Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 1.1.2022.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

AMhBCEG.pngnM67vcM.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.12. u 19:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Prvo svima da cestimam Novu Godinu, zelim svima sve najbolje(nesto ranije ali ko zna gde cu biti sutra i prekosutra haha)

Pocinje teniska sezona

01.01  01:30

Garin C. – Bautista-Agut R. AH +5.5 1.39 AH +4.5 1.77( da nece Garin izgubiti sa 6 t.j 5 razlike, biram oba tipa )

Iskreno nz sta da ocekujem, tek su to prvi mecevi, korona je svuda , slabo igraju, puno karantina nervoze, smaraju sa pravilima, pa na pocetku sezone samo lagani ulozi.Garin je trenutno 17 igrac na Atp listi, iskreno bice tezak mec za njega, jer ipak nije dobar na brze podloge, njemu najvise prija sljaka.U karijeri do sad na hard ima skor 42/41 prosle godine 2/6, igra toplo hladno, ali jedina stvar zbog cega igram ovaj tip je ipak pocetak sezone, ne ocekujem Roberta u ko zna kakvu formu.Bautista puno poznatiji igrac, on je trenutno 19 igrac sveta, on iskreno igra dobro po meni na hardu, u karijeri ima stats 277/134(proslu god 14/10)..Iskreno on je puno iskusniji, ali vec je u godinama,33 god su u pitanje, I to je razlog zbog cega ne igra na razinu kao nekada.BA najbojli rezultati na hardu(2021god) su F Doha,SF Miami.Prosle godine na ovaj turnir prvi mec dobio sa 2g razlike, onda gubio sledecih 2 meca.Imaju jednu medjusebnu tekmu Rim gde je Agut dobio sa 7:6 6:3(opet 4 g razlike)..Ukratko, istina da Agutu vise prija brza podloga, da je puno bolji na hardu od protivnika, da vise voli takve meceve, da je puno iskusniji od Garina, ali on je u godinama I ne ocekujem od njega da odmah krene sa 100 na h.Bice to zanimljiv mec, mec gde ce biti puno razmena, prosto ako se ne desi neko cudo I da Agut dobije sa 6 razlike, ma da vrlo moguce I da izgubi jedan set..Glavni tip je svakako AH5.5 ali sam postavio I 4,5 kao sigurnija varijant..Oprezno, ipak su ovo pripreme za AO, ali bas mi je drago da imamo jos tekme na ponudi, pa da miksamo malo fudbal,basket hokej a i tenis

Malo egzotike posto gubim vjeru u nogomet i velike lige.

Australia kriket, Big Bash liga. bet365 nudi opciju udvostrucavanja dobitka ako tim na koji se kladite pobijedi i postigne sest 6's (onaj sto ceka i udara loptu uspije je poslati dalekooo i samim time dobije 6 runs).

U subotu igraju Hobart Hurricanes i Brisbane Heat. Gledao sam Brisbane Heat u susretu sa Sydney Sixers u srijedu kad su jedva navukli 105 runs i svi im batsmani im bili izbaceni. Doduse Sydney je igrao toliko ocajno da su skoro izgubili 99% dobijenu utakmicu, valjda previse samopouzdanja i arogancije. Hobart Hurricanes su dosta dobri i ovu bi trebali s lakocom dobiti, no nikad se ne zna, jel.

Kvota na pobjedu Hobarta 1.63 bet365

Malo kasnije istog dana Sydney Sixers docekuju Melbourne Renegades koji su isto ocaj za gledati. U srijedu Melbourne izgubio od Hobarta 121:206, dakle sa razlikom 85 runs. 

Kvota na pobjedu Sydneya je 1.47 bet365

https://www.flashscore.com.au/cricket/australia/big-bash-league/standings/

Sydney Sixers prvi trenutno, Hobart treci, Brisbane peti a Melbourne osmi (zadnji)

Arsenal vs ManCity    bez crvenog kartona na utakmici,    kvota 1,18   Unibet

Kada je izasla kvota za igru da nece biti crvenog kartona na ovoj utakmici, ovo je trebao da bude moj predlog za Poslednju Sansu, jer je kvota bila 1,20. Danas je kvota pala na 1,18 kod unibet, dok je kod velikog bet365 sramnih 1,12. Nisam hteo da iskoristim privilegiju da za mene ne vaze bas sva pravila, jer sam najbolji kockar na Forumu, a i previse volim Contea, da ne bih igrao na najboljeg trenera na svetu. Igru da nece biti crvenog kartona na utakmici cu svakako igrati u doublu, a analiza se ne odnosi zbog sudije, za kojeg ni ne znam ko sudi, vec zbog karakteristika igraca obe ekipe, a narocito zbog stila igre obe ekipe, koji je previse akademski, skolski, i gde su igraci tehnicki i takticki prilicno obuceni. Ako ne racunamo Kolasinca, naravno, koji bi jedini mogao da kida ligamente na utakmci.

