Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 2.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

bSiF1Mj.pngnM67vcM.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

5hVZ6mO.pngmHHpJrl.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.12. u 19:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Split vs Crvena Zvezda      Aba League      ( teoretsko sviranje qurcu, bez kladjenja)

Najverovatnije se necu kladiti na ovaj mec, ali hocu da teoretisem, jer sam ubedljivo najbolji teoreticar na Forumu. Kada bi postojalo teoretsko kladjenje, odnosno kada bi se utakmice igrale na papiru, a ne na parketu, ja ne bih imao ni jedan promaseni tiket. Danas je na programu jedan neverovatan mec, sudar dva potpuno razlicita sveta, u jednom takmicenju za koje malo ko moze pronaci smisao. Ideja postojanja regionalnog takmicenja je genijalna, ali je praksa ono sto Aba League cini kanalizacijom od takmicenja. Sa jedne strane, Crvena Zvezda, najbolja ekipa takmicenja, drzavni projekat, potpuno idiotska struktura kluba i potpuni apsurd funkcionisanja kluba. Sa druge strane, najgora ekipa takmicenja, prosjaci sa jos besmislenijim opredelenjem da se takmice sa mladim timom, ili vec dobro poznata prica "oslanjanje na sopstvene snage i mlade, domace igrace" u koje ne veruju cak ni oni koji to izgovaraju. Sa jedne strane, klub sa 200 zaposlenih, profesionalni klub evropskog formata, a koji bi se sutra ugasio da dodje do smene vlasti, a sa druge strane grupa entuzijasta, amatera, prosjaka, u klubu gde nema novaca ni za sampon, da se igraci istusiraju nakon treninga. Sa jedne strane legija stranaca, za koje boli qurac i za Srbiju, i za Beograd, a kamoli za balkansko regionalno takmicenje, i koji su za Balkan culi preko Google, a sa druge strane Ukic, dva amera i grupa gradjana, amatera, mladih igraca za koje niko ne zna cemu sluze. Sa jedne strane, ekipa koja je u regionalnom takmicenju dozivela tek jedan poraz, sa druge strane, ekipa koja ima tek dve pobede, i to obe kod kuce, nad Krkom i Cibonom. Osnovni handicap ova dva potpuno razlicita sveta je neverovatnih 15,5, dok su kvote na pobednika meca 1,02 i 9,50. Kada bih ja postavljao osnovni handicap, realna granica bi trebala biti 38,5 a i to je malo ako gledate razliku u kvaliteti rostera. I kao i uvek u kladjenju, mozete da imate sve moguce informacije o formi, rosterima, situaciji po klubovima ... ako nemate broj telefona psihologa koji rade po klubovima, pa da vam oni prijateljski otkriju o cemu razmisljaju ti pajseri od polupismenih sportista, u kladjenju mozete samo da se yebete. Da sam ja vlasnik Splita, ja bih ovu utakmicu predao, ne bih je ni igrao, a igracima bih obecao po 1000.000,00 eura ako 05.03. dobiju Krku u gostima i tako se spasu ispadanja. Mislim da bi Splitu bilo pametnije da brinu o Krki, Zadru i Borcu, a od kojih ima gore rostere, i to od svih, nego da se loze protiv Crvene Zvezde. Sa druge strane, da sam vlasnik Crvene Zvezde, naterao bih sve igrace da vrate novac koji su do sada zaradili, ukoliko ne pobede vise od 45 razlike, jer je to realan odnos snaga. Na kraju, niko ne zna, kako ce se ova utakmica zavrsiti, i to ne zato sto se ne zna ko je bolji, vec sto se ne zna, sta se desava u glavama tih psihopata. Kada bi teorija nesto znacila u kladjenju, ja bih igrao i sa novcem koji nemama da ce Crvena Zvezda pobediti sa vise od 16 razlike, (kvota 1,80) i to lagano, da ce dobiti prvu cetvrtinu sa vise od 5 razlike (kvota 1,80) i da ce dobiti prvo poluvreme sa vise od 9 razlike (kvota 1,80). Posto teorija nista ne znaci u kladjenju, ostaje mi samo da se odlucim da li da ova utakmica bude No Bet ili da pocnem da razmisljam sta se desava u glavama dvadesetiosam crnaca u rosterima Chelsea i Liverpoola. 

