Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pitanja i prijedlozi za Posljednju Šansu

Recommended Posts

On 26. 10. 2022. at 7:23, deestock said:

pošto je šerif @IzudinB odlučio da mi ne prizna par jer nisam napisao kvotu, a jasno je kao dan bilo da je kvota dosta veća od minimalne ja sam odlučio da napuštam takmičenje i zamolio bi te da me više ne označaješ u novim temama da mi ne spamaš notifikacije

još danas vidim da si i sam postavio isti tip u dnevnoj temi, al pošto si napisao u početku posta da je kvota 1.80, a onda postavio sliku gdje kvota 1.75 ne čudi me previše da u vrijeme moje objave nisi znao kvotu uopće

@deestock mislim da svi itekako možemo biti zahvalni @IzudinB koji vodi statistiku svih naših tipova te otvara teme za svako kolo. 

U pravilima natjecanja, koja vrijede za sve isto, je jasno navedeno u kojem formatu je potrebno prijavljivati tipove te koje informacije su potrebne. Osobno stavljam screenshot tipa svaki put.

Citiraj

Članak 10. Format postavljanja prognoza
Sa ciljem standardizacije i preglednosti poželjno je da su prognoze postavljenje u sljedećem formatu: 

• Utakmica tip, koeficijent, kladionica
  • Manchester City - Stoke 1, 1,30, naziv kladionice

Pri prijavi tipa potrebno je jasno navesti utakmicu, ukoliko nije očito natjecanje (dakle manje poznate lige), tip, koeficijent te kladionicu. Koeficijent je potreban zbog članka 17. odnosno slučajeva gdje dva ili više članova možda budu na kraju sezone imali isti broj pogodaka. 

Koeficijent je potreban ne samo iz razloga da bi isti bio barem 1,20 već i zbog toga što prosječni pogođeni koeficijent odlučuju u slučaju da na kraju sezone više natjecatelja ima isti broj pogođenih tipova. Statistiku o ovome za sve vodi @IzudinB te se isto može vidjeti na službenoj tablici (screenshot istoga dolje). 

Mislim da pri prijavi tipova navođenje koeficijenta ne bi trebalo biti problem. Koeficijenti se razlikuju od kladionice do kladionice i definitivno nitko od nas ne bi trebao pogađati na koji koeficijent je netko mislio. Ako je negdje koeficijent bio 1,85 siguran sam da je bilo kladionica koje su imale i 1,70 ili 1,75 na istu okladu pa bi stavljanje koeficijenata od bilo koga drugoga osim sudionika natjecanja također moglo rezultirati negodovanjem budući da bi imali situacije da natjecatelj misli da bi koeficijent trebao biti veći. 

Stvarno mislim da pri prijavljivanju tipova navođenje koeficijenta ne bi trebalo biti problem, niti uzima puno vremena a slažem se da je prilaganje screenshota poželjno.

Zbog praktičnosti, kako bi se tipovi jednostavnije prijavljivali, pogotovo sa mobitela, te računajući da smo svi tu da se natječemo u sportskom duhu gdje će bolji pobjediti nismo inzistirali na istome međutim razmotrit ćemo sve prijedloge za unaprijeđenje natjecanja prije početka sljedeće sezone. 

Screenshot 2022-10-27 at 14.57.12.png

Citiraj

Članak 17. Rangiranje te pravilo većeg prosječnog pogođenog koeficijenta
Pobjednik Prve lige Posljednje šanse te Druge lige Posljednje šanse biti će sudionik koji je pogodio najveći broj tipova. Drugoplasirani će biti sudionik koji ima drugi najveći broj pogodaka u toj ligi te prema istoj logici trećeplasirani...
Ukoliko dva ili više članova imaju isti broj pogodaka kroz cijelu sezonu, imajući na umu da se priznaju samo prognoze prijavljene na forumu u vremenu definiranom člankom 8. u obzir će se uzeti koeficijenti odnosno član sa većim prosječnim pogođenim koeficijentom u toj sezoni bio bi bolje rangiran. Faktor koeficijenta vrijedi samo u situacijama gdje dva člana imaju isti broj pogodaka. Na ovo možemo gledati kao na gol razliku ukoliko dvije momčadi imaju isti broj bodova na kraju sezone.

