Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pitanja i prijedlozi za Posljednju Šansu

Recommended Posts

Odlicno. Pocelo je. Vec sam se zabrinuo. Proslo je vec dva i po meseca, a u drugoj ligi su se kolege do sada ljubili u usta i izvinjavali jedan drugome. A vec deset kolega je upozorilo administratora da im je greskom upisan pogodak, a bio je promasaj. Kao da smo u Domu casnih sestara, majko moja.

Ovo sada je vec bolje, pocela je svadja, a ima jos mesec dana do Bozica.

Drage kolege iz drugoligaskog blata, samo nastavite. Mi iz prve elitne, vam uopste necemo smetati. Nadajmo se da je ovo tek pocetak jedne dobre, lepe svadje, kao i u svakoj drugoj ligi na svetu.

prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Odlicno. Pocelo je. Vec sam se zabrinuo. Proslo je vec dva i po meseca, a u drugoj ligi su se kolege do sada ljubili u usta i izvinjavali jedan drugome. A vec deset kolega je upozorilo administratora da im je greskom upisan pogodak, a bio je promasaj. Kao da smo u Domu casnih sestara, majko moja.

Ovo sada je vec bolje, pocela je svadja, a ima jos mesec dana do Bozica.

Drage kolege iz drugoligaskog blata, samo nastavite. Mi iz prve elitne, vam uopste necemo smetati. Nadajmo se da je ovo tek pocetak jedne dobre, lepe svadje, kao i u svakoj drugoj ligi na svetu.

Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.

prije 15 minute, Marko15 said:

Kolega Leo,sa vama se uzivam medjusobno zezati jer ste erudit😀A ovo ostalo...nikad na nikog ne povisujem glas jer to je znak agresije i nekulture.

Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe.

Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.

prije 3 minute, LeonardoDrugi said:

Pa vec sam ti rekao jednom, da si ti nas Papa na Forumu. Da odes sada u Vatikan, oni te ne bi pustili da udjes. Rekli bi da su oni tamo u crkvi previse liberalni i previse otvorenog uma za tebe.

Eto, mi te trpimo na Forumu, iako ni nama nije lako sa tobom.

Bome to,moj Leo,veli i moja zena za mene😀 da nije mene lako trpjeti😀

Ovdje ću kratko jer bi se tema posljednje šanse trebala zatvoriti, a i prikladnije je ovdje. Iskreno nisam nešto uzbuđen na klađenje u zadnje vrijeme, čak mi se ni parovi za posljednju šansu ne traže. Dakle, nije ljutnja na nikoga, jednostavno samo odmor od klađenja. No, vidio sam da je kolega @LeonardoDrugi uložio napore da nastavim. Nisam sve čitao, ali eto idem najviše zbog njega probat barem odraditi sezonu. Nismo se baš podnosili, jedan drugog, a upravo je on taj koji se trudio zadržati me na forumu. Ima dosta stvari u kojima se i slažem sa njim, da ne bi bilo da baš različito mislimo o svemu. I samom mi je glupo odustati tokom natjecanja pa eto. Više manje ionako i dalje pratim rezultate pa mogu opušteno postavljat par u PŠ. Postavio sam prijedlog za ovo kolo pa ćemo vidjeti dalje.

Također, molio bih da mi se par za prošlo kolo poništi jer ga nisam postavio. Postavio bih rukomet, hendikep na Fredericiu u Ligi prvaka što bi prošlo, ali htio sam pauzu. Da sam bio spriječen iz nekog razloga pa ajde, ali nisam. Kolege su imale loše kolo pa ko me j... što to nisam iskoristio. Tako da @IzudinB slobodno stavljaj promašaj.

Hej @fic

Procitao sam ovaj tvoj post. Prvo sto mi je palo na pamet jeste jedan citat koji cu podeliti sa tobom. Kaze ovako:

"...ljudi koji brane tvoje ime dok nisi tu, su tvoji najodaniji prijatelji..."

Dobrodosao nazad u svetu Poslednju Sansu, kolega.

Danas sam dobio neke napade dobrote, pa cu ovde sa tobom i ostalim kolegama sa Foruma da podelim jos neke citate, da svi iskoristimo dok me jos drzi dobrota

Ne pruzaj ruku da bi nesto dobio, ako je nisi ispruzio da bi nesto dao

Ako ne mozete uciniti velike stvari, ucinite male stvari na sjajan nacin

Svi zele da promene svet, ali niko ne zeli da promeni sebe.

Nema potrebe da svoje probleme govorite drugima. 80% ljudi nije briga za vase probleme, a onih 20% je drago sto ih imate.

Ako upadnete u vodu, ljutite se na sebe, ne na potok.

Ako zelite dugu, morate podneti i kisu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use