Mallorca - Barcelona | Mallorca daje gol (1.44) bet365

Evo jedne zanimljive utakmice u La Ligi. Barcelona ide u goste Mallorci. Ova dva tima se nalaze na dva različita dijela tabele, međutim, trenutne forme su im slične. Barcelona je na sedmoj poziciji sa bodom i dva manje od Real Sociedada, Atletico Madrida i Raya Vallecana iznad njih, dok je Mallorca na 15. poziciji sa 5 bodova iznad zone ispadanja.

Katalonci imaju dvije pobjede i dva remija, dok Mallorca ima jednu pobjedu i dva remija u posljednjih pet susreta. Dijeli ih osam bodova na tabeli.

Međutim, ono što je zanimljivo jeste da su obje momčadi desetkovane zbog korone, a evo ispod i igrača kojih neće biti na terenu za obje momčadi. Barcelona ovdje ima većih problema, s obzirom da im fali čak 16 igrača.

Screenshot_11.png

Primila je Barcelona barem po gol u posljednjih sedam uzastopnih susreta u svim natjecanjima, a vjerujem da mogu primiti barem jedan i ovdje po kvoti 1.44. Primili su barem po gol u osam od posljednjih devet gostujućih utakmica, a to je bilo čak i kada su imali puni sastav na raspolaganju. Zbog toga ovdje očekujem da će primiti barem jedan gol od neugodne Mallorce, koja je prije par kola pobijedila Atletico Madrida i to u gostima sa 2-1. Mallorca ove sezone ima samo jedan poraz na domaćem terenu u 9 odigranih utakmica. Budite oprezni sa ulozima, Sretno!

Screenshot_12.png

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Split vs Crvena Zvezda      Aba League      ( teoretsko sviranje qurcu, bez kladjenja)

