Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 26.12.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

yDWUupk.png3Ipnvm4.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 23.12. u 19:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png Signal.png

prije 2 minute, IzudinB said:

Manchester City - Leicester 1 + više od 1.5 gola (1.28) bet365

Leicester i Manchester City u ovaj susret ulaze nakon pobjeda od 4-0 nad Newcastleom u posljednjim utakmicama Premier lige. Lisice su tako prekinule niz od tri utakmice bez pobjede u svim natjecanjima prije dva tjedna kada su demolirali Svrake na King Power stadionu bez Jamieja Vardyja u startnoj postavi.

Brendan Rodgers je bio zadovoljan što njegova momčad konačno nije primila gol tom prilikom. Lisice su u 16 utakmica primile 27 golova, čak po dva u posljednja tri gostovanja. Sredinom tjedna su igrali i utakmicu u EFL kupu, gdje su izgubili na penale od Liverpoola nakon što je u regularnom vremenu bilo 3-3. Trenutno se nalaze na devetoj poziciji u Premier ligi sa šest bodova i utakmicom manje od petoplasiranog West Hama.

Manchester City u posljednje vrijeme igra fantastično u napadu. Zabili su 11 golova u posljednje dvije pobjede u ligi nad Leedsom i Newcastleom. Pep Guardiola konačno ima sve igrače na raspolaganju (osim Ferrana Torresa koji je već duže vrijeme van terena). Manchester City također ima fantastičnu gol razliku od 25-3 u 9 utakmica na domaćem terenu ove sezone u Premier ligi. Nisu primili gol već tri uzastopna susreta.

Lider Premier lige ima tri boda više od drugoplasiranog Liverpoola uz samo dva poraza u 18 kola do sada ove sezone, te najboljom obranom u ligi sa tek 9 primljenih golova. Očekuje se ubjedljiva pobjeda Cityja po kvoti 1.18 u bet365 kladionici, ali kad dodamo da će biti barem dva gola na susretu kvota nam se poveća na 1.28. Early Payout je uključen, te ako City povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti označena dobitnom. 

Screenshot_21.png

Izvor: bet365

Sretni Blagdani svim kolegama sa foruma! 🎄😀

Evo od mene jedan par iz Belgijske Jupiler Pro League.

Utakmica izmedju Cercle Bugge - Club Brugge.

Šta reci za ova dva gradska rivala. Dva kluba koja dolaze iz istoga grada i gdje igraju svoje utakmice na istom stadionu.

Trenutno Club Brugge su bitniji bodovi jer zaostaje 6 bodova od glavnoga konkurenta Royale Union SG.

Kladionica bet365 daje koef. na pobjedu “gosta” 1.70. Mislim da na ovaj koef. vrijedi staviti novce dok znamo da Club Brugge zapravo “gostuje” na svom stadionu, još pri tome bodovi su mu potrebniji.

Tko ne želi igrati cistu pobjedu može uplatit sigurniju varijantu, pobjedu u bilo kojem pol. po 1.40 koef. koji daje bet365.

Sada ću vam ispričati jednu priču. Koliko vidim nakon točno 12 godina ova dva gradska rivala, nekada čak i “Prijateljska” igraju svoju utakmicu 26.12.2021.

Znaci posljedni puta su na ovaj datum igrali još davne 26.12.2009. to je datum kada sam ja uspio na njihovom susretu zaradit jednu pozamašnu lovu.

Te sezone 2009/2010 dva puta su se sastajali. Tada je liga imala 16 klubova, ali se je natjecalo 15 klubova, jer je Mouscron bio izbačen iz lige.

Oba dva njihova susreta te sezone odigrana su pobjedama Club Brugge ali oba dva susreta su odigrana sa prijelazima 1/2 i 2/1 i ja sam upravo na njihovom drugom susretu te sezone odigrao prijelaz koji se je igrao 26.12.2009. i zaradio vrlo lijepe novce. 😉

Samo da kažem da sam tada sasvim slučajno na jednom drugom forumu dobio info. od te utakmice, koja je bila na kraju uspješno prolazna.