Zbog ovakvih stvarih sam najviše i bio da imamo svi jednak način pisanja zapravo točnije bi bilo jednak standard gdje svi sudionici moraju ispuniti minimalne uvijete da bi im se prihvatila oklada. To sam prije napisao, a opet ću iako je i @Goksim citirao pravilo definirano za ovu sezone iako zapravo nije pravilno nego "poželjno" da se tako stavlja. Da se razumimo i meni se izlazilo u susret prošle sezone, ali s obzirom da nam je svima najviše potrebno minut da postavimo okladu stvaro nije u redu da iskorištavamo to na način da ne možemo na vrijeme postaviti okladu ili navesti koeficijent ili kladionicu odakle se stavilo jer neko igra u "normalnim kladionicama" gdje fizički moraš ući u kladionicu, a neki online u stranim kladionicama pa nismo svi upozati sa kvotama različitih kladionica.

Nas ima 50ak, a @IzudinB mora za svakoga navesti i par koji smo igrali i koeficijent u tablicu i mora to fizički odradit tako da mu mi možemo olakšati da prvo napišemo minimalne inforamcije o okaldi [Utakmica   tip oklade   na što se kladimo   koeficijent   kladionica]. Jedini alati potrebni za pisanje oklade su vam tipkovnica i Snipping tool (program za  slikavanje dijela Screena) koji dođe uz Windowse za slikavanje dokaza o kladinici i koeficijentu. Stvarno vam sadašnji minimalni uvijeti ne oduzimaju više od 30 s da napišete okladu kako treba.

Mislim da sam ja osobno u Posljednjoj Šansi napisao sve ili veliku večinu svojih postova na prethodno opisani način. Možda se koji potkrao bez slike kada mi se žurilo. I još jedan disclamer ne serem nikome nego ne možemo svi činiti kako nas je volja i mislit samo ne sebe nego (po meni) trebamo radit kako bi ovaj forum bio što bolji

• 4 weeks later...

Sad kad sam lijepo pao (jer se Srbija ne sastaje s loptom a kamoli kornerom) ovo kolo u posljednoj sansi zbog para koji sam morao prisilno odabrati jer je moj prvotni par Gana-Urugvaj bio debelo u igri kad je tema otvorena, a otvorena je sa velikim kasnjenjem (opet) u odnosu na prije odredeni termin, zanima me da li ja i ostali forumasi mozemo kao neki staviti svoj prijedlog za PŠ u dnevnu temu prije nego se otvori tema za kolo u PŠ, pa admini koji debelo kasne s otvaranjem teme taj prjjedlog prebace u istu ?

I molim ako je moguce da mi se ponisti danasnji prijedlog, a iduce kolo omoguci postavljanje 2 prijedloga..bilo bi korektno

U suprotnom, bzvz natjecanje, nakon samo kojeg mjeseca, nismo ni na pola, a organizacija je vec teska banana

prije sat vremena, mesrine said:

Sad kad sam lijepo pao (jer se Srbija ne sastaje s loptom a kamoli kornerom) ovo kolo u posljednoj sansi zbog para koji sam morao prisilno odabrati jer je moj prvotni par Gana-Urugvaj bio debelo u igri kad je tema otvorena, a otvorena je sa velikim kasnjenjem (opet) u odnosu na prije odredeni termin, zanima me da li ja i ostali forumasi mozemo kao neki staviti svoj prijedlog za PŠ u dnevnu temu prije nego se otvori tema za kolo u PŠ, pa admini koji debelo kasne s otvaranjem teme taj prjjedlog prebace u istu ?

I molim ako je moguce da mi se ponisti danasnji prijedlog, a iduce kolo omoguci postavljanje 2 prijedloga..bilo bi korektno

U suprotnom, bzvz natjecanje, nakon samo kojeg mjeseca, nismo ni na pola, a organizacija je vec teska banana

Ovde postoje dva problema. Prvi problem je sto ja mislim da samo ja zasluzujem privilegije na Forumu, a svi znamo i zasto. Drugi problem je sto svako ko kritikuje administratore moze biti moj prijatelj, i uvek cu podrzati kolegu koji iznese protest, ali je to onda u suprotnosti sa ovim prvim problemom. Posto zelim sve najbolje najpre Poslednjoj Sansi, a tek onda svima ostalima, ja bih prihvatio ovaj predlog kolege, kojeg ne podnosim, kao i on mene. 

