Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pitanja i prijedlozi za Posljednju Šansu

Recommended Posts

prije 3 minute, Goksim said:

Hvala @noja57

Unatoč trenutnom stanju na tablici, uzimajući u obzir sportsko znanje, kladioničarsko umjeće te poučen iskustvom iz prijašnjih sezona, ja i dalje vidim @LeonardoDrugi kao glavnog favorita za osvajanje naslova. 

Usporedbe radi, City je trenutno četvrtoplasiran ali mu i dalje kladionice daju najveće šanse za osvajanje Premier League. :) 

Imamo još puno da završnice Posljednje šanse ali će zasigurno biti zanimljivo vidjeti stanje krajem sezone te pratiti završnicu natjecanja. 

Popravio je formu i  trenutno  ,cini  mi  se , da ima 10  vezanih  pobeda. Meni  deluje ,iskreno da je @Iblaz93 u najvise lezi  ova igra.  Videcemo! Uglavnom  trenutno  je pet igraca na vrhu!!!Srecno  svima  pa i meni !!! 

prije 49 minute, Goksim said:

Hvala @noja57

Unatoč trenutnom stanju na tablici, uzimajući u obzir sportsko znanje, kladioničarsko umjeće te poučen iskustvom iz prijašnjih sezona, ja i dalje vidim @LeonardoDrugi kao glavnog favorita za osvajanje naslova. 

Usporedbe radi, City je trenutno četvrtoplasiran ali mu i dalje kladionice daju najveće šanse za osvajanje Premier League. :) 

Imamo još puno da završnice Posljednje šanse ali će zasigurno biti zanimljivo vidjeti stanje krajem sezone te pratiti završnicu natjecanja. 

Tebi kolega @Goksim a i tebi kolega @noja57 bi bilo mnogo pametnije da se koncentrisete da sacuvate zivu glavu, i ne ispadnete iz liga u kojima ucestvujete, umesto sto licitirate sa pobednikom Poslednje Sanse, koji je u istoriji ovog smesnog Foruma bio samo jedan.

I uvek tek jedna ista stvar na ovom zlom Balkanu. Najglasniji su uvek oni, koji bi trebalo da se ne cuju. O pobedniku Poslednje Sanse pricaju oni koji nikada nista nisu osvojili, jedan koji je dva puta bio poslednji, dva puta ispadao iz lige, i jos ispao u prvom kolu svetog Guts-Leonardo Kupa, a drugi igra prvu ligu, a da niko ne zna zasto.

To vam je kao za zabavama. Kada organizujete zabavu u svojoj kuci, i kada nakon zabave ostane haos i nered, i svi odu svojim kucama, ostace da vam pomognu da sredite nered u kuci, samo oni koji ga nisu napravili. A oni najgori ce medju prvima otici, i nece im pasti na pamet da pitaju, da li treba pomoc da se sredi stan.

Tako je i sa ovim smesnim Forumom. Buduceg pobednika proglasavaju najgori, umesto da cute, da se ne cuju, i samo razmisljaju kako da ne ispadnu. 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Kako odmiće broj kola tako teže pratit učinak igrača u zadnjem kolo koje odigraju pa predlažem tehničko poboljšanje tablice gdje bi se mogla upotrijebiti funkcija freeze. Freeze funkcija se nalazi na View tabu ---> Window panelu ---> Freez panes izbornik. Funkcija freeze omogućava da određeni prvi redovi i/ili stupci pomiću skrolanjem tablice odnosno možemo istovremeno vidit poredak igrača i učinak u zadnjim kolima.

image.thumb.png.3dab7ebfa5646ae52607311e7a463c51.png

Potrebno je pozicionirat na ćeliju do koje se stupci i redci neće micati i u izborniku Freeze panes stisnuti opciju Freeze Panes. Ova funkcija se može poništiti istim ovim korakom gdje umisto Freeze Panes sad je Unfreeze panes

image.png.1d97e667b3ef3800bbd74040167c8d47.png

Ovo se može napraviti za sve tablic. Pozicioniranje (lijevi klik na ćeliju) za tablicu 2.PŠ je ovdje:

image.png.495c588caae391fae5234d9f4284b943.png

Evo kako to izgleda (kopirano u tablicu u excelu, primjetite da stupci počinju od 12. kola jer sam skrola da mogu vidit zadnja kola):

image.thumb.png.9fc1ea487256077f058358f0a4ec8169.png

image.thumb.png.06a44bcc8d481d6ca8b30e057b829ec5.png

• 4 weeks later...
On 01. 12. 2023. at 14:30, noja57 said:

Gledam danas ovu  tabelu  1. lige  PS  pa uzimam sebi  slobodu  da vec sad dam otprilike prognozu  za zavrsnicu.  Nadam se da se niko od kolega nece uvrediti  ali  ni  uobraziti. Ovako  prognoziram posle 22.odigranih  kola. To  je otprilike 1/4  konacnog ishoda.  

- Za prvo  mesto  ce se boriti @Iblaz93 i @unkdy

- 3. i  4. mesto   su  za  @fic ,  @BoskoBuha

za opstanak ce se boriti  @Rome ,  @LeonardoDrugi  i  @noja57

Neka ovo  ostane zapisano i  zapamceno.

Posto  smo  sad tacno na polovini takmicenja dajem  sebi  slobodu da se ponovo  oglasim i malo  korigujem:

-Za prvo mesto  pored vodeceg @fic i  dalje dajem sanse @unkdy ( jedno  vreme je zbog provokacija bio malo  van koloseka ali  se vratio) i dalje verujem u @Iblaz93 ( popustio  , dva izostanka, verovatno zbog obaveza na poslu  manje koncentirsan nego u proslogodisnjoj  drugoligaskoj  sezoni.

_-Od 3-6 mesta su  rezervisana za @noja57, @BoskoBuha ( iskreno  ,od njega sam ocekivao  da se prikljuci borbi  za prvo mesto  ali  poslednji kiksevi ga udaljavaju od toga) i  @LeonardoDrugi

-Poslednje mesto  je rezervisano za @Rome i  on  nece ispasti  samo  ako  onaj odozgore  dodje po  mene ( ipak  su  to  godine  i  bolestine). Znam i  konkretan razlog njegovog cestog odsustva ali  cu to  ipak zadrzati za sebe. 

Dodao bi ovog puta i  drugoligasku prognozu:

Odusevio me kolega @nutrija ( i prosle sezone je bio odlican) i  za njeg verujem  da ce sigurno u prvu ligu. Od 2.na tabeli pa do 17. @tome1993 je razlika samo  4 pobede, tako  da su  svi  u  igri. 

Kako  gresim u  svakodnevnim  tipovima , tako  mogu i ovde omanuti. Ne bih  voleo  da se neko  naljuti  na moje razmisljanje.

