Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 9.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

XrvEv0T.pngMRCkdUU.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

tsx0phv.pngDCpRQEr.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

RFo6nhQ.pngn0tqmK5.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

k9M2m9o.png31pLKAP.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.1. u 13:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Genoa vs Spezia Serie A 1X dupla sansa kvota 1,28 unibet

Moja dva fixa dana su naravno, pobeda Nadala u finalu Atp Melbourne po kvoti od 1,16, kao i pobeda Tottenhama u Fa Cupu protiv Morecamba po kvoti od 1,10 i prezadovoljan sam ukupnom kvotom od 1,28. Jednostavno me boli qurac sta vecina kolega sa Foruma misli o igranju na male kvote i njohovoj isplativosti. Ostaje mi samo da se zahvalim svim kladionicama ovoga sveta sto postoje i sto nam omogucavaju uopste da dobijemo kvotu od 1,28 igrajuci danas na Nadala i Tottenham. Hvala kladionicama i sto uopste nesto poklanjaju, a kamoli sto poklanjaju kvotu od neverovatnih 1,28.

Mozda bih i napisao analizu za mec Nadala, ali zasto bih gubio vreme i trosio tastaturu, kada ce mec vec biti gotov kada se vecina vas sa Foruma probudite, a to je tamo negde oko rucka. Mec se igra u 09.00, tako da zaista nema smisla da pisem analizu, pogotovo nema smisla da pisem, zasto mislim da bi Nadal “trebao da pobedi” Maxime Cressy, za koga niste ni culi.

Jedan od parova koji ce se naci na vise od sezdeset mojih tripli, a u kojoj ce na svakoj biti pobeda Nadala i Tottenhama jeste dupla sansa 1X na mecu Genoa vs Spezia.

O Genoi sam pisao veoma puno u toku proteklih mesec dana, i svaka od tih analiza je bila pravo remek-delo, da ne kazem svaka analiza je bila istorijska. Remek-delo je bilo i to sto sam izabrao pravo vreme da vam skrenem paznju na Genou, jer se poklopilo da su nakon moje prve analize o strpljivom i disciplinovanom cekanju neresenog ishoda na mecevima Genoe, na njihovim utakmicama dosla cak tri neresena ishoda, od toga dva uzastopno, dok je nereseni ishod sa Atalantom pravo malo remek-delo, a ja kao analiticar suvi i neponovljivi genije.

Novi trener Genoe ( od 20.11.2021-e) je Shevchenko i samo ostaje da cekamo da vidimo, da li ce mu uspeti da za ovako kratko vreme, postane najgori trener u istoriji fudbala, najgluplje igre na svetu, ili ce to ipak za sva vremena ostati Andrea Pirlo. Mada, ne treba potceniti, a pogotovo ne obratiti paznju na Xavi-ja, head coach-a Barcelone, koji je na najboljem putu da se umesa u trku tri najgora trenera u istoriji fudbala. Od kada je dosao u Genou, glupi ukrajinac nije uspeo da pobedi nikoga u prvenstvu, a odigrao je osam utakmica. Dakle, skor u Genoi mu je nula pobeda, tri neresena ishoda i pet poraza. Dobro, ipak ima jednu pobedu, i to nad Salernitanom, najgorom ekipom u Evropi, ali u italijanskom Cupu, i to uz porodjajne muke, i porodjajne bolove sa 1:0. Ne znam sta Shevchenko radi na treninzima kada mu je uspelo da, na devet utakmica koje je do sada odigrao, ugura tek cetiri gola, na sest utakmica uopste nije ni dosao do gola, a na tri je dao tek po jedan gol. Gledanje utakmica ekipe Genoa je pravi pakao, tortura epskih razmera, i da celnici Genoe zaista vode racuna o ljudima koji dolaze na stadion, svaki gledaoc bi morao da bude placen, i to oho-hoo placen, sto je uopste dosao na stadion, a kamoli sto je odlucio da odgleda bilo koju utakmicu Genoe.