8F4E43B0-F67C-4D16-B10B-E6EEC22F3F3F.thumb.jpeg.f41304fc32ce97efa02172114a3a104e.jpeg

Znaci koliko vidim poslije te sezone odigrali su 20 susreta, nikada nisu igrali na taj datum i nikada nisu odigrali vise prijelaz.

41B7785E-9E4D-45AF-97F3-E11326C4492C.jpeg.16b4e7ca39c7bd5087dc478ab083aa7f.jpeg

Ova dva kluba jesu gradski rivali i je da igraju na istom stadionu ali nekada znaju biti “prijateljski” rivali.

B04E72D1-6D06-4E9D-B63D-D715676F909F.jpeg.7de642b45962372712c2c80587b1db85.jpeg

Moram samo napomenuti da ovo nije nikakva “dojava” nego eto možda nakon 12 godina ova dva kluba se sastaju opet na 26.12. i možda vidimo opet neki prijelaz izmedju ove dvije ekipe.

Kako je Club Brugge potrebniji bodovi velika je mogućnost da vidimo njihovu pobjedu.

Opet napominjem ne radi se o nikakvoj “dojavi”, ali vrijedi uplatit neki sitni ulog da se isprati utakmica.

Premier liga

Manchester City - Leicester (16:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (4.38)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.44
pBp2uCG.png

Norwich - Arsenal (16:00) bet365
Sudac: Graham Scott (3.50)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.39
OHSMbpi.png

Tottenham - Crystal Palace (16:00) bet365
Sudac: Jonathan Moss (2.40)
Prosjek ekipe 1: 1.87
Prosjek ekipe 2: 1.82
5p67186.png

West Ham - Southampton (16:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (6.4)
Prosjek ekipe 1: 1.12    
Prosjek ekipe 2: 1.82
n57AoCh.png

Aston Villa - Chelsea (18:30) bet365
Sudac: Martin Atkinson (2.36)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 1.50
6AZObPl.png

Brighton - Brentford (21:00) bet365
Sudac: Andy Madley (1.88)
Prosjek ekipe 1: 2.31
Prosjek ekipe 2: 2.00
WxLcQ2X.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 25.12. u 15:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Tottenham - Crystal Palace 1 (1.65) bet365

Tottenham je na putu da povrati svoj ponos i samopouzdanje. Nakon dolaska Antonija Contea, njihova forma je napravila ogroman preokret. Trenutno su na sedmoj poziciji i dugo su u nizu bez poraza. Oni imaju šest bodova i tri utakmice manje od četvrtoplasiranog Arsenala, i ako dobro odigraju svoje karte, mogli bi se naći u borbi za mjesto među prva četiri.

Ove nedelje igraju na domaćem terenu protiv užasno nedosljednog Crystal Palacea. Tottenham je u posljednjoj utakmici odigrao remi protiv Liverpoola (2-2). U posljednje vrijeme su u odličnoj formi, a posebno na domaćem terenu. Zapravo su postigli dva ili više golova u sedam od posljednjih devet susreta na svom stadionu, na kojem su također imali dva odvojena niza od četiri pobjede ove sezone. Tottenham će biti bez Romera i Sessegnona.

Crystal Palace je do sada ostvario ukupno samo četiri pobjede, međutim, jedan su od timova koji imaju najviše remija, te se upravo zbog njih nalaze na tako visokoj 11. poziciji. U gostima su katastrofalni, nakon što su ostvarili samo jednu pobjedu u osam susreta. Odigrali su remi od 2-2 protiv Southamptona prošlog tjedna na domaćem terenu. Bili su bez pobjede u 14 od posljednjih 18 utamica. U 2021. godini na gostujućim terenima Crystal Palace ima samo četiri pobjede uključujući i drugi dio prošle sezone. Nedostaje im samo Ferguson zbog ozljede.

Uzimajući u obzir formu i kvalitetu ova dva tima,  možemo očekivati pobjedu Tottenhama po kvoti 1.65 u bet365 kladionici. Ta kvota je u velikom padu sinoć je bila 1.72.  Ne zaboravite da imamo Early Payout koji nam mnogo znači, jer kada Tottenham povede sa dva gola razlike, naša utakmica odmah bude označena dobitnom, čak i prije završetka susreta. Sretno svima!

