dobrom forumaskom obicaju, ako je neko vec odigrao moj predlog od kolega, verovatno mi je yebao sve po spisku nakon utakmice. Niti mi je to prvi put na Forumu da me neko salje u qurac, a pogotovo nece biti ni poslednji put, ali bez obzira na to, ja sam veoma zadovoljan mojom analizom, iako je bila gubitna, a pogotovo mislim da je teoretski receno, veoma korisna (analiza). I ne samo to, mislim da je moja analiza za utakmicu Genoa vs Spezia jedna od boljih koje sam napisao poslednjih godina, bez obzira sto nije prosla.

Ukratko, u nedelju je Genoa igrala kod kuce jednu od najvaznijih utakmica sezone, sa Speziom koja ima isti ili cak i slabiji roster. Verovao sam da ce tesko pobediti, ali i jos teze da ce izgubiti. Odigrali su kao pic*#*ke, narocito prvo poluvreme, na kraju nisu dali cak ni gol, na kraju su pali na 19-to mesto, jedan bod vise od Salernitane, najgore ekipe u Evropi, pet boda manje od poslednjeg mesta koje vodi u opstanak, i cak sedam bodova manje od Spezie. Sve to zasluzuju, kao, uostalom i ja sto sam verovao da je nemoguce da se na ovakvoj utakmici vuku po terenu kao sline.

Ali, zasto mislim da je moja analiza korisna, iako je bila gubitna?

Vise od mesec dana pisem o Genoi, a isto toliko pljujem po glupom ukrajincu Shevchenku. Cak sam u dnevnim tipovima od 05.12. 2021-e napisao ovu istorijsku recenicu; “...dakle Shevo, ako citas nas Forum, gledaj da zapamtis moje reci. Mene ameri iz 777 Partners (americki vlasnici kluba) nisu hteli dovoljno da plate (da im budem trener), a ti si pomislio da je trenerski posao kamilica. E zato ces Bozic i novogodisnje praznike provesti u Kievu, pa gledaj na vreme da rezervises avio kartu jer su pred Bozic guzve velike ...”

Najveci problem sa ovim postom je sto sam promasio prognozu da ce Shevu oterasti u qurac, i to za samo dvanaest dana. Dakle, u toku ove sedmice, glupi ukrajinac bi trebalo da bude vec bivsi, i to nakon manje od mesec dana od kada je potpisao ugovor. Hajde sto sam ekstremno pametan, hajde sto sam vidovit i uspevam da predvidjam buducnost, ali zapravo je fascinantno koliko sam koristan na Forumu. Ja sam vam potpuno besplatno tokom poslednjeg meseca predstavio situaciju u Genoi, a na vama je samo da to iskoristite. Idemo redom (potpuno besplatno, razume se)

U Genoi je potpuno ludilo, da ne kazem raspad sistema i oni (vlasnici kluba) jednostavno ne znaju gde udaraju. Glupog Shevu su potpisali na dve godine ugovora, a vec su u razgovorima sa njim kako da pronadju najelegantniji nacin da ga oteraju u qurac. Glupi ukrajinac je odigrao devet utakmica, osvojio je cak tri boda, i kako trenutno stvari stoje, jedini nacin da Genoa opstane u Serie A jeste da zamole Antonia Contea da ostavi Tottenham i da vise ne bude drugi najplaceniji trener na svetu, vec da pristane da se sa ovim govnima valja u blatu. Majmuni u klubu tek sada ne znaju gde udaraju, jer trenutno placaju dva otpustena trenera Ballardinia i Marana, dok bi Sheva bio treci, a ako nadju cetvrtog, onda ce verovatno biti jedini klub na svetu koji ce placati cetiri trenera istovremeno. Ali, zasto bi vas boleo qurac za Genou, pitate se, zar ne? Pa, evo zasto. Za dva dana (nakon samo dva kolektivna treninga od one sramote sa Speziom) igraju sa Milanom, Cup utakmicu i to u Milanu, pa za tri dana idu Fiorentini (gde ni Interu ne bi bilo lako), pa im za pet dana dolazi Udinese, pa idu Romi. Postovane kolege, ako se do 06.02 ne obogatite zahvaljujuci meni, ili ne promenite sebi zivot, opet zahvaljujuci meni, a igrajuci protiv Genoe, vama je potrebno ozbiljno lecenje.