Watford - Tottenham 2 (1.57) bet365

Nakon što je pretrpio poraz od londonskih klubova Brentforda i West Hama, Watford će u groznoj formi ući u duel sa još jednim londonskim klubom, Tottenhaomom, u potrazi za tri boda koja će im pomoći u borbi za opstanak. Watford je u svom prethodnom meču pretrpio poraz od 4-1 protiv West Hama na domaćem terenu. Ovaj rezultat je obilježio njihov peti uzastopni poraz, nakon pobjede od 4-1 protiv Manchester Uniteda. Sa samo tri boda u posljednjih osam susreta, klub je trenutno dva boda iznad zone ispadanja na 17. poziciji.

Iako je Tottenham razočarao ishodom u posljednjoj utakmici protiv Southamptona (1-1), ovdje su favoriti za pobjedu, nakon što su bez poraza u posljednja dva mjeseca. Izbjegli su poraz u prethodnih sedam ligaških utakmica, dok su ostvarili 11 bodova u prethodnih pet susreta u Premier ligi. Zbog toga se nalaze na sedmoj poziciji u ovom trenutku, sa utakmicom manje od šestoplasiranog Uniteda koji ima bod više, te dvije utakmice manje od WeSt Hama i Arsenala koji se nalaze na četvrtoj i petoj poziciji. Ako stvari budu išle na njihovu ruku, mogli bi ući u top 4. Mislim da će Tottenham ovdje ići na pobjedu, što ću i odigrati, s obzirom da je Watford u velikim problemima sa ozljedama. Nedostaje im čak osam igrača; Baah, Etebo, Kabsele, Kiko, N'Koulou, Ngakia, Rose, Sarr. Foster i Troost-Ekong su pod upitnikom. Tottenhamu neodstaju samo Bergwijn, Romero i Sessegnon. Sretno!

Screenshot_6.png

Dugorocne opklade

Tottenham na kraju sezone medju prve cetiri ekipe na tabeli,    kvota 3,75   William Hill

Arsenal na kraju sezone van prvih cetiri ekipa na tabeli,    kvota 1,36   William Hill

Arsenal na kraju sezone bez i jednog trofeja,    kvota 1,18    William Hill

(sve singlovi)

Mozda bih ovaj post trebao da postavim u Topicu Dugorocne Opklade, ali je razlog da mozda neko odigra nesto od ovoga pre pocetka utakmice Watford vs Tottenham. Borba za cetvrto mesto u Premier League ce verovatrno biti pravi spektakl, i to izmedju, verovatno gubitnika ManUtd, Arsenala i Tottenhama koji titule ne mogu osvojiti ni da igraju izmedju sebe, dakle samo sa tri ekipe u prvenstvu. Ne verujem da neko na Forumu misli da prva tri mesta mogu ispustiti ManCity, Chelsea ili Liverpool, tako da ce borba za cetvrto mesto biti borba ekipa koje ce biti manje lose tokom sezone. Arsenal svakako trenutno dobro stoji na tabeli, ali ne zato sto imaju dobar roster, ili dobrog trenera, nego zato sto su poslednje cetiri utakmice igrali sa Norwichom, Leedsom, Sothamptonom i West Hamom. Oni koji veruju Arsenalu, svakako ne bi smeli da zaborave 0:5 protiv ManCity, 0:4 protiv Liverpoola, 0:2 protiv Brentforda, 0:2 protiv Chelsea, 2:3 protiv ManUtd, a pogotovo, nacin kako su izgubili protiv nikada goreg Evertona.

Veliki William Hill trenutno kvotira favorite za cetvrto mesto sledecim kvotama;  ManUtd 2,20 Arsenal 2,87 i Tottenham 3,75 sto se svakako nikako ne slazem, i bez problema cu prihvatiti ponudu na ekipu kojoj se najmanje veruje. Ne verujem da kladionice ne znaju da Tottenham ima tri utakmice manje, a posto sigurno znaju, cini mi se da malo previse potcenjuju Tottenham. A ako ih ipak pravilno procenjuju, onda je moj problem, neizleciv, previse volim Contea.

Napominjem da sam analizu napisao u toku prvih 35 minuta utakmice Arsenal vs ManCity, i vodjstva domacina od 1:0, mada ne znam sta bi konacni rezultat na toj utakmici, bilo sta promenio u mojoj analizi. 

Ah ... da, zaboravio sam da napisem... ne zaboravite da je danas 01.01. i da sam ja vec napisao tri posta, dok vi verovatno ni ne znate koji je danas dan, ili jos uvek spavate. Ne znam koga bi trebalo da cudi sto sam napisao vec tri posta, kada svi znamo da osim sto sam najbolji, najzdraviji, najpopularniji, najjaci, najlepsi, najpametniji ... ujedno i najvredniji clan Foruma i da mislim na njega (Forum) cak i 01.01.