Pred pocetak sezone, borba za opstanak u Serie A mi je odmah osvojila srce, a da ne znam pravi razlog za to. Odmah na pocetku sam otpisao Salernitanu, a to je posebno, jedno od mojih najvecih remek-dela na Forumu, jer sam o njima pisao od pocetka sezone. Jos letos sam Salernitanu video kao ekipu koja nema sanse da se spase, drugi najozbiljniji kandidat, po meni je trebala da bude Spezia, a treceg kandidata nisam imao, kao ni sto sada nemam, i glava me boli zbog toga. Spezia bi morala da ispadne, ali oni najmanje zasluzuju, jer su najzdravija sredina, i najbolje organizovani klub o d cetiri davljenika. Spezia ima sve preduslove za opstanak, osim jednog, a to je trener, Thiago Motta, covek kome je vecina prognozirala evropsku karijeru kao predodredjenom da bude odlican trener. Ja nikada nisam bio vecina, moj problem sa Mottom je sto ne znam koga da izbacim iz tri Top najgora trenera u istoriji fudbala, a to su Pirlo, Shevcheko i Xavi, i da na to mesto ubacim Mottu. Thigo Motta je predstavnik cele jedne generacije ex igraca koji nemaju mozga i koji toliko olako shvataju ulogu i poziciju trenera u danasnjem sportu. I Pirlo, i Sheva i Xavi i Motta i to svi zajedno, su jedni obicni qurci koji bi jedini na svetu, u ovakvim okolnostima i u stanjima u kojima se nalaze Juve, Barcelona, Genoa ili Spezia, pomislili da je pravi trenutak da se sedne na klupe ovih klubova, i tako vec na pocetku, sruse sebi karijere. Ovo “karijere” uzmite pod znacima navodnika, nista od njih nikada nece biti. Shevchenko je verovatno pomislio da je pravi trenutak da spasava Genou, cim je pametno pristao da dodje kada su ih cekale utakmice sa Romom, Milanom, Juventusom, Laziom i Atalantom, a tako ne bi razmisljala ni moja ujna, koja ne bi znala da objasni kada jedna ekipa napada, a kada se brani. Ni Thiago Motta nije pametniji, tacnije, samo je malo manje glup kao qurac od Sheve.

Thiago Motta je “mrtvac koji hoda”, jer se ceka da izgubi danas od Genoe, pa da ga oteraju u tri pic*#**ke materine. Taj majmun je bio u seriji od pet poraza i dva remija, nekoliko meseci nisu nikoga pobedili, cak su ispali i iz Cupa, kod kuce od amatera, i kada je vec bio bivsi, necete verovati, uspeo je da pobedi u gostima primitivne juznjake iz Napulja, sa 0:1 a ja sam tako nesto ocekivao u analizama, remek-delima, sto mozete proveriti sa dva klika. Ta pobeda mu je dala jednu sedmicu da prezivi, ali je vec nakon sedam dana opet izgubio, i to kod kuce od Verone sa 1:2, sto mu je, najverovatnije i bila pretposlednja utakmica na klupi Spezie.

Na kraju, ukratko, evo kako bih ja najavio danasnju utakmicu. Danas je susret dva ocajnika od klubova, sa dva trenera koja su medju cetiri najgorih trenera u istoriji fudbala. Ako mislite da ovaj zivot nema smisla, ili ako je moguce da nedeljom nemate nista pametnije da radite, predlazem da pogledate ovo oranje po terenu. Prednost sam, za nijansu dao Genoi, samo iz razloga sto smatram da za nijansu imaju vece sanse da ne izgube danas.

Koliko verujem Genoi, mozete zamisliti, cim sam cak i jedinicu, njihovu pobedu, vezao sa neresenim ishodom na utakmici Lige Prvaka izmedju Villareala i Juventusa, a koja se igra tek 22.02, a ako Genoa slucajno cak i pobedi, do tada cu vec zaboraviti na taj double.

Samo da napomenem, da ovo nije prognoza za koju bih rasprodao svu imovinu, sto se ne moze reci za mec velikog Rafe i najboljeg trenera na svetu koji sedi na klupi Tottenhama. Dupla sansa na Genou, je tek samo jedan od meceva koji cu dodati na Rafu i Contea.