I danas cu poceti da spasavam jednog davljenika, bolje da napisem da cu pokusati zajedno da se spasem ispadanja sa ekipom Cagliari.

Sardinija je posle Sicilije drugo najvece ostrvo u Italiji, i u Sredozemnom moru. Da nije toliko snobovsko mesto, Sardinija bi bila pravi raj na zemlji. Posebno je zanimljivo sto su prilicno daleko od kopna Italije, brodom je potrebno u zavisnosti odakle krenete izmedju pet-sest ili cak sedam sati putovanja. Jednim svojim delom, ovaj raj na zemlji, je cak blizi africkom kontinetu (Tunis) nego maticnoj zemlji. Jos zanimljivije je sto na tom raju na zemlji zivi cak dva miliona ljudi, a najzanimljivije je sto je to tek desetak procenata koliko je tamo zivelo ljudi pre 50-70 godina. Sardi su posebna vrsta ljudi, teskog karaktera sa naglasenom teritorijalnom pripadnoscu, ako ih ne prihvatite onakvim kakvi su, gori su cak i od splicana. Ako ih prihvatite onakvim kakvi zapravo jesu, imacete prijatelje za ceo zivot, odanije cak i od rodbine. Cagliari je, naravno glavni grad i tu dolazimo do calcia. Cagliari je samo jedna od dve ekipe juzno od Rima koje su uspele, u istoriji duzoj od sto godina da budu prvaci Italie. Iako poslednjih godina igraju od sjaja do ocaja i jedan su od najnestabilnijih klubova, teoretski gledano oni nikako ne bi smeli da ispadnu (a to sam pisao i za Genou). Svako ostrvo, a posebno ovoliko udaljeno od kopna, je specificna sredina. Ljudi se drze skupa, izraziti je osecaj pripadnosti, ponosa, oni za sebe kazu da su sardi, a ne italijani. To znaci da celo ostrvo zivi za svoj klub, odnosno da nemaju probleme koje imaju rimski ili klubovi iz Milana.

Jesenji deo su katastrofalno odigrali, gotovo da nisu izlazili iz zone ispadanja, gde su i trenutno, na osamnaestom mestu, sa cetiri boda manje od zone opstanka. U dosadasnjem delu prvenstva su uspeli da pobede tek dva puta, sedam puta su igrali nereseno, i cak jedanaest puta su potopljeni. Najsmesnije je sto su jedine dve pobede koje imaju nad Sampdorijom, od kojih je druga pobeda, pre sest dana i to u gostima, a za koje mislim da nisu bila cista posla, ali to naravno, ne mogu da dokazem. Da bih vam objasnio sta se sve desavalo sa Cagliarijem tokom sezone, morao bih da pisem postove u nastavcima, i to sve do subote, i pod uslovom da pisem sto krace. Bili su sve sto je sada Genoa, pa jos tri puta gore, publika im je yebala sve po spisku, odlazili su u karantin, gubili neverovatne meceve, na kraju otpustali igrace, najvece zvezde … Sezonu su otvorili sa sedam utakmica bez pobede (tri neresena ishoda i cetiri poraza) pa su dobili Sampdoriju kod kuce, pa su vezali cetiri poraza, pa su opet vezali cetiri neresena ishoda … ccccccc... Za razliku od Genoe, koja nema nista osim imena i tradicije, Cagliari ima roster za mesto na tabeli izmedju devetog i dvanaestog mesta, i to da se ne znoje na utakmicama, vec da igraju lagano i opusteno. Pogledajte samo njihov roster, Godin (ex Atletico Madrid), Caceres (ex Juve), Strootman (ex Roma), K Balde (ex Lazio), Rog, Joao Pedro, Nandez … e... sad druga je prica sto igraju kao qurci. Po rosteru trebalo bi da budu ekipa koja bi resavala prvenstvo, odnosno ekipa koja bi bila nagazna mina za ekipe koje ih potcene, a bore se za sami vrh. Trener je Mazzari koji je doktor nauka za Shevchenka, i koji je nekada pravio cuda sa Napolijem, bio solidan sa Torinom, a trenirao je i Watford u Premier League. Cak su u jednom trenutku karijere mnogi verovali da ce od njega biti nesto, pa je nekoliko meseci bio trener i u Interu, sve u svemu, za italijanske prilike srednji donji dom, a za Shevchenka Pep Guardiola.

