Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 25 - 7.1.-10.1. (Pet-Pon)

Recommended Posts

prije 21 minute, Mile5 said:

image.png.0c77e8976b66aaa97595c16a50e281c3.png

U srijedu su mi igrala dva para jedan je odgoden Paok i ne znam zasto nemam pravo postavit dva para za ovo kolo, no ako bas nemam pravo dva neka se onda racuna za ovo kolo samo Dortmund ...

Neznam, tako ni ja nisam imao kad je tottenham bio odg. 

prije 40 minute, fic said:

Ne razumijem zašto ne bi imali pravo. Postavite 2 para i to je to.

pa vidis brate da su gore navedeni 

Kolege @BoskoBuha, @CarlosBacca70, @vjekos, @jansavc i @fic imaju pravo postaviti dva tipa u ovom kolu, s obzirom da su njihovi parovi iz prošlog odgođeni.

mozda je greska ili je neko pravilo novo ne znam 

i necu spamat ovde poslo sam por izudinu a i ovde ce vidjeti 

prije 18 sati, Leedsfan said:

E0022F8B-03CA-4E0D-9408-379A6AE80494.jpeg.897dd02b29ece2acb89c946363075c4f.jpeg

LP!

Kolega @IzudinB, jeli mi se prihvaća prijedlog drugi. Znaci htio bi zamjenit ovaj tip.

24BE1E85-E15D-4C17-BC57-6CB72A27F89B.jpeg.63a8ac50ea5a129270a62bc02b00feaa.jpeg

Newcastle sam htio stavit prvi prijedlog ali  mi je okrenulo pažnju na kraju utakmica izmedju Estoril - FC Porto. Estoril ima veliki broj zaraženih u momčadi od covid - 19. Htio sam taj par prognozirat u Dnevnim tipovima, ali trenutno nema nikakvih informacija o kojima je igračima rijec.

Estoril je tražio od FC Porta i Portugalske nogometne lige da se utakmica odgodi. Porto je odbio taj prijedlog a Portugalska nogometna liga je takodjer odbila taj prijedlog.

Navodno po pisanju medija da imaju zaraženo 28 čak i 30 u klubu po nekim medijima.

Kako je Estorilu odbijen prijedlog da se utakmica odloži, oni ne žele izjavit koji od igraca je zaraženo.

Bit će prisiljeni igrati sa igračima iz omladinskoga pogona, a navodno da i tamo imaju zaraženih.

Zato bih zamjenio ovaj tip, da nebi pred početak utakmice bilo ipak odgode.

Šta reci za Newcastle United, ovo im je idealna prilika, da uzmu danas pobjedu sa hendikepom i da si malo dignu samopouzdanje za nastavak prvenstva.

Ova 2022. godina pocinje nova era za njih i navijače. Sigurno da će se sada u zimskom prijelaznom roku pojačati sa par igrača, i da ćemo ih gledati naredne sezone ponovno u premierligi i to najvjerovatnije za borbu na vrhu tablice.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use