Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 22 - 28.12.-30.12. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

prije 21 sati, Silviyo1302 said:

Leicester- Liverpool    over 2.5    1.40 (SuperSport)

Liverpoolu je kao naručena došla odgoda protiv Leedsa jer je Liverpool po tradiciji jedna od žrtava ovog ubitačnog ritma zbog vrlo skraćene klupe. Vjerujem da će odmorni trojac Mane-Jota-Salah obaviti svoj posao na razini, ali isto tako vjerujem da Leicester može kazniti klimavu obranu Liverpoola bez Van Dijka jer smo vidjeli u zadnjih nekoliko kola da to nije to bez najboljeg stopera svijeta !

otkud info da VD ne igra? @Silviyo1302

prije 14 minute, deestock said:

otkud info da VD ne igra? @Silviyo1302

Do jučer tokom dana je još uvijek stajalo da ga neće bit zbog korone, medjutim dok sam ja stavio ovaj prijedlog to je izmijenjeno... Nadam se da Van Dijk neće utjecat na golove. A tko zna, možda još nije dovoljno spreman, pa nekim čudom neće igrat, ali vidjet ćemo !

prije 11 minute, Silviyo1302 said:

Do jučer tokom dana je još uvijek stajalo da ga neće bit zbog korone, medjutim dok sam ja stavio ovaj prijedlog to je izmijenjeno... Nadam se da Van Dijk neće utjecat na golove. A tko zna, možda još nije dovoljno spreman, pa nekim čudom neće igrat, ali vidjet ćemo !

hvala na odgovoru, mislio sam imas neke info koje ja ne mogu nac jer nisam bas bio aktivan zadnja 2-3 dana

u svakom slucaju je tip dobar, pogotovo ako ne bude igrao.. vrijedi ispratiti postave

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use