Tottenham: Lloris; Sanchez, Dier, Davies; Emerson, Winks, Hojbjerg, Reguilon; Moura, Kane, Son

Crystal Palace: Butland; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Hughes, Kouyate; Ayew, Edouard, Zaha

Screenshot_22.png

West Ham - Southampton | Pobjeda West Hama u bilo kojem poluvremenu (1.44) bet365

West Ham je pokazao pozitivne znakove za plasman u prva četiri na početku sezone i bio je u spektakularnoj formi. Međutim, njihovi nastupi u posljednje vrijeme opadaju na pomalo alarmantan način. Ali nada još nije izgubljena i dalje su peti na tabeli. U svakom slučaju se tim mora vratiti na pobjedničke staze, jer su Tottenham i Manchester United poboljšali svoju formu i sigurno će juriti jednu od prve četiri pozicije. Konkurencija će biti žestoka. Ove nedelje Čekićari igraju na domaćem terenu i to protiv jednog od najslabijih timova u Premier ligi (prema trenutnoj formi).

West Ham je izgubio sa 2-0 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv Arsenala. Od kraja novembra imaju zabrinjavajuće nastupe. Međutim, prije toga su bili u pobjedničkim nizovima, postizali su dosta golova. Potreban im je povratak u tu formu, a ovaj meč je odlična prilika da ostvare pobjedu za jačanje samopouzdanja  po kvoti 1.83 u bet365 kladionici.  West Hamu nedostaju Ogbonna i Zouma.

Southampton je u dugoj seriji bez pobjede, nalaze se na 15. poziciji sa šest bodova iznad zone ispadanja. Imaju loš međusobni omjer protiv West Hama i u nizu su od šest utakmica bez pobjede. Tako je bilo i u 17 od posljednjih 20 utakmica Southamptona. Bili su katastrofalni i na gostujućim terenima, gdje su ostvarili jednu pobjedu i to protiv Watforda. Tri od posljednje četiri utakmice Southamptona u gostima završile su porazom. Nedostaje im McCarty zbog ozljede. Očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu, što ću i odigrati na jednom od listića, ali za one koji žele nešto sigurnije, definitivno možete probati pobjeda u bilo kojem poluvremenu po kvoti 1.44 u bet365 kladionici. Sretno!

West Ham: Fabainski; Coufal, Dawson, Diop, Johnson; Rice, Soucek; Bowen, Fornals, Benrahma; Yarmolenko

Southampton: Caballero; Livramento, Salisu, Lyanco, Walker-Peters; Walcott, Ward-Prowse, Romeu, Redmond; Broja, Tella