@IzudinB je verovatno sjajna osoba, iako ga, hvala Bogu, nikada nisam upoznao. Siguran sam cak i da je po karakteru ubedljivo najkorektnija osoba na Forumu, jos sam sigurniji da uvek postoji razlog zasto kasni sa otvaranjem svete Poslednje Sanse, a najsigurniji sam da ce Poslednja Sansa otici u qurac onoga trenutka, kada on digne ruke od svega (nas). Dilema je da li da vrsimo pritisak na njega ili da ga ipak podrzimo i razumemo sto svakako zasluzuje, jer niko drugi nece biti u stanju da radi sve ono sto on radi za nas. Predlazem ovo prvo, znaci pritisak. Dakle, ja bih dozvolio da ako Topic kasni, svako objavi svoj predlog u dnevnoj temi, kao sto sam ja radio vise puta, iako mi se ne svidja ideja da nemam privilegije. Takve stvari ce naravno stvoriti haos, haos ce stvoriti anarhiju, a anarhija ce oterati u qurac svetu Poslednju Sansu. I evo nas kod sustine svega, a to su ljudi. Raditi za ljude, sa ljudima ili oko ljudi je najgora stvar koja nekome moze da se desi. Sada si ti ljut, i nisi prvi koji je ogorcen u svetoj Poslednjoj Sansi, a kada napravimo pritisak, a pritisak stvori haos, a haos stvori anarhiju, ljut i ogorcen ce biti @IzudinB. Ostaje da se nadamo da ima nerve dovoljno jake da se dovucemo do letnje pauze.

Kao vid pritiska, ostavio bih mogucnost da do 15 casova i 15 minuta svi psujemo u sebi i cutimo, koliko god to tesko bilo. Posle 15 casova i 15 minuta krecemo u juris, ko yebe Izudina, to mu je posao da bude administrator, i neka svih pedeset ucesnika objavi svoje predloge u dnevnoj temi. @IzudinB to svakako ne zasluzuje, ali ce nama biti lakse, a to je najvaznije. Ali da znamo da kada on ode odavde, sve je otislo u qurac.  

prije 9 sati, LeonardoDrugi said:

Ovde postoje dva problema. Prvi problem je sto ja mislim da samo ja zasluzujem privilegije na Forumu, a svi znamo i zasto. Drugi problem je sto svako ko kritikuje administratore moze biti moj prijatelj, i uvek cu podrzati kolegu koji iznese protest, ali je to onda u suprotnosti sa ovim prvim problemom. Posto zelim sve najbolje najpre Poslednjoj Sansi, a tek onda svima ostalima, ja bih prihvatio ovaj predlog kolege, kojeg ne podnosim, kao i on mene. 

@IzudinB je verovatno sjajna osoba, iako ga, hvala Bogu, nikada nisam upoznao. Siguran sam cak i da je po karakteru ubedljivo najkorektnija osoba na Forumu, jos sam sigurniji da uvek postoji razlog zasto kasni sa otvaranjem svete Poslednje Sanse, a najsigurniji sam da ce Poslednja Sansa otici u qurac onoga trenutka, kada on digne ruke od svega (nas). Dilema je da li da vrsimo pritisak na njega ili da ga ipak podrzimo i razumemo sto svakako zasluzuje, jer niko drugi nece biti u stanju da radi sve ono sto on radi za nas. Predlazem ovo prvo, znaci pritisak. Dakle, ja bih dozvolio da ako Topic kasni, svako objavi svoj predlog u dnevnoj temi, kao sto sam ja radio vise puta, iako mi se ne svidja ideja da nemam privilegije. Takve stvari ce naravno stvoriti haos, haos ce stvoriti anarhiju, a anarhija ce oterati u qurac svetu Poslednju Sansu. I evo nas kod sustine svega, a to su ljudi. Raditi za ljude, sa ljudima ili oko ljudi je najgora stvar koja nekome moze da se desi. Sada si ti ljut, i nisi prvi koji je ogorcen u svetoj Poslednjoj Sansi, a kada napravimo pritisak, a pritisak stvori haos, a haos stvori anarhiju, ljut i ogorcen ce biti @IzudinB. Ostaje da se nadamo da ima nerve dovoljno jake da se dovucemo do letnje pauze.