Srecno  svima do  kraja !!

On 03. 01. 2024. at 9:49, Guts1950 said:

Kako odmiće broj kola tako teže pratit učinak igrača u zadnjem kolo koje odigraju pa predlažem tehničko poboljšanje tablice gdje bi se mogla upotrijebiti funkcija freeze. Freeze funkcija se nalazi na View tabu ---> Window panelu ---> Freez panes izbornik. Funkcija freeze omogućava da određeni prvi redovi i/ili stupci pomiću skrolanjem tablice odnosno možemo istovremeno vidit poredak igrača i učinak u zadnjim kolima.

image.thumb.png.3dab7ebfa5646ae52607311e7a463c51.png

Potrebno je pozicionirat na ćeliju do koje se stupci i redci neće micati i u izborniku Freeze panes stisnuti opciju Freeze Panes. Ova funkcija se može poništiti istim ovim korakom gdje umisto Freeze Panes sad je Unfreeze panes

image.png.1d97e667b3ef3800bbd74040167c8d47.png

Ovo se može napraviti za sve tablic. Pozicioniranje (lijevi klik na ćeliju) za tablicu 2.PŠ je ovdje:

image.png.495c588caae391fae5234d9f4284b943.png

Evo kako to izgleda (kopirano u tablicu u excelu, primjetite da stupci počinju od 12. kola jer sam skrola da mogu vidit zadnja kola):

image.thumb.png.9fc1ea487256077f058358f0a4ec8169.png

image.thumb.png.06a44bcc8d481d6ca8b30e057b829ec5.png

Prije svega želim ti zahvaliti na prijedlogu koji je od velike pomoći, kako vama u praćenju tako i meni pri upisivanju rezultata. Sve pohvale za ovo i molim te provjeri da li sada sve radi kako treba u tabeli. Hvala ti još jednom i sretno :)

PS. Upravo sam provjeravao meni ne radi kada gledam preko foruma, a radi kada upisujem rezultate. Molim te javi da li radi sve.

Hmm ne radi ni meni ovako preko foruma. Kako ovo uploadaš na forum? Preko google sheeta? Možda tamo ne postoji ta opcija? Svakako mislim da ti ne mogu pomoći i oko toga. Eventualno da uvališ tu freeze funkciju nakon šta je uploadaš na forum ako već ne registrira prije.

• 1 month later...

Slucaj @nutrija

Kao prvo, imam pitanje za sve ucesnike svete Poslednje Sanse. Ko ce meni da plati, celu ovu noc sto nisam spavao zbog vas? Mislite li da nisam imao pametnijeg posla, od toga da se zayebavam sa vama, najgorim ljudima na planeti.

Ljut sam na sve kolege, i da se ja pitam, odnosno da sam administrator ili barem vlasnik, sve bih vas pohapsio, i to ovim redom @unkdy @mesrine @noja57 @jansavc @nuki01 @BoskoBuha @furyshaa @tome1993 @josip123

Ali, kao i uvek, prvo cu o teorijama-

Teorija prava.

Teorija kaze da pravo postoji da bi se ljudi razlikovali od zveri. U sumi ne postoji pravo, tamo zver skoci na drugu zver, i to odmah zubima za vrat, jer tamo krv najlakse i najbrze siklja, pa se tu svaka prica o pravu zavrsava.

Ljudi su izmislili pravo da bi se razlikovali od zveri. Pravo postoji da bi najbolji, a ne najgori medju nama, donosili odluke. Da vam prevedem na obican jezik, pravo je izmisljeno da ne bi presudjivali zubima, odnosno da ne bi presudjivala rulja, narod, stoka, seljaci, zene, masa ili polupismeni crnci. Bili su potrebni milioni godina, da bi se doslo do, na primer, situacije da u Usa, nezavisni sudija potpuno samostalno odlucuje da li je Bill Clinton imao prava da mu Monica Lewinsky popushi qurac u sred Bele Kuce. I znate sta se desilo? Imao je pravo, a i Monica je dala zvanicnu izjavu da je oralni sex bio dobrovoljan i da je niko nije na to naterao. I od tada je Bill Clinton slobodan covek, a da li je to bilo lepo (siguran sam da mu je bilo lepo), moralno, fer, ljudski … ili ne znam sta sve, time neka se bavi rulja, masa, narod seljaci ili crkva. Sud je rekao svoje. Clinton nije uradio nista, pardon Monica Lewinsky nije uradila nista sto nije zabranjeno i tacka.

Ako je bilo ko na Forumu, ikada bio trener, ili je jos uvek, pa makar i na seoskom nivou, neka pokusa da na jednom treningu dozvoli svojoj ekipi da igraju na dva gola ili dva kosa, ali da sami sude, izmedju sebe, pa cete videti koliko ce to trajati.

Hocu da kazem, da je sudija, u bilo kojoj oblasti, od sporta pa do teskih masovnih ubistava, sveto bice, uber alles, iznad svih, visa klasa, visa rasa, jer se za razliku od rulje, seljaka i primitivaca skolovao za to, ucen je da pravedno odlucuje, jer se jos od starih rimljana kaze “pred zakonom smo svi isti”. Ono sto dobar sudija mora da procita u svom zivotu o teoriji prava, a kamoli da zna, vi kolege sa Foruma necete procitati, a kamoli znati, za deset vasih smesnih zivota.

Od kada sam na ovom smesnom Forumu, za sebe sam trazio samo jedno, slobodu, Slobodu da kazem sta god hocu. Zovite me kako god hocete, i cirkusantom i shupkom, i strucnjakom za sisteme, i Nikoletinom Bursacem, samo mi slobodu ne dirajte, ako mi neko nekada bude obrisao post ili zabranio da kazem sta hocu, onda slobodno trazite sebi novog najboljeg kockara na Forumu. Ako sam gospodin, a jesam, onda ono sta trazim za sebe, treba dozvoliti i svima ostalima, zar ne? Zato za danas imam jedan

Predlog

Juce smo poceli, odnosno najgori medju nama, kolega @unkdy je poceo, pa su se na njega nadovezali jos gori od njega, pa sada predlazem da nastavimo, ako treba i do Bozica, neka svako kaze sta ima, jer je to osnovno pravo svakoga coveka, a i Forumi za to sluze, pa neka odluci najbolji medju nama, a to je, na papiru, vlasnik Poertala. Prvi cu ja da iznesem sta imam, a to su

Cinjenice

Kolega @nutrija je prosle sezone bio treci, prvi iza crte, u svetoj Poslednjoj Sansi, dok je u Guts-Leonardo Kupu, najtezem takmicenju na svetu, izgubio Veliko Finale za jedan gol. Prosla sezona je zavrsena, a da niko nista nije prigovarao, niko nije imao primedbe na njega, tako da predlazem vlasniku Portala da sve ove cinjenice uzme u obzir i otera u qurac sve one koji se sada javljaju povodom toga. Iako mi niko nije platio za ovu neprospavanu noc, a cak nisam ni morao, ipak sam pregledao svaki predlog kolege @nutrija iz prosle sezone, i mogu ti reci vlasnice Portala, da je ono iz prosle sezone bilo jedno remek-delo kladjenja kolege @nutrija. Uglavnom su to bili overi 1,5 gol na utakmicama, i to na osnovu statistickih parametara, a uz to je i svaki put napisano nekoliko statistickih recenica, sto ostale kolege mogu da sanjaju. Kao sto mogu samo da sanjaju da su u stanju, kao ja, da ne spavaju celu noc, samo da bi svojim ocima proverili sta je to kolega @nutrija radio u toku ove dve sezone.

