Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pitanja i prijedlozi za Posljednju Šansu

Recommended Posts

prije 9 minute, furyshaa said:

@COLT I ovo kao i sva prošla kola, e-mail je uredno stigao.

Screenshot 2024-10-01 at 12.07.46.png

Hvala na odgovoru.

Izgleda da su mailovi ipak završili u SPAM folderu.
Kako su dvojica kolega također imala isti problem nisam ni išao to provjeravati mislio sam da je nešto na razini foruma.
Valjda ce sada na dalje biti u redu.

Pitanje za odrzavanje tablice posljednje šanse.

Zašto se ne prebace sve stvari na google sheet da svi imaju uvijek pristup i lakse snalazenje u njoj. ne znam kako ostalima ali meni je jako tesko se orijentirati i nije bas najzgodnije za snalaziti se

Dobrovoljno se javljam da pripremim ako treba nije problem, pa onda administratori samo prekopiraju ili stave iskljucivo sebe kao editora te tablice da ne moze bilo tko pisati unutra osim njih

Nisam znao gdje, pa ću napisati ovdje jer iskreno doslovno sam na sekund od toga da kažem doviđento i istupim iz svega što se tiče ovog foruma jer za forum gdje se toliko spominje gospodstvo, uvažavanje i kultura, toliko smo van toga. 

Na sekund želim da se zahvalim kolegi @IzudinB i @Goksim na svemu. Na svakoj otvorenoj temi, komentaru, lajku i naravno, finansiranju svakojakih stvari ovdje. Veliko hvala na svakom pregledanom tipu, uvaženom screenshotu i mnogim situacijama gdje se gledalo kroz prste.

Hvala vam također i za ažurnost i efikasnost kod vođenja tablica, popunjavanja tečaja i svega što činite.

Naravno, mnogi bi rekli da vam je to posao ali čisto sumnjam da iko na balkanu može da živi od reklama a kamoli reklama na kladioničarskom forumu sa u prosjeku 6-8 objava dnevno.

Elem.

Također, želim da pokudim sve korisnike ovog foruma koji već par sezona igraju posljednju šansu i znaju da se parovi objavljuju ponedjeljkom od 15:00 do utorka 15:00 i petkom od 15:00 do subote 15:00 i opet, na prvu priliku su poletili da objave parove. 

Tu gospodo moja, nema ništa gospodsko.

Desilo se da je otkljucana vijest, greskom, brzopletoscu ili kako god ali poletiti i iskoristiti tako nešto protiv pravila koja su napisana ili ne, mislim da gospodo moja, nije gospodski ni sekunde. 

Iskreno, veoma razočaravajuće bez obzira gdje živimo, odakle dolazimo ili šta već ne jer ako nas 20 ne može poštovati pravila u posljednjoj šansi, ne daj Bože da nas je 200. 

Iskreno, veoma sam razočaran jer ne daj Bože da se radi o nekoj ozbiljnijoj sumi novca ili nekom većem prestižu. Razočaran sam jer ne znamo cijeniti i poštovati pravila i ljude koji se trude da sve održe funkcionalnim i na nivou.

Zaista bezveze situacija.

EDIT: U raspravu, prepirke, ismijavanja ili bilo šta zaista ne bih ulazio niti se ubjeđivao sa bilo kim jer ovo je samo napisano jer sam eto htio to da napišem.

prije 3 sati, furyshaa said:

Nisam znao gdje, pa ću napisati ovdje jer iskreno doslovno sam na sekund od toga da kažem doviđento i istupim iz svega što se tiče ovog foruma jer za forum gdje se toliko spominje gospodstvo, uvažavanje i kultura, toliko smo van toga. 

Na sekund želim da se zahvalim kolegi @IzudinB i @Goksim na svemu. Na svakoj otvorenoj temi, komentaru, lajku i naravno, finansiranju svakojakih stvari ovdje. Veliko hvala na svakom pregledanom tipu, uvaženom screenshotu i mnogim situacijama gdje se gledalo kroz prste.

Hvala vam također i za ažurnost i efikasnost kod vođenja tablica, popunjavanja tečaja i svega što činite.

Naravno, mnogi bi rekli da vam je to posao ali čisto sumnjam da iko na balkanu može da živi od reklama a kamoli reklama na kladioničarskom forumu sa u prosjeku 6-8 objava dnevno.