Kao vid pritiska, ostavio bih mogucnost da do 15 casova i 15 minuta svi psujemo u sebi i cutimo, koliko god to tesko bilo. Posle 15 casova i 15 minuta krecemo u juris, ko yebe Izudina, to mu je posao da bude administrator, i neka svih pedeset ucesnika objavi svoje predloge u dnevnoj temi. @IzudinB to svakako ne zasluzuje, ali ce nama biti lakse, a to je najvaznije. Ali da znamo da kada on ode odavde, sve je otislo u qurac.  

Hvala na podrsci.

Nemam razloga da te ne podnosim, kao ni ikoga drugoga na forumu, naprotiv, dozvoljena doza zezancije, provokacije, i rasprave je uvijek dobrodosla na normalnoj razini a mislim da ovdje je i gustam u igranju posljednje sanse i pracenju tabele i nikad nikom u ligi ne zelim srecu u natjecanju, jer to bi bila laz, kako da zelim srecu nekom protiv koga se borim i koga zelim pobjediti na bilo koji dozvoljeni nacin. Nastojim svako kolo izdvojiti vrijeme, pripremiti tip i biti uz mobitel i na forumu i prvi postaviti prijedlog prije svih, i puno puta sam isto i uspio sto se lako moze vidjeti u temama, a tako bih i jucer da otvaranje teme nije kasnilo toliko.

Sto se tice napisanog o @IzudinB slazem se sve, potpisujem i pruzam podrsku na ovaj nacin ako ista znaci, ali stvarno nisam mogao ne reagirati na ovo jucer jer u trenutku kad je ponuda mimo sp-a siromasna i kad se 98%tipova u PS odnosi na svjetsko mislim da je stvarno propust da tema toliko kasni na dan kada doznajemo i posljednje putnike u osminu finala.

Ne znam, mozda sam pretjerao s jucerasnjim i danasnjim postom, ali morao sam iznjeti svoju kritiku. Inace, samo najbolje o PS, adminima itd.

prije 9 minute, mesrine said:

Hvala na podrsci.

Nemam razloga da te ne podnosim, kao ni ikoga drugoga na forumu, naprotiv, dozvoljena doza zezancije, provokacije, i rasprave je uvijek dobrodosla na normalnoj razini a mislim da ovdje je i gustam u igranju posljednje sanse i pracenju tabele i nikad nikom u ligi ne zelim srecu u natjecanju, jer to bi bila laz, kako da zelim srecu nekom protiv koga se borim i koga zelim pobjediti na bilo koji dozvoljeni nacin. Nastojim svako kolo izdvojiti vrijeme, pripremiti tip i biti uz mobitel i na forumu i prvi postaviti prijedlog prije svih, i puno puta sam isto i uspio sto se lako moze vidjeti u temama, a tako bih i jucer da otvaranje teme nije kasnilo toliko.

Sto se tice napisanog o @IzudinB slazem se sve, potpisujem i pruzam podrsku na ovaj nacin ako ista znaci, ali stvarno nisam mogao ne reagirati na ovo jucer jer u trenutku kad je ponuda mimo sp-a siromasna i kad se 98%tipova u PS odnosi na svjetsko mislim da je stvarno propust da tema toliko kasni na dan kada doznajemo i posljednje putnike u osminu finala.

Ne znam, mozda sam pretjerao s jucerasnjim i danasnjim postom, ali morao sam iznjeti svoju kritiku. Inace, samo najbolje o PS, adminima itd.

Lep je ovaj tvoj post, a najlepse je sto si sacekao da prodje (teska) noc i kada se (malo) sve slegne, napises svoj stav. Videcemo kako ce se sve zavrsiti.

Hej @mesrine

Možda je i netko drugi htjeo igrati recimo tvoj par....i mozda bi bio brži od tebe i ti bi svakako morao igrati nešto drugo...

