Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 23 - 31.12.- 3.1. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Od zadnje četiri prognoze imam svega jedan pogođeni tip što govori da sam u katastrfoalnoj formi. Nadam se da ista ostaje u 2021 i da će nam svima skupa 2022 biti uspješnija. 

Cincinnati - Kansas City over 40,5 poena ( NFL, nedjeljak 19:00 bet365 )

Kansas ima fantastičan napad. Obje momčadi igraju dosta passing. Očekujem zanimljivu utakmicu sa dosta touchdowna na obje strane a ne bi bio iznenađen na da Cincinnati slavi i tako prekine Kansasov niz od čak 8 pobjeda. 

2022-01-01 11_30_42.png

Mozda bi post trebao da pocnem sa lepim zeljama svim kolegama na Forumu, kao i administratorima za Novu 2022 godinu. Naravno da mogu bez problema da napisem da zelim svim kolegama i administratorima sve najbolje u privatnom zivotu i kockanju u Novoj Godini. Ali, recite vi meni, kako da napisem da administratorima zelim sve najbolje u Novoj Godini u Poslednjoj Sansi ???? Kao prvo, to bi znacilo da nisam iskren, a kao drugo, cak i da uspem to da napisem, to ne bi bilo tacno, jer to i ne mislim, i kao trece, to bi znacilo da sebi ne zelim sve najbolje. Priznacete, nije bas blizu pameti, napisati da administratorima zelim sve najbolje u Poslednjoj Sansi, jer bi to znacilo da sebi zelim sve najgore. A to, jednostavno nije moguce. Na kraju, neka bude onako kako i svi ostali sa Foruma rade, pretvaracu se i ja da sam pristojan. Dakle, iako to ne mislim, pretvaracu se da mislim, neka na kraju sezone Poslednje Sanse pobedi zaista najbolji.

Mozda bih post trebao da pocnem i sa mojim predlogom za ovaj weekend prve lige Poslednje Sanse, ali to ce da malo saceka, posto bih zeleo da obavestim kolege iz prve lige da ni ne pomisljaju da u svoje predloge za sledece kolo Poslednje Sanse za medjuweekend, utorak 04.01. – cetvrtak 06.01. stavljaju duplu sansu na utakmici Juventus vs primitivni juznjaci po trenutnoj kvoti od 1,22. jer cu srusiti ovaj smesni portal ako se to desi. Na Juventus sam igrao ove sezone tri ili cetiri puta i to je sve od mene za ovu sezonu. Kao i sa Barcelonom, Arsenalom, ManUtd ili Dortmundom, Juventus je ove sezone za mene No Bet dakle ne postoje u ponudi, i svako gledanje kvota na ovih pet govana je jedno obicno gubljenje vremena. Ali, samo dok se ne desi, da u goste bilo koje “jace” ekipe, dodju primitivci sa juga. Ovo ce biti moj predlog za sledeci medjuweekend i zato, administratori, da ne bude da nisam najavio, ako neko od vas samo pipne moj predlog, proglasicu takmicenje neregularnim, proglasicu uzimanje mog predloga pljackom stoleca, vecom od one kada su cobana iz Rosar … neeeeee … ne mogu ni da izgovorim … moram da cuvam smirenost za nastavak sezone u Poslednjoj Sansi. Inace, ne bih voleo da za sedam dana imam problema sa vama, administratorima oko pravila. Kada su izasle kvote za mec Juventus vs Napoli, a to je bilo pre deset dana, kvota na Juve je bila 2,10, a dupla sansa 1X 1,27. Danas je kvota na Juventus 1,85, a dupla sansa 1X 1,22 sto ce se svakako promeniti do cetvrtka u 20,45. Kada dupla sansa 1X na Juventus padne na ispod 1,20 do cetvrtka, a vi samo i pomislite da mi ne priznate predlog, jer nije po pravilima, podseticu vas da nije ni po pravilima da jedan od vas, a svi znamo ko je bio poslednji prosle sezone, igra prvu ligu i ove sezone. Inace, dupla sansa na Juventus ce biti moj predlog u Poslednjoj Sansi, moja najbolja analiza u Novoj Godini, moj post u dnevnim tipovima od cetvrtka, moj predlog za Izudinov ugao, i predlog koji cu igrati i sa novcem koji nije moj, a posteno je da odmah to i napisem, pristajem da na svemu padnem, ali nema nazad,