Screenshot_23.png

Tottenham vs Crystal Palace 1,X dupla sansa u raznim oblicima

Tottenham ispred Arsenala na kraju sezone, dugorocna opklada, kvota 2,20

Malo me brine sto je mec Tottenham vs Crystal Palace posle meca Norwich vs Arsenal najigraniji kladionicarski par u Evropi, igraniji cak i od meca ManCity vs Leicester. Verovatno je to posledica promene na klupi domacina, jer tesko da bi neko igrao agresivno na “onaj” Tottenham pre Antonia Contea. I ja sam medju pacijentima koji su se upecali na italijana, pa sada vise pratim Tottenham nego svih sest prvoplasiranih klubova na tabeli i to zajedno. Nisam propustio da odgledam sve utakmice Tottenhama od kada je Conte dosao, i tu je, zaista, svega bilo. Od onog istorijskog poraza protiv Mure, koji me je oborio u Poslednjoj Sansi i oduzeo barem deset godina zivota, pa do utakmice sa Liverpoolom i onih 2:2 gde su najpre poveli, pa spasavali bod, a i na kraju je svega bilo. Kod kuce su, od kada je dosao italijan, odigrali cetiri utakmice, dobili su Leeds sa 2:1, Brentford sa 2:0 i Norwich sa 3:0, dok su remizirali sa Liverpoolom 2:2. U gostima su odigrali tek dve utakmice, sa Evertonom nista-nista, a ne 0:0, i pomenutu istorijsku sa Murom. Kada vec igram na Tottenham samo zbog Contea, da vidimo sta sam mogao da primetim o dosadasnjem radu, gledajuci njihove utakmice. Kao prvo, mislim da Conte mora najpre da se izljubi sa porodicom, da se lepo pozdravi sa njima, i da sidje u rudnik, uz neizvesnost kada ce moci da izadje iz rudnika, jer toliko toga ima da se radi sa Tottenhamom. Na mentalnom nivou, nisam primetio nikakav napredak u radu sa ekipom, i dalje je to grupa gradjana koja ce verovatno uvek izgubiti od jaceg od sebe. Jedino mi se svidja sto se iz aviona vidi da su dosta brzo shvatili ko im je trener, i pogotovo mi se svidja, sto ga postuju, da ne kazem da ga se boje. Na taktickom planu je to; onako, niti smrdi niti mirise, protiv slabijih jos i lici na nesto, protiv jacih ili ekipa sa slicnim rosterom dosta to tesko ide. Na fizickom planu se najvise vidi napredak, mnogo vise trce, bolje se krecu, u odnosu na rad sa Pocchetinom, izgledaju kao brzi voz u odnosu na kocije sa konjskom zapregom. Mislim da ce Tottenham sa svakom utakmicom biti sve bolji i bolji, mislim da ce kod kuce tesko gubiti, a mislim i da ce biti prava umetnost izbeci neku minu u vidu neplaniranog poraza. Za trenera tipa Contea, moze biti samo plus sto su ispali iz evropskih takmicenja.

O Crystal Palacy, nemam nameru da bilo sta pisem. Duplo slabiji roster, trener za nekoliko nivoa slabiji od Contea, sto ne znaci da ne moze biti neresenog ishoda na utakmici. Gosti su ove sezone odigrali osam utakmica u gostima i dobili tek jednu, onu protiv ManCity, kada je na tom paru palo pola Evrope. U gostima su remizirali sa West Hamom, Arsenalom i Burnleyom, a izgubili od Chelsea, Liverpoola, Leedsa i ManUtd-a.

Agresivno cu igrati da na mecu nece biti pobede gosta, sto je i moj predlog za Poslednju Sansu, a sada me mrzi da pisem u kojim sve kombinacijama cu igrati ovaj vid kladjenja. Agresivno cu igrati i da ce na kraju sezone Tottenham biti ispred Arsenala i za tu vrstu opklade me najvise brine to, sto uopste nisam zabrinut. Nista ne verujem Arsenalu, ne verujem da imaju bolji roster, ne verujem da imaju boljeg trenera, a ne verujem ni da je ponudjena kvota za direktni plasman izmedju te dve ekipe realna, a ona iznosi 2,20 na Tottenham i 1,60 na Arsenal. Arsenal je dobio Tottenhama sa 3:1 u ovoj sezoni, tacno je i da Tottenham ima 6 boda zaostatka za gunnersima, ali je i tacno da imaju tri utakmice manje. Cak i kada bih prihvatio da Arsenal mozda ima talentovaniju ili perspektivniju ekipu, ne znam zasto bi to bilo vazno za ovaj vid opklade. Ne znam ni cemu sluze mladi igraci kada nisu ni za qurac, a i mladi timovi nikada nisu osvajali prvenstva, a to, na svu srecu, zna i Conte, pa nikada ne bi prihvatio da trenira mlade ekipe. Na kraju, ne bih ni tudji, a kamoli svoj novac ulozio na klub koji je sebi dozvolio da mu kapiten bude Aubameyang, a pojacanja budu Sead Kolasinac i Granit Xhaka. O razlici izmedju Artete i Contea necu ni da pisem, a na kraju, ako cemo iskreno, cak je i prosle sezone, cak i onakav Tottenham bio ispred Arsenala na kraju sezone, a ne vidim u cemu su to, ove sezone gunnersi bolji od pevaca.

Prosto je nemoguce da ovaj par ne vezem sa pobedom Partizana u sutrasnjem mecu Aba League protiv Mege, po kvoti od smesnih 1,10 sto cini ukupnu kvotu od 1,82 (pobeda Tottenhama 165 i pobeda Partizana 1,10), a naravno da cu igrati i puno X-eva kao moguci ishod na danasnjoj utakmici.