Najverovatnije se necu kladiti na ovaj mec, ali hocu da teoretisem, jer sam ubedljivo najbolji teoreticar na Forumu. Kada bi postojalo teoretsko kladjenje, odnosno kada bi se utakmice igrale na papiru, a ne na parketu, ja ne bih imao ni jedan promaseni tiket. Danas je na programu jedan neverovatan mec, sudar dva potpuno razlicita sveta, u jednom takmicenju za koje malo ko moze pronaci smisao. Ideja postojanja regionalnog takmicenja je genijalna, ali je praksa ono sto Aba League cini kanalizacijom od takmicenja. Sa jedne strane, Crvena Zvezda, najbolja ekipa takmicenja, drzavni projekat, potpuno idiotska struktura kluba i potpuni apsurd funkcionisanja kluba. Sa druge strane, najgora ekipa takmicenja, prosjaci sa jos besmislenijim opredelenjem da se takmice sa mladim timom, ili vec dobro poznata prica "oslanjanje na sopstvene snage i mlade, domace igrace" u koje ne veruju cak ni oni koji to izgovaraju. Sa jedne strane, klub sa 200 zaposlenih, profesionalni klub evropskog formata, a koji bi se sutra ugasio da dodje do smene vlasti, a sa druge strane grupa entuzijasta, amatera, prosjaka, u klubu gde nema novaca ni za sampon, da se igraci istusiraju nakon treninga. Sa jedne strane legija stranaca, za koje boli qurac i za Srbiju, i za Beograd, a kamoli za balkansko regionalno takmicenje, i koji su za Balkan culi preko Google, a sa druge strane Ukic, dva amera i grupa gradjana, amatera, mladih igraca za koje niko ne zna cemu sluze. Sa jedne strane, ekipa koja je u regionalnom takmicenju dozivela tek jedan poraz, sa druge strane, ekipa koja ima tek dve pobede, i to obe kod kuce, nad Krkom i Cibonom. Osnovni handicap ova dva potpuno razlicita sveta je neverovatnih 15,5, dok su kvote na pobednika meca 1,02 i 9,50. Kada bih ja postavljao osnovni handicap, realna granica bi trebala biti 38,5 a i to je malo ako gledate razliku u kvaliteti rostera. I kao i uvek u kladjenju, mozete da imate sve moguce informacije o formi, rosterima, situaciji po klubovima ... ako nemate broj telefona psihologa koji rade po klubovima, pa da vam oni prijateljski otkriju o cemu razmisljaju ti pajseri od polupismenih sportista, u kladjenju mozete samo da se yebete. Da sam ja vlasnik Splita, ja bih ovu utakmicu predao, ne bih je ni igrao, a igracima bih obecao po 1000.000,00 eura ako 05.03. dobiju Krku u gostima i tako se spasu ispadanja. Mislim da bi Splitu bilo pametnije da brinu o Krki, Zadru i Borcu, a od kojih ima gore rostere, i to od svih, nego da se loze protiv Crvene Zvezde. Sa druge strane, da sam vlasnik Crvene Zvezde, naterao bih sve igrace da vrate novac koji su do sada zaradili, ukoliko ne pobede vise od 45 razlike, jer je to realan odnos snaga. Na kraju, niko ne zna, kako ce se ova utakmica zavrsiti, i to ne zato sto se ne zna ko je bolji, vec sto se ne zna, sta se desava u glavama tih psihopata. Kada bi teorija nesto znacila u kladjenju, ja bih igrao i sa novcem koji nemama da ce Crvena Zvezda pobediti sa vise od 16 razlike, (kvota 1,80) i to lagano, da ce dobiti prvu cetvrtinu sa vise od 5 razlike (kvota 1,80) i da ce dobiti prvo poluvreme sa vise od 9 razlike (kvota 1,80). Posto teorija nista ne znaci u kladjenju, ostaje mi samo da se odlucim da li da ova utakmica bude No Bet ili da pocnem da razmisljam sta se desava u glavama dvadesetiosam crnaca u rosterima Chelsea i Liverpoola. 

Nema šta sve stoji napisano medjutim i crvena zvezda ima svojih bisera Šimonović,Mitrovića,Lazarevica. Svako od ove trojice bi u splitu bio čovjek kojem daješ loptu u ruke i da "rješava utakmicu" medjutim u zvezda isti bazen ne mogu pogoditi. Zasto ne prolaze tako veliki hendikep sto ne znaci da ovaj nece ? Uglavnom  ista je filozofija što se tiče košarke,rukometa i donekle fudbalu. Na početku se uspostavi pravi omjer snaga favorit ode na veliku razliku i onda se protiv karinaških ekipa prilika ukaze simonovicima i ALA simonovicima koji nemaju ne da održavaju stečenu prednost što vise ispuštaju je ali ne dovoljno da dodje utakmica u egal. Ne troše se najbolji igrači u ovakvim utakmicama jedan Wolters,Kalinic,Holinse.  Sezona duga a igra se 3-4 fronta moraš dati priliku karinasu simonovicu da zaradi brašno tokom godine.

prije 2 minute, Nihad26celebic said:

Nema šta sve stoji napisano medjutim i crvena zvezda ima svojih bisera Šimonović,Mitrovića,Lazarevica. Svako od ove trojice bi u splitu bio čovjek kojem daješ loptu u ruke i da "rješava utakmicu" medjutim u zvezda isti bazen ne mogu pogoditi. Zasto ne prolaze tako veliki hendikep sto ne znaci da ovaj nece ? Uglavnom  ista je filozofija što se tiče košarke,rukometa i donekle fudbalu. Na početku se uspostavi pravi omjer snaga favorit ode na veliku razliku i onda se protiv karinaških ekipa prilika ukaze simonovicima i ALA simonovicima koji nemaju ne da održavaju stečenu prednost što vise ispuštaju je ali ne dovoljno da dodje utakmica u egal. Ne troše se najbolji igrači u ovakvim utakmicama jedan Wolters,Kalinic,Holinse.  Sezona duga a igra se 3-4 fronta moraš dati priliku karinasu simonovicu da zaradi brašno tokom godine.