I najzad, da napisem moj predlog za prvi predlog u Novoj Godini. Mislim da sledi najtezi deo u sezoni Poslednje sanse, dakle najtezi deo, prvi i drugi mesec, ali ne i odlucujuci. Odlucujuci deo Poslednje Sanse ce biti, svakako treci i cetvrti mesec, ali zaista bi bila tragedija epskih razmera da promasim prvi predlog u Novoj Godini. Zbog doceka Nove Godine, i lekovitih supstanci u mom organizmu, a koje jos nisu izvetrile, moj predlog sam smislio jos pre tri dana, i sve do danas sam bio zadovoljan svojim izborom, ali se, po obicaju sve promenilo. Danas su, po obicaju, dosle na red dileme, nervoza, razmisljanja, cak i odustajanja od (dobitnih) predloga, tako da Nova Godina tek sto je pocela, a ja sam vec umoran od razmisljanja. Do danasnjeg meca u 16.00 i utakmice Watford vs Tottenham, pristacu da verujem u Boga, srecu i sudbinu, iako nista od toga ne postoji, a sluzicu se i molitvama da sve te nepostojece stvari, danas budu uz mene u 16.00 i tako ne padnem bas na prvom ovogodisnjem predlogu, a to ce biti;

Multichance, na utakmici Watford vs Tottenham; pobeda gosta ili over 2,5 gola po kvoti od 1,25 kod velikog WilliamHill.

Dakle, moj predlog je da ce na utakmici desiti jedan od dva dogadjaja. Ili ce Tottenham pobediti, ili ce na utakmici biti vise od dva gola, odnosno da ce doci over 2,5 gola. Previse volim najboljeg trenera na svetu, da bih moj predlog zamenio pobedom Alexandra Zvereva nad Cameron Norrie po kvoti od 1,20, a sto mi je padalo na pamet. Iako je Tottenham za dve klase bolja ekipa od domacina, a za nekoliko klasa ima i boljeg trenera, njihove pobede u gostima svakako nisu najbolji izbor u jednom ovako teskom takmicenju kao sto je Poslednja Sansa. Ali, kako da pobedu najboljeg trenera na svetu, zamenim sa igrom na padavicara Zvereva ???? Conte je svakoj ekipi u kojoj je radio doneo boljitak, i to za veeeeeeoma kratko vreme, pocev od Juventusa, reprezentacije Italie, Chelsea, Intera, a ja sam video i veeeliki napredak u ekipi Tottenhama, mada u igrama u gostima se to najmanje vidi. Conte je drugi najskuplji trener na svetu, posle Simeonea, tretira igrace kao stoku, radi na treninzima preko granice bola, ima nemoguc karakter za saradnju, a u svom strucnom stabu ima dvanaest saradnika koji su mu verni kao psi, ima neizlecivi takmicarski nagon ... a to su sve osobine koje mi se svidjaju.

Najvise me brine sto Watford ima pet uzastopnih potopa i gol razliku na poslednjih pet uzastopnih poraza od 6:15. Brine me, jer ne postoji ekipa na svetu, koja moze da ima sve poraze, ako ne racunamo dve najgore ekipe na svetu, Dinamo i Crvenu Zvezdu. Ne znam da li je vazno za analizu sto su Conte i Ranieri veoma dobri prijatelji, toliko dobri da su im porodice zajedno docekale Novu Godinu, pa ne bih voleo da su na Doceku nesto i dogovarali. Znajuci Contea, taj ne bi ni svojoj zeni poklonio bod, a kamoli prijatelju. U realnom kladjenju cu svakako odigrati i tacan rezultat od 1:1 sto vidim kao jedini moguci scenario da padnem na mom danasnjem predlogu.

Prije svega želim svim članovima foruma Sretnu Novu 2022. godinu, puno zdravlja, sreće i dobitnih listića i da se ovako družimo dugi niz godina.

Moj tip ide na utakmicu Alavesa i Real Sociedada, gdje vjerujem da Real Sociedad može barem do jednog gola po kvoti 1.30 u bet365 kladionici. Iako su u posljednje vrijeme u lošoj formi sa četiri uzastopna poraza, mislim da je ovo šansa da se vrate na pobjedničke staze protiv katastrofalnog Alavesa. Ako ništa mogu barem do jednog gola na utakmici. Sretno svima!

Screenshot_5.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use