Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

prije 12 sati, NBAmartingale said:

Pozdrav svima..

par pitanja na brzaka(za one koji mi mogu pomoći)

VPN na iPhone -u?koji je pouzdan?

Treba mi zbog kladjenja na betfairu iz njemačke..koristim 8

jel postoji i Betfair" rel="">Betfair mirror page?

i sve ovo koliko je zapravo sigurno,hvala na odgovorima!

VPN na iPhoneu je provjereno pozdan 100%, isto kao i na računalu. 

Moja preporuka je ExpressVPN koji i sam znam koristiti kada putujem. Više o VPNovima i najpopulanija i najbolja tri VPN-a na https://www.svijetkladjenja.com/sto-je-vpn-kako-ga-koristiti/

Koliko znam Betfair nema mirror stranice. 

• 2 weeks later...
On 27. 12. 2021. at 17:56, Ivan98 said:

Ja sad imam podpitanje 

Živim u Njemačkoj , mogu li acc prijaviti na hrvatsku adresu i preko vpn zaobići 5% poreza ? 

A i ponuda je u Njemačkoj skromnija nego u Hrvatskoj . 

Po pravilima isto ne bi smio raditi i ako to kladionica primjeti možeš imati problema. bet365 ima najnapredniji sustav i prepoznaje mislim većinu VPN-ova.

Problem je što zbog svih regulativa kladionice ne dozvoljavaju pristup ako ste u zemlji drugoj od one čiji ste državljanin. Drugim riječima ako ste otvorili račun iz Hrvatske a putujete u UK, USA, Kolumbiju, Brazil ili na neku drugu destinaciju s istih vjeorjatno nećete moći pristupiti kladionici, možda čak ni uz VPN ako kladionica prepoznaje iste.

Pošto ja također idem vani na ne znam koliko dugo da li mi je pametno izbrisati trenutni račun u Hrvatskoj da bih otvorio novi u Belgiji?

image.thumb.png.a2debce253bf503939e5d1ed28fc7826.png

Najviše me zanima iz razlga jer ne znam koliko dugo ću bit vani (tipa godinu dana) pa kad se vratim neznam da li ću biti u mogućnosti otvoriti opet račun u Hrvatskoj

On 08. 01. 2022. at 11:41, Guts1950 said:

Pošto ja također idem vani na ne znam koliko dugo da li mi je pametno izbrisati trenutni račun u Hrvatskoj da bih otvorio novi u Belgiji?

image.thumb.png.a2debce253bf503939e5d1ed28fc7826.png

Najviše me zanima iz razlga jer ne znam koliko dugo ću bit vani (tipa godinu dana) pa kad se vratim neznam da li ću biti u mogućnosti otvoriti opet račun u Hrvatskoj

Jednostavno se javi na chat i kažeš da si se preselio i da želiš promjeniti lokaciju računa , vjerojatno će ti ugasiti taj račun i reći da otvoriš novi sa novom adresom , a možda će ti i sami to odraditi mada to baš i ne vjerujem 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use