Nakon sto se uhapse sve ove kolege @unkdy @mesrine @noja57 @jansavc @nuki01 @BoskoBuha @furyshaa @tome1993 i @josip123 predlazem da se u zatvoru nateraju da udju u sve predloge kolege @nutrija iz ove sezone i provere kakve je predloge kolega postavljao, za to ce im biti potrebno sedam minuta. Do 25-og kola Poslednje Sanse sve su bila prava mala remek-dela, uglavnom overi 1,5 gol na utakmici, ili da neka ekipa daje gol na utakmici, znaci sve je cisto kao suza. Hajde da kazemo da od tog 26-og kola pocinju Bet Builderi, ali bas zato i kazem da jos juce treba da udjete bas u to 26-to kolo i vidite sta je napisao uz svoj predlog, o cemu svi ostali mogu samo da sanjaju. Sve do 43-eg kola su bili sasvim pristojni Bet Builderi, a posebno bih naglasio da je i u tom periodu bilo i onih predloga po kojima je bio prepoznatljiv iz prosle sezone, a to su overi 1,5 gol na utakmici. Kao cinjenicu prilazem i to da za samo sedam sekundi mozete proveriti da je dosta predlagao utakmica iz Slovenije, a ne neke krseve od utakmica poput e-sportsa ili zenske odbojke. I na kraju, zaista negde oko 45-og kola pocinju teski Bet Builderi tipa “dupla sansa i gol na utakmici” sto nigde nije zabranjeno. Ako nije zabranjeno, a jeste sumnjivo, zasto niste proveravali pa odmah postavili prigovor? Ako je odgovor, jer niste imali vremena, onda je kolega @nutrija danas slobodan covek i buduci ubedljivi prvoligas. A ako je vas odgovor da je to posao administratora, a ne vas, onda se ne vazi ni prigovor kolege @unkdy jer nije njegov posao da svira qurcu.

Znaci ovako. Cinjenica je da je kolega uvek postavljao screenshotove za svoje predloge. Cinjenica je i da sve do ovog poslednjeg kola, niko nista nije prigovarao. Cinjenica je da se niste ni udostojili barem da pogledate od pocetka sezone sta i kakve je predloge postavljao ovaj buduci prvoligas. A cinjenica je i da sam, za razliku od svih vas, a da mi niko nista nije platio, proverio sve kolegine predloge, pa to predlazem i sudiji, vlasniku Portala da uradi, a ako nece, ja sam to vec uradio, i sve je cisto kao suza. Ako je sumnjivo 49-to kolo gde je postavio duplu sansu na Zvezdu i manje od pedeset golova na utakmici, pa je sumnjivo 51-vo kolo gde je postavio duplu sansu na bayern i manje od tri gola Meinza, i ako je sumnjivo 53-ce kolo gde je postavio pobedu Zvezde i manje od osam golova, majko moja, oduzmite mu ta tri predloga, ako pre toga dokazete da je varao, ali sta cemo da radimo sa proslom godinom, ili sa ostalih 46 pogodaka, sa kojima i dalje yebe i ne vadi?

54. kolo Druge Lige Poslednje Sanse, predlog kolege @nutrija

Cinjenica je da je kolega @nutrija objavio screenshot svog predloga na kojem se jasno vidi kvota od 1,20 kao sto je i cinjenica je da je najveci prevarant na Forumu, kolega @unkdy, prigovorio i dostavio dokaz da je u trenutku njegove (unkdy) objave screenshota kvota bila ispod minimalne. @unkdy je rekao svoje, rulja je rekla svoje, a na kraju je i @nutrija rekao svoje, a to je da je screenshot napravio dan ranije. I evo nas kod problema, koji treba da se resi, a po meni je vec resen, kolega je promenio predlog u isti, samo je elegantno sacekao trenutak kada je kvota bila moguca, i tacka. Uz to je jos i heroj jer je postavio pravilan predlog dan pre isteka vremena.

Zavrsna rec

Moja zavrsna rec je da predlazem da se sve kolege od @unkdy pa do @josip123 koji su ucestvovali u ovom trovanju uhapse i to jos juce. Predlazem da se odbiju svi navodi svih kolega kao neosnovani. Ako kolega @unkdy kaze “... mogao sam da posaljem dokaze, al aj pomislio sam da neces ubuduce...” to se ne moze priznati kao dokaz cak ni u Juznom Sudanu.

Posebno cu da se zadrzim na ovoj recenici, koju cu cak i da pocrnim: “... mogu da proverim iako nemam vremena al siguran sam da u vecini situacija menjas kvote koristeci inspect element i bog zna na koliko do sad predloga si isto uradio...”

Kada bi ti kolega @unkdy jednoga dana zeleo da se bavis pravom i pozeleo da zivis od toga, ti bi vec posle dva dana umro od gladi. Ako mozes da proveris, ali nemas vremena, onda treba da ides na robiju jer bez ikakvog dokaza optuzujes. Tvoje tvrdnje “da si siguran da u vecini situacija menja kvote” ne bi priznali cak ni u tvojoj Severnoj Makedoniji, najgoroj i najkorumpiranijoj zemlji na svetu, dok bi za tvrdnju “ko zna koliko do sad predloga si isto uradio” dobio dozivotnu robiju.

I evo nas kod neresivog problema zvanog Balkan, najgoreg mesta na svetu za zivot, i najgorih ljudi. Najgori medju njima je nesto lupio, rulja se upecala kao pastrmka, a da niko od njih nije ni pomislio da udje u sve predloge kolege, kao sto sam ja usao, i za to potrosio celu noc, i to zbog gorih od sebe.