Igrao bih i pobede Cska nad ekipom Enisey u prvom poluvremenu (po smesnoj kvoti od 1,15), pobedu ekipe Brindisi protiv ekipe Pesara (Serie A, italijanski basket, kvota 1,20) koja je duplo bolja ekipa, ali igraju kao qurci, a igrao bih i pobedu Crvene Zvezde nad Fmp (Aba League) samo kada bih znao da nece biti nekog namestanja, koje samo srbi mogu da smisle. Kada bih nasao novac na ulici, sigurno bih igrao i na pobedu Zadra nad jos gorim Splitom (Aba League)

Momčad West Hama je prošle sezone igrala vrhunski nogomet u Engleskoj Premier Ligi gdje su čak vodili bitku i za plasman u Ligu Prvaka. Sa sjajnim partijama su nastavili i ove sezone te su trenutno petoplasirana momčad Premier Lige sa 28 osvojenih bodova u 17 odigranih susreta. Osim toga u Europa Ligi su se bez većih problema plasirali u osminu finala te imaju odličan prvi dio sezone.

Sa druge strane Southampton je jedna od momčadi koje će se do kraja sezone boriti za ostanak u društvu najboljih. Trenutno su na 17 osvoejnih bodova i imaju šest bodova više u odnosu na momčadi iz opasne zone ali trenutno se nalaze u jako lošoj formi. Na posljednjih šest utakmica nisu upisali niti jednu pobjedu.

Momčad Manchester City-a je i u ovoj sezoni prvi favorit za osvajanje lige. Trenutno su prvoplasirana momčad sa tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Liverpool. Nalaze se u sjajnoj formi te su u nizu od osam pobjeda u Premier Ligi.

Sa druge strane Leicester ima razočaravajući početak ove sezone. Ispali su iz Europa Lige a u domaćema prvenstvu su tek na sredini tablice. Osim toga pred ovaj susret imaju velikih problema sa izostancima. Ne mogu računati na Fofanu, Justina i Amarteya dok će vjerovatno biti i bez Vardya, Soyuncua, Benkovića, Pereire  i Evansa. Stoga City ulazi kao ogromni favorit u ovaj susret te očekujemo njihovu dominaciju od prvog minuta. 

West Ham - Southampton  1  1.9

Man.City - Leicester Hend. 0-2  1  1.85

Kv. 3.5      

O Arsenalu smo pisali zadnji put pa da ne dužimo. Norwich  ima očajan početak nove sezone. Za sada su na svega 10 osvojenih bodova u 17 odigranih utakmica. Postigli su svega osam pogodaka uz čak 34 primljena pogotka što ih čini najnefikasnijom momčadi i drugom najlošijom odbranom lige u dosadašnjem toku sezone.

Nakon otkaza Farkea i dovođenja Deana Smitha na klupu momčad je počela pružati nešto kvalitetnije partije ali i dalje su kvalitetom daleko od ostatka momčadi Premier Lige. Pod Deanom Smithom su odigrali šest susreta. U prvom su upisali pobjedu nad Southamptonom, potom su remizirali sa Wolvesom i Newcastleom a u posljednja tri kola su doživjeli poraze od Tottenhama, Manchester Uniteda i Aston Ville te u tim susretima nisu postigli niti jedan pogodak.

Arsenal shots on target over 6.5  2.0 kv

SRETNO SVIMA 😊🍻

On 25. 12. 2021. at 14:20, Leedsfan said:

Sretni Blagdani svim kolegama sa foruma! 🎄😀

Evo od mene jedan par iz Belgijske Jupiler Pro League.

Utakmica izmedju Cercle Bugge - Club Brugge.

Šta reci za ova dva gradska rivala. Dva kluba koja dolaze iz istoga grada i gdje igraju svoje utakmice na istom stadionu.

Trenutno Club Brugge su bitniji bodovi jer zaostaje 6 bodova od glavnoga konkurenta Royale Union SG.

Kladionica bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje koef. na pobjedu “gosta” 1.70. Mislim da na ovaj koef. vrijedi staviti novce dok znamo da Club Brugge zapravo “gostuje” na svom stadionu, još pri tome bodovi su mu potrebniji.