Glupo je retroaktivno tvrditi da bi nešto pogodio... jer znaš kako kažu filozofi, da svaka naša akcija prouzrokuje reakciju, stoga možda da si odigrao Urugvaj, on baš ne bi došao...😉😂

U poslednje vreme kad neko  padne ili  nece vise da igre ili  mu  smeta Admin. Ja sam pao  u  prvom kolu  i  sad u  poslednjem  i hocu  da se zalim. "Zalim" se na L II od kog sam prepisao  par. Od sad sve njegove predloge ima da zatamnim i  da ne citam. " Pojma " on nema sa kladjenjem. 

I na kraju  ovoje bila sala! Veliki  pozdrav za Leonardo Drugi

On 02. 12. 2022. at 16:02, mesrine said:

@mesrine hvala na iskrenoj kritici odnosno prijedlogu za unaprijeđenje natjecanja. Otvorili smo testno teme za sljedeće kolo koje bi se trebale automatski otključati u ponedjeljak u 15:00, te automatski zaključati u utorak u 15:00. Ako ovo bude tehnički izvedivo otvorit ćemo teme za sva preostala kola te namjestiti da se teme uvijek automatski otključavaju ponedjeljkom i petkom u 15:00 CET, te zaključavaju utorkom i subotom u 15:00 CET. 

Na ovaj način svi sudionici natjecanja bi za svako kolo znali od kad mogu prijaviti svoje tipove. 

Što se 26og kola tiće, nažalost poništavanje prijavljenog tipa nije moguće odnosno ne bi bilo fer i korektno te bi otvorilo pandorinu kutiju gdje bi u budućnosti i drugi sudionici natjecanja sa pravom mogli tražiti isto. I ja bi volio da mi kladionica da priliku da postavim drugi tip kad mi oklada padne ali mislim da kladionica ne bi imala previše razumjevanja za takve zahtjeve. Tema je bila otvorena nešto kasnije nego inaće ali svi su imali prliku prijaviti bilo koji tip iz bogate vikend ponude što mislim da ne bi trebao biti problem.

Rezultati 26-og kola će svima biti obraćunati prema prijavljenim parovima i pravilima natjecanja međutim zahvaljujući ovom feedbacku nadam se da ćemo automatizirati prijavu tipova te imati još veću transparentnost jer će se isti uvijek moći prijaviti od određenog vremena - 15:00 CET.

prije 25 minute, Goksim said:

@mesrine hvala na iskrenoj kritici odnosno prijedlogu za unaprijeđenje natjecanja. Otvorili smo testno teme za sljedeće kolo koje bi se trebale automatski otključati u ponedjeljak u 15:00, te automatski zaključati u utorak u 15:00. Ako ovo bude tehnički izvedivo otvorit ćemo teme za sva preostala kola te namjestiti da se teme uvijek automatski otključavaju ponedjeljkom i petkom u 15:00 CET, te zaključavaju utorkom i subotom u 15:00 CET. 

Na ovaj način svi sudionici natjecanja bi za svako kolo znali od kad mogu prijaviti svoje tipove. 

Što se 26og kola tiće, nažalost poništavanje prijavljenog tipa nije moguće odnosno ne bi bilo fer i korektno te bi otvorilo pandorinu kutiju gdje bi u budućnosti i drugi sudionici natjecanja sa pravom mogli tražiti isto. I ja bi volio da mi kladionica da priliku da postavim drugi tip kad mi oklada padne ali mislim da kladionica ne bi imala previše razumjevanja za takve zahtjeve. Tema je bila otvorena nešto kasnije nego inaće ali svi su imali prliku prijaviti bilo koji tip iz bogate vikend ponude što mislim da ne bi trebao biti problem.

Rezultati 26-og kola će svima biti obraćunati prema prijavljenim parovima i pravilima natjecanja međutim zahvaljujući ovom feedbacku nadam se da ćemo automatizirati prijavu tipova te imati još veću transparentnost jer će se isti uvijek moći prijaviti od određenog vremena - 15:00 CET.

Toplo se nadam da ce taj nacin zazivjeti i uspjesno funkcionirati na dobrobit svih natjecatelja, i smatrat cu to svojim uspjehom.

