Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 22 - 28.12.-30.12. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Otvaram dnevnu temu za Prvu ligu PŠ-a. @LeonardoDrugi i @Goksim postavite svoje prijedloge. Sretno!

Moj prijedlog u ovom kolu ponovo ide na pobjedu Cityja i više od 1.5 gola. City ove sezone gazi sve pred sobom, mislim da ih jedan Brentford koji je u lošoj formi u ovom trenutku ne može zaustaviti. U prošlom kolu su dobili Leicestera sa 6-3.

Screenshot_24.png

Hej amministratori,

ostaje mi samo da se nadam da ste u svojim tuznim zivotima barem culi za kladionicu WilliamHill. Oni imaju u ponudi igru multichance u kojoj nude po dva dogadjaja na utakmici, a kockari treba da prognoziraju da lì ce se na utakmici dogoditi nesto od ponudjenog. Opklada je dobitna ako se na utakmici desi barem jedan od dva ponudjena dogadjaja. U ponudi velikih engleza je i igra dupla sansa X2 ili over3,5 gola, na utakmici Southampton vs Tottenham. Moj predlog za Poslednju Sansu je da, nesto od ove dve igre  ce se desiti na utakmici po kvoti od 1,20. ( Kvota da se nece dogoditi barem jedna od ove dve igre je 4,33). Ako u svojim tuznim zivotima niste ni culi za veliki WilliamHill, ili niste ni culi za igru multichance, pa je takvo elementarno neznanje uzrok da mi ne priznate predlog, moj predlog ce biti obicna dupla sansa X2 na Tottenham i to kod unibet po neverovatnoj kvoti od 1,28. Ako mi ne priznate, prvi predlog, zadovoljan sam i drugim, sa tim sto cu vasu sramotu i elementarno neznanje pamtiti dok sam ziv. Ako ne znate cak ni sta znaci igra dupla sansa X2, slobodno napisite, postavicu neki treci predlog koji cete movo da razumete .

@LeonardoDrugi naravno da priznajemo prvi prijedlog. 

Što se mog tipa tiće: 

Leicester - Liverpool 2 (1,33) bet365

Leicester ima ogroman broj izostanaka. Što reći, gubili su 4:0 od Cityja nakon 20ak minuta igre. Istina i nevjerojatno se vratili na 4:3 ali i zasluženo uvjerljivo izgubili utakmicu. Forma domaćina je katastrofalna, 4 poraza u zadnjih 5 utakmica. Neće valjda baš danas proigrati. 

Liverpool igra odličan nogomet, teško će do naslova ali vidim ih sa Chelsea u borbi za drugo mjesto. Mislim da je, ako City ovako nastavi, naslov rezerviran za njih. Šteta, svi prvaci izuzev Serie A (Juventus) realno stoje (Real je bio i 2,75 prije početka prvanstva, sad je 1,03). Ovdje se kako je Leonardo i pisao, nakon kraha Juventusa, Inter čini najozbiljniji kandidat i ako ovako nastave neupitni staro/novi prvak. 

Liverpool je imao i tjedan dana odmora za ovu utakmicu i sigurno ulaze pripremljeniji od Leicestera koji još sanja City. Leicester je igrao sa Cityjem u nedjelju, dakle prije dva dana dok Liverppol nije igrao utakmicu od 22.12.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use