Tko ne želi igrati cistu pobjedu može uplatit sigurniju varijantu, pobjedu u bilo kojem pol. po 1.40 koef. koji daje bet365 online kladionica" rel="">bet365.

Sada ću vam ispričati jednu priču. Koliko vidim nakon točno 12 godina ova dva gradska rivala, nekada čak i “Prijateljska” igraju svoju utakmicu 26.12.2021.

Znaci posljedni puta su na ovaj datum igrali još davne 26.12.2009. to je datum kada sam ja uspio na njihovom susretu zaradit jednu pozamašnu lovu.

Te sezone 2009/2010 dva puta su se sastajali. Tada je liga imala 16 klubova, ali se je natjecalo 15 klubova, jer je Mouscron bio izbačen iz lige.

Oba dva njihova susreta te sezone odigrana su pobjedama Club Brugge ali oba dva susreta su odigrana sa prijelazima 1/2 i 2/1 i ja sam upravo na njihovom drugom susretu te sezone odigrao prijelaz koji se je igrao 26.12.2009. i zaradio vrlo lijepe novce. 😉

Samo da kažem da sam tada sasvim slučajno na jednom drugom forumu dobio info. od te utakmice, koja je bila na kraju uspješno prolazna.

8F4E43B0-F67C-4D16-B10B-E6EEC22F3F3F.thumb.jpeg.f41304fc32ce97efa02172114a3a104e.jpeg

Znaci koliko vidim poslije te sezone odigrali su 20 susreta, nikada nisu igrali na taj datum i nikada nisu odigrali vise prijelaz.

41B7785E-9E4D-45AF-97F3-E11326C4492C.jpeg.16b4e7ca39c7bd5087dc478ab083aa7f.jpeg

Ova dva kluba jesu gradski rivali i je da igraju na istom stadionu ali nekada znaju biti “prijateljski” rivali.

B04E72D1-6D06-4E9D-B63D-D715676F909F.jpeg.7de642b45962372712c2c80587b1db85.jpeg

Moram samo napomenuti da ovo nije nikakva “dojava” nego eto možda nakon 12 godina ova dva kluba se sastaju opet na 26.12. i možda vidimo opet neki prijelaz izmedju ove dvije ekipe.

Kako je Club Brugge potrebniji bodovi velika je mogućnost da vidimo njihovu pobjedu.

Opet napominjem ne radi se o nikakvoj “dojavi”, ali vrijedi uplatit neki sitni ulog da se isprati utakmica.

Ništa od prijelaza, bar smo probali, idemo ispratit druge listice danas.

1.Listić

66F4E79A-BE69-4630-B3BF-DBD993B9AF18.thumb.jpeg.a8d780cbf98ca69665b1d0f3f0f01f22.jpeg

2.Listić

78544F54-C49A-42BE-8163-D91D9F4E06A1.jpeg.ee0ac1d556ef9719effc212f36e63b33.jpeg

3.Listić

4ACBC0EC-E54C-4FF0-A554-DC365D5FF7C9.jpeg.190cc1cfcabcef29182933448ac8cb42.jpeg

4.Listić

8EE2570D-076D-42D4-9667-909E0D102FF3.jpeg.3043abc552b717771d7b759f9671ccf8.jpeg

5.Listić

D14D38E6-E071-4E75-BFA5-05B26BB6367A.jpeg.fec6ec162b0ac74dc5cc21be0143739d.jpeg

Tottenham mi je danas na svim listićima. Glavni tip dana koji sam prognozirao neki dan u Posljednjoj Šansi.

prije 2 sati, Leedsfan said:

Ništa od prijelaza, bar smo probali, idemo ispratit druge listice danas.