Apropo ponistavanja tipa, naravno da razumijem situaciju, djelim misljenje i sve je jasno ali prekjucer oko 15 sam vec poludio sto mi je propao prolazni nepostavljeni tip, a navece sam eruptirao nakon pada prisilno i na brzinu izabranog tipa i popizd*io sam, a iz toga je proizasao onaj post. Ne zamjerite.

Idemo dalje, borba do kraja, a nadam se uz uspjesan i funkcionalan nacin otvaranja tema PŠ.

Lp

prije 5 sati, josip123 said:

Ako može samo da se upiše u tablicu rezultati 26og kola PŠ. Pošto je u tijeku 27.kolo pa da se rezultati iz toga kola ne upišu u kolo ranije, pošto vidim da u 1. Ligi su upisani rezultati za 26.kolo osim kolegi @fic a kod nas u drugoj ligi još ništa. Hvala 🙃

Statistika nije upisana odma jer su se utakmice u ponedjeljak navečer još uvijek igrale, a rekao sam vam ako vam nešto nije jasno javite mi se u inbox.

• 3 months later...

Pozdrav kolege, dugo nismo davali nikakve prijedloge za sljedeću sezonu PŠ-a, evo jedan od mene, gdje predlažem da jasno definišemo kako se u narednim sezonama trebaju postavljati tipovi kako bi sve bolje i brže funkcionisalo, kako postavljanje tipova, tako i ažuriranje tabele. Evo jednog primjera kako bi to otprilike trebalo izgledati i volio bi da se ovo uvede u nova pravila od sljedeće sezone ukoliko to bude moguće.

Naravno, ako na screenshotu imamo sve podatke od datuma pa do kladionice i sporta onda nema potrebe da pišemo ništa osim postavljanja screenshota i naravno navođenja o kojem se sportu radi, jer ne biste vjerovali koliko vremena oduzme ukoliko ne znate koji sport je u pitanju i na koji dan se igra, pogotovo kada su neke ŽNJ utakmice u pitanju. Stoga postavljam svoj prijedlog za sljedeću sezonu gdje bi ovakvo postavljanje tipova uveli kao striktno. Mislim da će na ovaj način izgledati dosta profesionalnije i mnogo čitljivije nego ranijih sezona kako za kolege koji žele odigrati tipove, tako i za mene koji ažuriram tablicu. 

Volio bi čuti i vaša mišljenja o ovome. Hvala vam svima. :)

DATUM | SPORT | TIP - KVOTA - KLADIONICA |

SCREENSHOT

PRIMJER:

4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365

ANALIZA (OPCIONALNO)

Screenshot_34.png

prije sat vremena, IzudinB said:

Pozdrav kolege, dugo nismo davali nikakve prijedloge za sljedeću sezonu PŠ-a, evo jedan od mene, gdje predlažem da jasno definišemo kako se u narednim sezonama trebaju postavljati tipovi kako bi sve bolje i brže funkcionisalo, kako postavljanje tipova, tako i ažuriranje tabele. Evo jednog primjera kako bi to otprilike trebalo izgledati i volio bi da se ovo uvede u nova pravila od sljedeće sezone ukoliko to bude moguće.

Naravno, ako na screenshotu imamo sve podatke od datuma pa do kladionice i sporta onda nema potrebe da pišemo ništa osim postavljanja screenshota i naravno navođenja o kojem se sportu radi, jer ne biste vjerovali koliko vremena oduzme ukoliko ne znate koji sport je u pitanju i na koji dan se igra, pogotovo kada su neke ŽNJ utakmice u pitanju. Stoga postavljam svoj prijedlog za sljedeću sezonu gdje bi ovakvo postavljanje tipova uveli kao striktno. Mislim da će na ovaj način izgledati dosta profesionalnije i mnogo čitljivije nego ranijih sezona kako za kolege koji žele odigrati tipove, tako i za mene koji ažuriram tablicu. 

