Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 21 - 24.12.-27.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @tome1993

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šansa da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka. Prognoze možete postaviti do subote do 13:00 CET.

PRAVILA POSLJEDNJE ŠANSE

Kolega @tome1993 ima pravo postaviti dva tipa u ovom kolu. 

Tablica Posljednje šanse je ažurirana i možete je pogledati u bilo kojem trenutku. Ako bi bilo nekih grešaka na tabeli, slobodno mi se javite i sve ćemo regulisati. Sretno svima!

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Kolega @IzudinB u prošlom kolu igrao sam Utakmicu Juventus - Cagliari 1.pol. (AH-0.5-1) po koef. 1.87

Utakmica je završila rezultatom 1:0 u 1.pol. Znaci oklada mi je bila 50% prolazna a ostalih 50% uloga mi je vracen.

Koliko vidim vi ste mi označili tu okladu void, moje osobno mišljenje je da ste mi tu okladu trebali prikazati kao dobitnu.

Kako je koef. bio 1.87 znaci oklada je bila dijelomicno prolazna, znaci koef. na ovaj dobitni par je na kraju ispao 1.435

Ako mi je bet365 ovu okladu prikazao 50% prolazno onda bi i vi mi trebali! 😉

Tottenham - Crystal Palace

Ovaj par sam uplatio još sinoć. Oklada po meni ima vrijednost igranja.

2742D8D9-96BD-4514-A092-5537A1211880.jpeg.7aa61c8ce2ed5c6e16996348b3c92cfc.jpeg

Jedan mi je od glavnih tipova ovoga vikenda.

Samo da napomenem za ovaj par. Ako Tottenham u 1.pol odigra nerjeseno znaci pola uloga mi se vraća, a pola uloga gubim.

Znaci slobodno tu okladu možete onda prikazat gubitnim, dok je gore sa Juventusom druga priča, ipak na toj okladi nisam izgubio ulog nego mi je pola uloga vraćeno a pola sam dobitka dobio.

LP…😀

14-6

Konyaspor- Besiktas    1X    1,50 (SuperSport)

Konyaspor je odličan ove sezone, a na domaćem terenu su neporaženi... Besiktas će ovdje svakako biti zadovoljan i s bodom i očekujem jednu tvrdu utakmicu. Forma domaćina ove sezone ulijeva povjerenje i teško ovakav Besiktas može do pobjede na teškom gostovanju !

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use