Moja zavrsna rec je sledeca, a sudija ili vlasnik Portala neka cuje i ostale, pa neka odluci na osnovu znanja, pravde, razuma ili cega sve:

Predlazem da svi prvo kleknemo na kolena i lepo se izvinimo kolegi @nutrija Nakon toga predlazem da se sve ove kolege koje truju uhapse. Predlazem da se zbog reci

“zasto varas kvotama?” “sad sam te uhvatio na delu” “mogao sam, ali nemam vremena” “siguran sam, ali...” “Bog zna koliko si varao...” “srami se i izadji iz lige” “ja sam siguran da je u vecini situacija menjao kvote” “tko zna koliko je jos puta to napravio” “vjerovatno kad god nije mogao imati kvotu 1,20 je varao” “jer ocigledno da nutrija od pocetka lige igra na kvarno” “na zalost kolega vara od samog pocetka i sve osim diskvalifikacije nema nikakvog smisla” “ako ima imalo srama da se vise nece pojaviti na forumu” “ljigavstina” “sram ljudskog roda” “mislim da oduzimanje bodova nista ne znaci jer ko zna koliko puta je slicno uradjeno” “ili izbacivanje ili ponistavanje ove kompletne sezone bi bilo jedino fer”

sve ove kolege koje su sebi ovo dozvolili, a da se nisu udostojili barem sedam sekundi da udju u predloge kolege @nutrija i svojim ocima vide sta je postavljao od pocetka sezone, izbace u trecu ligu, a kolegi @nutrija plati steta zbog pretrpljenog dusevnog bola i povrede ugleda.

Danas je utorak, a pravila svete Poslednje Sanse kazu da se predlozi postavljaju do utorka u 15.00 casova. Kolega @unkdy je prigovorio, kolega @nutrija je promenio predlog u vazeci u okviru predvidjenog vremena, a za sve ostale prethodne predloge, ili dokazite ili na dozivotnu robiju zbog povrede ugleda i casti, jer se ni na jednom Sudu na svetu, pa cak ni u vasim, bosanskim ili makedonskim ne priznaju lupetanja tipa “siguran sam, ali nemam vremena” “Bog zna koliko si varao” “ja sam siguran, ali ovo, ono ... tra-la-laaa, srami se, mogao sam ali nisam, izbacivanje ili ponistavanje ove kompletne sezone...”

49 pogodaka iz 53 kola, cetiri pogodka prednosti u odnosu na ostale, proslogodisnji Finalista Guts-Leonardo Kupa, ovosezonski prvak, i to ne makar kakav, nego on, pa prazno, pa svi ostali neka se poredjaju kako hoce …. jel trebam jos? Mogu ja jos nema nikakvih problema, tridesetijedan pogodak uzastopno, od cega barem polovina bez ijednog Bet Buildera. Zasto niko ne kaze koliko je Bet Buildera postavljao prosle godine, kada je bio jedno mesto iza crte, i veliki Finalista Kupa? Jel hocete jos? Pogledajte svojim ocima koje kladionice on postavlja, a onda, takodje svojim ocima, pogledajte kakve krseve od kladionica vi postavljate, i svima nam odgovrite koji je razlog kada s na rukomentim utakmicama postavlja kladionica favbet, a ne recimo bet365

Hej @Goksim

Sve je veoma jednostavno. Svako je rekao svoje, svako je rekao sta misli, a ima i dovoljno vremena do 15.00 casova. Imas i izjavu osumnjecenog, kao sto imas i Pravila Foruma, koja si ti sastavio. Nikoga od nas nikada nisi niti video, niti upoznao, sedis sam u sobi, i treba samo da odlucis, vodeci racuna da smo pred Pravilima svi isti.

Hej @nutrija

Neka odluci Sud, neka odluci najbolji medju nama, ili neka odluci ako treba i vlasnik Portala. Ja sam sve tvoje predloge pregledao, i na tome sam potrosio celu noc. Sto se mene tice, tri predloga su mi vise smesna nego sto su mi sumnjiva. Neka ti i oduzmu ta tri predloga, ako treba, ali ako samo pokusaju da dodirnu ostala remek-dela, sledecu Poslednju Sansu neka igraju u Severnoj Makedoniji. Ja ti verujem da si screenshot pravio dan ranije, a ti meni veruj da ti oduzmu i sest, a ne samo tri predloga, opet ces biti prvi, i opet ces yebati bez vadjenja. Jedva cekam da se sledece sezone vidimo u prvoj ligi, bice to najjaca prva liga u istoriji svete Poslednje Sanse:

Gledao sam u ovom postu da se sto vise drzim cinjenica, a u sledecem postu, ovome ispod, cu sada ja vama da napisem kako to izgleda kada ja pricam o moralu, sramu, i ostalim tra-la-laaa supljim pricama, kao sto su bili ovi vasi napadi na kolegu. I za kraj, ako se barem udostojite da ucinite taj napor da udjete u sve njegove predloge, budite barem toliko fer, pa pregledajte i one iz prosle godine. A kada budete ulazili u predloge iz ove sezone, recite svima sta da radimo sa onim predlozima koje je pogodio, a nisu Bet Builder, hocemo li i to da oduzimamo?

Hej @unkdy

Sve sam ovo vec jednom napisao, ali ne kao ti, u samoj zavrsnici ovogodisnje svete Poslednje Sanse, vec sam to uradio kao gospodin, kada je to moglo najmanje da skodi. Danas cu samo da ponovim najvaznije stvari, da se ne bi zaboravile neke stvari, a kada vec trujes pricama o sramu, moralu i stidu, onda da i ja kazem svoju.

Sa jedne strane te smatram najvecim potencijalom ovoga Foruma, pravom nagaznom minom celog Portala. Mislim da samo teska manjina sa Foruma ima predstave kakve bi mi sve koristi mogli da imamo od tebe, samo kada bi ti to hteo. Iako sam se uglavnom zezao sa tobom i pravio obicne predstave u svojim postovima, vise puta sam ti rekao, da ako meni nekada ne bude dobro, da cu uvek tebe videti kao pobednika svih Poslednjih Sansi. Cak sam i mislio da kada bih trebao da poredjam sve nas na Forumu po potencijalu, da bi to bilo – ti, pa prazno, a svi mi ostali neka se poredjamo kako hocemo.

Sa druge strane, mislim da si svake godine za nijansu slabiji od prethodne, odnosno da iz godine u godinu gubis na strasti, posvecenosti i entuzijazmu. Prve godine si bio spektakularan, Top u pravom smislu reci, prosle godine za nijansu slabiji, ali i dalje odlican, a ove sezone delujes kao da je kladjenje u tvom zivotu negde na mestu kao pranje zuba, moze, ali nece biti smak sveta ako ih ne operes.

Sa trece strane, a to sam ti vec sto puta rekao, sada kada vise nije bilo administratora, samo si ti mogao da me motivises, a ne one ostale neznalice iz prve lige. Cak i kada sam bio predposlednji, samo sam gledao koliko zaostajem za tobom, to mi je bilo najvaznije, ostali kao da nisu ni postojali. Nista se nije promenilo ni danas. Jedino me ti cinis boljim, jedino me ti teras da budem sve bolji i bolji, i iako ne stojim bas najbolje na tabeli, dok sam u minimalnom zaostatku za tobom, potpuno sam miran.