To je realno da prođe, od fmp su izgubili 16, od mege 13

Naravno da jeste,spomenuo je gore hendikep 45 razlike da li je bila zajebancija ili ne nisam shvatio ipak to je previše a ovaj hend od 15-16 sasvim normalna i ocekivana razlika čak i veća .  Ali opeta ti hendikepi ne govoreci konkretno o ovoj utakmici su nezahvalni za igrati.  Zavisi od dosta faktora o samom rosteru igraca,koga će odmarati,hoće li služiti sut ekipu i one glavne potrošače lopte,kako će pristupiti samoj utakmici jer pretežno znamo kad favorit stekne prednost znaju se opustiti kao treger.  Ali opet kada je riječ o ovoj utakmici sve da tako bude s druge strane nema to kazniti niti smanjiti upravo jer se igra bazira na jednom ukicu i kada je organizator igre campara uz roka nema se tu šta za očekivati.  Sani nema minutaže u reprezentaciji niti 1min u zadnjih nekoliko kvalifikacijskih utakmica i ako znamo da BiH  jedna prosječna Europska ekipa koja eto ode nekako na EP.

Leeds je prošle sezone ušao u Premier Ligu i Bielsina momčad je zaista imala odličnu sezonu u kojoj su igrali sjajan nogomet zbog kojeg su i dobili simpatije mnogih ljubitelja nogometa.Za ovu sezonu Leeds se pojačao Danielom Jamesom i Juniorom Firpom a također su otkupili i Jacka Harrisona koji je bio na posudbi. Mnogi su od Leedsa očekivali da se sa ovim pojačanjima uključe u borbu za Europu ali su trenutno daleko od te borbe.U dosadašnjih 18 utakmica Leeds je upisao svega tri pobjede i skupio 16 poena. Veliki razlog tome su sigurno i brojni izostanci od početka sezone. Diego Llorente, Koch, Ayling, Firpo su bili ozljeđeni u posljednjoj liniji, Raphinha i Philips su također bili ozljeđeni dok je Bamford odigrao svega šest susreta.Za današnji susret im također nedostaje veliki broj igrača. U posljednjoj liniji ne mogu računati na Coopera, Firpa, Llorentea i Struijka, u veznom redu na Kalvina Phillipsa i Daniela Jamesa dok će u napadačkoj zoni biti bez Bamforda i Rodriga.

Momčad Burnleya je prethodne sezone završila svega jednu poziciju iznad opasne zone. Imali su 11 bodova više u odnosu na ekipe koje su ispale te su bez većih problema obezbjedili ostanak. Ipak, kako trenutno stvari stoje ove sezone će imati daleko veću borbu za ostanak u ligi.Sean Dyche za ovu sezonu nije pravio mnogo promjena. S obzirom da je mladog Bailey Peacock-Farrell poslao na posudbu u Sheffield Wednesday kako bi bio prvi vratar doveo je zamjenu za Nicka Popea u vidu iskusnog Wayne Hennesseya. Osim njega je nakon isteka ugovora i jedne sezone u Kayserispooru bez obeštećenja vratio Aarona Lennona.Momčad Burnleya nije najbolje odigrala prvi dio sezone. U 16 odigranih utakmica su skupili svega 11 poena i trenutno se nalaze u opasnoj zoni. Osim toga sa 15 postignutih pogodaka su trenutno druga najneefikasnija momčad lige.U narednom periodu će imati još veće probleme za postizanje pogodaka s obzirom da je Ashley Barnes van stroja. Osim njega Sean Dyche ne može računati ni na Connora Robertsa.