Ja cu pokusati da se spasavam sa njima i tu nema nazad. Sanse da se spasemo ispadanja iz Serie A su jednake onima da Liverpool uzme titulu u narednih trideset godina. Pogledajte samo Cagliariev raspored u naredna tri meseca; danas igraju sa Bolognom, pa idu Romi, pa im dolazi Fiorentina, pa idu Atalanti, pa idu Empoliju, pa im dolazi Napoli, pa idu Torinu, te im dolazi Lazio. Ako budu igrali kao u jesenjem delu, ja im predvidjam dva boda u naredna tri meseca. Ako bi pristali da me dovoljno plate, i uz to, ako bi me zamolili da sednem na njihovu klupu, i da im pomognem da se spasu, ja bih im garantovao cistih sest bodova. Bolognu bih svakako dobio (tri boda) od Empolija i Torina bih kupio po bod (dva boda ukupno), a na utakmici kod kuce sa Fiorentinom bih, uz pomoc sudije ukrao jedan bod (sest ukupno).

Bologna je najgora ekipa za pocetak cekanja utakmice na kojoj Cagliari nece izgubiti. Ako se igraci Bologne klade na svoje utakmice, a naravno da se klade, nema sanse da su “u plusu”. Bologna je jedna ludacka ekipa gde niko unutar kluba pojma nema kako ce oni odigrati utakmicu. Bologna je razbila Lazio sa 3:0, dobili su Romu sa 1:0, uzeli bod Atalanti u gostima, u gostima su dobili Sampdoriu, Speziju i Sassuolo, ali i izgubili kod kuce od Venezie 0:1, ispali iz kupa kod kuce od treceligasa, ili su potopljeni kao protiv Intera sa 1:6. Sve u svemu, ko pogodi pobednika na bilo kojoj utakmici Bologne, trebalo bi jos juce da pocne sa uplacivanjem lutrije. Sve ovo sto sam napisao o ove dve ekipe, znamo samo ja i veliki unibet i jos veci bet365 a u to se mozete uveriti gledajuci kako su ovi humanisti kvotirali ovaj tezak mec. Tezak za gledanje, a kamoli za kladjenje.

I za kraj, ne znam u narednih tri meseca koga Cagliari moze da pobedi, ali signali koji dolaze iz kluba, svakako ohrabruju. I pored samo dve pobede, od kojih je najmanje jedna verovatno kupljena, oni su podrzali trenera, a poceli su sa odstranjivanjem juznoamerikanaca, pred teranjem u qurac su dva najzvucnija imena, Godin i Caceres, a sve to bih i ja radio da me dovoljno plate da sednem na njihovu klupu. Posto sam u nedelju pao na Genoi, danas povecavam uplatu, kladjenje je agresivno, a ako padnem i danas, moracu da povecavam uplate na narednim utakmicama ekipe Cagliari, pa dokle stignemo … ili cemo se spasti ispadanja … ili bankrot.

Sunderland - Lincoln City 1 (1.53) bet365

Sunderland je trenutno u zoni za promociju u Championship na drugom mjestu, dok je Lincoln City daleko ispod sa dva boda više od zone ispadanja. Sunderland je odmah ispod vodećeg Rotherhama sa istim brojem bodova i utakmicom više, te bi sa eventualnom pobjedom u ovom susretu napravili pritisak na lidera prelaskom na prvo mjesto. Domaćin ima 50 osvojenih bodova iz 25 odigranih utakmica. Pobijedili su 15 utakmica u ligi, dok su remizirali četiri i izgubili pet. Imaju najbolji napad u ligi u ovom trenutku koji je u 25 utakmica postigao nevjerojatnih 50 golova. 