Sa cetvrte strane, nikada nisam bio sretniji kada ti padnes, toliko sam vristao od srece, da su ponekad susedi morali da zovu, misleci da se nesto dogodilo, a sve to bi trebalo da razumes kao jedan veliki kompliment. Kompliment je i kada kazem da bih ja, da sam vlasnik Foruma, tebe placao ako treba, pod uslovom da pristanes da svi imamo koristi od tebe.

Ali, postoji i ta yebena, peta strana, najgori deo tebe. Lenjost, mrzovolja i taj seljacki karakter da si u stanju da potrosis pola dana samo da bi smislio kako da sjebes sve nas na Forumu.

Nasao si, od toliko budala na Forumu da yebes najboljeg, kolegu @nutrija. Ti, koji nisi napisao ni jednu, jedinu, yebenu analizu. Ti koji si igrao najvise sportova u istoriji svete Poslednje Sanse, a svi znamo zasto si ih igrao. Ti koji si u svojim predlozima postavljao najvise kladionica, i to onih najgorih. Ti koji si najvise postavljao predloga iz e-sportsa, opet svi znamo zasto. Nasao si da yebes kolegu @nutrija, a godinu dana si postavljao kvote u najciganskijim kladionicama po 1,35 dok su u zdravim kladionicama bile 1,11. nasao si da yebes kolegu @nutrija koji nikada nije postavio nijedan predlog iz seljackih ili ciganskih kladionica, dok smo mi mislili da tebi nije dobro, ako ponekad ne bi postavio predlog iz kladionice favbet. Jel mislis da ne znamo zasto bas ti imas najvise predloga iz rukometa kod kladionice favbet? Jel mislis da ne znamo da prvo gledas pola dana kako da pronadjes neku anomaliju u ponudi, i to iskoristis, pa tek ako je ne pronadjes, onda se vracas kladjenju?

Zar je toliko bilo tesko proveriti za sedam sekundi kakve je sve predloge postavljao @nutrija za ove dve godine? Zar je toliko bilo tesko pogledati celu sezonu, a ne samo zadnja tri ili cetiri predloga? Hajde, budi fer, reci ti meni da li je on tebi zaista prevarant, pod uslovom da pre toga pregledas sve njegove predloge u obe sezone? Hajde, budi fer, pa nam reci zasto bas ti imas najvise predlozenih sportova, i najvise postavljenih razlicitih kladionica? Hajde, budi fer, pa nam reci da li si predloge iz e-sportsa postavljao zato sto si bio upoznat sa listom povredjenih igraca, ili je bio neki drugi razlog? Hajde, budi fer, pa reci koliko @nutrija ima ciganskih kladionica u svojim predlozima, i zasto ti nemas najvise bet365 William Hilla ili unibet kladionica? Zasto nisi pogledao prvih trideset predloga kolege, pre nego sto si poceo da trujes, a pastrmke se upecale na to?

Kazes da si “evo sad sam te uhvatio na delu” i da je “Bog zna koliko do sad predloga isto radio”. Koliko si ti postavio anomalija u ciganskim kladionicama, hajde to nam reci, a polovinu slobodno mozes da slazes, polovinu cemo ti oprostiti.

Ne ljutim se uopste na tebe, ako postoji neki kolega sa kojim bih najpre izasao na pice, onda si to ti. Ako bih sada morao da nikada vise ne budem pobednik svete Poslednje Sanse, a da neko ipak mora, uvek bih potpisao da to budes ti, a ako ipak na kraju neko drugi pobedi, policu se benzinom i samozapaliti. Ne ljutim se na tebe, ali mi je krivo sto si tolika budala pa trujes bez razloga, a ako bi nekoga trebalo da oteramo u qurac, onda si to ti. Ako je nutrija prevarant, onda si ti za dozivotnu robiju. Ljut sam na tebe iz sto razloga, a najveci je sto si se ti prvi javio da pricas o moralu, sramu ili stidu, a trebao bi da budes poslednji.

Moj telefon uopste ne funkcionise dobro, i to vec dve godine. Kada sam ga odneo da ga pogledaju, rekli su mi da moram sto pre da oslobodim memoriju. A znas od cega je memorija puna? Od screenshotova koje sam pravio za ove dve godine na tvojim predlozima za svetu Poslednju Sansu. To su screenshotovi tvojih predloga koje si ti postavljao u Poslednjoj Sansi po kvotama od po 1,25-1,35 u ciganskim, ruskim i ostalim krs kladionicama, a ja sam ih proveravao u zdravim kladionicama. I tako dve godine, nista me nije mrzilo, uvek sam imao vremena, a nikada to nisam iskoristio da trujem na Forumu, vec sam samo zadrzao za sebe, pa makar mi telefon i ne radio zbog toga.

Evo kako sam ja to radio, a da nikada nisam ni pomislio da trujem kolege sa Foruma, a juce smo imali prilike da vidimo kako si ti to radio. Ovo su screenshotovi sa pretrazivaca zdravih kladionica gde se mogu videti tadasnje kvote tvojih predloga, kolike su bile u zdravim kladionicama, kada si ti postavljao predloge sa kvotama i do 1,30

D8EF6E0F-9BE9-4B5F-8F1B-62EDF39F1D56.jpeg.a09da6696ba3dd92a5f1b00a5e3160e9.jpeg

3AFA24FB-04E5-4BA8-B771-45969B0F6109.thumb.jpeg.f3717e8d3bbdbac18ec364687ca637fe.jpeg

E0131654-A6FA-4343-ABA3-81A7CEE7F24E.thumb.jpeg.7f99921781dcbb7f02ddede80a470f59.jpeg

38398243-F3EF-4E30-90C5-64960A988418.thumb.jpeg.17d4faf9e7cea09f2bed41fa2d2313a5.jpeg

6C75ED03-1039-4CD4-8621-4B44D2B30A28.jpeg.3565cb0ed5bd24429b9eb1790bd36ddc.jpeg

16CBA0E8-23EE-4CF5-9894-DF29EDF61174.thumb.jpeg.b44d8716fc47a9cabe1b0bd0029be451.jpeg

B4F139E4-3B71-409F-B25B-5B2BC02EE0DD.thumb.jpeg.06f7151795161ae55b38f947c94c1ef7.jpeg

2D53BA5D-B7C3-440C-8B05-73DCEF80E032.thumb.jpeg.0c0c936bbf1c292f3da9945b43de037e.jpeg

Dobro evo, složiti ćemo se da smo loši, najgori i da svi treba da crknemo koliko je još jučer. 