1.Listić

66F4E79A-BE69-4630-B3BF-DBD993B9AF18.thumb.jpeg.a8d780cbf98ca69665b1d0f3f0f01f22.jpeg

2.Listić

78544F54-C49A-42BE-8163-D91D9F4E06A1.jpeg.ee0ac1d556ef9719effc212f36e63b33.jpeg

3.Listić

4ACBC0EC-E54C-4FF0-A554-DC365D5FF7C9.jpeg.190cc1cfcabcef29182933448ac8cb42.jpeg

4.Listić

8EE2570D-076D-42D4-9667-909E0D102FF3.jpeg.3043abc552b717771d7b759f9671ccf8.jpeg

5.Listić

D14D38E6-E071-4E75-BFA5-05B26BB6367A.jpeg.fec6ec162b0ac74dc5cc21be0143739d.jpeg

Tottenham mi je danas na svim listićima. Glavni tip dana koji sam prognozirao neki dan u Posljednjoj Šansi.

Bravo Tottenham!!😀😀….Club Brugge nažalost nije ispoštovao, ali je zato Tottenham donio odličnu zaradu za Boxing Day! 💶💶💶

1.Listić - 💶💶

B6E79F64-B80B-4067-9D45-10BBFF3B8DF8.thumb.jpeg.22fa69f1195cbb43a0d0539a074e15e7.jpeg

2.Listić - 💶💶

ED2C7565-B696-4299-80D5-0DCEB18049F1.jpeg.4b6ff3dfd7adc2e087f9e61b6810d638.jpeg

3.Listić - 💶💶

3CC08242-DB01-4509-BCCD-741516460FFF.jpeg.8c5419d7671777905e43f053a5fa420f.jpeg

4.Listić - LOST

8065FC4A-649C-4006-A6EE-B7AF8D02C11A.jpeg.4954049d4c7cd09752c1065aa56b218a.jpeg

5.Listić - LOST

AC4980D7-300F-482B-96ED-7F2842A6F2D7.jpeg.954d32e4034a21332a31feffe37a2a0c.jpeg

Jednostavno ću od Nove Godine smanjit broj liga za kladiti se. Nema vise kladjenja na Belgijance, Poljake, Ukrajince i ostale te lige.

Previse mi to vremena oduzima. Odredit se za par liga koje mi se osobno svidja i gotovo.

@Leedsfan slažem se. I samom mi je bolje kad igram par liga. S time da ja igram puno i ostale sportove pa mi stvarno nije potrebno igrati svaku moguću nogometnu ligu. Napisao sam nešto slično u poslijednjoj šansi. Tamo imam promašaje kad sam igrao Ferencvaros i Malmoa, dakle ekipe koje rijetko igram. Ove sezone sam se skoro ostavio Turaka i onda odigram zaredom Basaksehir i Besiktas i oba padnu. Belgiju uopće ne igram, ta liga je totalno nepredvidiva. Ok, za nekog tko ju bolje prati možda ne toliko, ali evo njima je prva momčad lige ekipa koja je prošle godine bila drugoligaš. Gdje toga ima? Zaključak, igrati što više pratiš, a ostalo pustiti na miru.

prije 17 sati, fic said:

@Leedsfan slažem se. I samom mi je bolje kad igram par liga. S time da ja igram puno i ostale sportove pa mi stvarno nije potrebno igrati svaku moguću nogometnu ligu. Napisao sam nešto slično u poslijednjoj šansi. Tamo imam promašaje kad sam igrao Ferencvaros i Malmoa, dakle ekipe koje rijetko igram. Ove sezone sam se skoro ostavio Turaka i onda odigram zaredom Basaksehir i Besiktas i oba padnu. Belgiju uopće ne igram, ta liga je totalno nepredvidiva. Ok, za nekog tko ju bolje prati možda ne toliko, ali evo njima je prva momčad lige ekipa koja je prošle godine bila drugoligaš. Gdje toga ima? Zaključak, igrati što više pratiš, a ostalo pustiti na miru.

Tako je.Belgija,Njemacka 2,Austrija.Sve cirkus ,nemoguce za vezat 3 dobitna.

prije 7 minute, McGarrett said:

Tako je.Belgija,Njemacka 2,Austrija.Sve cirkus ,nemoguce za vezat 3 dobitna.

Joj da Njemačka 2. Koliko sam tu puta pao, strašno. Misliš nekom treba kad ono pad. Evo Kiel koji je mogao ući u prvu. Pa HSV svake sezone tonu kikseva. Nju ne igram od ove sezone. Baš sam smanjio broj liga ove sezone i bolje mi ide.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use