Screenshot_6.png

Izvor: bet365

Osim što su izgubili od Arsenala u EFL kupu u prosincu, oni su neporaženi u devet utakmica u ligi,  prethodni susret su igrali protiv trećeplasiranog Wycombea u gostima, gdje su remizirali sa 3-3. U toj utakmici nisu imali sreće nakon što su primili gol u posljednjim sekundama utakmica (čak 98 minuti). Prije tog kola su ostvarili pobjedu od 5-0 protiv Sheffield Wednesdaya.

Što se tiče gostiju, oni su u posljednjem kolu ostvarili svoju šestu pobjedu ove sezone protiv Oxforda (2-0). Prije toga nisu imali pobjede sedam uzastopnih utamica u ligi. Nalaze se na 19. poziciji sa samo 25 osvojenih bodova. Jedan su od najlošijih timova u ligi kada je napad u pitanju. Do sada su postigli tek 26 golova, dok su primili 31. Gledajući njihovu formu, zabili su u posljednjih šest utakmica, dok su protivničke ekipe postigle čak 12 golova u tom periodu protiv njih.

Jedina stvar koja gostima ide u korist je i ta da nisu bili strašni na gostovanjima, gdje su ostvarili tri pobjede, četiri remija i četiri poraza u 11 odigranih utakmica. S obzirom da su blizu zone ispadanja, to i nije tako loša statistika. Ali, bez obzira na tu statistiku, očekujem pobjedu Sunderlanda u ovom susretu, s obzirom da su najbolja ekipa na domaćem terenu u ligi, gdje imaju čak 10 pobjeda u 12 odigranih utakmica ove sezone. Primili su samo šest golova u tom periodu i bore se za prvu poziciju.

Imamo uključen i Early Payout u bet365 kladionici, te ako Sunderland povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti označena dobitnom. Sretno!

Sunderland: Patterson; Winchester, Flanagan, Doyle, Cirkin; Diamond, Neil; Gooch, Pritchard, Embleton; Stewart

Lincoln City: Griffiths; Eyoma, Sorensen, Poole, Bramall; Fiorini, McGrandles, Bishop; Whittaker, Maguire, Scully

Screenshot_5.png

Warrenpoint - Dungannon | Oba daju gol (1.53) više od 2.5 (1.60) bet365

Imamo jednu zanimljivu utakmicu u Sjevernoj Irskoj u kojoj ću igrati na golove. Obje momčadi traže izlazak iz krize, dok su ovo dvije najgore obrambene ekipe u ligi. Warrenpoint je do sada primio 46 golova dok je Dungannon deset više. Oba tima nemaju pobjede već duže vrijeme i danas najavljuju kako će to pokušati prekinuti. S obzirom da su im obrane katastrofa, vjerujem da oba tima mogu naći put do mreže, baš kao što je to bio slučaj u posljednjem međuobnom susretu koji je zavrio 2-2 u prosincu. Pokušat ću i više od 2.5 gola na nekom drugom listiću. Sretno svima.

Screenshot_7.png

Screenshot_8.png

Slažem se sa @LeonardoDrugi za utakmicu Cagliari - Bologna. Gledam Cagliari ima uobičajne izostanke kao i u prošlom kolu protiv Sampdorie. Dok sa druge strane Bologni ne dostaju napadači Santander i Barrow koji je na Afričkom kupu te bitni Gary Medel i lijevi bek Hickey. Ima tu još izostanaka. Uz to Bologna nije igrala od 22.12 sad već prošle godine pa je pitanje kakvi će biti nakon pauze. Dok Cagliari ima tu pobjedu protiv Sampdorie prije 5 dana. Smatram da je ovo velika prilika Cagliariu da dohvati bodove u borbi za ostanak. Plan mi je odigrati da daju gol na listiću kojeg trenutno pokušavam sastaviti. A opcija je i taj dvoznak, ali za to ću pričekati do utakmice čisto da sam siguran u sastave koji će izaći.