Elem.

Također, želim da pokudim sve korisnike ovog foruma koji već par sezona igraju posljednju šansu i znaju da se parovi objavljuju ponedjeljkom od 15:00 do utorka 15:00 i petkom od 15:00 do subote 15:00 i opet, na prvu priliku su poletili da objave parove. 

Desilo se da je otkljucana vijest, greskom, brzopletoscu ili kako god ali poletiti i iskoristiti tako nešto protiv pravila koja su napisana ili ne, mislim da gospodo moja, nije gospodski ni sekunde. 

Iskreno, veoma razočaravajuće bez obzira gdje živimo, odakle dolazimo ili šta već ne jer ako nas 20 ne može poštovati pravila u posljednjoj šansi, ne daj Bože da nas je 200. 

Iskreno, veoma sam razočaran jer ne daj Bože da se radi o nekoj ozbiljnijoj sumi novca ili nekom većem prestižu. Razočaran sam jer ne znamo cijeniti i poštovati pravila i ljude koji se trude da sve održe funkcionalnim i na nivou.

EDIT: U raspravu, prepirke, ismijavanja ili bilo šta zaista ne bih ulazio niti se ubjeđivao sa bilo kim jer ovo je samo napisano jer sam eto htio to da napišem.

Potpis, 1/1, i po hladno pivo da popijemo ti i ja, i to iz ove gajbe kojom me castio @LeonardoDrugi, kolega iz prvoligaskog kukolja jer je vjerovao zelenom tuznom Arsenalu.

prije 11 sati, furyshaa said:

Elem.

Polako kolega. Kakvu god odluku da doneses, donesi je sutra ili prekosutra. Daj sebi malo vremena da prodje. Donesi odluku u petak, ili subotu. Toliko valjda zasluzujemo, kakvi god bili. Bio si sa nama dve godine, nece ti se nista desiti ako uzmes sebi dva dana, pa onda odlucis.

Osobno,vidio sam da je tema otvorena ujutro.Svoj sam prijedlog postavio oko pola 3.Iskreno,nemam problema sto su kolege ranije postavili svoje prijedloge.Mislio sam da je doslo do promjene pravila koje nisam uocio,moguce je da su i kolege isto pomislili.U svakom slucaju,sto se mene tice,sve je ok.Desava se.Sportski pozdrav svima.

Nekoliko mojih recenica

Osobno ne vidim razlog za bilo kakve drame oko ove situacije da se topic za 8. kolo nije postavio da se automatski otkljuca u ponedjeljak 15:00 ili kad vec (prva sezona mi je pa jos nisam 100% siguran oko nekih stvari)

Razumio bi da je situacija takva da admini stave npr 30 predefiniranih prijedloga pa da svatko od nas pikira po jednu i tko je najbrzi prst taj je "uzeo" najbolje, a one losije ostale za druge.

Pored toliko sportova, meceva, kombinacija da svatko za sebe nadje idealan prijedlog nije mi nikakav problem ako je netko odlucio objaviti prijedloge ranije nego sto je to u pravilima zbog ponavljam propusta admina.

Nemoj ovo shvatiti kao prozivanje furyshaa ali i sam si napisao kod svog prijedloga Ja još glupan sinoć kad se tek otvorila tema budem za laptopom, vidim da je otključana tema i velim "ma jok, bezveze postavljati"

Znaci jedan dio tebe je cak razmisljao pa zasto ne objaviti kada je vec otkljucano, tako sam ja shvatio..

Ponavljam ovo je samo moje vidjenje situacije, svatko je objavio svoj prijedlog prema pravilima za tecaj, kladionicu, vrijeme igranja osim tog dijela sto je to bilo ranije nego po pravilima zbog otkljucane teme.

Ako se ne varam moj prijedlog je prema tim pravilima (objavljen ponedjeljak iza 15:00), ali zbog ove situacije koja se nece ponoviti nemam problema sto je netko objavio svoj prijedlog prije 15:00, nije da mi je bilo tko uzeo slobodu da nadjem onaj prijedlog za koji mislim da je najbolji za ovo kolo.

To da se dogodila zlouporaba editiranja prijedloga nakon sto mu je pao prvi i ovaj prepravljeni prosao pa je umjesto 0 dobio bod e to bi vec bila ozbiljna situacija po meni ili nesto tako slicno.

• 1 month later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use