Empoli je u dosadašnjem toku prvenstva primio 37 a Sassuolo 32 pogotka dok napadačke zone kod obje momčadi izgledaju odlično. Stoga se na njihovim utakmicama viđa veliki broj pogodaka, Sassuolo je odigrao 16 utakmica u overu do sada a Empoli 14. Prvi susret ovih ekipa ove sezone je završen rezultatom 1-2 uz mnoštvo gol šansi sa obje strane a nešto slično očekujem i danas.

Sevilla je u prvom susretu ovih ekipa ove sezone savladala Getafe sa 1-0. To je bila peta uzastopna pobjeda Seville nad Getafeom a kada tome dodamo da su ove sezone sa Ramon Sanchez stadiona bodove odnijeli samo dvije ekipa sigurno je Sevilla favorit danas. 

S obzirom da je riječ o utakmici kupa za očekivati je da Arteta napravi nekoliko rotacija ali Arsenal ima zaista vrhunske igrače na klupi te je za očekivati da protiv ekipa iz Championshipa bez problema prođu dalje.

Inter bolja i kvalitetnija momcad sa 3 nova boda samo mogu učvrstiti prvo mjesto na tablici

Empoli-Sassuolo over  2.5  1.40

Sevilla-Getafe  1  1.55

Nottingham-Arsenal  2  1.35

Inter-Lazio  1  1.40  Kv. 4.10

SRETNO SVIMA 🍻

Benfica je pobedila poslednjih 10 medjusobnih utakmica na domačem terenu.

Juventus je postigao gol na svih 10 gostovanja u ligi u ovoj sezoni.

Inter je postigao gol na svih 9 domačih utakmica, 8 jih je završilo prko 1,5 gola. Lazio je primio gol na svih 10 gostovanja i sva su završila preko 1,5 gola.

Lyon je postigao gol na svih 12 utakmica u sezoni i sve su završile preko 1,5 gola. PSG je na postigao gol na poslednjih 9 gostovanja kod Lyona.

Tiket.png

Braga - Famalicao 1 (1.57) bet365

Već su kolege spomenule par utakmica koje ću definitivno ispratiti, Benficu, Sevillu i definitvino Genou koja ima strašnu priliku da ostvari jednu od rijetkih pobjeda danas. Za danas mislim da nije loša kvota ni na Bragu.

Braga se u ovom trenutku nalazi na mjestu koje vodi u Konferencijsku ligu, dok je Famalicao na dnu u zoni ispadanja. Sa 20 bodova razlike između ove dvije momčadi, očekuje se treća uzastopna pobjeda domaćina. Na 4. su mjestu sa 31 osvojenim bodom do sada. Pobijedili su devet, remizirali četiri i izgubili tri utakmice u ligi. Sa 16 odigranih utakmica do sada, uspjeli su postići 30, a primiti 16 golova. S obzirom da su primili samo tri gola u posljednjih šest utakmica, te skupili čak 15 bodova u tom periodu, ovdje bi sve osim pobjede domaćina bilo veliko iznenađenje. U prošlom kolu su ostvarili pobjedu protiv Aroucae (6-0) u gostima, dok su prije toga pobijedili Vizelu sa 1-0 u portugalskom kupu.

S druge strane, Famalicao se nalazi na pretposljednjoj poziciji na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova, četiri manje od sigurne zone. Od 15 odigranih utakmica, pobijdili su samo dva puta, dok su remizirali 5 i 8 izgubili. Zabili su tek 19 golova, dok su primili čak 30 do sada.
Famalicao je primio 16 golova u posljednjih šest utakmica. Remizirali su u posljednjem kolu protiv Estorila (2-2) dok su poraženi od Portimonensea nakon penala u portugalskom kupu.

Braga je također nakon Sportinga i Porta najbolji domaćin u ligi, stoga ovdje očekujem pobjedu. Sretno svima! 

Screenshot_18.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use