Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 5.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

EFL kup

Sunr4oq.png

EFL KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Kup kralja

QwCjbgf.png

KUP KRALJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.1. u 13:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

On 04. 01. 2022. at 10:40, IzudinB said:

Smyrnis - Olympiakos 2 (1.33) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovdje je sve jasno Olympiacos ubjedljivo prvi na tabeli i još uvijek nemaju poraza u ligi ove sezone. Oni će definitivno i osvojiti titulu i žele to uraditi neporaženi. Najbolja su momčad na gostujućim terenima gdje imaju 100% učinak u sedam odigranih kola. Što se tiče domaćina, oni su ove sezone najgora momčad u ligi, kako kod kuće tako i gostima. Ostvarili su tek sedam bodova u 12 odigranih kola, sa samo jednom pobjedom ostvarenom u tom periodu. Ovdje očekujem pobjedu gostiju. Sretno!

Screenshot_4.png

Screenshot_3.png

F7CABAAD-28A9-4E37-8FFE-7600A4CCA19F.jpeg.b84d6285a0bc1c8a9fc00c6abf7154dd.jpeg

Nisam ljubitelj kladjenja na kupove, ali mislim da ovaj tip se isplati igrati. Ovaj par sam prognozirao i u P.Š neki dan.

Real Madrid je prije skoro godinu dana ispao u Španjolskom kupio upravo od ove momčadi.

Evo nekih izdvojenih izjava Carla Ancelotti za današnju utakmicu.

”Znam kakve poteškoće mogu imati ovakve utakmice. Pokušat ću poslati najbolju moguću momčad. Nisam vidio prošlogodišnju utakmicu protiv Alcoyana. Znam sto se dogodilo, jer su mi igrači rekli. To je otvorena rana jer je to bilo teško razdoblje za klub. Oni znaju sto se dogodilo i sto se ne mora dogoditi sutra.”

”Dovest ću najbolju momčad za ovu utakmicu jer ovu utakmicu shvaćamo vrlo ozbiljno”.

Ovdje ocekujem da će Real Madrid puno ozbiljnije uci u ovu utakmicu. Sigurno da će Real Madrid ovdje tražit osvetu od prošlo godišnjega ispadanja iz kupa. Moram napomenuti da je Real Madrid prošle godine bio u  tom razdoblju u “mini krizi” kada su ispali iz kupa.

Mislim da momčad dobro poznaje protivnika, a i teren. Manje vise skoro je ista momčad.

Real Madrid će sigurno igrati u izmijenjenom sastavu ali opet očekujem od početka utakmice da će gostujuca momčad krenuti napadački i gledati da ovu utakmicu pobjede sa par golova u mreži Alcoyana.

Chelsea - Tottenham oba daju gol (1.95) bet365

Carabao kup je vjerojatno jedini trofej kojeg Spursi ove sezone mogu osvojiti. Natjecali su se u finalu 2020/21 godine, gdje su izgubili od Manchester Cityja sa 1-0 i to u 82. minuti. Sa novim trenerom su jako motivirani za pobjedu u prvoj utakmici polufinala, pogotovo jer je ovo velika prilika za Antonija Contea da pobijedi svoj bivši klub i dokaže se navijačima Tottenhama.

Međutim, igraju protiv aktualnog europskog prvaka Chelseaja, koji je tijekom cijele sezone bio u odličnoj formi. No, i oni su imali problema sa obranom u posljednje vrijeme, što zbog ozljeda, što zbog korone, a bilo je o dosta kontraverznih izjava Lukakua zbog kojih nije igrao u utakmici protiv Liverpoola. Međutim, izgleda da će igrati večeras.

Momčad Thomasa Tuchela je zabilježila pobjedu od 0-2 na gostovanju u prethodnom kolu kod Brentforda. Trenutno su u dugom nizu bez poraza i bili su jedna od tri najbolje momčadi u Engleskoj ove sezone uz City i Liverpool. Osobito je tako bilo na domaćem terenu, gdje su dosljedno postizali golove. Večeras očekujem golove na obje strane terena. Sretno!

Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Sarr; Hudson-Odoi, Jorginho, Barkley, Alonso; Ziyech, Pulisic; Lukaku

Tottenham: Lloris; Tanganga, Sanchez, Davies; Emerson, Winks, Hojbjerg, Reguilon; Gil, Kane, Son

Screenshot_7.png

Izvor: bet365

Slažem se sa gore navedem analizom za Reala od @Leedsfan pala je kvota dosta i danas idu jako od prve minute.Ancelloti je bio jako iskren kad je izjavio poslije Granade ja su mu igrači još na blagdanima🤣  ovde idem na Hend 2:0.