Ali ćemo se isto tako složiti da čak 90% teksta napisanog iznad je čista šuplja priča. Činjenice koje uđu na jedno uho a izađu na drugo. Koje su bitne koliko i osoba koja me na ulazu u zgradu svako jutro pozdravi.

Da ne bi bilo da vrijeđam bilo koga, zašto bi bilo bitno koliko je pogodaka kolega imao prošle sezone? Zašto bi bilo bitno iz koje je kladionice postavio tip? Zar je bitno koji je bio ili koji je u Leonardo-Guts takmičenju? 

Drugo, opet šuplja priča. Koliko znam, po pravilima, kolege mogu postaviti tip iz bilo koje kladionice i dok god je kvota 1.20 to je sasvim opravdano. 

Zaista mi je žao što neko potroši čitavu noć ali bar bi se trebao znati neki red. Ovdje se ne radi o tome da li je kolega bio dobar prošle sezone, da li briljira ove, da li je dobar bio ili nije u Leonardo-Guts takmičenju i sve to je pokušaj, što bi se reklo, „ja ću vas zatrpati činjenicama i glupostima pa da se i ne snađete“. 

Po pravilu, što je i jedino bitno i što je jedino od čega se razlikujemo od životinja, NIJE DOZVOLJENO postaviti tip ukoliko je tečaj manji od 1.20 u 15:00 što kolega nije ispoštovao i očigledno bi mu prošlo da ga neko nije primjetio. 

Ta jedna jedina činjenica dovodi u pitanje regularnost kompletnog takmičenja jer pitanje je koliko je puta to do sada učinio jer kao što kažu „ko ukrade jednom, ukrast će opet“. 

Ja ne volim kada me neko pravi debilom i išao bih sa diskusijom sa bilo kim na svijetu ukoliko mislim da sam upravu. Uvijek sam spreman iznijeti svoje mišljenje jer u čitavom svom životu, nisam se stidio istog. Za sebe mislim da sam dovoljno obrazovan, dovoljno inteligentan i sasvim dovoljno zadovoljan svojim životom da nema čega da se stidim. 

Vrijeđa me činjenica da je kolega pokušao prevariti. Vrijeđa me činjenica da kolega bez stida i srama kaže da on nema vremena da u 15:00 traži tip i objavljuje. Vrijeđa me činjenica da kolega nema, prije svega, poštovanja da kaže izvinite u svoja 3 posta koja je objavio nakon incidenta. I još, povrh svega ostavlja "Haha" emotikon na objave kolega koje su se našle uvrijeđenje / podcijenjene / prevarene.

Vrijeđa me činjenica da kolega, nakon što ga je neko „uhvatio“ u prevari optužuje druge kolege kako su oni „pošteni“. Što kolega nakon što je uhvaćen u prevari optužuje druge kako idu po ciganskim kladionicama i traže anomalije u kvotama.

Vrijeđa me činjenica da nakon što je uhvačen u prevari, kolega besramno postavlja svoj tip malo izmjenjen i kao, sve 5, hajmo dalje.

Zašto forsiram prevara?

Zato što to i jeste. 

Kako jeste?

Tako što je pravilo da kvota u 15:00 mora biti 1.20 a ti postavljaš screenshot koji si uradio noć prije gdje je kvota MOŽDA bila 1.20. 

U 15:00 nije, i to je sve što je bitno. 

Iz tog razloga kažem prevara jer kolega ili nema stida i srama ili misli da smo svi ovce za šišanje.

I opet ponavljam, zašto je bitno iz koje kladionice se postavljaju parovi ako to nije definisano pravilom da mora iz određenih kladionica da se uzimaju tečajevi. Zašto ne bih iskoristio opciju da uzmem 1.20 na pobjedu domaćina u Premier kladionici ako mi bet365 daje 1.20 ali da City mora pobijediti i dati barem 2 gola?

Sve činjenice koje su iznesene gore iznad, vode se „galamom“, „vikom“ i nebitnim stvarima. 

Da ne bi bilo da i ja želim tako, dostaviti ću nešto konkretno. 

Kolo 40., kolega je postavio tip Getafe – Real Madrid gdje će biti dupla šansa Real Madrid i Real Madrid daje gol po tečaju od 1.20 iako je taj tečaj u 15:00 bio 1.18.

Kolo 48., kolega je postavio tip Luton – Man City gdje će biti dupla šansa Man. City i više od 1 gola po tečaju od 1.20 iako je taj tečaj u 15:00 bio 1.16.

Kolo 45., kolega je postavio tip Rayo Vallecano – Real Madrid gdje će biti dupla šansa Real Madrid i Real Madrid daje gol po tečaju od 1.20 iako je taj tečaj u 15:00 bio 1.18.

Možda ne u 15:00 ali u 15:10 najkasnije. Kako znam? Znam jer ja to nisam mogao naći po tim tečajevima a uvijek sam među prvima koji objave svoj tip.

Meni to nije problem, ja se vodim onim da ću biti dobar zbog sebe a ne zbog greški nekog drugog. Ako ću u nečemu pobijediti, pobijediti ću jer ja to zaslužujem a ne zato što potkopavam druge. Volim pobjedu ali sam kroz život toliko izgubio da mi ništa nije strano.

Mogao bih o temi iznad napisati 10 stranica ali zašto bi to bilo bitno, zar ne? Koga boli briga šta sam ja i koliko izgubio? Koga briga šta sam prošao kroz život?

Eh isto tako, koga briga iz koje kladionice kolege uzimaju svoj tip sve dok one zadovoljavaju tečaj? Sve dok je po pravilima, kolega je mogao otvoriti svoju kladionicu i davati tečajeve koje god poželi.

Nemojte da se hvatamo na svađe ili vrijeđanje jer za to zaista nema potrebe, pogotovo oko ovako "banalne" stvari. Ja bih lično sve ovo prešutio ali ukoliko neki od kolega kaže nešto što utječe na sve nas, osjećam „potrebu“ da odgovorim na tu konstataciju. Jer pobogu, tiče se i mene. 

Što se tiče teme o kojoj pišemo, nema potrebe da idemo u prošlu sezonu ili da idemo na sami početak ove. Evo vam kola koja treba da pogledate:

54, 53, 51, 49, 48, 46, 45, 40, 36, 35, 34, 33, 32, 30

Sva ova kola su dupla šansa na izrazitog favorita i to da će dati gol / biti više od 1.5 gola.

Zašto meni baš ovo smrdi? Zato što obožavam favorite i male kvote i znam da kvota da će na utakmici PSV, koji je bio u naletu, biti više od 1.5 gola ravna 1.10 (MOŽDA). Kvota da Real daje gol 1.05 - 1.10 maksimalno. Duple šanse na Real - City - Bayern - Zvezdu - Barcelonu protiv ekipa iz sredine ili donjeg dijela tablicu su u principu manje od 1.10 u bilo kojoj iole ozbiljnoj kladionici.