Leeds United - Burnley

shots on targer under 9.5 1.70 

Chelsea total fouls over 9.5 1.85

Kv. 3.15 

Neznam šta pametno napisat o derbiu između Chelsea i Liverpoola vidim da kladare daju laganu prednost domaćoj momčadi iako neznam zašto. Chelsea protiv lošijih ekipa često ima preko 10 prekršaja na utakmici  s obzirom da se radi o borbi za sam vrh tablice teško je očekivati kamilicu od utakmice.Odigrat ću i single Kovačića da dobija karton na utakmici. 

Kovačić to get a card YES  3.5 kv

SRETNO SVIMA 🍻

Vidim da su neki stavljali pikado u poslijednjoj šansi, a vjerujem da vas ima koji pratite/gledate. Zanima me jel Smith danas popriličan ''zicer''? Znam polufinale SP-a je i nije neki tečaj, 1,35. Ali gledam statistiku i Smith je do sada u svakom meču imao bolje brojke, posebno prosjek bacanja od Wadea. Uz to igrao je protiv branitelja naslona Pricea u prošloj rundi. Planiram igrati na Smitha uz još nešto iz ponude. Pa evo neka slobodno netko napiše zašto igrati ili ne igrati na Smitha.

Atletico M. - Rayo Vallecano 1, 1,4

Čudi me da @IzudinB još nije stavio ovaj par. Koliko god mi je Atletico razočarenje već dulje vrijeme, trenutno su u nizu 4 poraza u ligi, ako ne mogu dobiti prošlosezonskog drugoligaša ne znam koga će. Istina Rayo je trenutno bod ispred, ali vjerujem da u ovom sastavu Atletico na svom terenu uzima 3 boda:

https://www.rezultati.com/utakmica/xGYDoke9/#detalji/postave

prije 2 sati, fic said:

Vidim da su neki stavljali pikado u poslijednjoj šansi, a vjerujem da vas ima koji pratite/gledate. Zanima me jel Smith danas popriličan ''zicer''? Znam polufinale SP-a je i nije neki tečaj, 1,35. Ali gledam statistiku i Smith je do sada u svakom meču imao bolje brojke, posebno prosjek bacanja od Wadea. Uz to igrao je protiv branitelja naslona Pricea u prošloj rundi. Planiram igrati na Smitha uz još nešto iz ponude. Pa evo neka slobodno netko napiše zašto igrati ili ne igrati na Smitha.

Neznan koliko ti mogu pomoći nikad se nisam kladio na pikado osim ovih dana kad ima bonusa za live klađenje. Jučer sam pogledao obadva meča i mogu reći da je lako i Wrigth u prvom meču mogao izgubit iako je bio favorit tek je na kraju okrenuo i pobijedio. Po meni puno bolja opcija šta cu i sam igrati na live je over 180s za Smitha jucer u 9 setova 16 pogodaka prije toga toga 11 i 10 pogodaka u 7 setova  s obzirom da danas može ići meč do 11 setova a lik ih skida ko blesav. 

Smith 180s over 10.5 1.3 kv najmanja granica ja cu odigrati na live over 13.5 2.10 kv 10 eura tako ako prođe dobivam 5 eura bonusa naravno na Uni.betu. 🍻

prije sat vremena, Cantona said:

Neznan koliko ti mogu pomoći nikad se nisam kladio na pikado osim ovih dana kad ima bonusa za live klađenje. Jučer sam pogledao obadva meča i mogu reći da je lako i Wrigth u prvom meču mogao izgubit iako je bio favorit tek je na kraju okrenuo i pobijedio. Po meni puno bolja opcija šta cu i sam igrati na live je over 180s za Smitha jucer u 9 setova 16 pogodaka prije toga toga 11 i 10 pogodaka u 7 setova  s obzirom da danas može ići meč do 11 setova a lik ih skida ko blesav. 