Forest Green - Stevenage 1 (1.53) bet365

Forest Green je na prvoj poziciji u ligi i najvjerojatnije će podići naslov na kraju sezone. U fantastičnoj su formi, a posebno na domaćem terenu. Forest Green je neporažen u 18 od posljednjih 20 utakmica, dok su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet nastupa na ovom stadionu. Napominjem da su također izgubili samo jednom kod kuće u protekla četiri mjeseca.

Screenshot_8.png

Izvor: bet365

U međuvremenu je Stevenage jedna od najlošijih momčadi na tabeli. Također su već duže vrijeme u zabrinjavajućem nizu u gostima. Stevenage je u nizu od šest utakmica bez pobjede od koje su četiri završile porazom. Izgubili su devet od prethodnih 13 gostujućih utakmica, dok imaju i loš međusobni omjer protiv domaćina. Očekujem uvjerljivu pobjedu Foresta. Sretno!

Screenshot_7.png

90 + 6 minut i pobeda Tottenhama protiv trulog Watforda uz porodjajne muke. Ako ovako zaista izgledaju porodjajne muke, pristajem da u narednih deset zivota nikada ne budem zena. Ako mi je nova godina pocela uz ovakve porodjajne muke, kakva me tek ceka zavrsnica godine, koji qurac ??? Ovim drugoligasima predlozi prolaze u prvih 15 minuta utakmice, a meni, najboljem kockaru na Forumu, u 90+6 i to uz porodjajne muke.

Sretna svima Nova godina uz puno sreće na kladarama, zdravlja i ljubavi naravno svim ljudima dobre volje 😁🍻

Trebam malu pomoć neki info ako zna neko pa cu pisat ovde. Radi se Uni.bet kladionici i njihovom bonusu koji daju. Dakle na odigranih 5 eura bonusa došao sam do nekih 50tak eura u par navrata i nekoliko listica. Ali taj dobitak mi je stavljen opet pod bonus i tako da ga sad nemogu isplatit nego samo igrat dalje s njim??? Šta mi nema neke logike da moraš igrat dok ne izgubiš. Čemu onda daju bonuse. Zna li neko nešto više o ovome kako i dali mogu prebacit taj dobitak tj isplatit sa računa.

Unaprijed zahvaljujem na savjetu 🤣

prije 4 minute, Cantona said:

Sretna svima Nova godina uz puno sreće na kladarama, zdravlja i ljubavi naravno svim ljudima dobre volje 😁🍻

Trebam malu pomoć neki info ako zna neko pa cu pisat ovde. Radi se Uni.bet kladionici i njihovom bonusu koji daju. Dakle na odigranih 5 eura bonusa došao sam do nekih 50tak eura u par navrata i nekoliko listica. Ali taj dobitak mi je stavljen opet pod bonus i tako da ga sad nemogu isplatit nego samo igrat dalje s njim??? Šta mi nema neke logike da moraš igrat dok ne izgubiš. Čemu onda daju bonuse. Zna li neko nešto više o ovome kako i dali mogu prebacit taj dobitak tj isplatit sa računa.

Unaprijed zahvaljujem na savjetu 🤣

Pogledaj uvjete bonusa, vjerojatno iznos moras okrenuti jos 1-2 da bi bonus novac postao novac koji mozes i isplatiti. 

prije 8 minute, Goksim said:

Pogledaj uvjete bonusa, vjerojatno iznos moras okrenuti jos 1-2 da bi bonus novac postao novac koji mozes i isplatiti. 

Hvala @Goksimpokusat cu malo provrtiti samo iskreno neznam ni odakle mi je taj bonus došao 😂 imaju ovih dana bonus da live pikado pa preporuka svima koji imaju uni.bet racun par puta su mi dali po 10 eura za pikado live oklade i ove završnice ovih dana ali taj mi se dobitak odma prebacivao na dio računa koji nije pod bonus i normalno sam ga isplaćivalo. Kad pričamo o zavrtit bonus dali mora bit cijeli bonus uplacen ili može dio po dio. Hvala

prije 3 sati, Cantona said:

Hvala @Goksimpokusat cu malo provrtiti samo iskreno neznam ni odakle mi je taj bonus došao 😂 imaju ovih dana bonus da live pikado pa preporuka svima koji imaju uni.bet racun par puta su mi dali po 10 eura za pikado live oklade i ove završnice ovih dana ali taj mi se dobitak odma prebacivao na dio računa koji nije pod bonus i normalno sam ga isplaćivalo. Kad pričamo o zavrtit bonus dali mora bit cijeli bonus uplacen ili može dio po dio. Hvala

Sigurno moze dio po dio, sustav gleda kumulativni iznos uloga. Bilo npr 50e uplaceno na jedan listic ili 50 listica po 1e trebalo bi biti isto. Bitno je jefino da je koeficijent veci od minimalnog definiranog pravilima te promocije.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use