Reading - Fulham 2 (1.44) bet365

Fulham je bio jedna od najboljih momčadi u ligi ove sezone, a od samog početka su izgledali kao tim koji će se boriti za promociju u Premier ligu. Trenutno su na trećem mjestu i to sa dvije utakmice manje od prva dva i četiri boda zaostatka. Ako dobro odigraju svoje karte zauzet će prvu poziciju. Fulham je izgubio sa 1-0 kod kuće proteklog tjedna protiv Sheffielda. Međutim, to im je bio prvi poraz od listopada i premda su imali četiri remija zaredom, prije toga su bili u nizu od sedam pobjeda. Ono što mi ulijeva najveću nadu jesu njihovi nastupi na gostujućim terenima, gdje su pet utakmica bez poraza. Tri od tih pet utakmica su bile pobjede. Druga su najbolja ekipa na gostujućim terenima.

Screenshot_10.png

U međuvremenu je Reading jedan od najgorih timova u ligi sa tri boda iznad zone ispadanja. Oni su također u dugoj seriji bez pobjede na domaćem terenu i primaju golove skoro u svakoj utakmici. Reading je odigrao neriješeno u posljednjoj utakmici kod kuće protiv posljednjeplasiranog Derbyja. Oni su bez pobjede u devet od posljednjih 11 utakmica, a pritom su imali i niz od četiri poraza. Posljednji put su na domaćem terenu ostvarili pobjedu još u listopadu, a cijele ove sezone su na pred svojim navijačima ostvarili samo četri pobjede. Ovdje očekujem pobjedu Fulhama po kvoti 1.44 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout. Sretno!

Reading: Southwood, Holmes, Moore, Dann; Yiadom, Drinkwater, Laurent, Rahman; Swift, Halilovic; Carroll

Fulham: Rodak; Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson; Reed, Cairney; Wilson, Carvalho, Kebano; Mitrović

Screenshot_9.png

Thompson je igrač koji može igrati kvalitetan tenis na svim vrstama podloge ali najviše mu odgovaraju uslovi igre na hardu. Također, jako je opasan kada igra doma i sigurno može odigrati na visokom nivou ali sa formom sa kraja prethodne sezone i početka ove teško da može napraviti nešto protiv igrača kao što je Opelka.Opelka je mladi američki igrač koji je na veliku scenu dospio prije 3 godine kada je i prvi put ušao u top 100. Jedan je od najvisočijih igrača na touru te mu je najveće oružje servis te spade u grupu igrača koji većinom igraju Serve & Volley te rijetko gube servis.Pobjeda Opelke nekako realan ishod. 

Cressy, kao i većina amerikanaca ima odličan servis što i nije začuđujuće s obzirom da je visok preko 2 metra. On je igrač koji igra serve& volley i time čuva servis dok na servis protivnika mnogo riskira i pokušava vezati nekoliko odličnih udaraca da bi došao do break lopti. Ovu godinu je počeo sjajno, na ATP turniru u Melbourneu je igrao finale koje je izgubio od Nadala i u sedam odigranih mečeva je izgubio svega četiri breaka.Sa druge strane Dušan Lajović je trenutno 43-i igrač svijeta. On je igrač koji nikada na hardu nije pružao najbolje partije, ima jednu očajnu sezonu iza sebe koju je završio na omjeru 18-28. S obzirom na formu u kojoj se nalaze igrači mišljenja smo da je Cressy apsolutni favorit u ovom meču. 

Dzumhur nema najbolju godinu iza sebe ali je ovdje u prvom meču protiv Lua bio sjajan, izgubio je svega četiri gema te ukoliko ponovi takvu igru bit će ogroman favorit noćas protiv Hijikata koji je trenutno 358.igrač svijeta. Set hendikep +1.5 Dzumhur. 