Volio bi čuti i vaša mišljenja o ovome. Hvala vam svima. :)

DATUM | SPORT | TIP - KVOTA - KLADIONICA |

SCREENSHOT

PRIMJER:

4.4. | Nogomet | Chelsea - Liverpool 1X (1.33) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

ANALIZA (OPCIONALNO)

Screenshot_34.png

Apsolutna podrska.

Ako se ne varam to ili slicno pravilo vec postoji ali ga se dobar dio forumasa ne pridrzava sto mi je poprilicno sebicno i bezobzirno prema tebi, robotu 🤣ili tome nekome ili necemu tko vodi evidenciju jer itekako otezava i usporava istu, a svi smo (ja prvi) osjetljivi na neku gresku ili nepravdu pa tako i ja i zato cu se pridruziti s jednim prijedlogom.

Prijedlog je da se striktno otvara i zatvara tema za odredeno kolo u unaprijed odredeno vrijeme. Ukoliko to nije moguce, ili se nekad dogodi da tema nije zatvorena na vrijeme i netko od forumasa postavi prijedlog izvan prije odredenog  vremena (kao npr proslo kolo, na sto sam i ukazao) realno bi i posteno prema ostalima bilo da se taj prijedlog ne prihvati, neovisno koliko je prijedlog zakasnio.

Slazem se da bude preglednije najbolje postavljat sa flashscore (ukoliko je tip u jedna od najpoznatije klad) a isto taka da bude moralno da se napise par recenica analize na svaki par, to je @fic odavno predlozio i postujem sto se jos drzi do toga uglavno, postavljao i ja na pocetak al izgubio volju polako al svakak nije mi problem ako bude pod default analizu od min 2-3 recenica bilo bi bolje.

U vezi parova i sta se moze igrat iz koji klad mozemo diskutirat kasnije kad zavrsi ova sezona, imam i tu neki predloga al rano je jos za to pa otom potom :)

Ja sam za tešku standarzaciju tj. da nam svi prijedlozi izgledaju u istoj formi. Forum, a i sama natjecanja PŠ-a bi izgledala puno profesionalnije Razmišljao sam o tome i htio sam predložiti za sljedeću sezonu, ali evo kada se ukaza prilika sad ću:

1. Najvažnije svake objave tj. utakmice je ono što se igra - znači utakmica tip koeficijent (kladionica). Da se napišu samo ove četiri stavke oklada je važeća. Prema tome to je važno napisati u prvom redu i podebljanim slovima (B - boldati) da se vidi u odnosu na ostatak objave, da IzudinB može kopirati u tablicu u tab Prva liga tipovi i Druga liga tipovi i da je svima ostalima jasno što je pisac htio reći.

2. Stavit sliku kao dokaz da je stvarno kvota 1.20 ili veća. Dio ljudi samo stavi screenshot cijelog ekrana gdje ta slika predstavlja objavu i zauzima ogromnu količinu prostora. To je meni nepregledno i imam osjećaj da uopće nema truda za tu objavu. Doslovno potošim 5 s sa programom snipping tool (koji je ugrađen sa Windows-ima) da odabreme samo dio ekrana kao ovaj:

image.png.456f77973209685d970b2e3aa9d60d04.png

ili ako ste na mobitelu pa opalite screenshot imate opciju da izaberete uređivanje slike i samo od slike ekrana napravite još jednu sliku koja je samo dio te koja prdstavlja što je odigrano.

3. Ne sviđa mi se ovo postavljanje datuma i vrste sporta. Da to riješimo ja bih postavljao link koji vodi na rezultat utamice. Na tome linku bi se onda vidilo i koji je rezulat, koji je sport, koji je datum i još mnogo ostalih parametara te bi svi mogli odma provjeriti da li je tip pogođen.

https://www.rezultati.com/utakmica/KCsD1v4G/#/detalji/detalji

Ja bih predložio da se ukine bet builder i da se može staviti samo jedan tip, ovako se odigraju 2,3 različitih stvari na istoj utakmici da se navuče kvota 1.20, pa ako u 7 dana ne možeš naći bar dvije utakmice minimalne kvote 1.20 ili više koje se igraju između utorak- četvrtak i petak- ponedjeljak onda stvarno... A i bilo bi puno zanimljivije sigurno da se igra samo jedan, određeni tip na utakmici i gotovo..

• 2 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use