Screenshot 2024-02-26 at 15.06.07.png

Screenshot 2024-01-29 at 15.13.02.png

Sta reci!! Glupo i nepromisljeno  od jednog sjajnog igraca koji  je  stvarno  bio  superioran tokom  celog takmicenja. Da nisam video apsurd iz proslog kola ( CZ 1 & 0-7 golova ). To  sam slucajno  primetio  jer mi  se svidelo  pa sam hteo  da  prepisem. Medjutim  samo  par minuta posle njegove objave  otisao sam na bet365 i  video da je 1& 0-5 golova @1.18???   Zasto ????

Opravdanje da nema vremena u ponedeljak i petak u 15 h takodje ne lezi!!!. Pa nadji  nesto  tokom veceri  od PON -  UTO   za 24h!!

Za sve ostalo  je tu vlasnik,  admin   kao i ostali  igraci iz II lige.

Sto  se tice "strucnjaka za sisteme" ne bih  voleo  da me sad neko  uhapsi  u  (1)67 . godini kad do sada nisam imao  kaznu  ni  za saobracajni  prekrsaj. 

Lazem ovo,  Jednom sam parking  pogresno uplatio( broj  kola pogresio)  pa sam dobio  kaznu  od par evra!!!

I jos nesto  sam primetio. Kolega @Rome je popravio( promenio) telefon . Godinu  dana mu je na racunu  bet365 stajalo  0.31 e!!!

Sad se "uozbiljio" pa je poceo  da i  "redovno "igra!!!

Pozdrav i  srecno  svima !!!

prije 54 minute, furyshaa said:

Dobro evo, složiti ćemo se da smo loši, najgori i da svi treba da crknemo koliko je još jučer. 

Ali ćemo se isto tako složiti da čak 90% teksta napisanog iznad je čista šuplja priča. Činjenice koje uđu na jedno uho a izađu na drugo. Koje su bitne koliko i osoba koja me na ulazu u zgradu svako jutro pozdravi.

Da ne bi bilo da vrijeđam bilo koga, zašto bi bilo bitno koliko je pogodaka kolega imao prošle sezone? Zašto bi bilo bitno iz koje je kladionice postavio tip? Zar je bitno koji je bio ili koji je u Leonardo-Guts takmičenju? 

Drugo, opet šuplja priča. Koliko znam, po pravilima, kolege mogu postaviti tip iz bilo koje kladionice i dok god je kvota 1.20 to je sasvim opravdano. 

Zaista mi je žao što neko potroši čitavu noć ali bar bi se trebao znati neki red. Ovdje se ne radi o tome da li je kolega bio dobar prošle sezone, da li briljira ove, da li je dobar bio ili nije u Leonardo-Guts takmičenju i sve to je pokušaj, što bi se reklo, „ja ću vas zatrpati činjenicama i glupostima pa da se i ne snađete“. 

Po pravilu, što je i jedino bitno i što je jedino od čega se razlikujemo od životinja, NIJE DOZVOLJENO postaviti tip ukoliko je tečaj manji od 1.20 u 15:00 što kolega nije ispoštovao i očigledno bi mu prošlo da ga neko nije primjetio. 

Ta jedna jedina činjenica dovodi u pitanje regularnost kompletnog takmičenja jer pitanje je koliko je puta to do sada učinio jer kao što kažu „ko ukrade jednom, ukrast će opet“. 

Ja ne volim kada me neko pravi debilom i išao bih sa diskusijom sa bilo kim na svijetu ukoliko mislim da sam upravu. Uvijek sam spreman iznijeti svoje mišljenje jer u čitavom svom životu, nisam se stidio istog. Za sebe mislim da sam dovoljno obrazovan, dovoljno inteligentan i sasvim dovoljno zadovoljan svojim životom da nema čega da se stidim. 

Vrijeđa me činjenica da je kolega pokušao prevariti. Vrijeđa me činjenica da kolega bez stida i srama kaže da on nema vremena da u 15:00 traži tip i objavljuje. Vrijeđa me činjenica da kolega nema, prije svega, poštovanja da kaže izvinite u svoja 3 posta koja je objavio nakon incidenta. I još, povrh svega ostavlja "Haha" emotikon na objave kolega koje su se našle uvrijeđenje / podcijenjene / prevarene.

Vrijeđa me činjenica da kolega, nakon što ga je neko „uhvatio“ u prevari optužuje druge kolege kako su oni „pošteni“. Što kolega nakon što je uhvaćen u prevari optužuje druge kako idu po ciganskim kladionicama i traže anomalije u kvotama.

Vrijeđa me činjenica da nakon što je uhvačen u prevari, kolega besramno postavlja svoj tip malo izmjenjen i kao, sve 5, hajmo dalje.

Zašto forsiram prevara?

Zato što to i jeste. 

Kako jeste?

Tako što je pravilo da kvota u 15:00 mora biti 1.20 a ti postavljaš screenshot koji si uradio noć prije gdje je kvota MOŽDA bila 1.20. 

U 15:00 nije, i to je sve što je bitno. 

Iz tog razloga kažem prevara jer kolega ili nema stida i srama ili misli da smo svi ovce za šišanje.

I opet ponavljam, zašto je bitno iz koje kladionice se postavljaju parovi ako to nije definisano pravilom da mora iz određenih kladionica da se uzimaju tečajevi. Zašto ne bih iskoristio opciju da uzmem 1.20 na pobjedu domaćina u Premier kladionici ako mi bet365 online kladionica">bet365 daje 1.20 ali da City mora pobijediti i dati barem 2 gola?

Sve činjenice koje su iznesene gore iznad, vode se „galamom“, „vikom“ i nebitnim stvarima. 

Da ne bi bilo da i ja želim tako, dostaviti ću nešto konkretno. 

Kolo 40., kolega je postavio tip Getafe – Real Madrid gdje će biti dupla šansa Real Madrid i Real Madrid daje gol po tečaju od 1.20 iako je taj tečaj u 15:00 bio 1.18.

Kolo 48., kolega je postavio tip Luton – Man City gdje će biti dupla šansa Man. City i više od 1 gola po tečaju od 1.20 iako je taj tečaj u 15:00 bio 1.16.

Kolo 45., kolega je postavio tip Rayo Vallecano – Real Madrid gdje će biti dupla šansa Real Madrid i Real Madrid daje gol po tečaju od 1.20 iako je taj tečaj u 15:00 bio 1.18.

Možda ne u 15:00 ali u 15:10 najkasnije. Kako znam? Znam jer ja to nisam mogao naći po tim tečajevima a uvijek sam među prvima koji objave svoj tip.

