Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 6.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

prije 1 minutu, fic said:

Hvala kolega, također. I dogodilo se što sam pisao, bekovi sudjelovali kod golova u prvom poluvremenu, u drugom gol riješila kombinacija Correa-Griezmann koji su s klupe ušli.

Ma normalno presing tako se kod Simonea  igra a ne kao Real jučer kad vidiš rezultat na kraju  i utakmicu nema veze jedno sa drugim 🤣 ali idemo dalje. Guram tenis dok me ide kako je krenulo sve ide osim nogometa🤔

prije 14 minute, fic said:

Kod mene obrnuto, prodisao sam zadnjih tjedana kad je tenis odmarao😂 . I danas vidim treći set Zverev - Auger na Augera 3 tečaj. Mislim si mogao bih to uzeti, ali rekoh neću si  sa tenisom upropastiti sve dobro u zadnje vrijeme. Prošlo bi, ali nema veze. Bolje da ga smanjim ove sezone.

Biće bolje 😊🍻  moram malo bolje pogledat kako ove tikete objavljivat ovoga sam jedva nekako preko mob.snimi vamo prebaci tamo traži ovde uploaded onde 😂😂😂 nikad kraja

prije 14 sati, Cantona said:

Victoria Azarenka je 32-godišnja tenisačica koja je bivša prva igračica svijeta. Ipak, nakon ozljede koljena 2014-te nikada se nije vratila na sami vrh. Posljednjh godina je tek igračica iz društva 30 najboljih. Sigurno je da igra na hardu na visokom nivou, ima odličan završetak prethodne godine u kojem je igrala finale Indian Wellsa a odlično je ušla u ovu godinu, pobjedama bez izgubljenog seta nad Badosom i Hon.

Iga Swiatek je 20-godišnja tenisačica iz Poljske koja je trenutno deveta igračica svijeta. Iga je osvajačica French Opena iz 2020-te godine a da joj odgovaraju uslovi igre u Adelaideu najbolje pokazuje činjenica da je prošlogodišnja osvajačica ovog turnira. U prva dva meča u ovoj godini Swiatek je izgledala sjajno. U mečevima protiv Saville i Fernandez je izgubila ukupno devet gemova. S obzirom da su obje igračice u prvim mečevima ove godine igrale na zaista visokom nivou sve sugerira na jedan neizvjestan meč koji može otići na obje strane.

Egor Gerasimov je 29-godišnji tenisač koji je trenutno 113-ti igrač svijeta. Igrač je koji obožava igrati na hardu ali nema kvalitet da napravi neki veći rezultat na ATP turnirima. Najviše bodova svake godine skupi igrajući Challengere na kojim je također prethodnu godinu završio na negativnom omjeru.

Karen Khachanov je 29-ti reket svijeta koji obožava igrati na bržim podlogama. Karen ima odličan drugi dio prošle godine a sa pobjedom nad Johnsonom je odlično ušao i u ovu godinu. Protiv Egora je Karen igrao do sada dva meča i ukupno pet setova. Svih pet setova je osvojio i nije gubio niti jedan break tako mislim da će i danas bez većih problema do pobjede. 

Azarenka-Swiatek over  19.5  1.55

Gerasimov-Khachanov H -3.5  2  1.60 

Kv. 2.48             SRETNO SVIMA 🍻

Dobro je krenuo dan 🍻💣 LAGANI WIN

Just now, Cantona said:

Nema pravila više sreća 😊 al eto dobro je kad prođe još ako je neko ispratio sa foruma ne može bolje danas je ponuda kakva je ako bude sta zanimljivo pišem poslije 🍻

Nažalost nisam ispratio i dalje se trudim izbjegavati tenis. Prošli tvoj mi je bio odličan, a evo i ovaj je prošao. Tako da ću te ubuduće ispratiti i kad ćeš tenis stavljati.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use