Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 27.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

cpmIvi6.png3Ipnvm4.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 23.12. u 19:18 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

Idem pokrenuti dnevnu temu sa svojim tipom danas:

Lubbecke - Wetzlar 2, 1,55 bet365

Zadnjih dana ne forsiram previše, nije ni ponuda bogata što je normalno s obzirom na doba godine. Tako da mi se igra nešto pa sam se danas odlučio za ovaj par. Samim time oprez oko ovoga jer ovo više igram zbog želje da nešto igram nego razumom. Problem je što se radi o gostovanju u rukometu što u startu nije optimistično. Uz to igram ekipu koja nije sam vrh lige. Pozitivno je da su gosti u jako dobroj formi, dobivaju što trebaju u zadnje vrijeme, a dobili su čak i Kiel pretprošlo kolo. Samim time su u borbi za euro pozicije. Kvalitetniji su kadrom od domaćina, a i međusobni im idu u prilog. Domaćin sa druge strane niti je u nekoj formi, u borbi je za ostanak. Ušli su ovo ljeto u prvu ligu. Obzirom da je ovo zadnja utakmica prije pauze vjerujem da gosti mogu do nove pobjede kako bi nastavak sezone dočekali u pozitivnom tonu. Čak sam razmišljao ovo postaviti u poslijednju šansu, iako od rukometa koje sam tamo stavljao do sada ovaj bi bio najopasniji za prolaz. Ipak za neki srednji ulog idem sa ovim danas.

Newcastle - Manchester United 2 (1.45) bet365

Manchester United nije igrao nogometnu utakmicu u Premier ligi već više od dva tjedna, a večeras igraju protiv jednog od najgorih timova u ligi. Ovo je šansa da uzmu sva tri boda i preskoče čak Tottenhama i West Hama na petoj i šestoj poziciji. Ako ostvare pobjede u posljednje dvije utakmice ove godine, u ovoj protiv Newcastlea i sljedećoj protiv Burnleya, Manchester United bi se mogao itekako uključiti u borbu za prva četiri.

Nakon otpuštanja Olea Gunnara Solskjaera, klub je uspio remizirati na Stamford Bridgeu. Slijedile su zatim pobjede protiv Arsenala i Crystal Palacea. U posljednjoj utakmici koju su igrali protiv Norwicha u gostima, Ronaldov penal u 75. minuti im donosi sva tri boda.

Sa deset bodova u posljednjih pet ligaških utakmica momčad zauzima sedmo mjesto na tabeli u ovom trenutku, ali imaju čak dvije utakmice manje od šestoplasiranog West Hama, te tri od četvrtoplasiranog Arsenala koji također ima osam bodova više.

Otkako je Eddie Howe preuzeo posao u Newcastleu, uspio je osvojiti pet bodova u osam utakmica. Međutim, to je isti broj bodova koji je momčad uspjela osvojiti pod voestvom Stevea Brucea u prethodnih deset utakmica. Newcastle u ovaj susret ulazi nakon tri uzastopna poraza od Leicestera, Liverpola i nedavno Manchester Cityja.

Sa četiri boda u posljednjih pet utakmica, Svrake se nalaze na 19. poziciji na tabeli sa tri boda zaostatka za 17. plasiranim Norwichom. Međutim, Manchester United je izgubio samo dvije utakmice u ligi u gostima od siječnja 2020. godine. Gosti bi trebali uzeti sva tri boda u ovom susretu po kvoti 1.45 u bet365 kladionici. Uključen nam je i Early Payout, te ako United povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti označena dobitnom. 

Newcastle: Dubravka; Manquillo, Schar, Lascelles, Ritchie; Almiron, Shelvey, Longstaff, Joelinton, Saint-Maximin; Wilson

Man Utd: de Gea; Dalot, Lindelof, Maguire, Telles; McTominay, Fred; Sancho, Fernandes; Ronaldo, Rashford

Screenshot_25.png

Izvor: bet365

Na poslu sam pa nemam vremena za otvaranje tema i to , ako se nekome da nek prebaci 

Malo NBA od mene samo kratko

Wood 18.5+

LaMelo Triple double (11kvota ako složite BB 10ast+10reb( 

Gobert 15.5+(SuperSport 1.70/ srušili su kvotu sa 1.85), Realna granica 18.5 , Mitchell out , vrijedi i Clarksona probati 17.5+ 

Morant 23.5-

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use