Meni to nije problem, ja se vodim onim da ću biti dobar zbog sebe a ne zbog greški nekog drugog. Ako ću u nečemu pobijediti, pobijediti ću jer ja to zaslužujem a ne zato što potkopavam druge. Volim pobjedu ali sam kroz život toliko izgubio da mi ništa nije strano.

Mogao bih o temi iznad napisati 10 stranica ali zašto bi to bilo bitno, zar ne? Koga boli briga šta sam ja i koliko izgubio? Koga briga šta sam prošao kroz život?

Eh isto tako, koga briga iz koje kladionice kolege uzimaju svoj tip sve dok one zadovoljavaju tečaj? Sve dok je po pravilima, kolega je mogao otvoriti svoju kladionicu i davati tečajeve koje god poželi.

Nemojte da se hvatamo na svađe ili vrijeđanje jer za to zaista nema potrebe, pogotovo oko ovako "banalne" stvari. Ja bih lično sve ovo prešutio ali ukoliko neki od kolega kaže nešto što utječe na sve nas, osjećam „potrebu“ da odgovorim na tu konstataciju. Jer pobogu, tiče se i mene. 

Screenshot 2024-02-26 at 15.06.07.png

Screenshot 2024-01-29 at 15.13.02.png

Samo cu reci da potpisujem sve da se ne moram i ja osvrtati na piskaranje iznad tvog. Potpisujem sve i vodim se istim principima i uvjerenjima, i drzim ista stajalista kao ti. Svaka ti cast i hvala na izdvojenom vremenu i trudu! 

Apropo sto si me tagirao na temi ps vezano za "pravilo" screenshota, taj sam ja, ali postavio sam screenshot, medutim postavio sam ga sa oddsportala a ne direktno iz kladionice. Iako je kvota bila ok, i sve ostalo, nista nisam varao, niti napravio kontra pravila, uredno sam kaznjen, al eto istrpio kaznu i igram dalje, a za konkretni slucaj ovog prevaranta i jedinog pametnog medu nama kako kazes ovcama jedina prikladna kazna je izbacivanje iz lige, ma tko sto drugi drugacije mislio ili pisao, a sve iz razloga koje si jako lijepo opisao u svom postu. Bravo!

Ps. Da dodam, ako sam jucer nekoga od forumasa uznemirio ili bilo sto sa svojim rijecnikom ovdje se ispricavam i molim da se ne zamjeri. Njemu muljatoru se ne ispricavam, sve sto sam napisao, i gore od toga, to mislim i danas, i sutra, apsolutno sam pri tome i gadi mi se i vrijeda me prevara, ponizavanje, itd. I neka ga je sram, a to sam mu napisao i u privatnoj poruci. Kakav mufljuz, a sve se vidi najbolje u izjasnjavanju nakon sto je ulovljen u prevari. Obraz đon. SRAMI SE @nutrija!

@LeonardoDrugi Od mobu sam napisat cu par recenica to sto mi zapeo od oko

Prvo ako mislis da screenshot u 2024 godine je dokaz i vjerodostojna stvar onda ti bi pogubio sve slucaje na sudu kao odvjetnik, bukvalno sa 3 klikova se moze promnjenit tekst, broj i slicno

Ja realno kolegu @nutrija ne krivim zbog postavljanja kvote od dan prije nego zato sto dosta puta menjao (povecavao) kvotu

Najveci dokaz je ovo od zadnje kolo kada uopste nikad nije ni bio tip Zvezda i under 8 golova, nego samo under 7 sto su potvrdili i svjedoci @noja57 i @BoskoBuha

Meni zapeli vise parova od zadnji kola (prije to nisam pratio al eto da ti vjeruemo tebe cim si detalno analizirao)

Al oni betbuilderi na Bayern i City nikad nisu iznosili 1.20 kv, kao ni ovaj zadnji na Zvezda

To u vezi meni sto si nabacao screenshotove nije varanje  nego snalazenje, jbg nek se promenu pravila u PS i nek se postavljaju samo kvote od top kladonjca, a to sto sam postao sve losi i gori je nedostatak vremena, dosta manje kladenja i promenu na profesiju

Inace sam ovakve kao kolega varalice (sto ganjali delayed ili wrong odds) uhvatao dnevno kao trejder i banirao (dobitak im se uvek oduzimao i vraca se ulog) 😁

U ovom slučaju sam nekako više na strani "agresora", ali daleko od toga da bi kolegu izbacio iz natjecanja.

Najbolje bi bilo izbrojat te sumnjive betbuildere i oduzet te bodove + neki bodovi kazne. Ali to ce administratori odlučiti na kraju krajeva.

Posto je danas tacno jedna noc i drugi dan kako vec ne spavam zbog Poslednje Sanse, a pod uslovom da je tema jos otvorena, i da nikakva odluka nije doneta, kao i da je sloboda govora i dalje osnovno ljudsko pravo, od sada, pa do zakljucenja teme cu pokusati  da predlazem kako da resimo ovaj problem. 

Za danas cu da predlozim da se prvo mesto druge lige zamrzne do daljeg, a kolegu @nutrija kaznite koliko hocete. Time bih hteo da predlozim, da on moze imati stete, ali da @mesrine i @furyshaa i svi ostali ispod nutrije ne mogu imati koristi od toga. Hteo sam da kazem, da danas predlazem da prvo mesto od danas vise ne postoji, da u prvu ligu ulazi samo drugoplasirani, pa neka “teren odlucuje”, a ne da neko ima koristi od tudje stete. Ako se odluci da @nutrija bude kaznjen, zamrznite mu prvo mesto, samo ne dozvolite da bilo ko drugi ima koristi od toga, sto znaci da svakako ulazi samo jedan kolega, i niko vise

Danas predlazem ovo, a sutra cu vec naci jos nesto bolje, samo da ciljem da niko ne bude imao koristi od tudje stete. Ako ne budem spavao i drugu noc zbog Poslednje Sanse, sutra cu predloziti da je prvo mesto zamrznuto do daljeg, a ako na kraju sezone ipak udje drugoplasirani i treceplasirani srusicemo ovu web-stranicu.

@LeonardoDrugi A molim te me izvini ako sam glup ali po kojem bi ti to osnovu "zamrznuo" prvo mjesto?

Kolega nije umro, kolegi se nije ništa desilo van njegovog utjecaja već je svjesno izabrao da se zajebava sa pravilima i svima nama na forumu. Kolega je odlučio da vara sa kvotama, kolega je odlučio da ga boli briga i da objavljuje tipove slikane ko zna kada i uzevši to u obzir, o kakvom zamrzavanju prvog mjesta mi ovdje pričamo?

Sve razumijem ali dajmo malo budimo realni.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use