Smith 180s over 10.5 1.3 kv najmanja granica ja cu odigrati na live over 13.5 2.10 kv 10 eura tako ako prođe dobivam 5 eura bonusa naravno na Uni.betu. 🍻

Odigrao sam već jedinicu na Smitha sa Atleticom tako da neću više to dirati. Sretno nam bilo!

prije 1 sat, Cantona said:

Screenshot_20220102_180440.thumb.jpg.6e8b25b5d41f0c3d82bee03f111fa74f.jpg

Ja sam odigrao i ovo jer vjerujem da smith nece lagano dobit ako uopce dobije

prije 4 sati, fic said:

Odigrao sam već jedinicu na Smitha sa Atleticom tako da neću više to dirati. Sretno nam bilo!

Ajde dobro je proslo Smith opet 16 pogodaka u 180 a i pobjeda nije dolazila u pitanje😊🍻

Probat ću i Wrighta over 12.5 180 1.9kv taman za pogledat meč. On je više shou man al eto neloše igra i publika ga voli iako je Škot😜moglo bi bit i ovde najmanje 9 setova 

prije 9 minute, Cantona said:

Ajde dobro je proslo Smith opet 16 pogodaka u 180 a i pobjeda nije dolazila u pitanje😊🍻

Probat ću i Wrighta over 12.5 180 1.9kv taman za pogledat meč. On je više shou man al eto neloše igra i publika ga voli iako je Škot😜moglo bi bit i ovde najmanje 9 setova 

Da, prošao Smith rezultatski uvjerljivo mada imao je nekih propuštenih izlaza. Čak bih volio da osvoji, ima jedno finale od prije. Iako mi je Gary omiljen. Pogledati ću i drugo polufinale pa po dojmu možda odigram i finale sutra.

prije 1 sat, fic said:

Još da dodam nekako i očekujem da će Wright u finale pa i osvojiti. Tak da mislim Cantona da bi ti trebala proći oklada over 180.

Da prošla čovjek još skine rekord sa 24 180ce odličan meč od sada samo na pikado se kladim🍻 sutra igram najveći over na njih dva skupa koji bude postavljen🤣 nakon Chelsea malo popravilo dan

prije 1 minutu, Cantona said:

Da prošla čovjek još skine rekord od 23 180ce odličan meč od sada samo na pikado se kladim🍻 sutra igram najveći over na njih dva skupa koji bude postavljen🤣 nakon Chelsea malo popravit dan

Na kraju nisam gledao cijeli meč, ali vidjelo se da Wright dominira. Očekujem da uzme titulu. Ako ne stave baš neki mali tečaj odigrat ću na njega.

Jako mi je drago da se netko na ovom forumu kladi i piše analize   za nešto drugo što nije Barca, Real, Juve i koefi 1.22. SP u pikadu svake godine sve bolje i bolje, gledatelji su se vratili u Ally Pally. Jučer vrhunski mečevi i rekao bih očekivani finale nas danas čeka Smith-Wright iako da je u finale ušao Anderson ne bi bilo ni malo nezasluženo. Jedini gorak okus u mojim očima je korona i što MVG nije uspio pokazati trenutnu formu jer mislim da bi ga vidjeli (barem) sinoć ako ne možda i danas. Danas očekujem jako neizvjstan meč što i koefi sugeriraju i opcije overa 180 su se i meni svidjale sve dok nisam vidio marginu. 34.5 mi je jakooo puno, nije ne moguće da prebace tu marginu ali margina je jako visoka i trenutno sam bliži underu na ovoj margini iako znam da igraju dva vrhunska igraca koji bez problema ovo mogu prebaciti.

Uzeo sam i 170 finish u meču po 4.5m vidjeli smo nekoliko izlaza u 1/4 finalu, a gricnuo sam i 9darts finish.

Uživajte danas u vrhunskom pikadu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use