Prošlog tjedna Khachanov je igrao finale Adelaidea koje je izgubio od Monfilsa te je godinu započeo sjajno.Sa druge strane Gianluca Mager je trenutno 63-i igrač svijeta. Igrač je koji je većinu karijere proveo igrajući Challengere, omiljena podloga mu je zemlja te iako može odigrati na visokom nivou na hard una ATP turnirima nikada nije imao mnogo uspjeha. Karen je sigurno daleko kvalitetniji igrač, vodi sa 1-0 protiv Magera u međusobnom te je apsolutni favorit danas.Pobjeda Khachanova

Thompson-Opelka  2  1.57

Cressy-Lajović  1  1.50

Hijikata-Dzumhur  setH+1.5  2  1.36

Khachanov-Manger  1  1.21

Kv. 3.88   SRETNO SVIMA 🍻

Nisam vidio prije, ali baš sad gledam sastav u odnosu na prošlu utakmicu protiv Oympiacosa, danas je Bresci ne dostajao samo Renzuto i onaj Bicari. Tako da se mogao ovaj tečaj hvatati. Jedino što taj vaterpolo je muka pronaći sastave prije utakmice. Možda je bilo na nekakvoj službenoj (Facebook) stranici kluba.

prije 18 sati, Cantona said:

Thompson je igrač koji može igrati kvalitetan tenis na svim vrstama podloge ali najviše mu odgovaraju uslovi igre na hardu. Također, jako je opasan kada igra doma i sigurno može odigrati na visokom nivou ali sa formom sa kraja prethodne sezone i početka ove teško da može napraviti nešto protiv igrača kao što je Opelka.Opelka je mladi američki igrač koji je na veliku scenu dospio prije 3 godine kada je i prvi put ušao u top 100. Jedan je od najvisočijih igrača na touru te mu je najveće oružje servis te spade u grupu igrača koji većinom igraju Serve & Volley te rijetko gube servis.Pobjeda Opelke nekako realan ishod. 

Cressy, kao i većina amerikanaca ima odličan servis što i nije začuđujuće s obzirom da je visok preko 2 metra. On je igrač koji igra serve& volley i time čuva servis dok na servis protivnika mnogo riskira i pokušava vezati nekoliko odličnih udaraca da bi došao do break lopti. Ovu godinu je počeo sjajno, na ATP turniru u Melbourneu je igrao finale koje je izgubio od Nadala i u sedam odigranih mečeva je izgubio svega četiri breaka.Sa druge strane Dušan Lajović je trenutno 43-i igrač svijeta. On je igrač koji nikada na hardu nije pružao najbolje partije, ima jednu očajnu sezonu iza sebe koju je završio na omjeru 18-28. S obzirom na formu u kojoj se nalaze igrači mišljenja smo da je Cressy apsolutni favorit u ovom meču. 

Dzumhur nema najbolju godinu iza sebe ali je ovdje u prvom meču protiv Lua bio sjajan, izgubio je svega četiri gema te ukoliko ponovi takvu igru bit će ogroman favorit noćas protiv Hijikata koji je trenutno 358.igrač svijeta. Set hendikep +1.5 Dzumhur. 

Prošlog tjedna Khachanov je igrao finale Adelaidea koje je izgubio od Monfilsa te je godinu započeo sjajno.Sa druge strane Gianluca Mager je trenutno 63-i igrač svijeta. Igrač je koji je većinu karijere proveo igrajući Challengere, omiljena podloga mu je zemlja te iako može odigrati na visokom nivou na hard una ATP turnirima nikada nije imao mnogo uspjeha. Karen je sigurno daleko kvalitetniji igrač, vodi sa 1-0 protiv Magera u međusobnom te je apsolutni favorit danas.Pobjeda Khachanova

Thompson-Opelka  2  1.57

Cressy-Lajović  1  1.50

Hijikata-Dzumhur  setH+1.5  2  1.36

Khachanov-Manger  1  1.21

Kv. 3.88   SRETNO SVIMA 🍻

Tenis ide odlično lagano se zeleni iako je Hijikata predao meč Dzumhur je dobio prvi set tako da je i dobitni tip. Cressy odgođen zbog kiše za večeras ali nadam se pobjedi tako da nema cash outa eventualno nešto stavit na Lajovića da pokrijem ulog kad se već ima prilika🍻

prije sat vremena, Cantona said:

Tenis ide odlično lagano se zeleni iako je Hijikata predao meč Dzumhur je dobio prvi set tako da je i dobitni tip. Cressy odgođen zbog kiše za večeras ali nadam se pobjedi tako da nema cash outa eventualno nešto stavit na Lajovića da pokrijem ulog kad se već ima prilika🍻

Čekam ga i ja 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use