Evans je igrač sa solidnim servisom koji većinu napada koristi da izađe na mrežu. Iako se može solidno braniti i igrati iz defanzivu najviše voli kada ima priliku da napada i priprema poen za izlazak na mrežu.Isner je tokom čitave karijere poznat kao jedan od najboljih servera na touru. Izuzetno teško je protiv njega doći u break prilike dok je u polju jedan od boljih igrača iz skupine serve & volley igrača. Obožava igrati u SAD-u i Kanadi, posebno na turnirima na hardu gdje je i napravio najbolje rezultate u karijeri. Tako da šta drugo nego over gemova

Alcoyano-Real H 2:0  2 2.32

Daniel Evans – John Isner

over (22.5)  1.58  Kv. 3.67 

Naravno i na Kovačića da dobija karton 😊 ali kad uđe ako bude još u ponudi. 

Kovačić yellow card yes 3.75 kv

SRETNO SVIMA🍻

prije 49 minute, Cantona said:

Slažem se sa gore navedem analizom za Reala od @Leedsfan pala je kvota dosta i danas idu jako od prve minute.Ancelloti je bio jako iskren kad je izjavio poslije Granade ja su mu igrači još na blagdanima🤣  ovde idem na Hend 2:0.

Evans je igrač sa solidnim servisom koji većinu napada koristi da izađe na mrežu. Iako se može solidno braniti i igrati iz defanzivu najviše voli kada ima priliku da napada i priprema poen za izlazak na mrežu.Isner je tokom čitave karijere poznat kao jedan od najboljih servera na touru. Izuzetno teško je protiv njega doći u break prilike dok je u polju jedan od boljih igrača iz skupine serve & volley igrača. Obožava igrati u SAD-u i Kanadi, posebno na turnirima na hardu gdje je i napravio najbolje rezultate u karijeri. Tako da šta drugo nego over gemova

Alcoyano-Real H 2:0  2 2.32

Daniel Evans – John Isner

over (22.5)  1.58  Kv. 3.67 

Naravno i na Kovačića da dobija karton 😊 ali kad uđe ako bude još u ponudi. 

Kovačić yellow card yes 3.75 kv

SRETNO SVIMA🍻

Nisam baš oduševljen Ancellotijevim izborom prvih 11 pogotovo sa golmanom Reala al šta je tu je 😎

prije 5 sati, IzudinB said:

Chelsea - Tottenham oba daju gol (1.95) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Carabao kup je vjerojatno jedini trofej kojeg Spursi ove sezone mogu osvojiti. Natjecali su se u finalu 2020/21 godine, gdje su izgubili od Manchester Cityja sa 1-0 i to u 82. minuti. Sa novim trenerom su jako motivirani za pobjedu u prvoj utakmici polufinala, pogotovo jer je ovo velika prilika za Antonija Contea da pobijedi svoj bivši klub i dokaže se navijačima Tottenhama.

Međutim, igraju protiv aktualnog europskog prvaka Chelseaja, koji je tijekom cijele sezone bio u odličnoj formi. No, i oni su imali problema sa obranom u posljednje vrijeme, što zbog ozljeda, što zbog korone, a bilo je o dosta kontraverznih izjava Lukakua zbog kojih nije igrao u utakmici protiv Liverpoola. Međutim, izgleda da će igrati večeras.

Momčad Thomasa Tuchela je zabilježila pobjedu od 0-2 na gostovanju u prethodnom kolu kod Brentforda. Trenutno su u dugom nizu bez poraza i bili su jedna od tri najbolje momčadi u Engleskoj ove sezone uz City i Liverpool. Osobito je tako bilo na domaćem terenu, gdje su dosljedno postizali golove. Večeras očekujem golove na obje strane terena. Sretno!

Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Sarr; Hudson-Odoi, Jorginho, Barkley, Alonso; Ziyech, Pulisic; Lukaku

Tottenham: Lloris; Tanganga, Sanchez, Davies; Emerson, Winks, Hojbjerg, Reguilon; Gil, Kane, Son

Screenshot_7.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

Totić je trenutno u rangu UTDa od prije neki dan,ako ne i gori ...... 

prije 16 sati, IzudinB said:

Za nepovjerovat

177E2DF9-449C-4967-A446-B2AABD8C5ADC.png

Al ja ne razumijem taj Olympiacos kad u prvenstvu protiv ovakvih protivnika uđe u susret sa doslovno 3 zadnja vezna. Vidim da je većina udaraca po statistici bila u drugom dijelu kad je uveo i drugog napadača Soaresa umjesto zadnjeg veznog Camare te Valbuenu.

A i kriv sam si sam jer rekao sam da neću igrati na ekipe koje imaju 10+ bodova prednosti u prvenstvu pa eto opet sam prekršio pravilo.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use